Just remeber to always move fast, dear


Dagens låt:
Lydia - Always move fast

Jag verkar gilla att vara dubbel på mina bilder. Äh, vi får väll säga att dom symboliserar min påhittade schizofreni. Och som ni säkert har sett på mina bilder, så har mitt hår blivit på tok för ljust! Så det blir antagligen färgning och klippning nu i veckan som kommer. Men jag tvivlar på att någon finner det som the breaking news...?

Gårdagen spenderades till mesta dels hos Adam, både på eftermiddagen, kvällen och natten.
Hos Adam får man rota i kylskåpen ock skafferien. Hos Adam kan man strutta omkring i skabbkläder och vara osminkad utan att någon frebrilt börjar leta efter närmaste exit. Hos Adam trivs man helt enkelt. Plus att mäniskan vet hur man gör goda lattes. We like! (Ja, jag måste ju säga "we" eftersom att jag är schizofren nu)
Jag, Tom och Ludde sov över också. Gissa hur lycklig jag blev på en skala, när Ludde väckte mig genom att daska en kudde i mitt huvud och morra i mitt öra. Han är en modig man, käre Ludde. Han visar att han har stake, för det är få som väckt mig och behållt sina cojones.
Men det var mysigt att äta frukost på Adams veranda, även om Adam har en hel del... annorlunda pålägskombinationer på sina mackor. Kaviar med banansmak, björnbärsmarmelad, sirap och prickig korv - på samma macka! Han är en riktig klass för sig, med andra ord.



Postat av: sofia

gillar din frissa sjukt fin :)

2007-10-02 17:49:00
Postat av: Emma

Sofia: nämen, tackar tackar :)

2007-10-02 18:21:50
http://holdens.webblogg.se

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback