Tell me where we go from here!

rutig
Hold you cows! Uppsatt hor på moí?

Jag hatar onsdagar. Well, egentligen hatar jag alla veckodagar som inte heter fredag eller lördag, but thats not the piont.
Idag har jag segat mig igenom 6 härliga lektioner, bland annat fysik, bioligi och matte. Mindre härligt med andra ord. Och vi har inte ens några skåp än, eftersom att de nya inte kommer förens tidigast nästa vecka. Jag börjar bli gammal och gaggig och få förslitningsskador av att konka runt på mina böcker.
Och på tal om förslitningsskador, jag har idrott imorgon. Och därmed blev min torsdag förstörd. Om ni inte har märkt det, gott folk, så har jag en fitness som en brunsit flodhäst, och därmed ligger skolidrotten högst upp på min lista över saker som jag helre skulle kapa av mig lillfingret för, än att beblanda mig med dem. Great.

Annars är allt prima ballerina med mig, tackar som frågar. Piercingen läker på fast jag fuskat lite med tvättningen och totalskitit i dendär delen om att man inte får pussas eller något. Belive me, det är omöjligt att låta bli när man har världens sötaste pojkvän!




KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback