My wednesday routines

image364
Bild: (o)vanligt.blogg.se

Dendär bilden illustrerar precis hur en svensk sommar ska vara. Så nu när termometern visade härliga 7 grader imorse så kan jag ju inte bli annat än deprimerad. Jag övervägde starkt att slita loss termometern och spräcka den (jag har inget vidare bra morgonhumör) men försökte sedan lugna mitt destruktiva humör.
Idag så var det den första "riktiga" skoldagen, med schema och allt. Detdär äckel-schemat! Jag blir nästan lite tänd på tanken av att spräcka det också.

Men det gick ärligt talat förvånatsvärt bra. Jo, allt var prima ballerina tills den första lektionen där vi hade idrottsteori, då vår lärare berättade att vi ska mötas imorgon halv 9, för att gå till pendeln, för att ta tåget till Kallhäll, och för att sedan gå tillbaka. Nej det är inget skrivfel. Mäniskan tyckte på fullaste allvar att vi skulle gå domdär 1.5 milen tillbaka. Och till råga på allt så ska vi stanna och koka pasta på vägen. Koka pasta i ett fucking spritkök som en bunt lodare på 29 elever! Hell no! Men då skrek min oerhört smarta (ibland) hjärna: Hold your horses! För jag är ju egentligen dunderförkyld. Så stackars lilla jag får äran att stanna hemma imorrn och svulla Ben & Jerrys glass i soffan hela dagen imorgon.

Men annars så har jag ägnat denhär skoldagen åt att snora och hosta på min omgivning. Tro mig, man känner sig aldrig så fräsch, som när man nyser och hostar samtidigt som en jävla kamel. Ååh, det var en sådan turn on för mig själv, må jag säga!




KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback