glasögonen

jag tror att det var domhär glasögonen som jag beställde... aja, dom var iallfall jäkligt snygga!
Alain Mikli Glasögon

valborg

morrn morrn! vaknade av mig själv halv 10. kan det vara ett nytt personligt rekord månntro? ikväll vaknas det valborg, och jag ska först på middag hos grannarna, innan jag ska upp till brasan och vara social resten av kvällen. ja, ungefär så ser mina kvällsplaner ut iallfall.
egentligen så skulle jag vilja åka in till stan en snabbis och köpa något nytt att ha på mig, men har inge cash på mig så det får väll vänta. något som jag också måste vänta på är mina glasögon som kommer på fredag.

wej
: dom är så fina!
mindre wej: jag måste ha på mig dom hela tiden.

menmen. det är nemas problemas. men något som inte är så bra är vädret. whota?! typ 6 grader och skitblåsigt. vi kommer ju i och för sig stå vid brasan ikväll, men det kommer nog ändå vara skitkallt.


marry me, jared leto

 
30 seconds to mars - was it a dream (aucustic)
30 seconds to mars - a modern  myth (aucustic

historien om: min massage

höhö, på tal om massagen, så hade jag en manlig massagerare (kan man säga så?) anywho, jag fick verkligen kämpa för att inte börja skratta. jag hade inte rakat benen, så det var ju mindre najs. och detdär slemmet han använde som olja, fick mej att börja tänka på glidmedel av nån anledning. när han bad mig ta av bikiniöverdelen, kändes det som nån jäkligt twisted porrfilm, och jag tog av mej den lika smidigt och graciöst som en strandad kossa. och i 50 minuter fick jag höra han flåsa, och han gick verkligen in med kroppen för kung och fosterland, hahaha! plus att jag är skitkittlig på knäna, så jag låg och fnissade för mig själv när han masserade där. men det var ändå så skönt efteråt, även om han var lite smått skum.
men i övrigt så kändes det skitlyxigt att knata omkring där i några timmar i badrock, höra dendär lugna musiken och pendla mellan massagen, poolen, kurbadet och solariet. det kommer vi lätt göra till tradition.

historien om: min helg

skitintresant resume av min helg (not)
fredag, ledig och det var såååå skönt! åkte till kungsängen och träfafde marcelo, och sen åkte jag hem till paps och plugagde med lillebror hela eftermiddagen. sen åkte jag, pappa och damon och köpte på oss massa onyttigheter, och så bestälde vi hem kebab. det var skönt att bara ha en lugn familjekväll. en jäkligt onyttig sådan, dock.
lördag, jag och pappa åkte till optikern, och nu har jag beställt mina nya glasögon. det blev ett par svart raybans och jag kommer se ut, som ullis så fint uttryckte sig, "som en porrfilms sekreterare". men dom var sket snygga! i like. sen åkte jag och pappa och handlade, igen. och jag fick passa på att köra bil för första gången. japp, jag är som jag misstänkte, en större trafik fara! växeln i nolläga, koppling, gasa, sätta in växeln, släppa kopplingen försiktigt, gasa lite. få motorstop. ja, något i den stilen var det. mohaha. jag och fordon går icke ihop!
senare på kvällen kom sandra, alex och ullis förbi och vi åt grillat till middag. vid 10 tiden, 8 smirnoff och lite groggar senare så gick jag och sandra ner till stationen och mötte tim och felix. tack för allt killar!
söndag, jag och sandra vaknade relativt tidigt, och gick upp. sen åkte jag och ullis in till stan satt vi var på centralbadet vid 1. 50 minuter massage, en halvtimmas kurbad (åååh, luktade nötkräm!), lite simning, en god lunch och 20 minuters solning så var vi klara på banan igen och var påväg hem. sen stötte vi på sara och kajsa och sällskapade med dom på tåget.

gah, tror jag fick ner allt där. men det har verkligen varit en otroligt skön helg!


relax, take it easy - mika

åh jag är så sjukt avslappnad! jag kom precis hem från centralbadet med ullis. 50 minuter massage är sååå jäkla najs! eftersomatt mitt bredband hos pappa har fått skabb så har jag inte kunnat vara inne på internet på hela helgen. ångest! men bloggar mer sen om va som har hänt i helgen.

konversation med poopfejjs @ pa

fan, han raderade allt ja skrev, men tro mej, det var sååå kul! börja nerifrån

HOLDEN- 2007-04-25 16:11
mobboffer? gubbe lilla, om du ska äga mej, gör dt rätt

hahaha, ursäkta för att ja inte nördar pa lika mkt som du
POOPFEJJS- 2007-04-25 16:11 [ privat inlägg ]
ojj,, vilket bra svar du lyckades knåpa ihop på ungefär 20 min!
POOPFEJJS- 2007-04-25 16:09 [ privat inlägg ]
e du seg på att skriva?
HOLDEN- 2007-04-25 16:09
haha, fett synd !
var dt meningen att ja skulle bli sårad? du lyckades inte riktigt iaf
POOPFEJJS- 2007-04-25 16:09 [ privat inlägg ]
Vem e du ens, ett jävla mobboffer?
du blir ju så ägd,,
POOPFEJJS- 2007-04-25 16:08 [ privat inlägg ]
Har du inget att säga,, Bögröv!
POOPFEJJS- 2007-04-25 16:07 [ privat inlägg ]
Ps: du tror att din profillåt är ett musikaliskt mästerverk...
Den suger myrsloksass.
POOPFEJJS- 2007-04-25 16:04 [ privat inlägg ]
Hehe den är enorm, Du har skabbig pussy..
jag såg den i fredags!

humor

hahahah, just nu så har jag världens roligast konversation på pa, som jag nästan måste lägga upp här när den är klar. har inte skrattat såhär mycket på länge.

kourosh sjunger

every breath you take med kourosh. lyssna!

promenad med nathapathalie

image39fy fasiken vad härligt det är ute! efter skolan så gick jag och natts ut på en promis, och hon bjussade på lite choklad som vi satt och tröck i oss i solen. jag älskar verkligen plusgrader och sol!
vi kom iallfall fram till lite fler sommarplaner, blandannat att vi självklart måste till grönan. längtar!!!



och bara för att det är så härligt ute, så klämmer jag till med en sommarlåt: the strokes - someday

daniella gästar i bloggen

HALLÅÅÅÅDÅÅDÅDÅDÅDÅÅDÅDÅDÅDÅDÅ VAD NI GÖÖÖRA HELA ANLÄGNINGEN PÅ DATAVÄÄÄRLDEN MWOAHAHAHAHAHHAHAAHA ahah jag har trååkigt;O speedpainting vänbtar?elleler???

TJARÅÅÅÅ NI

/daniella

i datasalen

... haha (internt!)
sitter just ni i datasalen i skolan och gör... nada. jag är redan klar med min uppsatts så jag ska väll ägna denhär timmen åt att störa alla andra.
efter skolan, så funtar jag på att ta en promenad och gå hem till alex och ullis i viksjö om ullis är hemma.

kom ihåg: ring marcelo!

die ipod, die

die ipod, diedenhär veckan så har jag beslutat mig för att fortsätta hata min ipod, för jag har bara lyckats trycka in några låtar, av cirkus 470 som ska in. är det den som är sepe, eller är det bara jag som är tekniskt invalid? men men, nu har jag iallfall lyckats klämma in hela 174 spår för att vara exakt. och mer går inte efter som att itunes har fått spunk. åhh vad jag inte älskar måndagar!

snart så ska jag gå ut på en promis med nathapathalie och ha lite girly talk.


godnatt

HAHAHAHAHHAHAHAHA, nasty!

mina senaste 24 timmar

jag hatar att det känns som att helgerna tar slutet aldeles för fort, vilket dom i och för sig gör för det mesta. igår  så hade jag filmkväll hemma hos mig med hanna, sandra, ellis, daniella, kourosh, hjalle, crippa och sen kom även sara och michelle förbi. vi såg på casino royale som är så snuskigt bra! sen så körde vi den gammla klassikern "sanning eller konka" , och halva mitt område fick antagligen se mig springa omkring utan linne på min baksida. det är ju sådär supernormalt beteende en lördags kväll. sen gick de flesta hem innan 12 tiden, men sandra och natta stannade kvar med mig, och vi hade tjejsnack fram tills 3 då sandra gick hem. sen så kröp jag och natta ner i min säng och såg på en av pirates filmerna innan vi somnade runt 4tiden.

idag så vaknade vi runt halv11, och en timma senare åkte natta iväg för att kolla på fotboll, och jag åkte och hälsade på min bror och hans flickvän i deras nya lägenhet, som för övrigt var skitfin! vid 4tiden hämtade mormor och morfar upp mig, och vi åkte och åt middag på en restaurang. mätt som ett jag vet inte vad, åkte jag hem till kourosh någon timma och mobbade alla barnen i "sveriges smartaste barn".

men nu sitter jag är och dampar på min ipod som jag troligen måste lämna in, efter som att det inte går att lägga in någon ny musik på den. sepe. och så har jag lite besluts ångest: duscha nu, stå och föna håret och fixa allt detdär jobbiga? eller bara gå och lägga mig och duscha imorrn bitti? men då finns risken att jag inte orkar gå upp för att duscha och så vidare. intresant va?

ne yo - because of you

alla som känner mig vet att jag är extremt anti hiphop och RnB, men jag måste erkänna att jag älskar ne yo's - because of you. jag har väll antagligen fått någon tillfällig sinnesförvirring eller något liknande.

rock, indie, emo, screamo, metal, grunge, ska och synt äger. egentligen så kan jag lyssna på allt utom hiphop och RnB. okej, jazz och opera går också fet bort.

till min födelsedag


snart fyller jag år, (den 11e maj. aja baja den som glömmer!) och crippa (som förövrigt fyller år idag) lovat mej en trehjuling. naw, tackar :D
hoppas jag får en motordriven. isåfall ska jag hårdtrimma den.

ååh, längtar tills jag fyller år! man blir aldrig för gammal för födelsedagar!

ny kategori om musik

och nu har jag gjort en ny kategori där jag lagt in alla inlägg som handlar om musik.

the strokes - mina pöjkar


och här kommer ännu ett onödigt inlägg

jag kom nyss på en skithärlig sak!
denhär veckan så är vi lediga hela fredan, för att sjuorna ska ha utvecklingssamtal eller något liknande, så då är jag ledig hela fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag för att det är valborg. vad blir det...? 5 dagar helg?! i like.

och vad ska jag ägna mig åt idag då? jag funtar på att bara ligga inne och ta det lugnt hela dagen, för ikväll så har jag nämligen lite hemliga planer, mohaha!

juste, en av mina absoluta favvorit bloggar har lagts ner. why, oh why?!

bilderna från lövsta

titta titta vad jag hittade i bellens bilddagbok! bilder från ellis fest på lövsta.

 
klicka för förstoring.

hata ipod

just nu hatar jag min ipod! den hackade imorse, och sen när jag kopplade in den i datorn igen för att fixa det som var fel, så raderade den aaaaaaaalla mina låtar. och nu går det inte att lägga in dom få jag har kvar på datorn igen. jag är ungefär 4 sekunder ifrån att få ett psykbryt, slänga mig ner på golvet ock skrika som ett litet barn! fuck fuck fuck.

musica, por favor!


  • places to go - blackaoutronauts
  • jamie t- if you got the money
  • the shins - sea legs
  • 30 seconds to mars - savior
  • the strokes - you only live once
  • the kooks - naive
     

ps: jag kom fram till att jag saknar min gamla blogg.


helg, underbara helg

p? min d?
och så var det äntligen dendär underbara dagen igen. fredag. i löööv it. idag har det varit en så otroligt skön och slapp dag, och jag slutade innan 12, men stannade kvar i skolan och lunchade med sandra ellis och hanna. ikväll ska jag troligen vara med ellis, men vi har ingen aning om vad vi ska hitta på. jag är sugen på att åka till stan, men vi får väll se hur det blir med det. jag antar att jag kommer blogga loss ganska så mycket iallafall.
trevlig helg!

ps: möhö, man måste nästan älska mina otroligt ointresanta inlägg!

musik tips

places to go spelade på fryshuset i förrgår, och gah! musik orgasm! emo - screamo mysik makes me, som paps säger, a happy bunny. vi var faktiskt tvugna att köpa deras demo, och för ynka 36 kronor och 6 tuggummin var den vår. trevliga grabbar! möhö, i like emos very mucho :)
 


middleage kom etta!

och denhär natten sov man i 5 underbara timmar, efter som att jag och sandra kom hem mellan halv 2 -2 inatt. men fan vad kul det var på fryshuset! middleage vann, och är vidare i emergenza finalen. det var förövrigt bara allmänt kul igår. skitskön stämning och jag och sandra var på top.
... något som jag däremot inte var idag. jag somnade nästan på matten, och har inte fått något alls gjort på mina lektioner idag. men som tur var slutade vi 1, och sen gick jag hem till kourosh och skrev klart min svenska uppsats, och sen sov jag någon timma. det var såååå skönt ska ni veta. sen när vi skulle förbi willys så smet hans katt ut, (hon är innekatt) så vi fick jaga in henne i en halvtimma, när det var kallt och regnade. mindre kul.

men imorrn är det helg!

"emma, på med byxorna och ner från fönstret!"

jag är precis hemkommen från en leverans tur med min broder. maha, två holdens i en bil är ingen bra mix. han var tvungen att bända ner mig från fönstret satt jag inte skulle moona i en korsning i bromma. tråkmåns... sen så hade vi allsång med nervevade rutor och sjöng massa äckliga låtar när vi åkte igenom djursholm. jag lider med dom som bor där. mohahaha.

dagens låt: the strokes - you only live once

förrförra månadens fynd?

 by the way, spana in denhär fönen som jag köpte på secondhand för 35 pix. så jäkla tuff och fungerar finfint.
f?nen

tisdag

g?ra idagidag så ägnade jag min precious sovmorgon åt att göra ett gemensamt matte prov på en och en halv timma i skolan. ååh så kul när man egentligen ska få ha sovmorgon till 10 över 10. men efter provet så fick jag sketmycket huvudvärk och gick hem. så nu sitter jag här och redigerar om lite bilder, och ska aldeles strax krypa nej i min sprojlans nya säng som kom igår, och läsa lite. på tal om sängen, den är extremt najs. stoooor. me like mucho.

kom ihåg: ladda ipoden, och tanka in ny musik!

ps: min katt är tjock.


ellis 15 år

lyckad kväll igår! vid 12 tiden åkt jag in till stan, och mötte ellis och bellen på åhlens. sen skildes vi åt och jag gick för att köpa ellis presen (ett guldhalsband och en jätte stor blombukett med rosa blommor). sedan åkte jag ner till stureplan och mötte upp sandra, ellis och bellen som lunchade på fridays.
efter det skyndade jag mig hem, färgade håret, fixade mig och så gjorde jag, kourosh och ralle sällskap till lövsta. när vi kom fram så badade jag med ellis, och sen lyssnade vi på musik, åt, pratade och hade bara allmänt kul hela kvällen. även fast det blev liiiite för mycket alkohol för vissa. skärpning grabbar! sen så öppnade vi skumpan och sjöng för ellis. och det var så jäkla mysigt att se solen gå ner över klipporna. efter att det hade mörknat började alla dra sig hem till ellis, och jag följde crippa och kourosh hem innan jag också drog till ellis någon timma. och sen gick jag och sandra på en liten natt promenad innan jag gick hem.
skum samanfattning av en lång dag. bilder kommer.

fredag kväll

och så var det åter helg... var med natta och sandra på eftermiddan. vi gick på en promis till willys, och sen gick vi och hämtade vårat flak i viksjö. och jäkla krigare vi är som lyckades konka med oss allt. höhö.
nu sitter jag här hos paps och tråkar. hela familjen var trätt och gick och la sig tidigt. jag försökte vara lite aktiv och köra dansmatta, men den började sepa sig så jag fick panik och stängde av teven.
rob, freaket från england försöker övertala mig att komma över till han och hälsa på en snabbis, och jag är så uttråkad att jag faktiskt överväger att göra det. men ska nog ta med mig pepparspray eller något, för vem fan vet vad han får för sig. eller så kan ja äta lite mer av curryn vi åt till middag, och ge fan i att borsta tänderna. då tror ja att ja håller honom på lite halvt lagom avstånd. det låter faktiskt som en jäkligt najs plan. ska rapa honom i ansiktet så fort han försöker något.

okej, nu bestämde vi att jag ska komma över om en kvart. kommer med lite update om vad som hände. men nu måste jag ner och lensa kylskåpet på curry och salsasås.

update: han var fulare än vad jag mindes! hehe, han försökte typ supa ner mig, och erbjöd mig xantal öl, men jag känner mej själv och vet att jag har noll självkontrol, och tackade nej. när han öppnade dörren var jag 3 centimeter från att skrika. han var verkligen butt ugly! så vi satt väll och kallpratade sisådär en halvtimma innan jag sa att jag skulle natta min lillebror, och sprang hem. gah! och nu sitter han på msn och försöker övertala mig till att träffa honom igen imorgon innan jag ska till stan. eeh, no way josé. mardröm.

torsdag kväll

jag har gjort något som är helt emot mina principer (se nedan), men jag fyller faktiskt år snart, den 11 maj för att vara exakt. ja, då blir man byxmyndig heheh.
jag började typ nyss på en bok, mathilde, och den verkar vara precis som alla som andra denise rudberg böckerna, skittöntig men ett o så bra tidsfördriv. har väll hunnit med en sisådär 20 sidor.
imorrn så ska jag ut till paps på kvällen. jag längtar inte, för jag har lovat att träffa en skitnasty kille från england, som var här på besök senast över jul. och som han så fin utröck sej, så ska vi bara "hänga". ja men fan vad kul det låter då. bring it on.


gimmi

m

heldag med min motherfucker

jag blir så jäkla peppad av att vara med natta. hon är verkligen en feel-good människa rakt igenom. fler sånna tack! natta kom över till mej runt 1 tiden, och vi pratade igenom lite händelser, och efter att jag hade ätit gick vi it på en promis i två timmar. stackarn har fått något mag-virus från när hon var i thailand, så hon lever på soppa och buljong. men vi kom iallafall fram till massa najsiga sommarplaner:

  • england
  • kungsängen och bryggan
  • öland 21/7

och jag längtar inte lite heller! vette faen vad ja ska hitta på ikväll. ska iallfall tanka ner massvis med ny musik till ipoden, för ellis ska ha med sin ipod högtalare till lövsta på lördag.

to be continued, i guessssss...


sommar hos paps

image28okej, jag skrev ett skitlångt och inspirerande inlägg om lite av varje, men lyckades radera hela. fuck fuck fuck!
och ännu ett lov har speedat iväg. varför är det bara skoldagarna som går i slowmotion?
i helgen ska jag somsagt på fest ute på lövsta med ellis och kompani. längtar faktiskt lite smått. ska köra årets första dopp också, tuff som jag är. hehe :)
bilden är iallafall tagen av natta för några sommrar sen ute hos paps i kungsängen. längtar... nej
och påtal om natta, vart är hon? skulle vart här för en kvart sen. aah, nu kom hon.


inspiration och krativitet, gimmi

välkommen till mitt intresanta liv! idag har jag fan vart riktigt duktig! gick upp 10 och duschade, och sen satt jag och gjorde mitt hemprov om newage till so'n. och sen tog det stop.
jag och natta kom iallafall framtill att det är så grovt orättvist att vissa ska få vara så jävla kreativa! som natta sa: man måste nog vara übersmart och vart med om mycket. Tagit många promenader inne i gamla stan och stannat och tittat, kännt och klämt på allt man sett och fotograferat allt man gått förbi.. eller så är man bara född med det.

ni som är sådär äckligt kreativa, hur fan gör ni?! jag kan bli huuur inspirerad som helst av att kolla på tillexempel en bild, håra en låt eller av ett samtal, men inte fan får jag någon nytta av det efter som att jag inte kan sy, skriva låtar eller måla. så era jäkla slynor, vad är eran hemlighet? tell me :)

nejnej, jag är inte ett dygg avis på er...


höhö

HAHA, in you face biatch!

annandag påsk

igår så var ellis hemma hos mig hela dagen, och vi satt och pratade om allt och lite därtill. länge sen! sen efter att båda ahde ätit, gick vi hem till natta där även sara var och hade my chemical romance kväll. syftet med det hela var ju att sörja efter som att dom hade konsert i malmö ikväll, och vi var inte där! buhu. men sen vid 9 tiden pratade vi med august, och bestämde att jag och ellis skulle åka till stäket och träffa honom och jocke. och tur som vi har så fick vi skjuts både dit och tillbaka. kort resume av en lång dag.
mcr
höhö, favorit bilden? :]

bara för att det är så galet kul att fylla i sånnahär

Ditt namn: emma
Längd: skulle tippa på runt 1 å 70
Spelar du något instrument: nix, men KAN spela dragspel, o lite annat också
Vem är snyggast: förutom mej? hehe
Vem vet mest om dig: oj, många
Vad vill du ha just nu: thai-kyckling med nudlar
Vilka sjukdomar har du: laktos överkänslig, och barnalergiker
Fobier: mörker

Känner du en snygg kille: hehe, sisi
Har du körkort: nix
Åsikt om jultomten: peddo
Vill du gifta dig: nångång maby
Tycker du att du är attraktiv: hell yeah
Din hårfärg och frisyr: ljusbrunt o fluffigt, med lugg på utväxt
Skolväska just nu: den bruna läderväskan från harrods
Har du glasögon: ska egentligen ha, men väntar på mina nya
Hur ser din plånbok ut: en mörkbrun i läder med ett stort guldspänne på
Favorittv-program: scrubs
När ska du festa nästa gång: ellis fest i helgen
Vad köpte du senast: eehh, tuggummin?
Hur mycket pengar har du: är för det mesta aldeles pank, men hittade lite dineros längst ner i plånboken igår
Hur svarar du i telefonen hemma: "hej det är emmaaaaaa"
Senast kramat: kourosh
Vem sov du hos senast: pappa
Stjärntecken: oxe
Ögonfärg: blå-grå-gröna, a nått sånt

Kroppsform: rak
Kall favoritdricka: fanta gröna äpplen *dregglar*
Varm favoritdricka: latte mocha
Alkoholhaltig favoritdricka:  cider typ
Säger ofta: fack
Saknar du någon: många
Du fikade senast: igår
Senast sedda film: skräcken från densvarta lagunen (hehe, den är svartvit)
Hur känner du dig nu: lite smått besviken
Kan du laga mat: jag äger på att göra nudlar
Vad pluggar du: que?
Vad tycker du om fötter: nasty
Är du smart: i like to think so, men oftast nej
snarka du: inte vad jag vet
Är du aktiv i skolan: pluggis på högnivå
Lesbisk: jamen vist, not
När och varför grät du senast: igår, kourosh vet

danke :)

vill bara säga att för denhär tiden :) det känns jäkligt skönt att veta att vi skilljs som bra vänner, i stället för ett par butter-muttor. du är så galet underbar och jag hoppas att du hittar någon som förstår dig bättre än vad jag gör. take care
gl?mmer aldrig

femte april

påsklov, heja!

present från mormor

momo kom förbi nyss med ett sketa fint påskägg, fylt med småplock: lite godis, läppglans från face, ring osv.
tänk, snart är det ju påsk!


you dont know how lovley you are tonight

image24
nobody said it was easy...

life in cartoon motion

just nu befinner jag mig i min alldeles egna lilla bubbla. jag orkar inte tänka så mycket, men det går inte att sluta. jag vill bara ha lov nu.
idag gjorde jag klart mitt hus på tekniken. host, ig varning? :) det ser ärligt talat... förjäkligt ut! menmen, det är iallfall emma-gjort. det tuffaste var att det sitter en bajsstor flugsvamp på framsidan.
jag gick hem mitt i träslöjden för att jag har så jäkla ont i magen. fattar inte varför, för jag får det hela tiden. nej, jag är inte gravid!

men nu ska jag tanka ipoden full och äta ananas.

tråk tråk tråk

image316jag är rastlös! uppsatsen är färdig skriven, så nu behöver jag bara redigera bilderna, men photoshop separ. har redan läst igenom alla favvobloggarna 3 gånger. var så uttråkad att jag klippte lite i luggen, men det syns inte. jag funder på att rentav klippa upp luggen igen sen. vill förövrigt ha hela håret uppklippt. och färgat. intresant fakta va?
i början av helgen började jag äta tablätter som ska stärka naglarna, håret samt ge huden massvis med lyster. än så länge har 3 naglar pajjat, men jag antar att man måste ge det lite tid.

vad ska jag mer svamla om? äh jag vette fan. vill bli lite inspirerad. jag är så grymt avundsjuk på alla bloggare som kan måla, spela och skriva bara sådär. varför kan dom men inte jag? biatches. jag vill också vara kreativ.


bild snodd från gelix.


the shins - sea legs

... och enligt roger är jag skitläskig för att jag lyssnar på hård rock.
ja du roger, du ska veta att jag bits också! :)

underbar musik!

                     image23
m i d d l e a g e - different view
1. rewind
2. different view
3. separeted
4. open me
5. not afraid
6. fire
7. hungry needs
8. some one to reach for

öppna din dörr

Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig

byebyebro

image21när jag äntligen har sovmorgon till halvtio, kan någon säga mig varför jag
då går upp 7 för att duscha?! wellwell... har utvecklingssamtal halv 10, och slutar runt 2, så måndagar är ju inte sååå hemska. eller jo, för idag flyttar bror. snyft. det känns lite skumt efter som att vi bott tillsammans dom senaste... äh jag vette fan... åren. Men han och ullis flyttar ju i och för sej inte så där jäääätte långt.

mohaha, min bror är en större posare än din.

mon-sun

aloha! nu har jag inte bloggat på hela veckan, men har ärlit talat glömt bort att min blogg existerar. men här kommer en liten resume av förra veckan iallfafall.
måndag, följde med kourosh till kista för att byta hans ksor, och åt där.
tisdag, var hemma hela dagen och pluggade framför datorn. somnade 8 på kvällen.
onsdag, var på middag hos momo och mofa, och momo tog min 2hand oskuld,
torsdag, jag och sandra mötte felix vid barkarby station för att få en sisådär 500 planscher att sätta upp om middleage.
fredag, jag och sandra gick i stan hela efter middan, från söder till hard rock cafe, för att sätta upp planscherna. efter åt åt jag middag på pizzerian i sällskap med kourosh och ralle, innan vi igck hem till ralle någon timma.
lördag, pluggade lite på dan, och på kvällen åkte jag, kourosh, ralle, crippa och bella förbi åkermyntan och köpte på oss lite onyttigheter, innan vi gick till lövsta badet för att eventuellt träffa lite folk. Vi stannade väll där någon timma innan vi började röra oss hemmåt. och när vi typ är hemma så inser ja, woho, jag har tappat busskortet!
söndag, vaknar av att en tjej ringer och berättar att hon har hittat mitt busskort. röta! åker med kourosh till hässelby för att hämta det. sen tog vi en kebab lunch och gick hem till han och "pluggade", och jag åt middag där med hans familj.

ulala, elafantminne! not...