Om igår


Bild: Jag kan också langa Olinda läppar och kuksugar-blickar

Bion igår var stört rolig! Åkte in till Hötorget och hämtade ut biljetter innan vi satte oss och fikade på Bellmans. Trippade iväg till Ica på Sveavägen sen och införskaffade massa tjockisprovianter innan vi satte oss vid trappan vid Kulturhuset och lekte nykära. Vi lyckades nog äckla 3 turister i alla fall. Victory!
Bion började 9, och efteråt så var jag tvungen att kubba till toaletterna. Det är sjukt att en 1,5 liters trocadero måste ut så snabbt. En kycklingburgare från Donken på det och vi var på väg hem. Stannade och sa hej hos lite random folk från klassen + mer trevligt folk som hade nån form av födelsedagsfest/myskväll på väg hem från bussen. Kul att se alla igen.
Och efter lite nattliga äventyr så landade vi äntligen hemma i sängen. Grym kväll!

Fast det var ännu bättre att vakna och inse att vi var ensama, och ska vara det i en vecka nu framöver. Det intresanta ska bara bli att se hur det ska gå med maten. Lyckades bygga ihop någon form av omelett slash äggröra med ost och bacon imorse som faktiskt var ätbar om man blundade. Det här kanske inte blir så jäkla hemskt ändå.



Postat av: Ludde

Synd att ni inte stannade längre! Det var skoooj :)

2008-07-22 19:11:24
http://gravity.webblogg.se/
Postat av: Emma

Ludde: Ville inte riktigt tränga oss på ;) men jag är som sagt ensam nu i veckan så då måste ni kma förbi på nån grillkväll eller nåt! :D

2008-07-22 19:15:47
http://holdens.webblogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback