"vad går hon på, en trappa eller?" - citat av min lillebror


Smisk på mig, för att jag inte har bloggat på evigheter igen.  Men....äh, varför ska jag ursäkta mig egentligen? Jag har låtsas vara bra i skolan, och sen vart med... *trum virvel* Tom!

Igår tog vi hans moppe ut hit till paps i Kungsängen, vilket trots våra obefintliga lokalsinnen gick förvånansvärt bra. Den ni! Så igår hade vi bara en myskväll. Åt tacos, chips, godis, läsk, tog en långdusch tillsammans, såg Spider man 3, you get the picture...? Och vad är det med mig och alltid somna mitt i filmer? Jag kan inte nämna en film som jag sett på senaste, där jag inte deckat innan slutet. Tom sa i somras att han brukade bli rädd för mig, eftersom att man mitt i upplösningen av filmen hörde något ligga och morra, ihop krupen till en liten boll med armarna för ansiktet och lite hår och svarta naglar som stack ut här och där. Jag är sååå charmig när jag sover!

Imorse så... sov vi, mohaha! Sen åkte vi ner till Konsum, och köpe yoghurt och juice till våra smoothis. Och så munkar. Man måste ju kompensera våran nyttighet med lite calories.
Och nu sitter vi här och dricker manliga rosa smoothies.

Vad gör ni?



Postat av: melws

hörrö! du vet väl att Killswitch spelar den 9 oct på Tyrol? :D

2007-09-16 00:01:06
http://melwinsandbog.blogg.se
Postat av: emma

melws: OM jag vet?! :D jag har sett fram emot dt i evigheter! ska du oxå gå?

2007-09-16 16:16:37
http://holdens.webblogg.se

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback