Camsex med Korvo <3

cam6 med korvo <3

Ouf! Jag finner nästan inga ord för hur het denhär människan kan vara i webkameran ;)
Alexander Korvo - Sveriges sexigaste man?

If I just could realize, that it doesnt realy exist

hej!
Hej, jag saknar somsagt da hårfärg.

Idag var jag också hemma från skolan. Denhär horförkylningen samarbetar inte alls med mig. Så idag har jag ägnat mig åt att vara så oproduktiv som möjligt. Jag har nämligen inte gjort ett piss. Eller jo, målat naglarna och rakat benen, för den intreserade.

Men snart så kommer Tom (Hum, detdär har vi aldrig hört förut i denhär bloggen, va?), och lite senare så ska vi inte till stan och gå på bio (kanske), och efter det så ska vi hem till paps i Kungsängen där det är kräftskiva. Bror och Ullis kommer också. Jey :D
Så dethär blir nog en bra kväll förhoppningsvis.

Vad ska ni göra ikväll?

Pablo Francisco i Stockholm

pablo in sthlm
Jag bläddrade igenom massa gammla bilder som jag tagit med mobilen och kom på att jag fotade dethär förra helgen vid Medborgarplatsen. Pablo Francisco kommer till Stockholm den... Fuck, och så har jag självklart glömt datumet. Anyway, det måste jag nästan gå och se.
Han är verkligen en kvinnornas man, Pablo.

Titta på Pablo här.

"You know why they call it softporn?
 Couse it doens get you hard"

Dagens släng av hat

Amen för i helvette! Det räcker alltså inte med att jag är sjuk, nej jag ska lida extra mycket verkar det som. För när jag kollade igenom mina kommentarer hittade jag dethär.
Okej, kan någon berätta för mig varför fan man skulle vilja ha en skjorta på sig som är till viss del gjord av plast?! Men inte att befara! Jag har en skitbra plan nu, kära bloggläsare. Vi stalkar upp Foppa, spräcker honom med sisådär 23 par av hans egna äckliga tofflor, och så stryper vi mäniskan med skjortan så att inga fler äckliga plagg kommer ut på marknaden. Ååh, vist låter det härligt?! Tänk er nu, vi gör faktiskt världen en enorm tjänst för gissa hur många lantisar som kommer gallopera ner till närmsta affär och köpa en av dessa *jag vill inte ens ta hans skapelse vid namn* och bära den med stolthet. Så nästa år när jag kommer ner till Böda Sand, så kommer alla äckliga tofflor kombineras med dom ännu äckligare skjortorna.
Och blir det inte ganska kletigt om skjortan ska vara gjord av plast...?

Känsliga tittare varnas!

på the wave
Övre från vänster: Jag och Kugge
Undre från vänster: Sandra, Natta och Hanna 

Hahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahaha!!!

Ehh, ja denhär bilden togs alltså på The Wave i våras.
Fulare bild på mig får man verkligen leta efter, men jag bjuder på denhär ändå.

You dont know hove lovley, you are tonight

17
Dagens låt: Coldplay - The scientist

Äntligen så är jag hemma och tar det lungt. Den här förkylningen är ungefär lika rolig som herpes. Men det var i alla fall skönt att ta en sovmorgon, för att sedan lägga sig i soffan med täcket och slö-titta lite på tv. Höhö, och veta att resten av klassen är tvugna att ha en  friluftsdag idag och gå från Kallhäll längs vattnet. Ha så kul!

Ikväll så ska jag och Tom kanske gå på bio, eller så hyr vi bara en film och köper massa onyttigheter och myser hemma istället. Det kanske inte är så trevligt för övriga om jag sitter och hostar och slemmar dom i nacken under en hel film. Men jag är ändå lite kåt på att få komma ut.

Men nu så ska jag knarka Killswitch engage (kärleksberoende!) och försöka bygga något ätbart. Kanske rentav ska lyxa till det och klä på mig också. Vem vet...?

Ps: Om någon undrar över bilden, så kan jag medela er om att min kamera fortfarande inte visar några tecken på livslust. Så ni får helt enkelt ta och lida med mina gammla bilder ur arkivet tills vidare. Just denhär bilden är på ett halsband som jag köpte i London i sommras.

bla bla bla

Dagens mission impossible ska bli att klämma in mig i dessa jeans.
Det kommer gå åt blod, svett och en jävla massa vaseline!
Men jag ska banne mig lyckas! Mohaha.
Våld gott folk. Våld - lösningen till alla våra problem.

Update: Med en mängd svordommar och lite armstyrka
(inte från min, utan Toms sida... såklart) så gick det nästan bra.

My wednesday routines

image364
Bild: (o)vanligt.blogg.se

Dendär bilden illustrerar precis hur en svensk sommar ska vara. Så nu när termometern visade härliga 7 grader imorse så kan jag ju inte bli annat än deprimerad. Jag övervägde starkt att slita loss termometern och spräcka den (jag har inget vidare bra morgonhumör) men försökte sedan lugna mitt destruktiva humör.
Idag så var det den första "riktiga" skoldagen, med schema och allt. Detdär äckel-schemat! Jag blir nästan lite tänd på tanken av att spräcka det också.

Men det gick ärligt talat förvånatsvärt bra. Jo, allt var prima ballerina tills den första lektionen där vi hade idrottsteori, då vår lärare berättade att vi ska mötas imorgon halv 9, för att gå till pendeln, för att ta tåget till Kallhäll, och för att sedan gå tillbaka. Nej det är inget skrivfel. Mäniskan tyckte på fullaste allvar att vi skulle gå domdär 1.5 milen tillbaka. Och till råga på allt så ska vi stanna och koka pasta på vägen. Koka pasta i ett fucking spritkök som en bunt lodare på 29 elever! Hell no! Men då skrek min oerhört smarta (ibland) hjärna: Hold your horses! För jag är ju egentligen dunderförkyld. Så stackars lilla jag får äran att stanna hemma imorrn och svulla Ben & Jerrys glass i soffan hela dagen imorgon.

Men annars så har jag ägnat denhär skoldagen åt att snora och hosta på min omgivning. Tro mig, man känner sig aldrig så fräsch, som när man nyser och hostar samtidigt som en jävla kamel. Ååh, det var en sådan turn on för mig själv, må jag säga!

Coheed and cambria - In keeping secrets of silent earth: 3


"For you i'd do anything 
 Just to make you happy
 Hear you tell me that your proud of me
 For them i'll kill anything
 Cut the throats of babies for them
 Break they're hearts for they were them
 Waiting for you to say
 I love you too"

En Holden talar ut



Jag har ett litet pinsamt erkännande, gott folk:
Ibland för att daska upp mig lite och få mig att känna mig en aning smart, så brukar jag lösa barnkorsorden i tidningen. Ni ska veta vilken stolthet man känner då man precis har klarat ett helt korsord på mindre än 1,5 minuter. Never mind att det är menat för barn i åldern 4-7 år. Nej nej, det viktiga är ju att jag klarade det snabbt. Snabbt som tusan. Den ni!

I crave for black leather and latex


Dagens låt: Coheed and cambria - Everything evil 

Det finns verkligen ingenting som går upp emot att åka till Stockholms Bergianska Trädgård och kolla på fula blommor när det regnar, blåser och är allmänt kallt då man är iklädd skinnjacka och bär på en underbar förkylning. Ni ska bara veta hur härligt det var att traska omkring och lyssna på någon buttermutta som pratar på om ståndare och pistiller i någon random blomma!

Efteråt åkte jag och hämtade ut pengar, och gick på hängseljakt. Jag lyckades nämligen förstöra Sandras på The Wave i våras. Hittade jag några hängslen? Icke sa Nicke! Det blidde ett par döskalle-örhängen och ett nit-armand, inte alls helt olikt dethär från cocoo. Dock för endast 29 kronor på Rock Zone. Taget!
Sen träffade jag Ellis och Sandra och Lunchade på Cafe Bellman på Sergelgatan, där jag prao'ade i vintras.

Sen fick Tom äran att hämta mig från Barkarby, och vi åkte förbi Adam en snabbis innan vi åkte hem till Tom och var barnvakt åt hans lillebror Bill. Vi var hyper-coola och såg på Djungel George 2. Men bara för att världen älskar mig så mycket, så fick jag en underbar mensverk -slash- något annat gulligt och var tvungen att åka hem.

Kill all your friends


Bild: Snodd från Ellis playahead.
Bara för att min Ellis är grovt mycket sötare än din.

Ush, jag har haft en såndär underbar natt när man vaknar en gång i halvtimmen. Och sen så är det antingen för varmt eller kallt i rummet, eller så sitter en skata utanför mitt fönster som jag blir brutalt sugen på att leka motorsågsmassakern med. Jag skulle äga den så hårt, den äckliga lilla skatan!
Men nu har jag tvingat upp mig, för jag ska ju somsagt in med klassen och kolla på... växter. I can't wait! Och för att göra denhär morgonen ännu roligare, gott folk, så kan jag medela er att jag är skitförkyld också. Jag har så ont i min hals, att jag faktiskt skulle föredra att slita ut den och stampa på den. Kanske rent av spotta på den för att förnedra den lite extra. Det är ju ändå tack vare den som jag mår så skit. Eeh, och kanske resten av min förkylning. Och den där jävla skatan. Men jag ska snitcha den. Tro mig, jag jobbar på det. Den ska få dö en hemsk död, för det är knappast första gången den sitter där utanför och skriker.

Men nu så måste jag chippla iväg och fixa mig, för Tom kommer och hämtar mig om en kvart.

Bye bye, there beautiful

 
Coheed and cambria - The suffering
Coheed and cambria - A favor house atlantic

I hurt myself today


Jag och Tom har pratat om att börja på
Thaiboxning tillsammans. Men efter att
ha sett dethär... Jag är lite mer skeptisk
om man säger så... Aj, fy fan vad ont!!!

Orkar inte komma på någon bra titel

Psst! Kan någon förklara för mig varför min statistik tredubblades igår?
Vad skrev jag som var så intresant?

This is how we like to do this in the murder scene


Bild: Snodd från Toms playahead. Han är till höger om någon undrar.

Första skoldagen denhär veckan. Ush, så deprimerad jag blir! Men vi var bara i skolan i en halvtimma och fick schemat och lite andra papper. Ååh så trevligt att jag går till halv 5 två dagar, och slutar som tidigast klockan 3 typ. Någon annan som fick ett lika äckligt schema? Vi kan hata det tillsammans i sånna fall. Ja, låt oss!

Och imorrn så ska jag åka med min älskade Matte-no klass till någon park/museum och kolla på växter. Hejja! Men jag funderar på att smita iväg och smygshoppa lite eller parkera mig på något cafe och pimpla lattes. Det låter i alla fall grymt mycket mer lockande än att kolla på just... blommor.

Bara för att sånnahär är så roliga att fylla i

Mr. May
Lista snodd från Nattas bilddagbok.

Namn: Emma Patricia Holden
Piercingar: Nej, men ska ta i läppen
Tatueringar: Nej, giv mig!
Längd: 170 cm, skulle jag sikta på
Skostorlek: 36-38
Hårfärg: Brunt, men ska färga mörkare strax
Motto: "När det börjar smaka skog har du druckit för mycket"

Kär: Ja, galet kär
Önskar du att du bodde någon annan stans: London, tack
Tänker du på självmord: Ja, men det är ingenting jag planerar att göra
Tycker du att du är attraktiv: Hell yeah
Dricker du: Holden - the drunken monkey
Använder du droger: Nej
Röker du: Nej
Vilket schampo använder du: TIGI bead head
Vilken parfym använder du: Amor Amor
Vad är du rädd för: Mörker och att bli ensam
Gillar du att tvätta: Heeell no
Gillar du berg och dalbana: Oja

Senaste...

Filmen du hyrde: The wilderness (den sög dase)
Filmen du köpte: Jag brukar mest ladda ner
Låten du hörde: Coheed and cambria - Everything evil
Låten du hade på hjärnan: Lifehouse - Hanging by a moment
Låten du laddade ner: Her bright skies - Roses

Personen du ringde: Tom
Personen som ringde dig: Varro
TV-program du såg: Rewinder på MTV
Senaste personen du tänkte på: Sandra

För eller emot...?

Långdistansförhållanden: Nej jag skulle aldrig orka
Utnyttja någon: Emot
Självmord: Jag förstår dom som gör det...
Ungdomar som röker: -
Använda droger: -
Sex före äktenskapet: Maha, för
Köra onyktert: Emot!!!
Förhållanden: För

Favorit...?

Mat: Typ mina stekta nudlar med kyckling
Låt: Saosin - Your not alone / MCR - Helena
Sak att göra: Sex, eller lyssna på musik. Helst båda samtidigt
Sport: Hmpf!
Dryck: Icetea
Kläder: Stuprörsjeans
Film: Land of the dead (Jag älskar zombie filmer)
Bil: Nån gammal skruttig sak som låter mer än ett sågverk. No kidding
Serie: Scrubs

Har du någonsin...?

Gråtit över en pojke: Yes boss
Gråtit över en flicka: Oja
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Jag var en riktig kämpe på dagis!
Blivit arresterad: nej
träffat någon från internet IRL: ja

Nya luggen

lugg 
Jättenykter!

Juste, glömde berätta att jag äntligen klippte mig igår.
Fast bara luggen, och jag gjorde det själv. Så numera
är mitt hår ett jäkla hemmabygge. Men jag tycker att det
 blev helt okej, mot alla odds. Vad tycks? :)

Life's a bitch, so just fuck it

kräftskivan
Bild: Snodd av Kajsa. Jag längst ner till vänster.

Obefintlig bloggning från min del, som vanligt med andra ord? Men nej, jag har faktiskt varit busy.

I fredags åkte jag i ett inte allt för nyktert tillstånd från Kungsängen, till Barkarby för att socialisera mig med Kourosh, Sara, Michelle, Ralle och Sysling. Det var en mer eller mindre misslyckad kväll för min del, men jag kom ändå hem hyffsat tidigt.

I lördags så vaknade jag redan halv 9 med en underbar baksmälla. Men jag skulle vara barnvakt åt min lillebror hela dagen, så jag fick tvinga mig upp. Vid halv 12 kom Tom förbi, och lite senare åkte vi 3 in till Söder och lunchade, innan vi spatserade omkring lite.
Lite senare framåt kvällen gick jag och Tom på en redan påbörjad kräftskiva hos Wisse, där halva skolan var kändes det som. Men det var kul att äntligen få träffa Ellis som har varit bortrest i 3 veckor, och Lollo och Bellen som jag inte har sett på evigheter. Och några cider senare, så var jag on the go. Men framåt småtimmarna så spårade allt ut lite, så jag och Tom gick på en promenad, innan vi gick hem till honom och sov.

Idag så måste jag medge att jag känner mig lite sliten efter denhär helgen. Men jag och Tom har mest bara legat och degat framför tv'n.
Men nu så måste jag fixa mig lite, ska ut igen.

Skola imorrn = Blää!

What you gonna do when they come for you?


O ja, vi hade sjukt kul i London, Bella och jag.

...och när jag ändå är i farten,
så tänkte jag passa på att säga att denhär kvinnan är underbar! Ärligare, smartare och mer livsvan tjej får ni leta efter. Alla ni som har något emot henne förtjänar 5 rediga bitch slaps var, och om någon har något att säga emot det, så kommer jag befinna mig i gränden, vid Terassen ikväll i Kungsängen mellan 12.00 och 01.00. Be there!


I watched my wildest dreams come true. Not one of them involving you.

1
Såhär vill jag helst fortsätta spendera mina dagar, tack.

Idag var jag tvungen att åka till skolan på ett snabbt samtal med min nya klassföreståndare. Inte för att jag fattade ett ord av vad kvinnan sa, men det var säkert jättebra. Jag nickade mest, och hummade instämmande med ett leende på läpparna. Jag är nämligen inte van att gå upp innan klockan 1 nu efter dethär lovet.
Efteråt åkte jag hem till Tom, och åt frukost. Sen efter att vi hade duschat åkte vi hem till mig och förderv tiden fram tills 4tiden, då paps hämtade mig. Så nu sitter jag här i Kungsängen, för jag ska vara barnvakt åt min lillebror hela dagen imorrn. Yes, jag får cash för det. Funderar på att åka in till Söder med honom, och luncha där. Tom kommer antagligen också joina oss. Damon är galen i Tom.
(Men Kouorsh, han saknar dej som smör!)

Sen klockan 7 så ska jag och Natta servera på en bröllopsmiddag i Skälby, så det blir jobb hela dagen för min del. Well, well. Jag måste tjäna lite cash nu. Har sjukt mycket cravings efter att få shoppa.

Ps: Jag var fan då inte helt nykter här heller.

Yes you please, so I'm on my knees, dear


Gammal bild, från när jag bögade mig med kameran på Öland. Älskar hårfärgen!!!

Shame on me! Nu har jag inte bloggat på evigeter igen. Ja, den har man aldrig hört förut...?
Skolan drog ju som bekant igång igår. Jag fick ångest och sellskräck (stavas det med c elles s?) bara av att beträda skolgården. Nej, jag ville verklitgen inte att lovet skulle ta slut. Men som tur var var det bara upprop i aolan, och sen ett kort samtal i klassen. Jag har ju precis bytt klass, till 9E. Matte-no. Ååh,  denna stolthet! Hahah.
Nej men det är en gullig klass, kära Matte-no. Plus att en av mina 2 fuckers, Sandra går där. Och Ellis, Hanna, Kourosh och Hjalle. Och jag får sånna underbara blickar från de övriga tjejerna i klassen. Om ni läser dethär:
Puwss på er! Ääällzkar er asso. Alltiid vi, brudar! <3.


Men dagarna fram tills nu har spenderats med Tom ♥. Jag har ett litet bekännande för er, kära bloggläsare. Jag är kär. Så snuskigt kär! Jag är galen i karln. Skulle kunna skriva 18 A4an om hur mycket jag tycker om honom och om allt gulligt han gör, men jag nöjjer mig med att berätta om att han brukar ligga i timmar tillsammans med mig i hans säng, och berätta om hur underbar jag är, och om hur mycket han tycker om mig. Gah! Bäst för er att ni också tycker om honom ;)

Ps: Detta inlägg skrevs inte i ett helt nyktert tillstånd.

Så går det om man har för mycket fritid

om man har kul
Det ska föreställa en groda, om någon undrar. Ja...

we speak in different voices

tres

Jag saknar fakitskt luggen. Så jag misstänker att den kommer tillbaka nästa helg, då jag ska klippa mig. Eller ska jag spara ut den? Beslutsångest är bara förnamnet!

Igår åkte jag, Tom, Natta och Adam in till Kungsan för att kolla på The Voice med bland annat Daniella, Malthan, Catta, Linda, Wisse, Henke och Simpa. Eller ja, rättare sagt ägna oss åt att hata musiken och mobba dess anhängare. Tjejer, kom igen nu! Varför har ni orange smink och vitt hår? Och varför fan målar ni morrhår på er själva? Om vi har någon überfjååårtizz among us, så kan väll denna någon förklara fenomenet fjortis för mig?
Vid 9tiden drog vi förbi en donken, innan vi åkte hem till Adam. Fast riktigt så lätt var det inte att lotsa hem en as-kalasig Tom som hade fått liiiiite för mycket av det goda i sig. Men men, väl hemma hos Adam så... ja vad gjorde vi egentligen? Spelade guitar hero, kollade på någon okänd skräckfilm som faktiskt var helt okej, och lite annat.
Och efter att Tom hade däckat, så lyckades jag få med honom hem mot alla odds. Det var en bra kväll med andra ord.

"Men jag fick faktiskt också MVG i sexualkunskap. Och jag är ju oskuld" - citat av allas våran Matlhan.

Ps: Natta jag har dina nycklar!

words are violent, break the silence

gammal
En gammal och o så seriös bild. RIP kameran.

Ursäkta bloggtorkan, men denhär veckan har varit... skum. Jag orkar inte gå in på  några detaljer.

Men nu till något lite roligare, enligt mig själv: Jag ska klippa mig någon gång under nästa vecka förhoppningsvis. Men jag har lite beslutsångest. Ska jag klippa tillbaka luggen, eller satsa på någon sorts snedlugg? Spara ut den helt? Hjälp! Ska nog passa på att färga om håret också. Tycker att det har blivit på tok för ljust.

Men anywho, frisyrförslag  uppskattas!

I'm yours to hide

3
Bild: gammal sak ur arkivet.

Hemma igen. Skriver mer sen.

I'ts the perfect time of night to be loosing your clothes

plums
Dagens låt: Marilyn Manson - heart shaped glasses

Ååh, se sicken underbar min!

Nu har jag mellanlandat hos mamma i Skälby över natten, för imorrn så ska jag antagligen ta tåget till Dalarna om jag får tag i någon biljett. Jag ska bo på Toms landställe över helgen.
Natta och Max sov över hos mig i Kungsängen, och idag gick vi upp lite halvtidigt (nåja, jag blev väckt av en modig Nathalie strax efter 12...), städade och åkte hit.
Och ikväll gick jag och Natta ut och socialiserade oss med folket här i Skälby. Tyvärr så missar jag kräftskivan imorrn.

Men nu så ska jag tanka iPoden full med ny musik, och packa. Men vad fan ska jag packa?! Ni vet tjej-syndromet: packa en hockeytrunk full med krimskrams. Kläder så att det räcker och blir över för 18 barnfamiljer i en vecka. Men jag ska försöka tänka smart och packa så att allt går in i min lilla mockaväska. Jag har faktiskt lyckats packa bra en gång förut. En gång...

Dont want your breath, dont want your greed

11e maj
Bild: Den första bilden som togs med min nya kamera.

Vet ni vad? Det regnar som en slyna! Jag och Natta fick spörta ut för att ställa in vattenpipan och lite annat smått och gott som låg utslänga över baksidan. Egentligen så skulle jag och hon lallat ner till Konsum och handlat, men jag tror vi står över...

Vet ni en till sak? Idag fyller bloggen ett halvår!

2 från Placebo

 
Placebo - Every you every me
Placebo - Special K

fooney people come to play

Och från ingenstans börjar alla myggor komma. Jag hatar myggor! Försöker finna orken för att ta de 3 stegen in i vardagsrummet, men det verkar inte vilja infinna sig. Ska nog knöggla in mig i soffan med någon bra film, eller så kan jag ju alltid ta en omgång på dansmattan. Hahah, stackars, stackars mina grannar som får se mig hoppa omkring iklädd 3 kvadrat centimeter tyg.

I helgen så ska jag antagligen åka upp till Tom, till hans lantställe i dalarna. Säg mig alla dal-länningar (säger man så?) vad hittar man på i dalarna nu i helgen som kommer? :)
Ska typ vara strax utanför Ludvika.
Förslag, tack!

Jag kan desutom medela att undertiden som dethär inlägget skrevs, så flydde jag in efter som att 3 myggor satt på rad på min arm och försökta äta upp mig. Äckel.

Live and let die

Sitter här i underkläder på verandan i Kungsängen,
med bärbara datorn i högsta hugg, en **** i handen
och ett stort glas jouice. Livet leker, hörrni!
Tänkte bara säga det :)

I'm gonna lie, lie just to get my way if I have to


I lördags hade vi en överaskningsfest för Hanna, hemma hos mig i Skälby. Allt gick asbra, tills grananrna kom in och sa att dom hade mor min i telefonen. Mamma var mindre glad, så redan innan 11 så var jag tvungen att kasta ut dom flesta. Men vi som var kvar fortsatte att kalasa, och jag blev kanske lite väl lullig för mitt eget bästa. Fy, fy!
Tyvärr så har jag inte en enda bild från festen, eftersom att min precious kamera lämpligt nog tog självmord en timma innan alla kom. Tack för den!

Dagen efter vaknade jag med en gullig baksmälla, och av att tjejerna höll på att städa upp efter alla. Tack! ♥
Kourosh, Ellis och Sandra, jag kommer sakna er nu när ni är borta på Ängsholmen / Kreta.

Sen på eftermiddagen, så åkte jag, Varro, Korvo, Arvid, Max och Hellman ut till Kungsängen och grillade. Sen rökte vi vattenpipa, dansade dansmatta och badade i sjön. Jäkligt mysigt! Vid 12 tiden drog killarna hem och jag och Varro tog en tidig kväll.

Idag åt vi frukost på verandan, badade nerve vid sjön, lunchade och joinades av Michelle. Men nu sitter jag själv och tar det lungt. Ska försöka mig på att göra spagetti med köttfärs sås helt själv. Har ingen aning om hur man gör! Så hjälp uppskattas, så att jag slipper elda ner hela området.

Ta da! Där har ni en resumé av mina senaste dagar.

your not perfect


... Nej jag tar och skriver lite mer nu istället.


JAG SKEV EN JÄTTEDUM SAK HÄR. FÖRLÅT OM NÅGON TOG ILLA ÅT SIG!!!

Men nu måste jag äta lite, fixa mig och städa upp för ikväll ska vi fan ha kul! :D
Vad ska ni göra ikväll?

look how I'm bleeding on the floor



Kan ni gissa va som händer ikväll, gott folk? ;)
Skriver mer sen.

flower power

flower power
Bild: Tagen av mig. Gamal sak ur arkivet.

Shame on me! Inget bloggande på tre dagar?! Men har vart busy. Just nu sitter jag och häckar ute hos paps i Kungsängen. Jag har ingen aning om det är vinet som talar, eller om han fått en dask i huvudet, men mannen har precis gett mig förtroendet att ha huset för mig själv nu i veckan som kommer. Plus att han lämnar pengar till mat.
Nu står han här och drar om alla regler:

"No rave partys. No dead bodys in the garden,. No redecorating, but then again... No orgies. No burning up the house and so on, sweetie..."

Jag vette fan vad jag ska säga. Är mannen verkligen så störd att han är villig att låta mig på ensam här en hel vecka?! Fan att det krockar med min solo-vecka hos mamma bara, för hon är i Grekland nu.
Hahah, jo vissa har det somsagt bra. Men nu ska jag dra en omgång på dansmattan. Har verkligen blivit grym nu!

Sökes: Någon som vill leka min roommate nu i veckan som kommer? Jag behöver sällskap här ute i bushen.