coheed and cambria - delirium trigger

Jag har precis haft bland dom bästa 24 timmarna i mitt liv. Igår åkte Jag och Tom in till stan vid 5 tiden. När vi kom fram till Sergel så hade vi lite beslutsångest över vilken film vi skulle se, men mogna som vi är så valde vi Harry Potter och Fenixorden. Sen gick vi och fikade på Cafe Bellman och hade det allmänt mysigt. Tom bevisade att han har ett oerhört vackert bordskick när det kommer till att äta tårta. Not...
Innan bion, som började 6, så chipplade vi och köpte massa onyttigheter. Läsk, godis, chips. Dregglar...
Filmen var faktiskt jäkligt bra, även fast jag inte är en Harry Potter o'holic. Fast jag hade skitit i ifall filmen sög. Det var grymt skönt att bara få sitta och mysa där i mörket, if you know what I mean? ;)

Vid 9 tiden kom vi hem till paps där Alex och Ullis, och resten av familjen redan var i fullgång med en TP omgång som vi hoppade in i. Det slutade med att vi gav upp 3 timmar senare. Fast jag och Tom kom på delad första plats med Pappa och Alex, så Alex blev sur och fick ett epelepsi anfall på mig. Jag lovar.

Idag så åkte familjen iväg och seglade, men jag och Tom stannade hemma och njöt av det underbara vädret, genom att stanna inne hela dagen.

Jaa... där har ni början av min helg, I guessss.



Postat av: natta

mohaha, jag tror inte på att ni ägnade 1 sekund på att titta på filmen. Ni va nog upptagna med varandras sällskap ;) I know you two!

2007-09-01 20:13:22

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback