midsommar, part 2

mardröms bild
Så där såg jag och Sandra ut får något år sen på midsommar. Isch...

Men nu ska jag fortsätta vara lite negativ.
Ända sen man var liten har man blivit hjärntvättad med bilder om att midsommar är lika med sol vind och vatten, vita klänningar, nubbe, underbar stämning, midsommarstång och midsommar krans. Och kan någon säga mig, hur ofta det faktiskt är fint väder på denna spektakulära dag?
Och all denna hysteri! Igår kom mamma hem från ica och berätta om hur fulproppat med folk det var- på en torsdagsförmiddag. Sen så ställer min käre mor sig framför spisen för att börja med maten redan en dag innan, trots att hon aldrig ens annars kan erbjuda sig med att baka en enda liten ynka sockerkaka. Efter det leker hon diktator och tvingar alla närvarande i hemmet att storstäda. Enbart för att det ska vara fint tills denna underbara midsommardag. Så nu är det bevisat! Midsommar förvandlar fredliga individer till psykopater. Hell no att jag går med på det.

Så enbart för att jävlas med alla sommar-fanatiker, så är jag iklädd i jeans, vitt linne, svart kofta, röda skor och svarta naglar. Mohaha, ingen vit klänning ska någonsinn komma nära min kropp idag.

Men men, ha en trevlig midsommar!



Postat av: VICX

jag gillar inte midsommar.
och jag har bestämt mej för att också köra på jeans. varför klä upp sej när vädret är skit?

2007-06-22 11:53:01
http://vicx.blogg.se

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback