emma: blivande drifitig? del I

är jag den ända som verkligen inte har något emot att det regnar idag? jag tycker det är sååå (notera mina extra å'n!) mysigt att titta ut, samtidigt som man sitter med en kopp varm oboy och lyssnar på lifehouse's skiva. (musik tips: ladda ner deras album no name face) eller det är ju i och för sig mindre trevligt att gå till-och-från skolan i regn.
exempel: emma var hurtig och gick upp en och en halv timma innan skolanbörjade, trots sovmorgon, och åt frukost (hör och häpna) och tog det bara allmänt lungt hela morgonen. (i love att vara ensam hemma) men sen så försvann min mysstämning när jag insåg att det regnade, och jag hade nada paraply till hands. det blev till att hålla en mapp över huvudet för att motverka att mitt hår goes affro. och efter mina å så hemska 400 meter till skolan så hade jag kramp o vänsterarmen. damn you so-böcker som väger så mycket!

och nu öser det ner här. men det är lungt, bara lungt, för jag sitter ju somsagt här inne med min kopp varm oboy och lyssnar på lifehouse. livet leker, gott folk!

ikväll funderar jag på att vara driftig och plugga. men jag fungerar inte så. jag fungerar faktiskt inte överhuvudtaget. pluggning existerar inte i min värld. jag kan ta upp boken och låtsas plugga. lixom titta iden, sucka instämmande, komma med små "aha"'n och "jasså, där ser man", med allt går in genom ena örat, och ut genom det andra. eller hur man nu ska uttrycka sig. synonym tips sökes!
men allt detdär ska jag ändra på. 6 veckor kvar till lovet, och då ska jag påbörja den nya, förbättrad versionen av mig själv. oj så ... (läs: finner verkligen inga ord) man kan låta då.

nu skiner solen igen för alla intreserade.




KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback