Life's a bitch, so just fuck it

kräftskivan
Bild: Snodd av Kajsa. Jag längst ner till vänster.

Obefintlig bloggning från min del, som vanligt med andra ord? Men nej, jag har faktiskt varit busy.

I fredags åkte jag i ett inte allt för nyktert tillstånd från Kungsängen, till Barkarby för att socialisera mig med Kourosh, Sara, Michelle, Ralle och Sysling. Det var en mer eller mindre misslyckad kväll för min del, men jag kom ändå hem hyffsat tidigt.

I lördags så vaknade jag redan halv 9 med en underbar baksmälla. Men jag skulle vara barnvakt åt min lillebror hela dagen, så jag fick tvinga mig upp. Vid halv 12 kom Tom förbi, och lite senare åkte vi 3 in till Söder och lunchade, innan vi spatserade omkring lite.
Lite senare framåt kvällen gick jag och Tom på en redan påbörjad kräftskiva hos Wisse, där halva skolan var kändes det som. Men det var kul att äntligen få träffa Ellis som har varit bortrest i 3 veckor, och Lollo och Bellen som jag inte har sett på evigheter. Och några cider senare, så var jag on the go. Men framåt småtimmarna så spårade allt ut lite, så jag och Tom gick på en promenad, innan vi gick hem till honom och sov.

Idag så måste jag medge att jag känner mig lite sliten efter denhär helgen. Men jag och Tom har mest bara legat och degat framför tv'n.
Men nu så måste jag fixa mig lite, ska ut igen.

Skola imorrn = Blää!



Postat av: sara

haha jotack emma, jag känner mej också rätt sliten :p

2007-08-27 13:16:57
Postat av: Linda

gud vad söt du är :)

2007-08-27 14:06:04
Postat av: emma

Sara: Men det har vart grymt kul, right?
Linda: Nämen, tackar tackar

2007-08-27 17:41:02
http://holdens.webblogg.se

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback