Död åt SJ


Bild: Jag ger inte upp med mina Photoshop försök!
(fast jag borde kanske göra det?)

Idag tog jag en orgasmisk sovmorgon till 2. Det behövdes. Nu har jag istället suttit och försökt boka min biljett till Ludvika imorrn, men sj.se separ och har sig så det går tydligen inte. Jag får väl åka in till Centralen imorrn och hoppas på det bästa bara. Jag kommer antagligen få platsen bredvid den där stora svettiga individen som man alltid lyckas hamna bredvid. Jag längtar! Förra året så hamnade jag bredvid ett helt Hare Krishna-gäng som satt och bad konstant i 2 timmar. Det var en upplevelse. Men bara jag inte hamnar bredvid ett barn så är jag otroligt nöjd.

Idag vankas det grillning och ikväll kommer Tutt-Natta hem så vid ska leka med varandra. Jag har inte sett fanskapet på över 5 veckor.

Innan jag går

Min pojkvän är en bajskorv som saknar total kompetens att höra av sig när man ska. Fast det är väl ett syndrom som drabbat alla killar. Aja, jag ska i alla fall ge honom en nippletwist som hämd!

Update: Nu sms:ade han och sa att han inte hade ringt för att han har haft ont i sin fot. Låter oerhört logiskt, att man ringer med foten.

Ett helt onödigt inlägg


Bild: Ännu mer fail-försök på Photoshop.

Ja, vad har jag gjort idag? Nada. Degat framför No country for old men (som för övrigt var grym) och älskat att jag slapp laga middag till mig själv. Nu när mamma är hemma igen så får hon fan offra sig igen och kriga framför spisen! Jag har kämpat nog i en vecka själv.

Tom sa att han skulle ringa upp mig strax. Det var en timma sen. Antingen så har han helt glömt bort, somnat eller så sitter han och bajsar. Jag tippar på den senare. Det brukar vara så i alla fall...
Jag ska hur som helst upp dit till Ludvika framåt helgen, så mami ska kirra biljetter till mig imorrn.

Men nu känner jag att jag är extremt tråkig. Förlåt. Jag ska gå och telefonterra Tom och trycka i mig nåt mindre nyttigt. Sängen på det och jag är världens lyckligaste kvinna!
Puss på er.

Inte nån Andy Warhol här


Bild: Popart test i Photoshop.

Jag införskaffade Photoshop idag. Ja, jag är retard som inte har haft det förut. Men jag har hur som helst ingen aning om hur skiten funkar så jag har suttit och pillat runt nu i nån timma och där ovan har ni resultatet. Hahahah...
När jag väl har förståt mig på allt så ska jag peta ihop en ny design till bloggen. Eller definitivt en ny header för den gamla jag har nu är värdelös.

Om min lillebrors stavning



Haha, min lillebror stavar som ett luder. Puss på dig med Damon!

Smygreklam!

M I D D L E A G E

Klicka in på Middleage's gossarna hemsida i brist på annat för att höra nya singeln Proof of honsety, bara för att dom är så... söta? Lite kul är det också att deras förra platta fick reviews i bland annat KERRANG! (En av världens grymmaste musiktidningar).
Nya albumet dyker upp i oktober, för den som undrade.

Slagsmålsklubben - Övningsköra


Bild: Chemical Vocation (?) På Moshpit Open.

The eagle has landed. Mamma och dom kom inbrakande med minst 100 väskor halv 12 imorse. Det var inte uppskattat nån stans. Skulle precis gå ner och skälla ut dom men då daskade min käre mor fram ett par nya svarta converse till mig, så jag höll käften och gick in i vardagrsrummet för att smeka mina nya bekantskaper. Lite yoghurt och en dusch på det och allt är prima ballerina.

Eller nej, ena fettokissen drog in en till fågel nyss. Han va sjukt stolt och jamade som ett sepe, men då råkade han tappa fågeln. Och eeh ja, den levde... Så jag har sprungit omkring och jagat småfåglar nu en halvtimma tillsammans med fat ass Zerox. Jag tänkte dock va snäll och släppa ut den, men jag antar att Zerox hade andra tankar.
Han är i alla fall aslack på mig för att jag släppte ut den. Ska trycka i honom lite köttbullar så blir han glad. Han är inte svårtmutad, den killen.

Om en player

Hahah, jag skrattar så mycket just nu att jag nästan gråter. Jag träffade en kille som playade mig förra våren. Det var inget serious eller nåt, mer som ett one night stand men hur som helst så dissade han mig dagen efter. Till råga på allt så var han döv. Nåt som är ännu roligare är att vi träffades på en klubbfest. Ironi. Men det är antagligen bland det roligaste som har hänt mig nånsin och jag bjuder på den.

Hur som helst så sitter han nu på msn och ber om ursäkt och säger att han har ändrats. Jag är dessutom tydligen en mycket vacker kvinna med god humor och ett fint skratt (hur man nu kan höra det om man är döv...).
Jag ska skicka små ljudklipp och viska att 5 minuter inte duger för mig, if you know what I mean. Fuckin bastard. Jag antar att han kommer läsa dethär också.

Langa hämd-tips! Jag vet ju vart han bor, men att ägga hans fönster känns lite för mycket mellanstadie.

28-07-08

Fick mina papper från skolan idag. Jag börjar den 21:a, så om 3 veckor på ett ungefär. Jag vet inte om jag ska längta. Jag kommer få åka i nästan en timma komunalt varje morgon nu, istället för att bara gå 300 meter. And I don't do mornings. Fast det kommer ju i och för sig vara kul med en ny klass. Aja, det blir väl great bananas om jag har tur.

Nu väntar jag på att Becca ska dyka upp så vi kan bedriva massa skitsnack och bygga ihop lite avancerad pyttipanna. Jag har även vissa drycker som "måste" drickas upp snarast. Så nu vet ni det också.

Om er


Vad heter ni och vart bor ni? Hur gamla är ni?
Vad lyssnar ni på och vad gör ni på dagarna?
Har ni egen blogg? Länka för bövulen!

18.10

Nu har jag städat som en hel polsk städfirma. Mamma kommer bli sjukt stolt. Dammsugit, diskat, tvättat, plockat, rensat kattbajs och vattnat blommorna som jag hade glömt bort. Men det var försent. Dom var döda. Fan!
Jag har till och med rensat på rummet och tryckt in alla kläder i garderoben. Fast den går inte att slänga för alla skor, vilket är najs. Jag älskar mina skor.

Jag blev fan brun idag. Låg och pressade i 3 timmar innan det blev mulet. Inoljad var jag också. Serious stuff! Fast jag fuskade lite efteråt och smorde in mig med lite brun utan sol. Så nu är jag vackert röd och brun på lite väl valda ställen.

Men nu måste jag trycka i mig nåt. Har inte ätit på hela dan. Måste hitta en lekkamrat ikväll också. Jag behöver una krökkompis att peta på.

Om min töj igen


Bild: Underbart pixlig!

Har fortfarande bara töjt 3 mm. Men ska kirra en 3-5 mm stav inom en snar framtid. Vet inte om jag ska stanna på 5 mm, eller gå upp till 7. Värt att fundera på helt enkelt.

Är så jäkla avis på Tereze som töjer som en nyligen påsatt oskuld och redan är uppe i 7 mm på vänstra örat och 5 mm på andra, fast hon bara började en vecka innan mig. Men jag vill ta det lungt så det inte blir helt fucked. Vågar inte chansa helt enkelt.

Min töj är hur som helst en svart och böjd 1-3 mm plaststav, för den som undrade.

27,3 grader


Bild: Min foxy zebra bikini

Har legat ute på baksidan nu och pressat. Läste ut en bok som jag började på igår också. Man känner sig damn sexy när man ligger inoljad och blottar sig för samtliga grannar. Jag hatar nämligen tan lines, så det är ganska svårt att inte exponera sig för mycket när man saknar bikiniöverdel och om man bor i ett radhusområde.
Men man märker verkligen att solen tar. Jag beräknar att vara lagom signalröd om si sådär en timma.

Ska trippa ut igen och börja på en ny bok. Måste försöka peta ihop någon form av lunch också. Bara en liter juice är kanske inte det bästa.

På återseende!


Hejdå Tom

Poff så var Tom borta! Men jag ska antagligen åka upp och hälsa på honom på hans land i Ludvika inom en snar framtid.

Men nu ska bikinin på och jag ska leta fram lite frukost och sätta mig på baksidan med lite grym musik (Silverstein, Suicide Silence och Slagsmålsklubben) och försöka få lite färg. Jag är fan pinsamt blek, och det är ju bara 3 veckor kvar tills skolan börjar - om man nu vill vara glädjedödare för alla.
Plus att mamma och dom kommer hem från Tunisien imorrn. Jag vill inte ens tänka på hur bruna dom kommer vara efter först 2 veckor i Grekland och sen 1 i Afrika. Slynor.

Så puss på er så hörs vi när jag har bränt bort halva ansiktet.

Om filmkvällar och lite annat


Bild: Innan balen i våras med någon alternatic snelugg.

Jag har än en gång lyckats slänga ihop världens grymmaste middag. The nakne kocken is getting pretty damn sharp, people! Tom fick dock äran att ta disken sen, och efter det flydde han hem till sig. Jag är inte lätt att ha och göra med under menstider. Stackarn.
Men han kommer nog tillbaka snart för vi ska på filmkväll hos Adam. Vi var där igår också med lite trevligt folk. Såg Unrest, där dom använder sig av riktiga lik som dom kuttar i. Så jag och Tom var två som hade lite sömnproblem och var tvugna att somna till Shrek 2 när vi kom hem. Vi är inte männen vi utger oss för att vara helt enkelt.

Imorrn så åker Tom iväg till sitt lantställe i Dalarna så då slipper han mitt PMS. Jag ska nog åka upp och hälsa på i ett par dagar också. Vi har ju 1 år snart, och det skulle vara mysigt att vara där med honom då eftersom att det var där vi blev tillsammans.

Men nu kom Tom så jag ska väl dra på mig lite dugligare kläder och välja ett par skor som inte gör att mina fötter luktar som ett svettigt anus.
Ha en grym kväll!

Bloggtips i brist på annat



Livstilsbloggar
Tereze Circh - En ärlig och opryd tjej med en jävla massa humor.
Melws - Skön tjej med skön humor helt enkelt.
Mimi - Försök hitta en djupare och smartare innerstadstjej.
Telefonhoran - Hennes ärliga humor är priceless.
Bohemica - Är så äckligt kreativatt man blir avis.
Izza - En skön lirare kort sagt.
Berny Blue - Författaren bakom Vingklippt ängel.
Michaela Forni - Modebög men med skön stil.

Fotobloggar
Maria - Grym fotograf och en cool brutta.
Nevnarien - Fotar, illustrerar och verkar allmänt skön.

Kompisbloggar osv.
Ellis - Min underbara kompis sen 6års. Hon är stört cool.
Becca - Som min i princip, men med sämre humor ; )
Denice - Är kanske lite för djup för sitt eget bästa. 3 meter, minst.
Luddet - Min framtida klasskompis på Mikael Elias.

Jag antar att det inte är någon ide att tipsa om BlondinBella eller Kenza och allt vad det är. Men nu får ni langa lite tips. Och inga jävla wanna be-modebloggar! Jag vill ha humor och skadeglädje.

Jag lever

Förlåt för att jag är så jävla tråkig. Har inga bilder och orkar inte skriva nåt.
Återkommer inom en snar framtid när jag blivit lite roligare.

Birdie is dead


Bild: Jag äger på paint!

Hade asmysig kväll igår hos Urvut som fyllde år. Även fast det tog oss nästan en timma att hitta dit. Fick mysiga skoskav på köpet och blev så där lagom svettig. Fast jag gick ganska tidigt för jag hade glömt mata mina fettokissar. Dom var inte glada nån stans, katterna. Slängde ihop världens godaste macka mitt i natten till mig och Tom. Bacon + stekt soya och chili kyckling på en macka med massa aioli. Jag överdriver inte när jag säger att det är det godaste jag nånsin ätit!

Vi tog en lååång sovmorgon idag. Upptäckte till min frånvarande glädje att enafettokissen har sänkt en skata på tomten, därav bilden. Om en timma så hämtar storebror upp oss till Kungsängen. Det vankas nämligen grillning och drunken singstar ikväll. Vi har ju lyxen att bo precis vid en sjö också så det blir antagligen att simulera en drunkings olycka nån gång också (försöka bada med andra ord).

Måste klä på mig nu och fixa med all disk. Joy...

I'm off!

Så, nu ska jag springa iväg till bussen! Ska vara hos Urvut om en kvart. No way in hell att jag kommer hinna. Ska bli intresant att hitta också, men jag ska i alla fall möta tjerena så vi får virra bort oss tillsammans.
Svart klänning, leopard tights och svarta pumps. Jag är fan damn sexy nu.
Ha en grym kväll!

Ps: Notera den fräsiga klockan till höger i menyn!

Escape the fate

 
Escape the fate - Not good enough for truth or cliche
Escape the fate - There's no sympaty for the dead

Om min natt

Ush! Bakis, bakis, bakis...
Hade världes mysigaste kväll med massa massa deep-talk. En sån där gay kväll när man inser att man verkligen har dom bästa kompisarna i hela världen, och att man lätt skulle kunna knivhugga en gammal tant utan att tveka ifall dom nu behövde det.
Gick hem till Tom vid 05.00 och däckade där. Tvingade mig upp vid 12 för att mata hans pussy och krälade hem för att mata mina. Somnade på en halv millisekund och har sovit sen dess fram tills nu. Bacardi plus baileys i lite för stora mängder är verkligen skitbra om man vill bli cp-bakis har jag hört...

Men nu så ska jag hoppa in i duschen och trycka i mig nåt att äta för första gången sen igår kväll. Det vankas mer fest hos Urvut runt 6, och jag måste hinna möta upp tjejerna innan. Stress!

Om mc-träffen

Jag och pappa tog motorcykeln ut till Sigtuna där det var mc-träff. En fika på det innan vi åkte hem och jag ljuger inte när jag säger att det har varit den mysigaste kvällen i hela mitt liv. Sigtuna är så otroligt vackert!
Nu har jag i alla fall all min packning från London. Det betyder att min skosamling är complete. 6 par till. Orgasm. Har lite kemikalien x att förtära också.

Men nu: Daska på mig lite mer smink, leta fram ett par skor (OBS! Tidskrävande!), invänta Hanna, Sandra, Ellis och Lollo och trippa iväg till mr Adam där det vaknas fest. Ha en grym kväll gott folk!

Pappa kommer om 5 minuter


Bild: Det finns inget oseriöst med bilden. Inte nån stans.

Har lyssnat på Suicide Silence på farligt höga decibel nivåer nu den senaste timmarna. Mina grannar älskar nog mig för det. Har dessutom lyckats tillaga en sjukt god middag! Den nakne kocken börjar bli grym. Fettokissen gillade det i alla fall också. Jag skämmer bort honom, den lille mannen och ger honom riktig mat istället för torrfoder. Det kan ju i och för sig vara därför han har en övervikt på 4 kilo. Men han är sötare när han är tjock.
Mamma behöver inte veta något...

Tillsist så har jag löst dagens skodilemma (vilket bara tog 20 minuter, woho!) och ska köra på ett par av mina converce. Olivgröna. Aspretty. Jag blev helt enkelt lite för brotal i mina Dock Matrins och ballerinas kändes för fjolligt. Fast jag har i och för sig 6 par skor från London som väntar på mig hos paps så jag misstänker att vi kommer få se en del 2 av dagens sko-beslut lite senare.

Om mina matlagningsskills

geek
Bild: Sepegammal sak från förra våren

Den nakne kocken strikes again! Den här gången lyckades jag steka en chorizo och daska på lite potatissallad på den. Jag är fan grym när det kommer till matlagning. Kan till och med koka te-vatten och göra snabbnudlar! Ikväll tänkte jag avancera mig till pyttipanna i ugnen, om jag inte äter hos paps.
Nån dag så vaknas det kyckling också, vilket lär bli en jäkla upplevelse. Steg för steg guider om hur man kremerar en filé på bästa sätt lär dyka upp inom kort.

Kom ihåg: Mata katterna och vattna blommor!

23-07-08


Bild: The one and only fettokisse Zerox

Var förbi hos Tom för att släppa in Isa, men hon var dryg och vägrade komma. Köpte glass och Vecko Revyn istället och gick hem och satte mig på baksidan för att motverka min albinobränna. Fick trevligt sällskap i form av två fettokissar som skulle kramas. Inte att rekomenderas när man svettats 3 liter så jag blev täckt i pussyhår.

Men en dusch på det och nu sitter jag här. Paps ska hämta upp mig inom en snar framtid för jag ska haka på på nån mc-träff i... ja, jag vette fan vart det var egentligen men det blir nog great. Ska passa på att hämta hem resten av min England packning också som jag inte fick med mig på planet.

Har bara en lite what-to-wear-ångest. Har inga rena jeans och är inte så pepp på shorts för mina ben är något ludna nu för jag inte orkat göra nåt åt saken. Alla mina svarta leggings är trasiga så... det här kommer bli intresant. Det blir i alla fall mina Dock Martins kängor. Dom är lite lagom brutala.

God morgon

Filmkväll igår hos Ellis. Det var lövely att träffa tjejerna igen och ha allmänt skitsnack i 2 timmar om allt mellan penisar och Londonresor medan Adam och Tom höll på att ta självmord av uttråkan.

Somnade 4 och vaknade 8 av att Tom skulle åka iväg. Fick det stora uppdraget att kriga mig hem till honom att släppa in hans katt då, men fet risk att jag går upp då efter 4 timmars sömn. Så jag somnade om. Tills nu.
Börjar dock få lite ångest nu, så jag måste nog kila dit och släppa in henne.
Mina katter fick frukost nyss, så dom är det inge synd om, typ.

Mattips tack!

Behöver enkla middagsförslag nu! Pronto! Har kyckling, fläskfilé, köttbullar, pasta, nudlar och hela kittet men kommer verkligen inte på nånting. Snabbt ska det gå också!

Om min fön


Bild: Min fräsiga rosa fön

Mamma är riktigt jävla ond! Precis när jag kom ut ur duschen och skulle föna mitt ratnest till hår så upptäckte jag att hon har snitchat med sig den till Tunisien. Inte nog med att hon smiter iväg till ett jäkla lyxspa i Afrika, hon snor fönen också!
Så nu ska jag kriga mig igenom mitt hår med den coola rosa skapelsen som ni ser på bilden som jag köpte 2hand för 45 kronor och som blåser håret torrt på nästan en halvtimma. Det skulle nog gå fortare att springa ett par varv runt området eller be min fettokisse andas lite på det.

Om igår


Bild: Jag kan också langa Olinda läppar och kuksugar-blickar

Bion igår var stört rolig! Åkte in till Hötorget och hämtade ut biljetter innan vi satte oss och fikade på Bellmans. Trippade iväg till Ica på Sveavägen sen och införskaffade massa tjockisprovianter innan vi satte oss vid trappan vid Kulturhuset och lekte nykära. Vi lyckades nog äckla 3 turister i alla fall. Victory!
Bion började 9, och efteråt så var jag tvungen att kubba till toaletterna. Det är sjukt att en 1,5 liters trocadero måste ut så snabbt. En kycklingburgare från Donken på det och vi var på väg hem. Stannade och sa hej hos lite random folk från klassen + mer trevligt folk som hade nån form av födelsedagsfest/myskväll på väg hem från bussen. Kul att se alla igen.
Och efter lite nattliga äventyr så landade vi äntligen hemma i sängen. Grym kväll!

Fast det var ännu bättre att vakna och inse att vi var ensama, och ska vara det i en vecka nu framöver. Det intresanta ska bara bli att se hur det ska gå med maten. Lyckades bygga ihop någon form av omelett slash äggröra med ost och bacon imorse som faktiskt var ätbar om man blundade. Det här kanske inte blir så jäkla hemskt ändå.

Hej

Gah! Vart kom alla nya läsare ifrån?
Jag har 4 gånger mer läsare nu, än vad jag hade i förrgår.
Mystiskt...

Om mina skor

Jag älskar skor. Alla skor. Pumps, flats, sneakers och ballerinas. Då är det inte heller så mystisk att jag har en jäkla skosamling heller.
Visst, det är ju grymt kul att ha en jäkla massa skor att välja på och hålla om under ensamma stunder, men det kan även vara ett stort handikapp ska ni veta! För att välja skor att ha på mig innan jag går ut är en process som i värsta fall kan ta timmar. Nu är jag mitt uppe i en sån process, och jag kan inte besluta mig för ifall jag ska ha sneakers, vita converce, svarta ballerinas eller fuck me-pumpsen. Och jag ska ändå bara på bio. Det lutar mot mina sneakers skulle jag tro...


Jag brukar ha kul i mitt badrum


Inför bion


Bild: Jag ser otroligt pigg ut!

Nu har jag i alla fall slängt i mig lite mat och fixat mig så jag inte ser allt för hemsk ut. Jag har som sagt flyttat in i min maiden-tröja, så det blir den ikväll igen. Och scarfen kostade 3 pund på Primark. Kofta på det och allt blir great. Chillkläder med andra ord.

Måste också verkligen färga håret nu! Det är inte gulligt att ha en 3 cm ljus utväxt när resten är någorlunda svart.

16.06


Bild: Från barock-föreställningen i våras.

Min dator horar sig konstant. Kommer inte in på youtube, myspace eller devote-bloggarna. Och jag som är så otroligt teknisk, höhö, har ärligt talat ingen aning om hur man fixar det. Jag brukar bara sparka på den när den separ sig, men jag tvekar på att det kommer att funka i det här fallet.

Hur som helst så vankas det Kung-fu Panda ikväll på Sergel. Tom bjuder, annars jävlar. Han bokade i alla fall soffplatserna högst upp så vi kommer att ägna oss åt två timmars spank the monkey time. Ska tvinga honom köpa en jäkla massa godis också så jag kan sukta alla barn. Är på ett otroligt menshumör, fast jag egentligen inte ens borde ha mens. Godis - lösningen till all PMS!

Men nu så ska jag spackla mig så jag inte skrämmer allt för många tanter i stan. Kanske blir fuck me-pumpsen också...

I dare you

Hallå! Ni har ju glömt min utmaning: Rita ditt kön.

Mitt dagliga damp


Bild: Bella och jag i London förra sommarn.

Jag blir så jävla sur och ledsen av det här! Bella är en av min äldsta kompisar som jag har känt ända sen jag var liten, och att veta att hon har blivit utsatt för nåt så äckligt gör verkligen ont. Jag fattar inte hur man kan ha så lite respekt för tjejer att man gör något sånt.
Och något som också är äckligt är alla jävla idioter som sitter och kommenterar i hennes blogg att det var rätt åt henne för att hon var full och hade utmanande kläder. Sen när fan blev det okej att ens ta på en tjej när hon inte vill? Jag ska kunna gå helt naken och dansa kyckling dansen utan att någon ska komma i närheten av mig (ja, om man bortser från polisen som sätter dit mig för argelseväckande beteende).

Nej, jag hoppas verkligen att dom som gjorde det här mot henne åker dit, och alla andra som någonsin antastat en tjej. Och det jag verkligen hoppas är att folk slutar försvara våldtäcksmännen.

Inget Tunisien

Förlåt för att jag är så jävla tråkig! Jag har ändå inte så mycket att dela med mig av. Sover non stop och pussar på Tom när jag väl är vaken, så det skulle väl vara det enda.
Eller jo, en sak kan jag säga: Jag hatar mig själv. Som fan! Jag blev nämligen tillfrågad att följa med på en sista minuten nån stans men tackade nej. Nu lyckades mamma och kompani få tag på snorbilliga biljetter till ett 5 stjärnigt spa-hotell i Tunisien i en vecka, så dom åker imorrnbitti. Har inte så mycket mer att säga om det än fuck!

Men jag får i alla fall vara ensam här hemma igen nu en vecka, så det är ju relativt najs det med. Var och köpte massa mat idag så jag ska leka den nakne kocken nu i 7 dagar. Mina grannar lär älska't.

Ska nog färga håret och klippa lugg nu i veckan också. Måste bara hämta ut min lön först.

Söndag

Drunken singstar igår hos Bror och Ullis. Gick hela vägen hem mitt i natten. 1 timma. Somnade... sent. Vakade sent.
Är allt annat än pigg idag. Skriver mer sen antagligen. Nu ska jag borsta tänderna för första gången sen igår morse. Najs.

Elysia - November 5th


Bild: Jag måste klippa luggen! Töjen är i alla fall pretty

Jag ser ut som ett sepe. Orkar inte duscha eller fixa mig. Gör det ikväll istället. Jag får helt enkelt se ut som en nerrpissad pedofilkärring tills dess.
Är så brutalt godissugen! Väntar bara på att Becca ska höra av sig så jag vet när vi ska träffas, och därmed om jag hinner gå ner och köpa ett halvt kilo godis. Men hon är seg, den där Becca. Otroligt seg.

Saknar Tom. Behöver lite kärlek. Eller mycket, i form av sängbrottning eller nåt.

18-07-08

Tillslut så dök Tom upp igår vid min ytterdörr. Gissa vem som blev sönderkramad. Åkte hur som helst direkt till honom för han skulle packa upp och hinna träffa lite släkt som har kommit för begravning som är idag. Lyckades klämma in lite "sällskaps"-tid där emellan också. Damn vad jag hade saknat fuckern och hans leguan.
Sen gick vi i alla fall hem till mig mitt i natten och han fick sina 11 månaders-presenter (tshirt, superman-kalsonger och kroppschoklad). Lite mer mys på det och sen däckade vi - rent ut sagt.

Imorse så vaknade jag av en puss på kinden klockan 9 från en Tom som smög ut. Hans morfar har begravning idag så han  lär väl var borta tills ikväll. Och jag har haft skitskumma drömmar. Lyckade köra på nån random, krasha min bil, bli kidnappad och våldtagen. Det kändes sjukt verkligt också. Undrar vad det betyder...

Fortfarande ingen Tom


Om min dörr


Bild: Min dörr som jag har pimpat.

På min dörr finns i princip hela mitt liv samlat. Biobiljetter, konsertbiljetter, IDOL-lappen, blommor, signerade posters, gamla foton, kort och så vidare. En jävla massa minnen kan man kortsagt säga. 
Den börjar dock bli full nu, så jag ska flytta över allt till mina garderobsdörrar när jag målat om min garderob.
Så nu vet ni det...

This hole you put me in wasn't big enough


Bild: En pixel-struts!

Ville bara showa min Number of the beast LP från -82 som mina käre mor donerade till mig för ett tag sen. Ska hänga upp den på väggen igen nu när vi renoverat om mitt rum.

Och Tom var det ja. Han sa att han skulle komma runt 5, jag tippade på 6. Ingen hade rätt. Det är ju skitbra att hans batterier har dött också så man inte får tag på honom.

Update: Fick tag i gossebarnet nyss. Han var på en toa i Bålsta och sket. Skitbra att han sitter där och bajsar istället för att skynda sig hem till mig.

Iron Maiden - Phantomb of the opera


Bild: Jag och min nya lover - the Maiden-tröja!
(OBS! Morning-hair)

[x] Slå in Toms presenter
[x] Avlägsna extrema hårväxter
[  ] Städa (Lär väl aldrig inträffa heller)

Jag planerar att ha Tom här hos mig om en timma. Han är sämst på att säga på ett ungefär när han ska dyka upp, så den här gången har jag dragit en vild gissning, och klockan 18.00 kändes asbra. Så då fan ska han va här.

14.11

Fuck! Varför missar jag alltid munnen när ja dricker? Känns mindre sexigt att ha päronsaft i hela punanin.
Har fortfarande inte städat, slagit in hans jävla presenter eller duschat - och jag känner på mig att det kommer förbli så också.

Om att packa upp


Bild: Näää, ännu mer utvik!

Tom ringde och väckta mig (vilket var modigt) och berättade att han skulle vara hemma runt 5 idag. Gissa vem som redan börjat räkna minuterna. Måste dock hinna städa mitt rum som ser ut som resterna från senaste världskriget. Jag är nämligen inte så bra på att packa upp, utan river ut allt ur väskan och låter sakerna ligga på väl valda ställen i mitt rum innan jag ett halvår senare finner orken till att lägg dom där dom egentligen ska va. Ett grymt exempel på det är min resväska från Toms land. Jag var där i början av augusti, men plockade inte ur den ordentligt förens för bara nån månad sen. Very fresch.
Sen så måste jag hinna så in hans små presenter och raka benen. Jäklar var jag skämmer bort honom, hehe.

Men först: Mat!

Say hello to my new little friend


Bild: Grym layout och redigering, helt gjord i paint. Det blir inte mycket mer classy än så!

Oh my God! Man kan typ se mina trosor! Utvik! Porr!
Nej men jag ville bara demonstrera min vackra Maiden-tshirt som jag införskaffade igår på konserten, och det kan mycket väl vart mina bäst spenderade 300 kr. Sen så får ni leva med att bilderna är tagna exakt 5 minuter efter att jag vaknade (därav håret), men jag ville helt enkelt demonstrera min vackra skapelse. Trycket är för övrigt från deras Number of the beast LP från -82 - troligen deras bästa platta nånsin!

Och det var...

Underbart, helt jävla underbart. Avanged Sevenfold smekte som förband och Maiden- behöver jag ens säga hur grymma dom var?
Hade egentligen sittplatser men jag smet över stängslet och det slutade med att jag fick sitta på nån randoms axlar i ett par låtar. Passade på att ringa Sandra i Fear of the dark för att skryta lite extra.

Men det var vackert.

Nu jäklar blir det Maiden!


Inför maiden ikväll


Bild: Jag och min jävla glugg-lugg

Nu är jag fixad och klar. Har till och med klämt på mig ett par leopard-tights, and I must say Holden is looking pretty damn fancy. Min lugg ser där emot ut som ett sepe, som ni kanske ser, så det vankas klippning inom en snar framtid.

Det är Maiden, och inget annat som dunkas nu. Är så äckligt jäkla taggad. Ikväll hörrni! Eller om 2 timmar och 38 minuter för att vara exakt. Då, gott folk, då kommer jag.

13.45

Har precis legat på baksidan och solat ett par timmar. Fick dock kriga om min dyna med min fettokisse som också ville ligga där. Håller på att läsa Att älska som en porrstjärna av Jenna Jameson för sjuttioelfte gången, men den är grym.

Nu blir det i alla fall en dusch på det och sen ska jag leta fram något att ha på mig ikväll. Tvekar dock på att något är rent efter min London tripp. Får väl leka nudist helt enkelt. Uppskattas säkert.


God morgon

Becca ringde och skrämde mig inatt. Jag hade tydligen skrämt henne så hon hämnades. Efter det blev det midnight CSI. Asbra.

Egentligen borde jag sitta på Bellmans med min käre mor och luncha nu, men eftersom att jag är så ohälsosamt morgontrött så blev det helt enkelt inte så.  Ska hoppa in i min übermanliga knallrosa bikini och lägga mig på altanen istället. Om jag nu orkar.
Måste äta först.

Min töj


Bild: Min töj. Kan mycket väl vara den pixligaste, nånsin.

Men ja, där har ni den i alla fall! 3 mm. Ska köra på 5 mm sen i mitten av augusti.
Och för den som undrar: Ja, det gjorde lite ont, speciellt när man verkligen fick trycka på men det var inte så jäkla farligt.

Skottpengar på mitt bredband!

Mitt internet trotsar. Kommer inte ens in på youtube eller google. Jag gillar't inte.

Count your fucking blessings one more time


Bild: En yttepytte liten del av en enorm bild som jag paintade förut.
Av någon anledning blev den otroligt pixlig. Men det ska bland annat föreställa hörlurar och annat gulligt.

Idag, efter att jag hade sovit mina 14 timmar och tagit min orgasmiska långdusch så trippade jag iväg till Daniella där jag, hon och Linnea bedrev ett Tila Tequila maraton. Otroligt värt, speciellt eftersom att det var great väder ute.
Jag smet dock hem efter nån timma och följde med mamma för att hämta vår maiden biljetter. Så nu har jag spenderat dom senaste timmarna med att älska dom, smeka dom och se fram emot min grymma morgondag.

För imorgon vankas det som sagt Iron Maiden på stadion halv 7. Men ska in till stan och möta mamma först på dagen och luncha med henne. Måste köpa nya leggings också, för den intreserade. Sen runt 5 tiden så ska vi dra in och kriga. Wonderbart.

Maiden


Bild: Innan maiden drog igång -06 på Globen.

Imorrn är det en glorious dag! Dagen jag väntat på i ett halv år. Dagen då Iron Maiden spelar på Stadion med Avenged Sevenfold som förband! Fick biljetter av min käre mor i födelsedagspresent. Jag och Natta var och såg dom sist när dom var här i november -06 med Trivium som förband, och jag ljuger inte när jag säger att det är bland det bästa jag sett i hela mitt liv - och jag har sett mycket.

Så imorrn, gott folk, imorrn!

Allt om min buske, nej hemresa


Bild: Gammal, men ungefär såhär pigg såg jag ut igår.

När jag ändå inte har så mycket att göra, så kan jag väl passa på att skriva om helgen och hemresan och allt var det var.

I söndags så var det min sista kväll innan jag skulle åka hem och på eftermiddan så åkte jag, pappa, Cissi och lillebror ner till världens antagligen mest mysiga pub och umgicks med paps gamla kompisar som han inte har sett sen han flyttade till Stockholm för över 20 år sen. Tiden flöt på och runt 8 tiden så åkte Cissi och Damon iväg, men jag stannade kvar för att jag hade det helt enkelt så jäkla great på terassen.
Men sen vid 11tiden så började vi röra på oss för det blir lätt lite för mycket av det goda om man partat på sen 2, så jag och pappa bestämde oss för att gå hem. Jag gick dock barfota för mina nya fuck me-pumps med decimeter-klackar var inte så överdrivet sköna eller stabila. Det blidde en kebab on the go också innan vi landade hemma en timma senare. Jag somnade på 3 sekunder.

Igår så var jag tvungen att gå upp 8 för att packa ihop det sista och för att fixa mig. Och jag kan inte påstå att jag mådde prima ballerina då. Skulle behövt ett rör treo och 14 timmar sömn till. Men men. Vi åkte hemifrån runt halv 10 och kom fram till flygplatsen halv 11. Planet skulle gå halv 2. Så jag fick spendera 3 magiska timmar med mig själv. Dessa timmar spenderades vid Starbucks, på en bänk där jag försökte sova och på VHSmiths där jag införskaffade livsnödvändiga provianter i form av tidningar: KERRANG!, RockSound och Roling Stone. Happy times med andra ord!
Lyckades få en ensam rad på flyget, klämma i mig en hel sjö av vatten och somna i 2 timmar. Krigade mig ut ur planet nästan först av alla, hamnade på första flygbussen och somnade en gång till innan vi kom till City Terminalen där mamma hämtade mig. Jag var helt död av att sitta på min platta röv hela dagen. Mamma var dock förstående och bjöd mig på pizza. Som om jag inte ätit tillräckligt mycket onyttigheter under dom senaste 2 veckorna...

Sen så åkte vi hem och jag packade upp innan jag däckade i min säng. Jag tror aldrig det har varit så skönt att sova som då.

The red jumpsuit Apparatus

  
The red jumpsuit Apparatus - Your guardian angel
The red jumpsuit Apparatus - Cat and mouse

Musik som knarkats flitigt under Tom-saknande stunder.

Hemma igen

Honey, I'm home!

Berättar mer om gårdagen och resan sen. Nu ska jag våldta mina skor.

Dam dam dam dam dam dam dam BATMAN!


Bild: Grymma Bellen och Ellis

Batman laten
, sager jag bara.

Uttrakad! Toms internet ar knasigt och han har som sagt ingen tackning sa det ar ju skitbra att jag inte far tag pa honom. Verkligen skitbra!
Har i alla fall hunnit packat ihop lite och bestamt vad ja ska ta med och vad jag klarar mig utan i tva veckor innan pappa kommer hem med min vaska. Och har nagon nan koll pa om man far ta med plattanger och sant i handbagaget? Ska bli intresant och se hur det blir med alla vatskor och sant som man ska lyckas klamma in i en liten plastpase. Kommer nog fa offra mig och lamna lite saker. Och sa var det ju somsagt dom dar 10 par skorna... Alskar dom ju alla minst lika mycket men ska forsoka begransa mig till 3 par. Far val typ lotta eller nat.

Ar inte trott nanstans heller. Ska nog ta en vodka russian och ragga msn-kompisar i extrem brist pa annat. Great...

Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel

Det har ar troligen den segaste lordagskvallen i mitt liv. Har verkligen inte gjort nagot annat an att sitta pa min platta rov framfor datorn och atit. At kinamat nyss igen, och innan det... Vill inte ens tanka pa det. Var dock ute pa en snabbpromenad en stund i alla fall. Kanske brande en halv kalori da. Om jag hade tur.

Har kommit fram till att jag har varldens storsta hemlangtan. Jag ar verkligen samst pa att resa, for jag langtar alltid hem efter 5 dar. Men nu har jag knappt 2 dar kvar innan jag kan sova i min egna sang, slippa betala 4.50 i minuten for ett telefonsamtal och valdta Tom. Eller han kommer jag i och for sig inte fa se forns pa torsdag da han kommer hem fran Smaland. Hans morfar har begravning pa fredag. R.i.p Morfar Janne, som antagligen var varldens sotaste och snallaste lille man. Damn you cancer!

Och pa tal om Tom, det ar omojligt att fa tag pa honom. Det ar ingen tackning i dom Smalandska vildmarkerna verkar det som och det hade tydligen askat sa all internetanslutning var paj. Skitbra!

Men ska nog ta o borja packa ihop lite, for imorrn blir det puben hela eftermiddagen och kvallen (?) och pa mandag sa aker jag ju, sa det kan va skont att ha det gjort. Ska dar emot bli intresant att se om jag far ihop allt i en ryggsack eftersom att jag inte orkar betala 20 pund for ett bagage. 10 par skor, 4 vaskor osv, osv.


Vaghals!

Utmaning: Rita ditt kon i paint. Lagg upp bilden pa din blogg, lanka i det har inlagget och utmana sedan nan om du orkar.
Jag utmanar alla!

Det har kunde ni inte tro va, att jag hade en penis? Men jo, det har jag. Starke Bosse, som jag dopt honom till, ar en grov skapelse pa 8 stolta centimeter. Givetvis kom Starke Bosse lite som en chock for Tom, men nu efter nastan ett ar tillsammans har han lart sig att ta mig for den jag ar, och inte for min storlek. Nu kan vi ha riktigt kul tillsammans istallet - alla tre.

Ingen rubrik

Pallrade mig ut pa en promenad ner till parken tillsist. Vagade dock inte stanna dar sa lange eftersom att en sydafrikansk familj ville att jag skulle spela fotboll med dom och lillsonen pa 2 ar skulle halla pa och pussa pa mig med sin lilla snoriga, ackliga mun. For alla er nya lasare sa kan jag saga er att jag hatar fotboll och jag hatar barn. Mycket.
Sa jag flydde!
Sen nar jag gatt genom halva parken kom massa random killar och skulle ragga genom att stegra pa sina cyklar. Jag undrar vad som far killar att tro att en normal tjej skulle ga igang pa sant. Brukar ni ocksa bli utsatta for mystiska karlar?

Ar hur som helst supernojd med min toj i orat nu. Visst, det tog en javla tid att fa in den men nu sitter han dar han ska och det ar sa grymt snyggt. Langar bilder sen nar jag kommer hem. I augusti sa kor vi pa 5 mm!

Jag ar tjock


Bild: Ur Arkivet. Fran forra varen skulle jag tro

Det blev en jattelang promenad - till koket och tillbaka hit. Fan vad jag ar tjock!
Passade pa att mala naglarna ocksa. Haha, jag ar verkligen samst pa det. Lyckas alltid mala mer pa fingrarna ar pa sjalva naglarna. Sa nu ar mina fingrar svarta och fina. Och nagellacket ar bubbligt. Mycket bra.

Jag och Tom hade en otroligt givande telefon-konsversation ocksa. Det lar ungefar sahar:
- Halla?
- Ha...lla?
- Hallaaaa...?
- Honey, jag... inte... dig.
- PENIS!
Och sen brots det. Ja, sa var det i alla fall 4 ganger innan min mobil fick heldamp och vagrade ringa over huvudtaget. Great.

Nej men nu ska jag slita tummen ur roven och faktiskt hitta pa nat! As if...

14.37

God morgon! Min frukost idag bestod av Quavers, KitKat och en halvliter juice. Det brukar vara min lunch och mellanmal ocksa. Inte bra nan stans! Det blir till att rabanta nar jag kommer hem! Beach 08 typ, fast dock lite sent kanske...

Nu ska jag dra pa mig lite dugliga klader och dra ut till parken. Det lar nog inte bli nan solning i graset eftersom att det ar mulet och har regnat hela morgonen. Det ar forovrigt asbra att jag tog med mig 3 bikinis med tanke pa att jag inte anvant en enda.

Sandra ar en slyna som inte hort av sig om hur dt blir i helgen. Har namligen inga planer for ikvall och jag vill verkligen gora nat min nast sista kvall har. Imorrn vet jag i alla fall att det blir utgang.

Nej men nu blir dt till att kidnappa min iPod och ga ut!


Jag ska gifta mig med Quavers


Det har ar inte bra! Pa bara ett par dagar har jag atit inte mindre and 24 sma paket quavers, ett 10 pack kitkat, 11 liter juice (fast det ar ju i och for sig hyggligt nyttigt) och massa massa kakor. Damn you Quavers! Dom ar ju sa sjukt goda, sa det gar ju inte att inte hetsata nar dom finns i huset. Nej det blir till att leka anorexi-barn nar jag kommer hem har ifran.
Tom kommer psyka mig med sina javla magrutor annars.

Men nu: Smirnoff's och sen kinamat!


"Allright luv?"


Bild: Untold pa Fryshuset i varas

Jag sticker ut har bland dom brittiska tjejerna har jag markt. Dom flesta ar lite overviktiga, tycker att neonrosa tshirts som knappt tacker kaggen ar socialt acceptablet och anvander taringar. Taringar! Dom brittiska gossebarnen verkar ocksa tycka att det ar lite snett, sa nar jag, svensk, kladd i icke neonrosa klader och tarings-fri, traskar runt i min egna lilla varld i parken sa ar det svart att fa vara ifred.

Och brittiska gossebarn verkar tro att stegrande cyklar ar supersexigt, eller bara vita overkroppar kombinerat med lite nippel-har. Det ar da inte vackert. Sa efter en timme (nar jag suttit i solen pa graset och krigat for min privacy) sa lessnade jag och sprang for kung och fosterland innan nagra mer laskiga pojkar skulle "raka" sparka fler fotbollar pa mig.

17.59

Nu sitter tojen dar den ska! Det har varit en hard och lang 24 timmars kamp, but God damn it - I won!

Nu: parken + iPod

Victory

Antingen sa bedriver grannarna nagon form av renovering just nu, eller sa har dom ett sexmaraton som hallt pa i over en timma. Det ar lite halvsvart at avgora. All creds till dom i sa fall.

Ikvall blir det kinamat! Var forbi affaren och kopte Smirnoffs ocksa. Klarade mig gallant ur en lite knepig situation nar han fragade efter leg i affaren, och korde pa mitt - "Ajm sviidish, ve dont show ID's".
Fick den dar gamla "oj, forlat, jag viste inte..." minen, ett uppmuntrande leende och lite rabatt.
Success!

Fredag


Bild: Ett pixligt masterverk. Fotad av ingen annan an mig sjalv for ett ar sen.

For en gangs skull sa steker solen pa har. Fast kanske lite val mycket. Der inte sexigt att ha lokringar efter ha vart och shoppat en timma. Inte nan stans.

Var ute med hunden ett par varv runt parken. Casper, som han heter, ar tamligen fortjust i bollar, sa sjalvklart sa lyckades han knuffa ner mig, pajja kopplet och i ren freedom springa ivag och bita sonder 2 bollar som nagra hade nar dom spelade fotboll. Pinsamt? Nej inte alls. Fast jag har markt att man kommer undan med mycket om man sager "Sorriii, Ajm Sviidish". Da tittar folk medlidsamt pa en, nickar forstande - nastan som for att saga "Oj, forlat. Jag visste verkligen inte...".
Hur som helst sa funkade den ursakten nu med. Sen sa var det bara ett litet problem med att fanga in hundjakeln ocksa, sa britterna hade nog ganska kul dar i 5 minuter. Jag bjuder pa den helt enkelt.

Efter det knatade jag ner till the Highstreet med Inked in blood i lurarna. Mycket bra. Kopte en liten present till mamma, lite andra smasaker och tandkram(!). Damon, den lilla fuckern snodde namligen med sig den nar dom akte till Bath i morse sa jag har luktat penis i munnen hela dagen.

Goodmorning starshine

Jaha? Nar jag vaknade och gick ner sa holl pappa och dom precis packa ihop allt, slangde sig in i bilen, skrek hejda och akte. Men vad kul att jag ocksa fick folja med. Far en kansla av att min familj ar lite anti mig. Sa nu ar jag ensam hela helgen har. Bast for Sandra att hon nu har tid att ses i helgen for jag vill inte vara ensam tills pa sondag.

Krigar fortfarande med min toj. Den hade akt ur lite i natt (jag har fororvigt sovit typ 3 timmar i natt pa grund av den) sa nu fick jag peka tillbaka den, men kommer fortfarande bara halvvags.

Men nu vill jag ut! Ska ta en dusch och sen kora ett par varv runt parken.

Escape the fate - Not good enough


Bild: Sandra innan nan Parkway Drive.

Pa tal om Sandra, sa kom jag fram till att jag har jakligt snygga tjejkompisar, right? Hon kommer antagligen kutta mig for bilden men jag far muta henen med lite skamliga forslag sa blir nog allt bli bra igen. Det brukar funka sa i alla fall.

Men nu sa ska jag slita mig ifran datan innan mina drinkar kickat in for mycket sa jag inte skammer ut mig sjalv. Fasst jag har i och for sig lyckats undvika massa fylleinlagg i denhar bloggen, vad jag tror i alla fall. Men annars sa lar det nog dyka upp massa bilder pa min rumpa och en halvt oforstaelig text om hur kat jag ar. Uppskattat?

Nej men nu ska jag och min mobbade toj leka sociala ett tag. Den vagrar fortfarande aka in mer an halva. Ska jag lamna den sa for ett par dar eller? Aja, puss pa er!

Silverstein - Smile in your sleep


Bild: Kommer inte ihag vilket band, Moshpit Open

Middan var awsome. Asgod indisk mat och jag tror aldrig att jag har atit sa mycket i hela mitt liv. Och jag vill bara "varna" er som ska till London snart och planerar att bestalla in cider: Det ar inte vanlig svensk sot cider, utan typ en sot ol. Aja, det var inte en glad overaskning om man sager sa. Men anda, svensk cieder blir sa jakla sot efter ett par stycken. Inte najs.
Sen blev det en promenad tillbaka pa det genom var lilla mysiga stad som jag verkligen alskar. Fick en hel del skamliga forslag, men berattade stolt for alla jag sag att jag och min underbara pojkvan har 11 manader idag. Ska ringa honom strax och se om han fortfarande ar vaken (han ar namligen och halsar pa hos sina kusiner i Smaland). Hittade forovrigt ett foto pa honom i min planbok som jag hade glomt bort. Jag har nog varldens snyggaste kille ;)

Nu sitter jag och paps och kor Vodka Russian race, som precis borjat kicka in sa jag varnar for sentimentala inlagg som kan dyka upp inom en snar framtid (5 minuter). Har lite beslutsangest om jag ska folja med till Bath imorrn over helgen eller inte. Asmysigt stalle, men Sandra kommer somsagt till London morrn och jag vill hinna traffa henne och hinna med lite utgangar innan jag aker hem pa mandag. Vi far val se?

I'm off!

Fuck min toj! Nu blir det indiskt och baileys pa det.

Mer om min javla tojning



Exakt en san har jag. 1-3 mm.
Men pa tal om tojningen, det ar val inte bra att tvinga pa for mycket va? Da blir det val sar och arr som gor det svarare nasta gang man ska toja mer eller nat sant? Ja ligger pa kanske 1,5 mm nu skulle jag tro. Fucking pussy ear.

You tell the fucking punchline before you've told the joke

Tojningen samarbetar fan inte nanstans med mig. Har fortfarande bara kommit typ halvvags, fast jag hallt pa smorja in skiten, tryckt som ett sepe och svurit lite at den. Ska lata den vila nu och testa efter middan sen. Sen ska mitt orhelvete fa lida! Nan med lite experience som kanner for att langa lite tips?

Har hur som helst vart ute pa en liten roadtrip med paps. Det ar sa sjukt fint har! Allting ar byggt pa kullar, och sa i mitten av dalen gar det en flod, och sen ar det massa betesmarker (svara ord nu, Emma!). Ska forsoka snylta till mig paps systemkamera och fota lite, som bevis for att jag inte ljuger om finheten alltsa.

Men nu sa bor jag nog gora varlden en tjanst och ta en dusch innan min vindaloo.

Would you like to be the main attraction in my house of pain


Aj! Var precis nere och shoppade med Damon och passade pa att kopa en svart 3 mm toj till mitt vanstra ora som jag nu med lite vald och vaseline forsoker fa in. Har bara kommit halvvags, och jag kan inte pasta att det ar sa overdrivet skont.
Hur som helst sa kopte jag en ny kofta, nitorhangen och lite presenter till Tom. Vi har 11 manader idag sa han fortjanar lite creds for att ha statt ut med mig sa lange.

Ikvall blir det nog indiskt och en liten utgang pa det.

Partey



Ikvall kor vi!
Ar solo och sa javla less pa att gora ingenting. Har suttit ock stracklast Telefonhorans blogg hela dagen. Underhallande men dock lite fel nar jag sitter i London. Sa baileys, smirnoffs och bacardis ska fa leka med mig sen! Puss!

Min retard pojkvan


Bild: En vacker en pa Tom. Fraga inte varfor han fick vara gron...

Jag skammer verkligen bort er med mina Paint kreationer!

Finaly! Nu har jag antligen hittat nagot som jag ar battre pa an Tom! For vi kan ju stryka alla sporter, att rita, spela hundra femtioelva instrument, vara valtranad och massa sanna tonterier direkt.
Men nu ni! Thank God for HTML! Antligen efter ett ar sa kan jag i alla fall aga honom pa en sak (ja, bortsett fran att fa pms och dampanfall). Det ar en glorious dag helt enkelt, vard att minnas for evigt.

Lydia

Lydia - Smile, you've won

Forlat for alla stavfel! Men dethar tangentbordet horar sig som fan och efter ett sexpack smirnoffs varje kvall sa kan det blir lite fuckat. Ar fortfarande javligt lack over min extremt onodiga promenad idag, for den som undrar.
Tom ringde ocksa. Blir alltid sa javkla glad da. 11 manader imorrn gott folk. 11 manader.

Destroy the runner - Columbia


Bild: Ett masterverk helt enkelt

Carma is a fucking biatch ska ni veta! Nu har jag gatt i en halvtimma i osregn ner til Gillingham Highstreet, koat en halvtimma pa banken, fyllt i alla papper for att ta ut pengar, bara for att ha glomt mitt pass och ga hem igen i regnet - utan pengar. Why?! Jag brukar alltid ha mitt pass med mig, men bara for att jag bytte vaska igar sa glomde jag ju sjalvklart att lagga ner det.
Och hell no att jag orkar ga ner dit igen. Pappa far skjutsa mig imorrn. Bussarna vagar jag inte ta. Lyckas alltid aka vilse eller bli uppraggad av laskiga individer med langt nashar som vill bjuda ut mig.

Sa det blir inga tojar idag helt enkelt... Maste ta reda pa nar mitt plan hem gar pa mandag. Jag har en kansla av att det kommer vara det underbara 23.00 flyget dar alla barnfamiljer sitter och tavlar om vems barn som kan skrika hogst och langst i 2 timamr. Otroligt uppskattat! Och sen sa kmr jag fa ta en flygbuss tillbaka till Centralen och sen da? Tagen slutar ju ga 1.

Carma, carma, carma...

God morning

God morgon! Jag dissade Frankrike imorse. Jag var halt enkelt for dod for att orka ga upp halv 8. 4 timmars somn ar inte min grej helt enkelt. 12 ar mer lagom.

Men nu sa ska jag hur som helst trippa ner till banken om en stund, sa jag kan kopa mina tojar sen. ska leta efter nagaot till Tom ocksa. Men jag funderar, ska jag ga 20 minuter ner till Gillingham Highstreet, eller en halvtimma till Chatham Highstreet dar som har mycket battre affarer, plus en porrshop (namligen dar presenten tanktes inhandlas, hehe)? Jag tar bada!

Sista for idag

Hah, jag ber om ursakt for att det har har blivit en "jag-saknar..."- blogg o dar ja bara skriver om trakiga saker. Men jag sitter pa en o med inte sa mycket att ggora forutom att shoppa och ata (stackars mig) sa da blir man lite wierd.

Imorrn sa vankas det Frankrike over dagen, ja om jag nu orkar ga upp halv 8 for att hinna med farjan. Fet risk egentligen.

Mr No-Hat


Bild: Ellis blogg. Suprice?

Jag har en otroligt snall och tuff van vid namn Noah som jag saknar otroligt mycket.

Lying is your favorite fashion


Bild: Jag och Bella pa Stansted forra aret

Daskar in en bild i brist pa annat. Kan passa pa  tipsa om ett band som Natta tipsade mig om: Escape the fate. Lite val mycket fjollrock men jag alskar glamers. Plus att man blir glad av dom. Awsome med andra ord!

Juste, hej alla nya lasare som helt plotsligt dykt upp. Och for er som tycker att jag har extrema slangar av dyslexi sa kan jag saga att det ar ett no-no, jag ar i London.

I put some new shoes on

Lace Overlay Peep Toe
Bild: Ett par av mina nyinkopta (sangkammar)-skor

Jag har alltid tyckt att jag ar mer "killig" an "tjejig" eftersom att jag hellre ar med killar an tjejer (ja, bortsett fran mina narmsta tjejkompisar som ar minst lika manliga och brutala som jag), for killar ar helt enkelt sa mycket lattare att umgas med, plus att man slipper alla catfights. Att jag dessutom har en otroligt tontig och omogen sex/kiss-och-bajshumor gor det inte battre. 
Forra sommarn var jag sa mycket med mina killkompisar att jag nastan overvagde till att sluta raka benen...

Men nu skams jag! Jag har kommit till instinkt med mig sjalv. Riktiga karlar fixar sig inte i timmar varje morgon eller innan dom ska ut. Riktiga karlar borjar inte grata nar deras fula och misslyckade naglar gar sonder hela tiden. Riktiga karlar far inte orgasmer av skor (om dom inte ar fotfetischister det vill saga), och dom koper for bovulen inte 6 par skor pa en dag! For igar, mina vanner, var det en huge success for mig och min "lilla" skosamling. Jag blir lycklig bara jag tanker pa det! Pumps, flats, sneakers, ballerinas... Det var ett nytt happyplace kan jag saga er.
 
Sen sa kan man ju overse ifall dessa sma skoinkop ar pagrund av att jag saknar Tom sa mycket och vill dranka mina sorger i nagot (ikvall vankas det smirnoff ice!). For shit vad jag saknar honom. Jag far sma grat attacker hela tiden sa fort jag tanker pa honom och borjar nastan boka flygbiljetter hem nar jag far hora att han traffat massa tjejer som jag inte kanner. Nej jag ar inte alls en nightmare girlfriend, hah!

Jag har en ny kille

Jag har fatt en ny man i mitt liv. Forlat Tom, det var inte dig det var fel pa - utan mig! Min nya man heter Joey och ar en riktigt underbar britt. Vi har dessutom delat sang nu ett par natter. Oj oj oj va? Nej men han ar en skitshyst kille som alltid ar snall och rolig och alskar att vara med mig. Dessutom sa ar han otroligt sot, och gillar att sova lika mycket som jag.

Ett problem ar dock att han faller kanske lite val mycket pals och har morrhar...

I love the way that she hates, 'couse she is just like me

Efter en 2 timmars power-nap borde man vara pigg, right? Eller inte. Jag ar arligt talat dod nu. Ska trostata quavers och choklad och kolla pa ett scrubs maraton pa tv. Blir nog en promenad till da liquor store pa det ocksa. Sandra kommer pa fredag!

Escape the fate


Bild: Jag och Bella, fran var Londontripp forra aret.
(Det regnade da med, suprice?)

Det sags ju att de regnar mycket i England. Jag kan inte gora nat annat an att bara halla me just nu. Var ute me hunden nyss, och nar jag gick ut var det stralande solsken, sa vi la oss i parken i en timma. Sen sa gick vi pa en promenad och da borjade det sjalvklart regna - bara for att jag var en halvtimma hemifran. Skitbra! Nu ar jag dyngsur, mitt har har blivit ett ninjaaffro och jag luktar blot hund. Success med andra ord!

Jag ar hur som helst ensam har hela dagen. Nar jag skulle gora lunch mottes jag dock av ett problem: jag har ingen aning om hur man hanterar en konservoppnare! Men efter en halvtimme, lite nya svordommar och med en hel del vald sa fick jag upp motherfuckern och kunde ata min spagetti i tomatsas (som forovrigt inte var sa overdrivet god).

Tribute till Tom


Bild: Emelines pa

Shit pommes vad langt har han hade forut, men jaklar vad jag alskar honom. For honom sa skulle jag offra alla chips i hela varlden, sluta fixa mig i 2 timmar och lata bli min musik som han hatar over allt annat. Han ar verkligen mitt allt och ar den som gor mig till det lyckligaste sepet i hela varlden. Puss pa dig honey!

Sigur Ros - Glósóli

Sequin Lace Up Pump
Dessa, fast vita fick bli mina nya bastisar idag och folja med mig hem i sallskap av ett par blommiga ballerinas, en gra scarf och en snuskigt fin vaska fran den har affaren. Och det var bara uppvarmningen! Imorrn sa ska jag och Cissi ivag igen til ett annat stalle och gora oss av med vara besparingar. Jag ser fram emo't!

Igar sa blev det en liten utgang med paps och Cissi till en urmysig pub dar vi satt i flera timmar och hade det sjukt kul. Sen nar puben stangde sa orkade inte jag ga hem sa jag gick ut pa en nattpromenad och det var bland det mysigaste jag gjort pa lange. Jag hade dock min pepparspray i hogsta hugg i jackfickan och var nara pa att spraya ner en katt nar den hoppade fram fran ingenstans. Och sen pa hemvagen sa ringde jag Tom och det var sa underbart att hora hans rost igen. Jag fattar inte hur det ar mojligt att sakna en maniska sa mycket!

Idag sa saknade jag honom annu mer och det slutade med att jag lag och kramade mig sjalv, vilket kandes lagom normalt.

Jag saknar Tom!

tom <3
Bild: Rakna dom sa forstar ni kanske varfor jag ar lycklig?

Och pa tal om bilden (som for orvigt togs forra sommarn) sa kommer jag ihag att jag egentligen inte fick lagga upp den - eftersom att han tydligen inte spanner sig... Karlar. Jag saknar honom sa ackligt mycket, for den intreserade. Vi har 11 manader pa fredag ocksa.

Hur som helst sa har jag haft en supermysig dag. Har vart runt och halsat pa massa slakt, atit KFC (igen... orgasm!!!) och nu sa ska jag strax bege mig pa en promenad. Har inte hunnit med nan idag sa nu ar det av nan anledning dags. Ikvall sa vankas det antagligen utgang sa fort jag hittar en drinking buddy. Ar sjukt taggad. Har ju suttit inne varenda kvall sen vi kom. Eller igar sa kom pappa och Cissi, sa da blev det i alla fall lite vin och jordgubbar men nu jag vill ut!

Imorrn sa har jag och Cissi planerat att shoppa lite, och jag ska kolla pa ett par skor som jag har haft erotiska fantasier om sen jag kom hit. Det blir nog min toj till orat ocksa, om jag orkar knata ner dit.

Trakiga inlagg! Skams pa mig! Jag ska val lagga ifran mig bloggen och agna mig at lite musik istallet. Coheed and Cambria och SIlverstein kanns lite nostalgiskt fran forra sommarn. Puss pa er och hoppas ni far en great kvall i Sverige!

Typ...?

Bara for att ja ar borta sa behover val inte ni bli sa fucking osociala?! Nej smisk pa er ;)

Andra dagen i London

geek
Bild: Gammal sak som dyker upp lite da och da.

Vad fan har hant?! Jag har dissat all choklad som finns, inte atit nagra kakor eller glass och istallet tagit 1 liter juice och gatt ut och gatt. Whata fack! Vad ar fel? Fast det ar i och for sig sjukt mysigt att ga omkring har. Alla husen ar sekelskiftshus och det finns bara massa tranga gator med sma affarer och pubar. Fotogeekens wet dream med andra ord.

Igar sa var jag hur som helst ute i 3 timmar pa en "promenad". Eller ja, tekniskt sett sa var det val en promenad eftersom att jag gick istallet for att ta bussen ner till The Highstreet, men val dar sa blidde det lite shopping. Fast dock mycket nodvandig shopping eftersom att det var sa sjukt varmt igar och jag behovde ett par nya shorts (och en hel del annat) innan min vaska kommer (vilket den ska gora idag forhoppningsvis.) Ska kopa tojar till vansterorat nu i helgen, wej!

Sen sa dackade jag pa mitt rum i tva timmar, vaknade och gick ut till parken dar jag satt i nan timma. Intresant va? Det enda var att det blev lite knepigt att somna sen pa kvallen. Inte for att jag inte var trott, for det var jag, men for att for 100 ar sen sa existerade tydligen inte ljudisolering sa jag kan praktiskt taget hora grannarna andas. Dom som bor 3 hus bort agnade sig at en hel del gymnastiska ovningar med inslag av djuriska laten, altenativt sex igar klockan 2. Och o ja, man kunde hora everything. Med lite god fantasi sa hade man val antagligen kunnat se hela harligheten ocksa, men just da var jag for trott och sur och fick massa massa hemlangtan efter Tom. Vi hade i alla fall kunnat gjort det battre!
Och nar jag precis hade lyckats somna sa bedrev en katt och hans 15 bastisar lite kattopera utanfor mitt fonster. Mycket uppskattat ska ni veta!

Day1, och jag lever!

Resan hit gick verkligen skitbra. Hamnade bredvid en sjukt trevlig individ vid namn Andreas som hela tiden paminde mig om att jag skulle vara tacksam over att just han satte sig dar, och inte den dar svettiga tjockisen som man annars alltid har turen att fa som chair-mate. Hur som helst sa fick han mig att skratta sa jag nastan kissade ner mig konstant i 2 timmar.

Nar vi kom fram sa blev det: KFC!!! Asnajs eftersom att jag inte hade atit pa hela dagen. Men det kompenserade jag ut med en promenad sen. Jaklar vilket ego-boost det ar att ga har. Alla tutar och ropar efter en, hehe.

Nu har jag precis gatt upp och hunnit kolla igenom satelit tv'n, och jag maste saga att det finns en hel del mystiska kanaler... Minst 30 tv-shops kanaler, lika manga "ring in till din favorit gay"-kanaler, orakneligt manga porr kanaler och sen ett par dar man far ringa in till nan random tjej som ligger i en soffa och leker sexig. Asbra!

Mitt har ser ut som ett sepe eftersom att jag inte far min plattang forens imorrn nar pappa kommer. Jag far val forsoka bygga ihop nan sorts boll satt jag inte skrammer nagon har. Ska nog kirra piercing i helgen ocksa for dom har bara 16 ars grans, wihu!

London idag


The strokes - Heart in a cage

Nu har jag sagt hejdå till Tom. Jag har packat ner kläder tillräckligt för att räcka till 3 barnfamiljer i en månad (men jag begränsade mig till bara 4 par skor!), gått upp ofärskämt tidigt för att duscha, fått reda på att jag kommer in på sam-sam på Mikael Elias Teoretiska, klappat sönder mina katter och nu ska jag fixa det sissta innan paps kommer och hämtar mig. Och så återstår det till att ladda mentalt. En heldag ensam med min lillebror kräver sin kvinna ska ni veta.

Jag kommer dock ha internet där borta så mig slipper ni inte i två veckor! Men men, ni får i alla fall ha det great - för det kommer jag definitivt ha!

03.58

Om en halvtimma kommer mami hem. Huset ser brand new ut så nu kan hon fan mej inte klaga! Katterna lever, blommorna lever, jag lever och huset står kvar. Dom här två veckorna av total freedom har varit awsome.

Nu har alla mina msn-vänner svikit mig. Det är inte alla som pallar trycket. Att sitta uppe såhär sent kräver sin man. Eller hur Ludde?

Imorrn så vankas det packning!

Gissa bajset, typ


Bild: Snodd från Björkebys galleri.

Den som kan gissa vad den där... saken är för nåt vinner eternal glory!

Yes I'm clean and humble

skor
Bild: Nåt som gick snett förra sommarn.

Nu har jag städat mer än vad en polsk städfirma någonsin kunnat tro vart möjligt! Till och med min bermuda triangel  till rum (saker försvinner nämligen där!) fick sig en omgång. Jag hittade massa spännade saker, bland annat min nyårsklänning som vart borta sen dess, min favorit bh, 6 linjaler som kan ha vart skitbra att ha haft i matten och en tub glidmedel. Victory med andra ord!

Mamma lär väl landa här om si sådär 2 timmar och jag måste hinna tvätta upp hela vår överfulla tvättkorg innan dess. Det lär nog bli lite fail, eftersom att jag bara hunnit göra 3 tvättar ikväll och x-antal smutskläder krälar fortfarande ut ur korgen.

Aja, jag har städat konstant sen 9 ikväll så jag förtjänar att krypa ner i sängen med Tom nu. Igår våldtog jag honom med 3 fingrar, för den som undrar. Han blev en smula förvånad när han vaknade.

London London London


Bild: Ännu en briljant paint kreation av mig!

För jag ska till London och det ska inte ni! Mohaha. Och något som är lite halvt underbart är att med ett par decimeterklackar och ett smile så kommer man långt... in da liquor store.
Ska nog kirra min tattoo då också, om jag har tur och om paps är på bra humör. Man kan väl hoppas?
Annars så har jag planerat att i alla fall köpa en sepestor väska. Planen är att jag ska få ner träningskläder till skolan när det är gym (vilket det typ bara kommer vara. Inga mer lärarledda ångestlektioner för min del!), klämma ner min bärbara i med massa böcker och klämma in ett litet gatubarn om jag nu skulle känna för det. Jag får nämligen små impulser att plocka upp och ta med mig små saker lite då och då. Mormor är ett sånt exempel.
Sen så lär det med största sannolikhet bli en jäkla massa annat också. Förra året blev i alla fall lyckat.  Måste bara leta fram min bankuppgifter till min bank där, annars kan de bli lite knepigt med cashen.

Såg ironiskt nog This is England idag också. Den var snorbra.