historien om: min ensamhet

vad gör jag egentligen på dagarna? förut så tänkte jag inte så mycket på det, efter som att alla min lediga tid spenderades med kourosh. and long story short: timmarna flög förbi med honom.
men nu när jag är tillbaka till verkligheten då? känner mig så fucking lonley. ångest. jag är rastlös verkligen hela tiden. vad ska jag göra nu? jag sätter mig framför datorn. igen... och igen... och igen.
datorn är min vän. den finns alltid där för mig, underhåller mig och sviker mig aldrig. (om man bortser från alla gånger den dör, hackar eller vägrar starta något program.)

oj vad mobbad jag låter nu. inga kompisar alls? jodå, men det är bara det att jag känner mig så osocial. jag är ändå inget roligt sällskap just nu. så det är nog bäst om jag håller mig i min ensamhet framför datorn. "lonleeeey, im mr lonleeeeeey" *musiken spelas upp under tiden man ser mig ensam framför datorn med stora puppy eyes och darrande underläpp*
fantasi? eeeh, ja.

och nu kommer dendär vanliga å-jag-skulle-kunna-sälja-min-själ-på-ebay-för-en-påse-godis-känslan. mindre bra. jag som skulle bli aktiv. hara bara intalat mig själv det i 2 år snart nu. go emma! självpeppning, lösningen på alla problem. faktiskt.

nej nu ska jag sluta svamla och spela "röj-flaggor" på msn med arvid.



Postat av: Anonym

Jag håller med dig helt och hållet, så jävla ensam, typ alla mina kompisar dissar mig och egentligen så känns det bara som om att jag bara har mina vänner på nätet att vara med... Allvarligt så tar jag faktiskt numera datorn framför skola och kompisar. -.-'
Så himla trött på mitt liv.

2007-05-08 22:22:18
Postat av: Anonym

Och föresten så tycker jag att du och Kourosch var assöta tilsammans. Synd att ni skiljdes åt. "/

2007-05-08 22:23:31
Postat av: emma

men men, allt blir väll bättre antar jag :)

2007-05-10 19:10:32
http://holdens.webblogg.se

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback