Wöööj

Utgång ikväll!

Senses Fail - efter 27 sekunder blir det mysigt

 
Senses Fail - Rum is for drinking, not for burning
Senses Fail - The irony of dying on your birthday

Kom tillbaka nästa år

kattsmiddy på idol
Bild: KattSmiddy i väntrummet på Idol.

Okej, en sak är mystisk: Min statistik går upp oroväckande mycket när jag inte skriver, för att sedan sjunka så fort jag ger er lite livstecken. Por que?

Hur som helst så var Idol en jäkla upplevelse. Klockan 5 åkte jag och min käre bror in till Gärdet och köade i sällksap av KattSmiddy och Jonte i 10 timmar. Det var lite halvmysigt, men det sög att vara tvungen att stå upp så länge och lyssna när någon random tjej stod bakom mig och skrek som en spräckt lama i 3 timmar. Jonte och Alex ursäktade hennes beteende med att hon var snygg. Hell no, tänkte jag och var ungefär 3 millimeter från att starta en major catfight. Jäklar vilken bra tv det hade blivit! För det var nämligen kameror everywhere. Synd bara att dom går efter manus så allt är redan uppgjort från början.
Men men, jag gick hur som helst inte vidare, och inte grabbarna grus heller vilket är jäkligt wierd eftersom att dom sjöng som ett par renrakade gudar. När jag kom hem så tog det mig ungefär 3 sekunder att somna, så det var najs.

Sen så lekte jag, Daniella, Sandra, och Malthan hemma hos Natta och tröståt. Sweet.

Och för dom som orkat läsa min blogg under den senaste månaden så vet ni antagligen att allt har varit lite knas mellan mig och Tom. Men frukta icke...!

Breaking news!

Jag lever.

In your head they are dying

happy new year
Bild: Ur Arkivet, från nyår. Lite sne och så men det är bara sweet.

Livekvällen på Gården var den bästa på länge. Insangelous debut var vacker. Wisse var nöjd. Jag var nöjd. Untold smekte som förväntat och briljerade. Efteråt så smet jag och Alex hem till moí för att jag skulle hämta lite saker, sen hämtade vi upp Katssmiddy och lite random folk och skjutsade dom till stationen innan vi åkte hem till Alex.

Nu sitter jag här hos honom och funderar på om det ens är någon ide för mig att sova. Ska ändå upp om en och 3 och en halv timma. Jag och Alex ska nämligen in och köa till Idol. Andas, det är mest en kul grej och jag kommer antagligen inte ens komma in eftersom att jag inte fyllt 16 än, men det löser sig. Kattsmiddy och Jonte kommer troligen och joinar oss också sen när dom nu har beslutat sig för att vakna. Jag kommer då antagligen itne vara så överdrivet pigg och söt. Ska sjunga Cranberries - Zombie. Vackert ska det bli! Fast länken är ett version av Dave som brukar sitta på Drottninggatan. Mannen är helt fenomenal!

Nu ska jag brottas om soffan med deras fettokisse som är snål och vägrar dela med sig. Natti natti!

Bleed the dream - Shattered memories

gammal
Bild: Hittade lite räviga bilder från i somras på ett usb-minne. Hahahah...

Det har varit orgasmiskt skönt idag! Never mind att jag fick springa för kung och fosterland två gånger. En gång för att jag höll på att missa tåget, och en gång för att jag skulle hinna köpa kaffe innan bussen till Djurgården gick. Beeptestet visade ju somsagt resultat för mina sprinter...

Efter att vi hade varit på Tekniska så köpte vi lunch och schtekte i Kungsträdgården och det var sjukt najs. Brände fötterna också och sånt är ju alltid lika gulligt. Passade också på att shoppa lite. Skor, kavaj, linne och klänning för ynka 600 koronas. Jag är ett geni!

Nu ska jag och min käre bror, Alex ner till Gården där det är livekväll. Bilder lär väl dyka upp.

Bhääähäh

hellu
Bered er på ett grymt osamanhängande inlägg!

Idag ska jag med min söta klass på Tekniska Museet. Sandra kommer vara lyckligast av alla, för hon gillar sånt av någon skum anledning så jag ska spendera dagen med att rida på Sandra lycka. Sen så ska vi antagligen sätta oss nånstans i solen och äta.

Löning idag!!!

Juste, ni kan lyssna på Insangelous, där Wisse, Adam, Urvut, Anders och Palin spelar, här.

Untold

erik
Kattsmiddy
douglas o nima
Douglas & Nima

Gossebarnen spelar förövrigt på Gården imorrn. Lyssna på dom här.

It's guy-love

erik o nima

Nationellaprovet i matte idag var extremt osexig och gick antagligen åt helvette. Det känns bra att veta. Jag tröståt nudlar och smörade för min söta syslöjdslärare Kerstin för att göra allt lite lyckligare. Kerstin luktar illa och har fått för sig att jag är bra på att sy. Jag körde på smile and wave tekniken och har redan fått en date med henne. Vi ska åka och köpa tyg på måndag. Spännande va?

Sandra och jag var busiga och smet från gympan. Vår nack och ryggvärk var nämligen på tok för illa för att vi skulle kunna vara med på brännbollen. Vad synd... Istället så begav vi oss till Lek Palatset och åt glass med Björn i 3 timmar.

Avslutningsvis så tyckte mamma att vi skulle vara sociala ikväll, hon och jag, så jag blev rädd och smet och rökte vattenpipa med Arvid och da gang. Dumma mamma, skrämmas sådär med konstiga inviter! Sen så hamnade jag och Arvid hur som helst på Untolds rep och spred kärlek.

I'll take your love. I'll take everuthing you'll forget, bitch

sharkbate

Jag langar en ego-bild i brist på annat. Jag funderar stenhårt på att bli lebb. Orkar inte med allt knas som är just nu. Daniella är frivillig har jag hör

I wish I was a hero

to kill
Bild: Jag och ett par söta pojkar från To Kill som spred vegankärlek

Min iPod har trotsat hela dagen och raderade all min musik. Kul att vi omformaterade datorn nyss också så att all musik är borta så att jag med andra ord måsta ladda ner allt igen. Hejja!
Jag var ute en sväng på eftermiddagen och hamnade helt random på Insangelous rep. Det var mysigt och Wisse petade på min misshandlade rygg med sina trumstockar. Sen så kom Daniella och Malthan så vi gick på en liten snabbpromenad och sen förbi Daniella en sväng där jag tröståt bullar och kakor i min ensamhet. Jag har grymma skills på sånt!

Pull the fucking trigger, bitch

sandra
Bild: Sandra vill leka lite og medan vi väntade på bussen.

Parkway Drive igår var brutalt. I alla fall mot min nacke som inte mår så underbart idag.
Jag, natta, Sandra och Arvid mötte upp Kalle den brutale och Kattsmiddy utanför fryshuset precis innan insläppet och resten av kvällen var rent mys. Alla banden stod utanför Klubben och sålde sina tshirts så vi stod och snackade med dom lite. Mina armar är signade av Suicide Silence, Natta fick en sticker på sina tuttar, vi posade for life med alla banden, fick gratis posters av Parkway Drive och sympatifotade oss med To Kill som såg så ensamma och ledsna ut. Sen blev vi också uppraggade på efterfest av Parkway Drive, men det blev det inget av sen.
Sen så lyckades vi klämma in oss nästan längst fram vilket var najs, trodde vi, innan alla fick för sig att det var en skitbra ide att hoppa upp på scenen och stadgediva på oss. Mitt huvud blödde vackert i evigheter tack vare Arvids håriga kropp som jag fick över mig utan förvarning. Då blev jag sur och nitade honom- något som jag idag är mycket stolt över eftersom att våld löser alla problem. Kattsmiddy fick dessutom sjunga med på Suicide Silence och sånt är ju alltid trevligt.

Nu måste jag bara försöka hitta min usb-kabel till mobilen så jag kan lägga in bilderna.

In regards to myself

Yoo

Söta röda ögon och en söt oredigerad bild. Men det är okej. Ska bege mig till sängs nu och försöka hitta något dugligt på tv. Det brukar tyvärr vara lite snålt om sånt på söndgskvällar.

Kom ihåg: Ladda iPoden och anteckningsblocket till elevrådsmötet!

Job for a cowboy

 
Job for a cowboy - Entombment of a machine
Job for a cowboy - Embedded

Opeth - To rid the disease

kuttad
Bild: Låt oss säga att jag bjuder på den.
Låt: Opeth - To rid the disease

Om ni, precis som jag, hatar onödigt och fjolligt snack om hår och smink och sånt så bör ni sluta läsa nu...
Jag har nämligen små framtida planer för mitt hår. Eftersom att mitt hår är en slyna så samarbetar det aldrig med mig och jag måste färga om det minst en gång i månaden så att det ska fortsätta vara svart utan söta små utväxter, men ja funderar på att daska in ett par slingor i underhåret, typ vita eller röda. Låter det helt sepe eller tror ni att det kan funka? Jag tyckte bara att det skulle vara lite psykiskt med något annat än bara svart hur som helst.

Satans dildo är stark, den har ju ätit spenat

satans dildo

Jag kan passa på att göra lite smygreklam för Björnens underbara och djupa låtar. Satans Dildo.

Den här går ut till... dom som inte har någonstans att sova

shark
Bilden får symbolisera min trötthet.

Fick torka upp en spya idag på Lek Palatset. Fick dock cash för det, så det är inte så synd om mig. Jag känner däremot att jag hatar barn mer än någonsin - om det nu kan vara möjligt? Jag och Mikaela (min fellow worker) passade på att leka lite efter jobbet. Vi hade smidit onda planer, men som tyvärr aldrig fick skrida till verket. Men framtiden ser ljus ut!

Totalt onödigt inlägg, men jag tror ni har vant er.

Ghdhtfn... asfkha.

Ooh så mysigt det ska bli med en heldags jobb på Lek Palatset idag. Ännu mysigare blir det eftersom att jag inte kom hem förns 3, och somnade vid 4. Mamma är dock snäll och skjutsar mig.

Igår var vi och firade Ullis, men det slutade med att jag och Alex batlade Guitar Hero. Syskon kärlek typ... Sen så joinade jag Natta och Daniella på Willys där dom hade köpt glass till mig. Den var skitäcklig. Men glitterpinnarna var roliga och vi spred mycket glädje omkring oss.
På kvällen så åkte jag och Natta till Arvid där jag ensamkrökade och vi kollade på KSE-dvdn och The hills have eyes innan vi gick ut och rökte vattenpipa i nattens brutala kyla. Men det var mysigt och vi spred massa warmth till varandra. Tillsist så skjutsade Natta mig till Adam och jag var med Tom (logiskt) i någon timma. Det var underbart, för Nattas moppe lyckades bara stanna 3 gånger på vägen. Men med hot om våld och kommande zombiesar så var han igång igen.

Jag ska försöka bli lite roligare innom en snar framtid, så räkna med ett inlägg ikväll där jag skriver att jag luktar pommes och gör en guide över hur man lättast och mest brutalt bitchslapar en 4-åring som bajsat i klätterställningen.

Protest the hero

 
Protest the Hero - Blindfolds aside
Protest the Hero - Divine suicide of K

I have AIDS

I have AIDS
Bild: Snodd från Denice

Vad är det med min förmåga att bara ge fotografer kuksugarblickar?! Och varför hatar mitt hår mig så jäkla mycket? Det lyckas alltid se fult och förjävligt ut på bilder. Elakt...

När man har tråkigt så ritar man på paint

paintad

Rävigt

converce

Jag är rätt så ful, så därför har det varit lite tight med bilder på mig på senaste. Jag vill nämligen inte ärra er eller något. Sen så är jag bara allmänt tråkig, därav bristen av några vettiga texter. Fast det har väl i och för sig aldrig skrivits något vettigt här...?
Mitt kylskåp är pinsamt tomt och jag har desperata cravings efter något kaloririkt.
Vilket givande inlägg som jag har bidragit med till världen.

myspace.com/sortiband

jag o phille
Bild: Phille och jag, förra valborg. Pilsk blick och fult hår.

Vi har haft läskigt långa och sköna lunchtimmar den här veckan. Igår var vi hos Ellis på lunchen och lagade pasta med någon halvmysig sås (Eller Ellis lagade, vi åt) och idag så gick vi hem till Hanna och lät henne laga något fint.

Ikväll så ska vi grilla och jag ska kriga och äta ute, fast det antagligen kommer vara snorkallt. Sen så ska jag nog hem till Hanna och leka. Imorrn så ska familjen på födelsedagsfika hos Alex och Ullis för att fira Ullis.

Onödigt och sepetråkigt inlägg, men jag sitter o datasalen och har ungefär 2 minuter på mig att knåpa ihop något halvdugligt. Fail inlägg men shit happens.

Daniella och hennes pinsamma Fjällräven

daniella
... Fast jag tycker om henne ändå.

Bleeding house baby

converce

Jag tog klocke Melws råd och begav mig ut nu på kvällen med Danilla. Jag gömde mig dock bakom ett par feta solglasögon och djupt innuti Daniellas fjällräven jacka. (Ja, jag skämdes över att visa mig i den, men den var fylld med warmth och kärlek) Vi kämpade och gick hela 200 meter ner till rampen där vi lekte med våra fellow friends som är bmx nördar och höll på att fjortisfota varandra, men det var najs. Mja, bortsett från att Bobbe spräckte ögonbrynet, men vad kan man egentligen förvänta sig av alla dessa retarded Barkarbybor?
Sen så passade vi på att lyssna när Insangelous repade innan vi gick hem till mig och fikade. Sandra var dessutom hurtig och kom förbi med min gympapåse som jag hade glömt i badmintonhallen. Sandra har sina stunder hon med.

HORSE the band - Bunnies

Ten words: snapping bunnies twitching gurgling forget the bombs in your eyes.
Roaring with whispers to the tiny bunnies
SMASH/SPLAT those fucking bunnies.

3 söta Untold-bilder från Fryshuset

untold
untolduntold
Bilder: Snodda från Kattsmiddys bilddagbok. Lyssna på dom här.

En bra anledning till varför jag borde köpa en fet systemkamera och Photo Shop

dubbel

Suicide SilenceSuicide Silence - No pitty for a coward
Suicide Silence - The price of beauty

En kattig jävel

kattigt

Jag har ett halvt zoo i form av halsband. Katter, elefanter och så tror jag att jag ska ha en häst också. Jag tror jag ska införa flamingos också. Dom är coola dom, flamingosarna alltså.

Idag hade vi ett bajstråkigt nationella prov i engelska. Ooh så kul det var att sitta och skriva uppsats i ett par timmar. Jag valde största geek-ämnet och skrev om min underbara iPod och förklarade väldigt pedagogiskt varför den är livsviktig för mig och varför jag rent ut sagt skulle styckmörda den jäveln som ens tänkte tanken på att röva bort min stackars lilla iPod. Jag siktar stenhårt på MVG.

Vi hade badminton också, men jag smet efter närvarokollen ner till jobbet för att se om jag skulle jobba i helgen. Det skulle jag självklart inte. Inte du heller Natta, för jag vet att du efter allt ditt porrsurfande ändå alltid hamnar här och runkar till mina kattiga bilder.

Nima Akbari ser nöjd ut i alla fall

untold
Bild: Den legendariska Kattsmiddy bilden, från Fryshuset i fredags.

Det är inte långt kvar till sommarlovet nu, om man ska vara posetiv vilket jag definitivt har lekt idag. På Styrelsemötet så blev jag nya sekreteraren, och har redan renskrivit protokollet och skickat det till Sara. Plus poäng där! Sen så har jag upptäckt att jag antagligen har en söt liten pollenallergi så därför har min kropp försökt härma neagara fallen och inte alls samarbetat med mig under hela dagen.

Efter en mycket intresant spanska lektion där vi lyssnade på Godóba, underbara Gordóba så kom Tom förbi hos mig och hämtade sina saker. Så nu är allt svart på vitt - over. Det sög verkligen att hämta mina saker igår och verkligen inse att jag kanske aldrig kommer vara hemma hos honom igen, umgås med hans familj... och nu ska jag bara sluta innan jag blir för emotional igen. Fack fack fack.

Livemusik i form av Untold daskade upp mitt liv igen och jag passade på att lämna tillbaks Kattsmiddys kladdiga hårspray som har bott hos mig under helgen. Han såg så lycklig ut när han fick tillbaka sin spray, så jag blev varm ända in i själen.

Nu har jag tusen saker som jag egentligen borde påbörja, avsluta och skicka in men jag orkar inte. Mañana helt enkelt. Jag ska typ leta fram lite glass och läsa eller ägna mig åt någon annan sorts tjockis-aktivitet.

Bilder från i fredags

untolduntold

Och om man tittar riktigt noga så kan man se en liten filur med svart hår nere i vänstra hörnet. Hhmm, vem kan det va? Hur som helst, grymt najs kväll.

Troligen världens läskigaste film

creepshow 2

Länk <3

Jag bjuder på den

hahahahhaha

Jag och Natta hade bestick-krig igår. Det var en jämn match ska jag säga, men bara one true kunde vinna. Tyvärr så var ivarse sig Natta eller jag tillräckligt true så vi gav upp och kollade på Chris Crocker klipp istället.

Pull the fucking trigger, bitch

hola

Nattas och min kväll igår i Kungsängen var fantastisk! Vi ägnade oss åt att äta upp den pornografiskt goda kladdkakan som min lillebror hade gjort och sen så fördrev vi tiden med youtube och dr. mugg. En bättre mäniska än mitt lilla äcklet går inte att hitta.

Sen så vaknade vi till en ljuv piano symfony, spelad av min lillebror som jag strax där efter kände för att kutta. Vid 12 tiden så sällskapade vi tillbaka till Barkarby och jag åkte hem till Tom för att hämta mina saker som var kvar.

Och en än gång så har jag lyckats med ett så intresant inlägg att.. nej fan jag vet inte.

Bring me the horizon

 
Bring me the horizon - Traitors never play hangman
Bring me the horizon - Black and blue

Come on Bessie, slow and steady

haha

Nu ska jag och den fule lilla saken till höger bege oss ut till bushen. Ja, till Kungsängen med andra ord. Vi ska antagligen ägna oss åt att baka muffins eftersom att jag tydligen är skyldig Björnen efter en viss incident. Sen så får vi helt enkelt se vad som händer i framtiden. Årets första nakendopp kanske? Fast nja, det är nog lite halvt kallt...

Who wants flowers when you're dead?

nöff

Kanske inte världens vackraste bild, men just idag är jag allt annat än vacker. Har tryckt i mig en pizza, massa massa jouice och thé. Har dessutom läst en halv bok v ilket känns väldigt produktivt. Jag börjar sakta men säkert komma tillbaka på banan. Har lite spridda planer för ikväll men om allt skiter sig så åker jag ut till Kungsängen och sover hos pappa. Det var länge sen.

Rocking your fuck me-pumps

4

Jag känner att jag har lite mobbade kompisar (bortsett från Lollo)

töntar

Kommer verkligen inte på någon bra titel


Bild: Emergenza

Resultaten från igår:

171 - Untold
167 - Pär Eriksson
140 - Emy Louis

111 - Comminor
104 - Septic Remains
096 - Urmas Plant
085 - The Apartment Years
068 - Corpsylvania
067 - Somewhere Audio
050 - Maine

Bilder lär väl komma.

Dom vann! Igår var en så jäkla sjuk kväll, men den var stört rolig. Erik ägde som sångare, och hade till och med på sig sin alldeles egna Katt Smiddy-mantel när han kom in på scen. Jag gillar't. Hur som helst så sällskapade jag, Natta och Sandra till baka till Barkarby med halva bandet och lite folk (jag blev bland annat bedaskad av en finsk gubbe på rumpan på tåget, det var... mysigt?) och sen så gick jag och mitt lilla Metal Crew hem till Natta och hade det också mysigt.

Sämst samanfattning av en najs kväll men jag är inte riktigt på topp idag, om man säger så.

These feelings wont stop as long as I am with you

untold
Bild: Douglas bdb.

Ikväll så ska jag alltså iväg med Natta och Sandra och se dessa små gossebarn spela ljuv musik. Halv 9 spelar dom på fryshuset men vi ska in redan vid halv 7 och se på dom andra banden. Det ska bli mysigt det.

I like big buts

zerox

Det är dags för mig att äntligen avslöja vem mannen i mitt liv är. Han är ganska ful egentligen, typ tjock och så är han ganska luden. Men det spelar ingen roll för vår kärlek är så jäkla stark och vi skiter i vad alla säger om oss för dom är bara avundsjuka! Det är vi två helt enkelt. Vi två...

Och nu kom jag på att någon kommer antagligen ta det här på allvar och anmäla mig för att ha samlag med djur.

Fuck the pain away

tickets

Hur märker man att man haft tråkigt dom senaste dagarna? Jo, man ligger helt plötsligt 7a på toplistan över det mest aktiva bloggarna på webblogg.se. Det känns verkligen som att jag har åstakommit något här i mitt liv.

Jag passade på att vara hemma idag med. Halsen samarbetar inte riktigt och den där kartan Ipren jag tryckt i mig verkar inte hjälpa ett piss. Där emot så har jag druckit otroligt mycket thé, som den duktiga britten jag är. Dom där halstabletterna som mamma köpte till mig är stört roliga. Gula tungor är något vackert ska ni veta. Passade också på att trippa iväg och hämta ut mina biljetter till Parkway Drive och Moshpit Open. Dom är riktigt söta.

Men nu så ska jag försöka mig på att laga något halvdugligt att äta. Bleed the dream får hålla mig sällskap.

Think happy thoughts

hej

Jag hatar att vara tjej just nu och allt vad det innebär! För när man är tjej så börjar man rent automatiskt överanalysera varje ord, sms, samtal och händelse. När man är tjej så stalkar man (i mitt fall på tog för mycket!) och när man är tjej så slutar det alltid med att man sitter i oöndliga telefonsamtal med en annan lika patetisk tjej (i det här fallet, Natta) och lägger upp nya planer för framtiden.
När allt det här har lagt sig så lovar jag att berätta vad det handlar om, för jag lovar att det är stört kul eftersom att jag är så jävla mobbad. Jag fattar helt enkelt inte varför jag gör så här mot mig själv. Det är mental misshandel, minst sagt. Hor penis!

Och nu så ska jag säga något ännu töntigare som gör mig ännu mer till tjej, för jag ska nämligen göra en fet kopp vanilj-thé och tröstäta halstabletter som gör tungan gul. Men ska kompensera ut det med att lyssna på Bury your dead och gå in på någon random porrsida. Då blir livet kalas igen.

So cry me a fucking river, bitch

onsdag
Underoath - In regards to myself

Visst har jag en söt liten onsdagströja på mig? Det är bra att ha en sån, om man nu skulle glömma bort att det är onsdag...

Jag är oerhört produktiv och petar ihop en krönika till svenskan. Funderar på att daska in den här sen så får ni säga vad ni tycker innan jag lämnar in den.

Jag väntar dessutom på att min käre lilla mor ska komma hem med mina halstabletter och mitt kanel-thé som jag under milt pistolhot tvingade henne att åka ut och köpa nyss. Jag är en snel hest.

Vill du sängbrottas med mig?


Nerd

nerd
Bild: Sjukt gammal från förra året.

Jag fick i uppdrag att bada min fettokisse nyss eftersom att han antagligen hade varit och hoppat i alla möjliga sorters lerpölar. Den lille mannen har aldrig skrikit så mycket i hela sitt liv och jag  kände mig som en riktigt ond en. Det här måste ha varit dagens trauma för honom. Han är nämligen lite lättskrämd av sig och får panik-attacker av allt från dörrklockor till grannkatten. Att han dessutom lider av astma gör inte saken bättre. Han är lite mobbad helt enkelt, men jag gillar honom ändå bara för att han är så jäkla tjock.

Jag gillar håriga karlar

image60

Sandra tipsade mig om den här bloggen. Dagens outfit kan dra, här kör dom på dagens skrev! Det är briljant, ja rentav genialiskt! Att inte jag har tänkt på det?!

Horse The Band

 
Horse the band - Bunnies
Horse the band - New York City

2.

Jusdet! Vet ni någon bra sida där man kan söka efter gratis mp3-koder? Hade en jättebra förut, men den var sparad under mina favoriter så den försvann när vi omformaterade datorn. Tänkte att det kan vara lite småmysigt att länka min underbara musik till er ibland. Ja det var dagens historia, det.

It's hard to speak without a tongue

i skolan

Jag, Hanna och Ellis utanför Gården förra veckan.
Jag tror aldrig att mitt hår har varit så platt, plus att alla är extremt osminkade. Dessutom så stirrar jag in i kameran med en sne kuksugar-blick, men det är bara najs.

Ehh... hej

eeh... hej

Fitta! Skrev ett skitlångt och givande inlägg om Mellanösterns ekonomi nyss men lyckades radera det.

Jag blev hur som helst hemskickad från skolan av sjuksyster. Hennes visdomsord om att jag tydligen hade feber var bara till att lyda, så nu sitter jag hemma och knarkar en burk bafucin som jag fick av henne och lyssnar på HORSE the band. Funderar på om jag ska försöka mig på att bygga ihop någon form av frukost/lunch, men mina matlagningsskills räcker sig tyvärr inte så långt så det lutar mot dom legendariska Ramen nudlarna. Fast det känns ändå ganska najs. Ska kolla om det går något bra på Kanal +, annars så blir det My Name is Earl resten av dagen.

Sen så måste jag trippa iväg och hämta ut min Parkway Drive och Moshpit Open biljetter. Hade tänkt att göra det imorse, men glömde självklart att skriva ner mina boknings nummer.

Parkway Drive


Parkway Drive - Boneyards
Parkway Drive - Smoke 'em if you got 'em

1.

Det är massa knas med min header och jag orkar verkligen inte fixa den nu. Så ni vet.

Nimas kroppsberhåring är en känt faktum

haha

Sandra - mannen, myten, legenden

Sandra

Så här brukar Sandra se ut varje fredag.

Sometimes you have to learn to let go

Skor
Bild: Michaela

Provet idag gick väl lite sådär. Inte alls så mycket att hurra för faktiskt. Skolan sög och jag var allmänt trött så jag fick akut rännskita (det var ursäkten som min bildlärare fick höra i alla fall) och smet hem. Sen tog jag en hyper lång dusch och hade det allmänt mysigt med mig själv. Misstolka inte...

Natta och Sandra kom som dom vackre riddarna dom är, och lekte med mig fram till nu. Vi gjorde viktiga saker som att duskutera möjligheten av vissa ställningar, och så lagade vi dessutom min byrå genom att daska på en jävla massa glidmedel på den. Det funkade gallant! Vi är ena riktiga handy-mans (gramatikfelet var med flit)

Kill them with kindness

4
Bild: Nästan som fittkrampsminen...

Pluggandet igår gick väll lite si sådär. Läste 3 sidor kanske, innan jag satt i telefonen i typ en timma. Men sen så blev det uppersittarnatt för min del. Inte alls mysigt! Och imorse gav jag mig själv en sovmorgon för att plugga lite till. Men om jag ska vara ärlig så har jag inte fått in ett piss i mitt huvud. Något jävla geni sa förut att man inte ska plugga dagen innan provet. Hatar att han hade rätt. Det här kommer bli ett gulligt fail-prov med andra ord.

Jag får ha Nattas kraft innom mig när jag gör provet, för den är stark. Men nu måste jag chippla iväg till min engelska. Ooh som jag ska mysa med Linus och njuta av hans lena engelska uttal som gör mig så varm om hjärtat.

Banana Phone

Och nu ska jag öppna min fysikbok för första gången. Great bananas att provet är i morrn. Great bananas att jag inte hängt med nånting på lektionerna. Great bananas att jag egentligen vill sova nu.

Låt oss tänka på något mycket trevligare istället:
Untold på fryshuset 11/4
Parkway Drive den 22/4
Untold på Gården 25/4
Moshpit Open den 17/5

Nu blev jag helt plötsligt lite gladare i ögat.

Titlar är grovt överskattade

image291
Bild från Ellis fest i fredags.

Det sägs att jag fick MVG på alla delar i svenska nationella idag. Jag är nöjd. Där emot så är är mitt IG på tredje matteprovet i rad inte så gulligt. Matte är inte vackert. Matte är typ hemskt och elakt.

Bokade biljetter idag till Parkway drive den 22a och till Moshpit open i maj, som jag ska hämta ut nu i veckan. Natta och Sandra ska joina mig och tillsammans så ska vi uträtta underverk i moshen. Inte alls svimma som ehh... ingen gjorde sist på The Black Crusade. Pinsamt!

Men nu ska jag och min fagre vän Nathalie bege oss till Untolds rep och bjuda på bullar som inte existerar. Sen blir det fysik-plugg for the win!

Avenged Sevenfold - Sieze the day

Damon
BIld: Min übertuffa lillebror Damon

För första gången på länge har jag gått upp i tid för att hinna till skolan. Kul att det är massa prov den här veckan. Kul.

Kvinnan i mitt liv blidde 16 år idag

image220

Grattis Ellis!

Comperhensions

Untold ska ju som ni säkert vet spela på Fryshuset nu den 11e på fredag, och idag har en av deras nya låtar kommit upp på myspace. Lyssna här. Biljetter kostar 90 kronor så det är bara att säga till så kan jag fixa.
Juste, dom spelar på Gården också den 25e så det blir grymt king. Jag tycker att alla ska komma och titta på Nimas vackra hår och lyssna på Eriks ljuva stämma.

Saturday night live

image290
Bild: Från Ellis fest, jag (är inte så söt) och Fergie

Igår lämnade jag min trygga rymd och begav mig till Kungsängen där Kattsmiddy fick äran att möta upp mig. Sen så var jag oerhört social med bland annat Björnen, Douglas och Alex hela kvällen och töntade oss.

Idag så begav vi oss till magiska Lidl där vi bunkrade upp med nudlar och annat nyttigt som vi tillagade hemma hos Björnen. Eller ja, dom fick stå för dom kvinliga kokkonsterna medan jag sov. Sen så sov jag lite till medan Kattsmiddy la på vocals på en av Untoldlåtarna. Det är ganska najs att somna till growl ska ni veta. Speciellt när det är live.

Jag hade också turen att missa min buss med en minut så jag gick i 45 minuter för att komma till Kungsängen station. Det var inte mysigt.

12.51 is the time

seriös

Det finns inget oseriöst eller sarkastiskt med den här bilden. Däremot så är pixlarna oerhört fina. Död åt webblogg.se!

Jag har precis övertalat min käre mor att lämna in min moppe på reparation. Den samarbetar nämligen inte alls med mig och jag hatar den av hela mitt hjärta för tillfället eftersom att jag är så grovt sugen på att åka nu.

Jag har dessutom tryckt i mig en pizza-slize som var orgasmisk. Funderar på att ta en till. Avslutningsvis så kan jag säga att jag tycker synd om er som sitter och läser det här eftersom att jag är så jävla tråkig just nu.

Time to be honest

pälskling

Det är dags att go public med det här nu.
Om någon har noterat det så har jag nämnt ganska ofta att jag mått anus den här veckan, vilket har berott på att jag och Tom gjorde slut i måndags. 8 härliga månader har det varit, och jag hoppas verkligen att han kommer bli lycklig efter att allt det här har lagt sig, för det förtjänar han verkligen eftersom att han är en sån underbar karl som alltid varit snäll mot mig trots otaliga pms-attacker.


Middleage - Move on

image281
Bild: Ellis

Fan var foxy jag var igår då! Klockan 7 befann jag mig hemma hos Ellis och minglade med random kändisar i sällskap av drinkar och hade det stört kul. Mamma fick till och med äran att skjutsa mig dit för jag kände mig inte för att visa mig för vår kära allmänhet i den outfiten. Det sket jag i lite senasre när vi drog ut och fick lite mystiska blickar från övrigt folk. Men massa bilar tutade och jag och Darth Wader (Sandra) kände oss sjukt vackra. Mitt hår var däremot inte så roligt efter att jag försökt reda ut det. Idag hatar det mig och visar det tydligt genom att vara allmänt fult.

Brorsan och hans flickvän Ullis kom förbi på fika mitt på dagen och jag följde med dom hem och geekade Guitar Hero med min käre bror. Sen så har vi knåpat ihop lite låtar som vi ska spela på avslutningen. Det lutar mot Wicked Game och I'm yours. Sommar sommar, gott folk! Dessutom så fick jag höra MIddleages inspelningar till nya plattan och det låter jävligt bra!

You always acted like you've never been through this before


Bild: Ellis, Hanna och Sandra.

Dom kommer antagligen kutta mig nu, men det är värt det.

They tried to make me go to rehab but I wont go, no no


Nationella proven idag sög bastu-penis! (Sök efter det på fittkramp.se så förstår ni) Men det var ändå lite najs eftersom att vi inte hade några riktiga lektioner efter det. Bara någon skum halv engelska där det hela min söta matte-no klass helt plötsligt fick för sig att det skulle vara jättekul att gömma alla möbler så att våran vikarie skulle få sig en riktigt chock. Mjo, han blev lite smått fårvånad, vår tyska engelskavikarie vid namn Axel. Han är en läskig man, Axel som på allvar trodde att en kille i min klass var hemma med mensverk när jag sa det.

Om en halvtimma ska jag hoppa in i duschen för att sedan mirakulöst förvandla mig själv till denna fagra skapelse. Jag ska till och med ha sånna där gangstra way-fares-brillor som jag köpte på Glitter nu i veckan. Sen så ska någon få äran att assistera mig med tatueringsritandet.
Klockan 7 ska jag befinna mig på Röda Mattan hemma hos Lindsay Lohan (Ellis), men en bild lär väl dyka upp innan dess så kan vi alla ha oss ett gemensamt skratt.

Untold - Something that never ends


Bild: En oerhört fräsig bild på elefanten som jag köpte igår. 
Mig kan ni täcka över med klet eller något.

Mina stalker sidor börjar visa sig igen vilket inte är så bien. Någon gång i framtiden så kanske jag kan berätta vad det rör sig om så kan vi alla ha ett gemensamt skratt. Visst låter det lockande?

Och på tal om ingenting, varför har min statistik stigit så sjukt mycket som den gjort dom senaste dagarna? Jag får ju bara ångest. Eller jag vet faktiskt inte. Det är ju... typ kul. Funderar på att driva lite mer om mode-bloggar eftersom att det var så kul att vissa personer tog åt sig så mycket trots att inget var riktat mot just dom. Flickor flickor...

Men måste plugga nu! Jag har varit expert på att skjuta upp sånt nu dom senaste dagarna. Smisk på mig.

So... kiss me for the last time, god damn it woman

rävigt

Ibland är min krokiga näsa så jävla rävig. Den känns så söt och sne helt enkelt. Eller inte... Någon måste ha tappat mig när jag var liten, för den ser fan inte normal ut i alla fall!

Idag hade vi Hjärt-och-Lung räddning på gympan. Jag hade dolda tallanger för att pumpa den där dockan som förövrigt var skitläskig med tuttar och avtagbart ansikte. Så ni får jättegjärna dö runt mig så kan jag rädda er. Under tiden som alla övade på dockan så bildade jag, Hanna och Ellis en manlig böghög. Den var vacker.

Imorgon är det nationella prov i Engelska. Åh. Vad. Kul. Verkligen... Det är ju också jättekul att man måste sitta minst en timma på läsförståelsen när jag gör den delen på typ en kvart. Ibland är det härligt att vara britt helt enkelt. Det där var dagens ego-moment, om någon undrar.

Jag noterade nyss också att jag var oerhört tråkig just nu så jag bör nog sluta skriva nu för allas skull.

Är det så här det känns att vara lycklig? Det är inga problem

image263

Min gode vän Ellis har en mycket bra blogg som jag kan rekomendera.
I den kan ni hitta mycket vackra bilder och mycket söta texter.


I never meant to break your heart

Är precis hemkommen från exotiska Jakan. Jag, Natta och Sandra har våldtagit exklusiva butiker, bland annat H&M, Gina Tricot och Glitter. Jag ska ju vara Amy Winehouse på fredag så jag behövde köpa lite stuff till det. Det blidde ett vitt linne, massa svarta smycken och sånt manligt plus ett par flip-flops. Jag är nöjd.

Däremot så känner jag för att kötta SL's jäkla arbetare som sitter i luckan eftersom att mäniskan gjorde att vi missade vårt tåg. I Wish him cancer.

Men nu så ska jag ragga upp en promenad-kamrat och leka motionär.

You go back to her and I go back to blackPå fredag så är jag ju bjuden på kändis-fest hemma hos Ellis som fyller år i helgen. Jag ska gå som Amy Winehouse. Behöver bara köpa lite löshår, daska på en jävla massa kajal och dra på mig något halvskumt så lär jag väl förhoppningsvis bli någorlunda lik. Ska in till stan i morgon och leta efter kläder som jag kan ha då, hur som helst. Det kommer bli galet kul, på fredag alltså. Jag har hört rykten om att Lindsay Lohan, Jack Sparrow och Kalle från kaviar tuben ska komma. Mysigt.

Jag och min käre bror ska förövrigt kanske köra en duett på min avslutning nu i sommar, och ska förhoppningsvis bli kompade av Micke från Middleage. Grymt med drunken vocals och wicked game typ.

I'm gonna wash that man right out of my head

saftigt
Bild: Från en söt kväll hos Adam i höstas. Jag högst upp i mitten med I London-tröjan

Jag var inne på Facebook för en gångs skull och kollade på lite random bilder. Hittade bland annat den här från när vi hade saft-kalas hema hos Adam. Det var najs. Det är typ sånt vi gör hos Adam. Dricker saft och tävlar om vem som är manligast. Jag vinner självklart alltid eftersom att det alltid är jag som föreslår bra porrsidor, kan dricka alla under bordet (speciellt Max) och rapar högst. Jag är en riktig karlakarl helt enkelt. And damn proud of it.

Nu ska jag typ kolla på slutet av House och äta kakor med mamma...

Knightfight at 11

hel
Söt bild med söt skärpa.

Min dag har varit ganska piss, men det börjar bli bättre. Har som tur är inte behövt stå ut med random första april-skämt i alla fall, även om jag är grymt sugen på att lura mamma att jag är på smällen eller att jag har skaffat en fitt-piercing. Då skulle hon säkert bli glad, lilla mamsen.

Var precis på Untolds rep för att köpa biljetter till Emergenza festivalen den 11e. Någon mer som är sugen på att gå? Jag kan fixa biljetter i sånna fall och dom kostar 90 väl spenderade koronas.

Dessutom så känner jag mig grovt dissad eftersom att ingen verkar vilja svara i sina telefoner. Jag är snuskigt sugen på att gå ut och gå, men verkar inte ha en promenad-buddy att leka med. Synd.

Se upp för bäverdräparn!

bäverdräparn
Bild: Från Nattas bdb.

Det har varit massa knas med bloggen och omöjligt att logga in. Bajskul. Just nu sitter jag i datasalen med min söta klass och mobbar fjortisbloggar med Sandra. Tanken är egentligen att vi ska försöka peta ihop nån sorts tidning, men det här var något roligare.

Ikväll ska jag eventuellt träffa Bella, och så ska jag på rep med Untold för att köpa biljetter till Emergenza festivalen på Fryshuset den 11e, och tvinga dom spela Mr.Birghtside covern för mig.

Om någon undrar så är mitt liv ganska anus just nu. Någon gång i framtiden så lär jag väl kanske berätta.