We could take it to the highway


Dagens låt: My Chemical Romance - Demolition Lovers

Dom senaste dagarna har hitils varit anus för mig! Allt har verkligen gått åt helvette känns det som.

I onsdags så vägrade moppen att starta när jag skulle iväg och spela badminton med klassen så jag fick gå (ja, GÅ!) och när jag väl kommer fram till hallen där vi ska spela, så är det låst och alla vägrar att öppna. Det var inte kul.
Senare så satt jag med min hemkunskap mellan 3 och 9 och pluggade som ett jävla aber för att kunna lämna in mitt projekt i tid. Det var inte heller kul.

I går så åkte jag in till stan med Tom för att klippa mig och byta piercing. Det blidde en mindre, svart piercing och den är fan underbar! Men håret blev dock inte liiika underbart. Kvinnan klippte av aldeless för mycket, och klippte upp det aldeless för lite. Plus att hon klömde klippa en del av mitt hår som jag själv fick klippa av sen! Och för att göra det hela lite roligare så fönade hon det som en kärring. Men Tom var i alla fall snäll som stod ut med mina internationella svordommar som jag upprepade som ett mantra, och bjöd mig på bullar påvägen hem. När jag kom hem så medelade min käre mor att jag hade ringt samtal på hemtelefonen för samanlagt 1000 kr som hon kommer dra från mig. Åååh var jag blev härligt självmordsbenägen då.
Men sen så sov Tom över hos mig. Det var i alla fall liiiite roligare än resten av min pissdag.

Och idag så hade vi orientering. Men det underbara började innan vi ens kommit dit eftersom att vi missade bussen och fick gå en bra bit till nästa station. Jag och Sandra, som dom gamla vapendragarna vi är, orienterade tillsammans. Nåja, vi gick tillsammans med spanskalärarna som hade något bättre lokalsinne än vad vi har, så vi gick bara vilse 3 gånger, och fick G tid.
Sen så kände man ju sig sååå gullig när man tillslut kom in i mål, usrvettig och blöt. Great.

Och för att förstöra denhär veckan ytterligare, så var tom tvungen Tom åka iväg till sitt land i Dalarna över helgen.
Livet älskar verkligen mig just nu!

Ja, jag vet att dethär inlägget är oerhört positivt men... Blä!

Ps: om någon undrar varför det är ett rött kors framför mitt ansikte, så är det inte någon släng av herpes. Jag var osminkad och tänkte bespara er den synen.





KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback