mina senaste 24 timmar

jag hatar att det känns som att helgerna tar slutet aldeles för fort, vilket dom i och för sig gör för det mesta. igår  så hade jag filmkväll hemma hos mig med hanna, sandra, ellis, daniella, kourosh, hjalle, crippa och sen kom även sara och michelle förbi. vi såg på casino royale som är så snuskigt bra! sen så körde vi den gammla klassikern "sanning eller konka" , och halva mitt område fick antagligen se mig springa omkring utan linne på min baksida. det är ju sådär supernormalt beteende en lördags kväll. sen gick de flesta hem innan 12 tiden, men sandra och natta stannade kvar med mig, och vi hade tjejsnack fram tills 3 då sandra gick hem. sen så kröp jag och natta ner i min säng och såg på en av pirates filmerna innan vi somnade runt 4tiden.

idag så vaknade vi runt halv11, och en timma senare åkte natta iväg för att kolla på fotboll, och jag åkte och hälsade på min bror och hans flickvän i deras nya lägenhet, som för övrigt var skitfin! vid 4tiden hämtade mormor och morfar upp mig, och vi åkte och åt middag på en restaurang. mätt som ett jag vet inte vad, åkte jag hem till kourosh någon timma och mobbade alla barnen i "sveriges smartaste barn".

men nu sitter jag är och dampar på min ipod som jag troligen måste lämna in, efter som att det inte går att lägga in någon ny musik på den. sepe. och så har jag lite besluts ångest: duscha nu, stå och föna håret och fixa allt detdär jobbiga? eller bara gå och lägga mig och duscha imorrn bitti? men då finns risken att jag inte orkar gå upp för att duscha och så vidare. intresant va?




KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback