I can't clean the blood off the sheets in my bed


Bild: Denhär tjejen blev nog mest kär i Tom.

Fuck! Jag hade skrivit ett sepelångt inlägg om förra veckan men lyckades, blond som jag egentligen är, att radera det. Kul, verkligen jättekul!
Men men, jag kan ju försöka summera det till något i alla fall.

Förra veckan när det var prao så bodde jag hemma hos Tom. Och något enastående har hänt! Jag hatar inte barn längre, utan är numera en snäll barn älskande tant. Nej nu ska vi inte överdriva. Men jag hatar dom i alla fall inte. Mitt liv har tagit en ny vänding!
Jag fick vara i klass 2a, och Tom var gympalärare. Kidsen älskade honom. Eller i alla fal ltjejerna, kanske lite väl mycket. Alla blev dunderkära i honom. Jag fick nöja mig med att bli allas nya bästis.
Praoen avslutades med att Toms mamma bjöd oss på fika. Det var ju hon som hade fixat praoen åt oss, så det kändes lite fel att snylta på hennes resurser sådär. Men vi kompenserade det med en chokladkväll.

I fredags så var det bandkväll på Gården. Jag fick den stora äran att stå i garderoben, men smet efter halva kvällen. Jag ville inte missa alla band. Shit pommes (som Natta brukar säga) vad bra alla var! Jag satt på högtalarna och fick porrblickar av vissa. Jag förstod absolut inte varför, tills jag kom på att dom hade fri insyn i min urigning. Great!
Sen så satt vi i reprummen och hade sin-a-long i sällskap av några liter cola.
Vid 1tiden var jag mätt på cola och hes av allt sjungande, så jag spatserade hem till en förkyld Tom och sov.

... och jag forsatte att sova hela lördagen tills halv 5. Jag blev också förkyld om någon undrar. På kvällen så lagade jag, Tom och Ted middag tillsammans. Eller dom lagade mat och jag hejjade på. Sen så avslutade vi kvällen med film och massa onyttigheter.

Men idag så är jag hemma och sjuk. Men Tom kom förbi i morse och pussade lite på mig, så livet suger inte lika mycket längre.

Juste, tagga inför Maiden! Vilka ska dit?




KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback