City and colour - Caseys song


Bild: En sån där jätteseriös en från i höstas.

Min dator är under... omprogramering, tror jag att det hette. Hur som helst så hade den ju somsagt ett virus, men det ska vara fixat nu. Där emot så har vi numera inget internet av någon halvtrevlig annledning så vi får väl se hur mycket bloggande det blir fram tills det väljer att komma igång. Jag som för en gångs skull känner mig något taggad för att ge världen lite mer onödigt skitsnack. Det känns som att det behövs.

Hur som helst så är det galet mycket som måste göras nu. Eller egentligen känns det mest bara så. Nationella prov i svenskan nästa vecka, matteprov imorrn på ett helt kapitel som jag inte ens gjort hälften på, gymnasieval om bara några dagar och jag har ingen aning om vad jag ska välja, plus 38tusen andra saker att komma ihåg som till exempel x-antal födelsedagar.

Men nu så måste jag försöka peta in matten i mitt snea lilla huvud tills imorrn. Jag har en jättebra ide om hur det ska gå till. Tom hjälper mig, och varje gång som jag svarar rätt på ett tal så ryker ett plagg. Asså ett av hans plagg. Men med mina matteskills så lär det dröjja jäääkligt länge innan jag kan börja uppskatta matten...

The Löööv-Guide

<3
Bild: Jag och pojken som jag offrade mina nachos för.

Nu ska jag ta mig tillfället i akt och försöka beskriva 3 tecken på hur man vet att man verkligen, verkligen är kär någon. Ni vet, små saker som man kan offra för denna där som får en att vilja dansa riverdance - även fast det är otroligt gay (Citat ur Slitz.)

  1. Om du har filmkväll och helt plötsligt inte alls vill käka chili-chips med dipp eller knarka nachos med extra allt i rädslan över att gasa ihjäl din loverboy, eller kanske lovergirl så är du antagligen ganska så kär. Eller jävligt dum i huvudet, för nachos är gott. Jävligt gott!
  2. Om du helt plötsligt känner att du kan relatera till "I'm your laaaaady, and you are my maaaaaan" på Lugna Favoriter eller andra fjolliga låtar där dom brölar om obesvarade känslor och annat skit så är du nog kär, alternativt gay ifall du nu lyssnar på Lugna Favoriter.
  3. Om du i smyg luktar på personens kläder när han/hon sitter bredvid eller sover - och det pirrar till på något valfritt ställe i kroppen så är du med största sannolik kär. Eller riktigt pervers som tänder på sånt...

Stämmer dessa små punkter? Grattis! Antingen är du kär, eller så har du en något skum sexuell böjning.


I'm a bad motherfucker, babe

Min sepe dator har bestämt sig för att få ett gulligt litet virus som gör att hela datorn måste omformateras. Så jag måste bränna ner all musik och alla bilder, vilket är lagom irriterande. Dessutom så tar det tretton evigheter att komma in på någon hemsida, så ni ska veta hur mycket jag har skrigat för att skriva dethär.

Idag är jag hemma från skolan för tredje dagen i rad. Jag har nämligen haft grova sömnproblem, feber och huvudvärk. Sånt är alltid lika trevligt. Men ikväll så ska jag säga till min lilla sjukdom att dra åt helvette, för ikväll ska jag ha kul. Inte för att jag har någon aning om vad jag ska hitta på, men det lär väll lösa sig. Jag är sugen på bio. Någon som vet en bra film?

I fredags så åkte jag, Sandra och Natta somsagt in till Fryshuset för att se Untold spela, plus lite andra småband. Allt var great bananas och jag lyckades komma hem jäkligt tidigt för en gång skull eftersom att jag smet med Arvid runt tio tiden. Vi sällskapade hem till Adam där det var gangstert folk som vanligt, och sen gick jag hem till Tom och sov. Och sov... typ hela lördagen. Jag måste vara så rolig att vara med.
Tyvärr så har jag inga bilder från Fryshuset eftersom att jag självklart glömde min kamera.

Idag är det ju payment-day så jag känner för att tvinga iväg Tom till Gallerian så han kan få köpa dendär galet orgasmiskan skjortan från Lindex (whatafack?!) som jag har haft erotiska fantasier om dom senaste dagarna. Tro mig, den är lovley.

Men nu så ska jag försöka peta mig in i lite andra bloggar, om jag nu får för min dator.

Alexisonfire - Sharks and danger

image314 image315
Bilder: Silverskor/ Sophomore

Jag är rastlös. Jag vill skriva, men det finns inget att skriva om. Det enda jag kan dela med mig av är att jag mutat Urvut att börja blogga igen. Han är lättmutad, käre Urvut, men omöjlig att hålla i drift. Det blir smisk.

Jag kanske borde plocka fram filmkameran och börja filma för en gångs skull. Jag och Denice måste boka en playdate snart och komma igång med RTR-projektet. Det är inte mycket tid kvar nu. Hello ångest!

Jag funderar på att gå ta en långpromenad i sällskap av min bästaste vän, iPoden. Eller bara slita bort mig själv från dator. Jag har nämligen suttit här 4 timmar i sträck vilket känns lite lagom tragisk när jag tänker efter.

The strokes - Is this it?

blaj

Jag känner mig taggad, men jag vette fan för vad.
Kanske för Emergenza spelningen imorrn på klubben. Kanske för 2liters colan som ja precis hällt i mig. Kanske för att jag lyssnar på undrbara Alexisonfire. Kanske för att det är helg imorrn och därmed sovmornar. Kanske för att jag precis misshandlat min fettokisse för att han hårade ner ett par av mina svarta jeans. Kanske för alla mina, enligt mig, jättesmarta råd som jag gladeligen delat med mig av idag.

Jag ska bli den nya Dr.Phil. Jag känner att jag har grova talanger för det.

Fjortistider, hej hej!

fjortistider
Bild: I slutet av sjuan när jag fortfarande var blond.

Jag tänkte passa på och visa fjortissidan av mig som existerad för sisådär 2 år sen när jag gick i sjuan. Då hade jag blont hår, men inte färgat i alla fall.
Hur som helst så tänkte jag bjuda lite på mig själv, så njut av mina fagra bilder som jag tyckte var så vackra då. Den sista är särskillt vacker tycker jag.

  
Klicka för förstoring.

      
Klicka för förstoring.

Och viskar till mig: Du är värd att dö för

Ellis
Bild: Ellis på The Wave i våras. Ja, jag skäms över att ha varit där...

Jag måste bara säga att Ellis är så jäkla underbar och att en viss person kan ta sig i piiiip efter hur hon har betett sig mot Ellis. Att denna personen är allmänt falsk och äcklig gör det hela ännu trevligare också. Men nu så tycker jag att vi alla klickar in oss till hennes blogg, ellinorisverige.blogg.se, och säger "Hej, vad fin du är"

Ps: Av någon anledning så får jag inte länka för webblogg.se om någon undrar...

Save Bigfoot!

väska

Och på tal om syslöjden så kan ni få en underbar illustration av min bag som jag ska bygga på syslöjden. Den ska vara lite beige-vit, och på sidorna ska det vara ett mossgrönt tryck där det står "SAVE BIGFOOT". Insidan ska nog också vara mossgrön när ja tänker efter... Det ska hur som helst vara en parodi på alla "Save the planet" tryck som finns överallt.

Jag vill ha din ryggrad här


Bild: Tagen i september har jag för mig. Jag saknar piercingen.

Jäklar vad det droppade in folk på bloggen igår, enligt min statistik. Hello ångest! Jag får nämligen lite blandade känslor när jag har många läsare eller är med på listan över hemsidans mest aktiva bloggare. Det är ju skitkul att folk orkar läsa igenom skiten, men sen är det just det att jag bara skriver om... ja, massa skit.
Så för att underlätta för er alla som tycker att det här är just skit så tycker jag att vi tar oss en titt upp i högra hörnet, allra högst upp. Ser ni en liten röd ruta med ett X i? Tryck där så får ni 7 önskningar om ni har tur.

Jag är flummig om någon undrar. Och mätt. Jäkligt mätt. Vi har precis ätit kebabtallrik till middag. Sånna är farliga för man äter alldeles för mycket. Så nu har jag drygt 23 bilringar att hata. Fast jag funderar ändå på att ta några pepparkakor till middag...

På tal om ingenting så har vi en något speciell syslöjdslärare vid namn Kerstin på vår skola. Ibland kan man tro att Kerstin är döv eller senil. Eller lite av båda. Eller så är hon bara jävligt elak som skiter i en när man behöver hjälp. Där emot så hjälper hon en mer än gärna när det är dags att mäta på en. Lilla Kerstin gillar nämligen att klämma på små oskyldiga flickebarn. Det bor en söt liten smygpedofil inom oss alla, men hon går lite väl till överdrift. Det är och förblir ett mysterium med Kerstin.

Den 28 februari så ska jag förövrigt åka med skolan till Romme och åka skidor över dagen. Tanken var att Tom skulle lära mig åka snowboard, men så kul tycker jag inte att vi skulle ha det så jag håller mig till mina skidor. Jag måste dock hitta ett par pjäxor. CIssi erbjöd mig ett par slemgröna förut. Jag backade långsamt ut ur rummet och låste in mig på mitt rum efter det. Dom var läskiga. Men hur so helst, vilka vill vara med och slå vad om minst ett brutet ben?

Jag hatar handboll dessutom, för den som undrar.

Stare in to oblivion


Bild: Hedi Slimane Diary

Jag försöker ringa runt och hitta en promenadkamrat men alla verkar ha stängt av sina mobiler. Nej jag känner mig inte alls lite mobbad just nu.

Webblogg.se är också välldigt bra på att mobba mig. Nu får jag nämligen inte länka nått. Men om ni vill lyssna på ett galet bra akustiskt (stavning?) band så är City and colour grymma. Youtuba på dom är ni rara. Och så kan ni också lyssna på Leona Lewis - Bleeding love och hålla med om att den skulle vara snuskigt bra unplugged med screamo istället för fjollsången. Texten är oslagbar!

Men eftersom att ingen verkar vilja vara med mig nu så ska jag börja läsa på en bok från SO'n som handlar om hur det var att leva i koncentrationlägren under andra världskriget. Jag kanske brottar ner en katt också och tvingar till mig lite sällskap. Eller så stannar jag bara här och fortsätter lyssna på city and colour, underbara city and colour.

Ps: Daniella räddade mig så jag ska gå och möta henne snart. Tack Daniella.

Howard Jones är mannen i mitt liv


Killswitch engage - Rose of Sharyn


Jag har en smärre form av ångest. Gymnasieansökningarna ska vara inne den 15e februari, och jag har ingen aning om vilken skola jag vill gå i. Jag vet att jag vill gå sam-sam, men gjärna med estet eller foto profil, eller humanistiska. Fan vad svårt. Tips på någon bra skola uppsattas starkt.

Sen så är min ekonomi... osynlig. Det blir inte bättre av att jag ar snuskigt mycket som jag måste köpa. Min plånbok är nämligen så tom att något litet och fult kan få flytta in där för att fylla tomummet.

Dessutom kommer jag antagligen vara sönderstressad nu i vår, eftersom att jag och Denice verkligen måste börja filma för RTR, nationella proven, slutbetygen och café-jobbet. Sen så kan det ju vara trevligt ifall jag hinner träffa Tom och kompisar nån gång.

Blä, blä, blä!

My heart's crippled by the pain I keep on closing

hellu
Bild: En ful en som sitter uppe på min "minnesvägg"

Arvid har, för den som undrar, äntligen (!!!!!!) slutat ringa mig mitt i natten. Tack Arvid. Men en hämd kan jag dock garantera.

Den här helgen var rent utsagt skit. Jag blir ingen snäll person när jag har PMS. Jag blir en ond liten jävel som kräver godis och massage. Och kräver komplimanger. Om man ska vara med mig under dessa omständigheter så måste man vara redo för en hel del personliga påhopp, mordhot samt ändlösa kommentarer om hur tjock jag nästan har blivit om man kisar lite och använder fantasin. När jag tänker efter så är det nog snarare Tom som har haft en skithelg...

Jag har pratat med min moder och har numera fill tillåtelse till att åka ner till Metal Town i Göteborg den 27-28 (?) juni. Mor min är dessutom så snäll som betalar för hela kalaset. Men nu är min fråga: Vilka mer ska dit? Hör av er i sånna fall.

På fredag så bär det av till Fryshuset med Natta och Sandra och kanske några andra från klassen som jag förhoppningsvis lyckas tvinga dit. Vi ska se Untold plus massa andra band spela. Det är tur att Untold är så bra. (Nöjd nu, Nima?) Än en gång: någon annan som ska dit?

I watched his wildest dreams come true. Not one of them involving you


Bild: Björkeby skolan.

Min käre vän Arvid håller fortfarande på att ringa mig vid nattetid, så Sandra gav mig den briljanta ideen om att stänga av mobilen. Skitsmart! Skitsmart att min väckarklocka inte ringde imorse bara för det. Så jag försov mig i morse och kände att det bara var onödigt att gå på två lektioner, så snart ska jag hem till Tom istället och äta lunch.

Dessutom så kan jag meddela att mitt hår är hemskt vackert- om man blundar och använder fantasin. Och så har jag på mig min onsdags-tröja fast det är fredag och ett par jeans som jag egentligen hatar för att dom är så fula, men ändå älskar för att dom är så jäkla sköna. Jag är med andra ord oroväckande ful. Så jag får nog ta en dusch hemma hos Tom och ge mig själv en make-over.

Ikväll så ska jag antagligen hem till pappa. Farmor åker tillbaka till England imorrn så jag vill hinna träffa henne innan hon åker, plus att Alex och Ullis kommer så det ska bli kul att träffa dom med. Damon ska få tillbaka sin iPod. Det ska bli kul att se vad han tycker om musiken som jag lagt in. Mohahaha!

Men nu så ska jag springa till Tom!

Fast du har en kjol som sitter snett och läser dikter på fel sätt så kan jag lova att det blir annorlunda i ett annat land.

 
Bild: Björkeby skolan.

For you, I'd kill anything

före
Före.

 
Efter.

Jag hade kul på Paint i sommras. Med andra ord så hade jag lite för mycket fritid kanske...

My body's broken, yours is bent

Jag har precis spenderat dom senaste två timmarna med att svära åt datorn och iTunes. Min lillebror fick nämligen en Ipod i födelsedagspresent och jag fick äran att lägga in musik på den. Ja, sånt är ju jättekul när verkligen inget vill sammarbeta med mig. Men men, nu har jag petat in lite låtar på den så jag kan känna mig stolt.

I lördags så bjöd Tom ut mig, eller vad man nu ska kalla det. Det blev hur som helst en fika på Bellmans (Det blev jordgubbsté och bakelse för stalkern innom dig som dör av längtan att få veta.) Sen så letade vi efter en parfym åt honom. Det lutar mot Fuel by Diesel. Efter det så bjöd han mig på thailänskt till middag och till sist på bio.  Vi såg Bee Movie som sög något extremt.

På bussen hem från pendeln så tänkt vi ha det lite... ehrm... trevligt. Allt var prima ballerina i 30 sekunder tills några från min klass dök upp på bussen. Så om Urvut läser det här så kan jag säga att jag hatar dig lite i smyg för att du förstör sådär. Skämmes!

Jag har också passat på att hälsa på hos pappa. Farmor är i Sverige nu i några veckor så det var kul att träffa henne också.
Jag fick lite försenade julklappar, bland annat en guldklocka, en Versace parfym, smycken och en film.

Jag kan dessutom meddela att en mystisk person har busringt mig vid nattetid och viskat "seven days"och andra mysiga fraser. Hur som helst så var denne mystiska person oerhört smart som inte ringde från dolt nummer, så Arvid Köhl - du kommer vara min biatch innom en snar framtid!

Och det här var ett jäkla skitinlägg. Jag frunderar seriöst på att ta en bloggpaus nu.