2 dagar kvar till London!



Jag älskar webblogg.se's förmåga att pixla till varenda jäkla bild. Exelent!

Idag är sista dagen av freedom innan mor och kompani kommer hem från kebaba-land. Men andra ord så kommer den här kvällen uteslutande spenderas åt att städa. Hejja vad kul! Men jag har i alla fall tonvis med ny musik att knarka under tiden. Städning och sånt snusk brukar bli lite lättare då.

Hur som helst så vankas det London i två veckor i övermorgon! Det ska bli så grymt kul at träffa släkten, shoppa, träffa gamla bekantskaper och leka allmänt kulturell eftersom att vi ska se massa musikaler också tydligen. Nåja, vi får väl se hur det blir med det.

Men det bästa är hur som helst (trumvirvel) Kentucky Fried Chicken! KFC... Orgasm. Det är nämligen en liten tradition för mig att kubba ner för gatan, stå och köa i en halvtimma och sen kubba upp igen med en lövley KFC-bucket och sedan bedriva en mat-orgie med mig själv. Fatty times.

Planet går i alla fall runt 5 onsdag kväll, har jag för mig så vi lär väl vara framme helt senast 8 skulle jag tro. Men jag måste börja ladda mentalt redan nu. Jag flyger nämligen inte ensam. Nej nej, jag flyger med min lillebror. Jag är en väldigt lättirriterad individ, speciellt när det kommer till resor eftersom att något alltid ska lyckas strula till sig så att allt blir försenat och man förvandlas helt random till ett crazy pms-fall. Om jag fick bestämma så skulle jag bli nedsövd redan i bilen på väg till flygplatsen så jag slapp helvetet men pappa lät lite skeptiskt till mitt förslag. Så det blir till att ha en nyladdad iPod, massa massa godis och en fickplunta fylld med hallonsaft! Då ska det nog gå prima ballerina.

Men nu ska jag gallopera iväg till Tom med mitt fula hår (tro mig, det är verkligen hemskt!)


Destroy the runner

 
Destroy the runner - Saints
Destroy the runner - Crumbs for the murder

Telling me that she wants to own me

Dags att bege mig till sängs nu efter x-antal timmar framför msn, som aldrig sviker. Luddet och Becca räddade min natt. Men nu så dissade dom mig för något så töntigt för att sova. Riktiga karlar sover inte. Eller som den otroligt kloke Oliver Sykes sa på Moshpit Open:
We will never sleep. The sleep is for the weak. We will never rest. The rest is for the dead.

Tom svarar inte på mobilen så jag antar att han också sover. Bitch. Jag är semi-trött. Alltså hyggligt trött men kommer aldrig kunna somna. Det är ju för bövulen ljust ute! Jag funderar på att leta fram en av katterna och sätta mig på baksidan med lite thé. Visst låter det lite lagom gay.

Eller så kanske jag får en släng av hysteri och får för mig att gå ut och jogga som jag gjorde klockan 5 på morgonen förra sommarn. Det var ju normalt det med. Freak!

Aja, hur som helst så måste jag leta fram mitt täcke som är på vift. Funderar på att sova nere framför tv'n. Det går väl fortfarande porr på Canal +? Annars så blir the att somna till The Used.

Well well. Puss på er!

Vi har blivit tagna av Anuar Zain helt enkelt


Anuar Zain

 

Jag och mannen var ju tydligen lika. Jag dör varje gång jag ser klippet. Jag tror jag är kär. Hans röst är så underbar, speciellt när han inte pallar av dom där höga tonerna. Orgasm. Anuar Zain, säger jag bara. Anuar Zain...

Underhållning



Min käre vän Ludde tipsade mig om den här sidan där man kan se vilken kändis man är lik. Jag och Anuar Zain säger jag bara. Ett perfect match helt enkelt. Sen så var jag tydligen 70% lik Darin också och det var ju lite... speciellt.

Skogssex är kanske inte så... lovley?


Bild: En oerhört stilfull paint-kreation gjord av moí.

Jag är uttråkad, och när jag är uttråkad så börjar jag (Gud hjälpe mig!) tänka. Och jag kommer fram till saker som är, enligt mig, oerhört intresanta och drar otroliga slutsatser.
En sådan otrolig slutsats är att utomhussex är grymt överskattat! Barr i kläderna, skrubbsås, dagisgrupper på skogspromenad just då, fästingbett (tro mig! Tom fick peta bort en från mitt ben idag) och en jäkla massa rödmyror. Att det skulle vara spännande och lite speciellt med tanke på att man kan bli upptäckt (vilket man blir, oftast av den där dagisgruppen) är lite svårt att tänka på när man oroar sig för att tretton myror är påväg in i ens punani samtidigt som ett par myggor kalasar på ens rumpa. Och att man sedan har fått ett par rediga gräsfläckar lite här och var gör det hela... helt underbart. Verkligen fucking underbart!

Ett onödigt inlägg om mitt hår



Det känns som att det är dags att choppa av luggen lite igen. Jag börjar nämligen få lite synsvårigheter nu. Är grovt sugen på en hellugg igen, för just nu är allt bara petat åt sidan i en otroligt ful och misslyckad snelugg. Sen så måste jag färga om mitt hår igen eftersom att det har blekts som en slyna och fått en vacker utväxt som jag inte alls tycker om. Ett problem är dock hur jag ska göra med mina slingor så att dom inte blir färgade. Kan man linda in dom i plastfolie eller något? Det skulle se ganska komiskt ut hur som helst.

Mina guider

Det finns vissa saker som jag skäms över. Till exempel att jag inte kan dyka, att jag snarkar och att en av mina tår är lite längre än dom andra. Men nu skäms jag över att jag sitter och läser igenom hela min blogg- och skrattar! Tyvärr så måste jag erkänna att jag är så jävla rolig. Fjortis Guiden är helt enkelt genialisk!

Jag funderar på att göra en hur-du-står-ut-med-din-tv-spels-geekande-pojkvän-guide. Tro mig, jag är experten. Har ni något förslag på en livs nödvändig guide? Emo-guider kan ni skita i, för det är så jäkla uttjatat.


Save your sermons for sunday so I can sleep this night off

Skitbra! Jag försöker göra om lite i profilen men koderna vägrar att uppdateras. Borde nog ta och snabbstäda lite här hemma. Blommorna har tagit självmord så jag antar att min käre mor inte kommer vara så happy face i fall jag inte utövar lite mouth-to-mouth på dom snarast. Sen så måste jag också komma på något att äta.

Killwhitneydea d

  
Killwhitneydea d - Put a sock in it
Killwhitneydea d - Nothings says "party" like her head on a stick

Den senaste timmen har spenderats åt att leta fram ny musik att peta in iPoden till London. Det blev en great success! En jäkla massa metalcore och death metal att skrämma min släkt med. Låtar som heter "I wouldn't kick her out of bed for eating crackes" känns så jäkla rätt.

London om 4 dagar

Det är tråkigt att blogga utan några nya bilder att lägga upp, och det börjar bli pinsamt att sno alla från Ellis. Men men, är man ett asshole som mig och inte klarar av att hålla tre olika kameror vid liv så får man skylla sig själv. Men det känns som att jag kommer få en finfin Canon EOS 450 om jag spelar mina kort rätt. Det blir till att asslicka för kung och fosterland!

Jag har hur som helst vart non stop med Tom nu i 24 timmar och det har varit awsome! Igår följde jag med hans familj till Ängsjö och var allt annat än aktiv. Medans alla lallade runt och spelade fotboll så log jag ondskefullt bakom min bok, stolt över mig själv som än en gång lyckats smita från aktiva aktiviteter. Sen blidde det hur som helst årets första dopp som faktiskt inte var så smärtsamt som jag först trott.

På kvällen så byggde vi ihop en hel midag bestående av kyckling (som vi märkte inte var helt klar efter att vi ätit nästan hela. Som tur var så verkade den i alla fall vara salmonella fri), ris som blev hårt och gravy. Gravy är typ underbart. Gravy är... orgasm!

Och sen så blev det filmtittande med chips och dipp hela kvällen. Tom var en bastard och åt upp nästan allt mitt naturgodis, som vanligt. Men han kompenserade ut det med frukost på sängen klockan 2 idag.

Bla bla

Nej, designen är fortfarande inte i närheten av att vara klar.

Lush



Bild: Från Lush.

1. Rockstar soap
2. French kiss bubble bar
3. You snap the whip body butter

Nu jäklar går vi emot mina principer men jag jag känner mig tvingad att dela med mig av dessa.
Tvålen gör så att du luktar hubba-bubba hela dagen plus att namnet är jäkligt hard core.
Bubbel biten smular du ner i badet och jäklar vad du får bubblor!
Body buttern peelar och gör så att man blir mjuk som en förhud och luktar kakao och bär. Aswome när man ska duscha med andra ord.

Ogiltigt användarnamn



Idag får man reda på sina intagningsresultat på gymnasiet. Därför är det skitbra att jag har tappat bort mitt användarnamn så jag inte kan komma in på sidan. Fucking underbart! Hora.

Aja, jag ska avsluta min middag bestående av Billys pizza (den åttonde på två dagar) och bege mig mot duschen. Jag är nämligen så gross att jag själv blir äcklad. Nej men en dusch i sällskap av min Demon in the dark tvål från Lush och en halvlite juice, så blir allt prima ballerina!

Her bright skies är nostalgi

  
Her bright skies - Roses
Her bright skies - Burn all the small towns

När jag ändå satt och tänkte på svunna tider (märks det att jag har tråkigt?) så kom jag att tänka på dessa små gossar, och hur lyckliga dom gjorde mig för ett par somrar sedan. Dom var inte fy skam heller på Moshpit Open.

Brake the ice

katt nappning
Bild: 2 år gammal.

Jag blev senil ett tag idag och glömde bort hur jag såg ut förut, därav bilden. Jäklar vad man ändras på ett par år. Förut var jag blond och skulle antagligen dö av skratt om någon sa att jag skulle ha svart hår med blonda slingor om ett par år. Sen skulle jag bitchslapa den som sa att jag skulle pierca läppen också. Jag var nämligen lite anti "emo fasoner" då. Numera bor jag i mina converse, stuprörs jeans, band tshirts och nitarmband. Och det är inte emo, det är metal!

På tal om piercings så ska jag kirra någon ny i London. Det lutar mot en stav i mitten av underläppen. Ska nog också töja 5 mm på vänsterörat också. Jag tog ju som sagt två nya hål i högra för två månader sen men vill ha fler. Tungan är också något som ska få  sig en omgång inom kort.

Till sisst så funderar jag på en tatuering. Antingen ett blommönster (nej det är inte lika gay som det låter) på högra vristen, eller "Cherish your life" mellan skulderbladen. Efter hur jag har mått så tycker jag att jag behöver det för att hålla mig peppad under dagarna.


Nästan bättre än sex


Bild: Pappas motorcykel.

Igår var jag extremt lycklig. Pappa har köpt en till motorcykel som han incisterade på att skjutsa runt mig lite på. (Nej jag sprang inte alls fram och började jucka mot den och mordhotade honom för att ta med mig.)
Hur som helst, att blåsa förbi i 200 på landsvägarna här är nästan bättre än sex. Nästan. Men något som jag alltid haft lite svårt för är alla insekter som splashas mot vesiret och sen ligger och har små dödsryck framför ögonen på en.

London om en vecka!

Ett bildlöst inlägg

Just nu sitter jag ute i Kungsängen hos pappa. Jag älskar att vara här. Sova ut, äta och sen lägga sig nere vid sjön och sola. Jag har trotsat mig själv och införskaffat en knallrosa bikini. Vi får väl se hur vacker jag ser ut sen.

Just nu sitter jag hur som helst i Toms kalsonger och tshirt, vilket är oerhört skönt och kan kan glömma att han ska få tillbaka dom, och funderar på att bygga ihop någon form av lunch. Mina begränsade matlagningsskills börjar bli riktigt bra nu. Men det lär väll bli Billys pizza ute på altanen.

Sen så kommer Tom antgaligen och joinar mig. Han är på sjukhuset och hälsar på sin morfar så han lär nog vara lite deppig när han kommer. Det blir till att stoppa undan mitt pms med andra ord.

Promise Divine

 
Promise Divine - This Time
Promise Divine - Romances perfume

Nostalgi från sommaren -05

Count you fucking blessings, 'couse I'm counting every lie


Bild: Untold på Fryshuset i våras.Nere till vänster ser man något svart. En Holden.

Hot damn vad min statistik gick upp igår!

Idag har jag än en gång visat att det krävs mycket slit för att förbli Sveriges största pms-flickvän. Efter att ha legat och gråtit i två timmar och skrikit att jag är tjock, så har jag skickat min ut min käre man i regnet för att köpa chicky bits till mig från pizzerian. Jag har inte alls några dubbelmoraler.
En av anledningar till att jag tyckte att jag var tjock var förövrigt att jag inte längre kan komma in i ett par jeansshorts som jag köpte i 5an för 5 år sen. Jag har skitbra resonemang!

Ikväll så ska Nattapathalie komma hit och vi ska leka riddare. Och jag har redan varnat henne att ifall några av hennes jäkla sesamkakor vistas i närheten av mitt hus så kommer dom brännas. Hårt men sant.  

Jag är dildon Sven, jag vill va din bäste vän


Bild: Hedi Slimane. Jag blev helt enkelt fascinerad av hennes nipples.

Idag har jag varit på anushumör hela dagen. Tom lämnade mig i morse för att åka till Ängsjö med sin familj över dagen. Att vara ute i den friska luften och röra på mig i x-antal timmar istället för att ligga kvar i min varma säng kändes helt enkelt inte så... lockande.

Oscar joinade mig hur som helst ett par timmar mitt på dagen. Vi hade ogivande samtal och han drack upp min cola. Det var ett vackert möte med andra ord. Bastard.

Sen så kom Tom hem och efter att jag hade dampat lite på gossebarnet så bjöd han mig på middag. Det blide många calories som satt finfint.

Nu så ska jag leta fram något sockerrikt i köket och mysa med Tom i soffan. Jag måste nog ass-licka för att kompensera ut mitt gulliga humör som jag haft idag. Plus att han hatar att jag bloggar.

God morgon igen


Bild: Ellis, Sandra, Hanna och Felicia. Snodd från Ellis, som vanligt.

Föregående inlägg är skrivet av en uttråkad pojkvän som tycker att jag är konstig som har sovit hela dagen fram tills nu. Men att sova med öppen altandörr och lyssna på regnet och sen vakna av att det luktar grillat är ganska najs.

Bloggen är somsagt inte klar än.

gajaja

Jag är Stenböjjar Johnny jag är hård

VIll du bli min vän?

City and colour

  
City and colour - Hello I'm in Delaware
City and colour - Casey's song

GAAAAAAAAAH!! Varför funkar inte mina youtube-klipp?
Funkar dom för er?

God morgon

Haha, jag är verkligen sämst på att fixa om min design. Efter 5 timmar så känner jag att det är dags att ta en paus. Kan kanske vara en ide att faktiskt ta och lägga mig och mysa med Tom. Fast å andra sidan så kan jag inte minnas en enda midsommar som jag inte har varit uppe hela natten.

Förra året till exempel, så sov vi över hos Adam, och det var somsagt just den kvällen som jag började bli kär i Tom eftersom att vi låg vakna hela natten och pratade i timmar och var onda mot övriga gäster. Vi fick dem att göra... pinsamma saker, mohaha!

Men tillbaka till designen: Nej, den är absolut inte klar. Måste fixa lite med länkarna under bilden till vänster, ändra min header och daska in någon vacker bakgrund.

En sida som hur som helst är suverän om man är lika retard som jag är Designa din blogg.

01.53

Bloggen är lite skum nu. Håller på att peta om i designen men ingenting samarbetar. Bajs.

Update: Jag vet att det är en mystiskt röd ruta mitt i allt. Den ska bli till något annat förhoppningsvis. HTML är inte riktigt min grej halv 3 mitt i natten.

00.29

Helvette vad ont jag har i mitt öra! Mina hål som jag tog för en månad sen är fortfarande inte så gulliga och började blöda lite halv vackert nu när jag skulle rengöra dom. Fy faan vad jag skrek sen när jag skulle in och pilla runt.

By the way, Tom är en pussy ikväll (gjorde stop i mitt avlopp. Nej, inte genom att bajsa) men jag älskar honom ändå.

Ps: Mina katter hatar mig och har flytt. Inte bra.


Midsommar

mardröms bild
Bild: Sandra och jag på midsommar för 3 år (?) sen.

Midsommar- Sveriges mest överskattade dag. Det tyckte jag förra året också, kommer jag ihåg. Fast i år känns vädret i alla fall lite halvdugligt.

Jag och Tom har precis städat lite här hemma och tagit en dusch så nu återstår bara det sista: att fixa mig. Detta är en procedur som oftast slutar illa. Tom tycker nämligen att jag lägger ner alldeles för mycket tid på mitt hår och att det är konstigt att det tar minst en timma för mig att fixa mig på mornarna. Jag vet, han är lite lagom störd.
Hur som helst så slutar det med att han sitter och blänger vid ytterdörren, fullt påklädd och redo att fly medans jag står och utöver sprojlans nya svordomar i badrummet och hotar med att snagga av mitt hår och bli lebb, för en tjej skulle förstå vikten av att ha perfekt hår.

Hur som helst så ska vi upp till Parken med ett 6-pack magrutor om ett tag och jag ska tvinga Tom att under lite milt knivhot att dansa runt stången för det är ta mej fan tradition. Sen så är vi bjudna på midsommarmiddag hemma hos honom vid 3. Det enda är att jag kommer för gallopera hem hit ett par gånger och se till att katterna fortfarande lever. Bror dumpade nämligen lille Rex här över natten och mina katter är lite känsliga för nya bekanskaper.

Pet



I princip osminkad, flatchest och wierd arms. Som vanligt med andra ord.

Sorry för överdoseringen av bilder men nu har jag i alla fall fått upp det mesta från balen och avslutningen.

Men nu ska jag springa iväg och pussa på Tom!

Mer bal-bilder!





Om någon letar efter mig så står jag och drar ett par miner i min cremefärgade klänning, mellan Isse (vit klänning) och Malthan (röd klänning) relativt långt till höger.

Mer bilder!



Bild: Jag, Sandra, Olle, Jägo och Anders. Damn vad jag saknar er!


Bild: Chill i form av ciderpimplande och krocket turnering. Otroligt värt.


Bild: Elin som sitter längst till höger bidrog med ett par vackra shorts.


Bild: Sandra är lite speciell och lekte mumie. Jag hade dock redan flytt fältet på grund av min vackra migrän.

Bilderna är somsagt snodda av Ellis.

Bilder

Hittade lite bilder på mig och Hanna i Ellis blogg:


Bild: Hanna och jag på avslutningen. Redigt söndergråtna och därmed inte så vackra. Mitt hår är dessutom en halv katastrof! Fick förövrigt det finfina halsbandet av mamma i avsutningspresent.

Honey, I love you


Bild: Innan balen förra veckan. Sepelugg!

Det är lite kul, för idag så är det exakt ett år sedan jag och Tom tog upp vår kontakt igen och på söndag så är det exakt ett år sedan jag började bli lite små-kär i gossebarnet (det var förra midsommar natten för den nyfikne. Hemma hos Adam, för alla stalkers).
Hur som helst så tänkte vi fira vår "1 års dag" idag. Eller nåja, han har som vanligt ingen koll på sånt utan kommer bara tycka att jag är en aning... speciell, som helt plötsligt sitter iklädd underkläder och pärlor och daskar vaniljpudding över mig själv.  Det är som vanligt med andra ord. Men han ska banne mig vara tacksam för att jag tagit mig orken att raka benen! Jag brukar nämligen vara lite lat på den fronten. Jag skäms.

Dramatic lemur


Ett what-the-fuck-moment

Som alla vid det här laget redan borde veta, så är jag etremly anti alla dessa modebloggar. Men nu måste jag gå emot mina principer och trotsa alla mina så kallade moraler. Jag är helt enkelt kär. Dom är perfekta! Svarta, sepe höga plus någon awsome söm längs sulan. Orgasm!

Men för att kompensera ut detta lilla missöde så tänker jag inte dela med mig om vart man hittar dom eller vad miraklet kostar (för har ni något i IQ så kan ni någ lista ut det med ett enkelt litet högerklick...)

Och när jag ändå är i farten, klick!

Dead by April - Losing you

Har inte kunnat ge ifrån mig några vitala tecken eftersom att mina käre bröder kidnappade datorn i förrgår. Då åkte för övrigt mamma och kompani iväg till Grekland så jag har bott solo hemma nu i ett par dar och kommer fortsätta göra det i två veckor. Jag trodde det skulle vara asnajs, men icke sa nicke! Mammas städnoja har nämligen smittat av sig så jag har gått omkring och städat konstand i tre dagar. Jag var till och med nära på att inleda ett knytnävsslagsmål igår för att Tom smulade ner diskbänken när jag precis hade torkat av den. Framtiden ser inte så ljus ut för mig.

Just nu sitter jag hema hos Alex och försöker underhålla mig själv. Haar dessutom offrat mig att vara kattvakt åt hans Rex under midsommar så nu har jag helt plötsligt tre katter att hålla vid liv. Det här kan inte sluta bra.


Hakuna Matata


Bild: Ellis, Sandra, Hanna, Felicia, Emelie och Hanna på balen.

Just nu sitter jag hemma hos Tom och smygbloggar medans han är i duschen. Han är nämligen lite anti min blogg så sånthär måste ske i största hemlighet!
Hur som helst så har dom lite skumma grannar här (Afrikaner, inte för att det är så skumt), eftersom att dom varje söndag bedriver någon form av ritualer och sjunger för kung och fosterland. Det är ytterst mystiskt, eftersom att dom verkligen gör det varje söndag exakt klockan 12. Sen så skriker dom lite. En gång så tog dom med sig ett litet barn som dom döpte i någon randoms grannes pool. Det var också lite... speciellt.

Men nu kom Tom och blänger skeptiskt.

Update: Nu läste han, suckade skeptiskt och gav mig en någon form av uppmuntrande dask på axeln. Vad har han emot min blogg?!

715.


Bild: En close-up på Hanna och mig. Otroligt vacker om jag får säga det själv.

He+L2+o = Hello


Bild: Innan vårt matte-no spex. Jag är längst ner, näst längst till höger.

Vid 5 idag så skjutsade min käre mor mig till Görväln där jag mötte min forna dork-klass och chillade i ett par timmar i sällskap av 9 chipspåsar, 18 liter läsk och 5.3 kilo godis. Eller hur var det? Jag daskade också in min iPod i Ellis högtalare så vi hade underbar musik också och det var ärligt talat sjukt mysigt!

Men jag fick dock en migränliknande huvudvärk och kunde knappt se så jag tog en taxi hem vid 8 och nu sitter jag här och knaprar Alvedon och sörjer, för jag hade det verkligen så himla mysigt där med alla. Så jäkla typiskt att jag ska få sånhär huvudvärk när sommarlovet precis har börjat och när klassen äntligen hittar på något. Fredagen den 13e säger jag bara! Eller riktigt taskig karma.

Med min humor kommer man långt


Prom photos



Jag hittade en till bild från igår innan vi åkte iväg till balen. Den här gången ser jag inte naken ut, men min arm blev dock lite väl krallig. Den brukar inte se ut så.

The devil wears Prada

  
The devil wears Prada - Hey John whats your name again?
The devil wears Prada - Still fly

No more


Bild: Tom och jag innan balen igår.

Jag ser naken ut på bilden. Det var lite kul.

Balen igår och avslutningen idag. Det här har varit bland dom roligaste 24 timmarna i mitt liv, samtidigt som jag antagligen aldrig har gråtit såhär mycket in public. Jag kommer aldrig få gå i min mobbade matte-no klass igen! Vissa har jag gått med i 10 år.

Efter att vi hade vart i aulan idag så fick vi våra betyg och skulle säga hejdå till varandra och alla lärare. Tro mig, det hade antagligen varit bättre stämning på en begravning. Jag är förövrigt helnöjd med mina betyg, 285 poäng vilket räcker mycket väl till att komma in på sam-sam på Mikeal Elias Teoretiska Gymnasium på Kungsholmen. Jag är så JÄVLA glad!!!

Ikväll så ska hela min forna matte-no klass ha grillkväll ute  vid Görveln så det är ju inte helt slut än. Biljetterna till London är också bokade, så den 2a juli flyger jag och min lillebror ner tillsammans och så flyger jag hem själv den 14e, lagom till Maiden den 16e.

Bilder från allting kommer så fort jag får tag på några. (Så ni som fotade massa får jättegärna mejla dom till mig!)

A gay tribute


Bild: Ellis, Hanna och Sandra.

Dom kommer kutta mig nu, som vanligt.

Det är sjukt. Vi fyra har gått i samma klass sedan 6års, alltså 10 år. I 10 år så har dom fått stå ut med mig och min extremt omogna humor om snoppar. Dessutom så har jag tvingat dom att lyssna på mina ändlösa problem som på något mystiskt vis lyckas bli lite halvkomiska. Jag är nämligen bäst på att skämma ut mig och lyckas med riktigt pinsamma saker. En vacker dag så kanske jag kan dela med mig av lite. Kanske till och med kan skapa en ny kategori: Emmas what-the-fuck-moments.

Ellis sa nån gång att man borde göra en film om mitt liv. Det skulle hur som helst inte vara det minsta barntillåten. Den skulle typ vara lite suddig, innehava många sexskämt, svarta naglar, damp metal samt många, många svordomar.

Hur som helst så ville jag bara peta ihop hur jäkla bra dom är. Så, nu har jag det sagt.

Mitt nya Happy Place

När allt går åt helvette för mig (vilket det av någon mystiskt anledning typ alltid gör) så brukar jag försöka sätta mig i mitt Happy Place. Mitt Happy Place brukar variera lite till allt från att Oliver Sykes och en viss man... host! har lite intima stunder med varandra (ja, jag är sjuk) till att få få gnugga mig mot Adams Gibson.

Men nu ni! Nu har jag hittat mitt nya Happy Place! Det är nämligen då jag betalade min klänning (oftast brukar det inte vara så kul att betala stora summor, men med mammas kort så kan man inte klaga) och kvinnan daskade in hela spektaklet i sånt där rosa papper innan hon försiktigt, försiktigt la ner den i den rosa papperkassen med silkes handtag. Fuck me, vilket moment det var!

I killed the prom queen

 
I killed the prom queen
- Say goodbye
I killed the prom queen - Sharks in your mouth

2 dagar kvar tills skolavslutningen = Zoloft!

Shame on me! Nu har jag svikit min käre blogg igen men jag har haft fullt upp med att leta fram en balklänning tills imorrn.
Var dessutom på Söder idag med klassen i en nödvändig halvtimma i regnet innan vi smet. Sen så bedrev jag och Sandra ett jelly-beans krig inne på Bellmans innan vi kirrade lite saker inför balen, bland annat klänningen. Den är sjukt snygg och en bild på den lär väl dyka upp så fort jag lyckas snitcha mammas kamera som jag inte längre får peta på.  Tvingade även Sandra under lite milt våld att köpa en bajssnygg bh, bara för att...

Och nu så är jag nyss kommen från Råsunda där jag åt Indiskt med paps och kompani. Skitsamma att jag redan hade ätit grillat. Man bangar aldrig på Indiskt. Aldrig.

Imorrn så ska jag bara rensa ur mitt skåp i skolan. Sen så ska jag och da girls hem till Sandra (?) och fixa oss. Halv 6 ska min käre bror hämta upp mig och Tom i bilen och. Great bananas!

Meet the spartans


5 dagar kvar till sommarlovet

Mr. May
Bild: Jag är den rykande heta Mr. May

Jag har som vanligt varit ganska osocial och inte skrivit något på hela helgen. Så låt oss summera vad som gjorts:
Jag har ätit tillräckligt med mat för att räcka till 18 barnfamiljer på på Jimmies studentskiva och på Ullis examensskiva.
Jag har varit och firat ett flickebarn i en skatepark iklädd klänning och pumps. Där träffade vi även en trevlig Amerikanare som vi har kidnappat under dom senaste dagarna och behandlat som vår alldeles egna.
Har dessutom bidragit till x-antal catfights mellan mig och Tom vilket bland annat har lett till inget London för hans del.
Har gått på promenader och konstaterat att kvällsfotboll inte riktigt är min grej eftersom att jag måste brottas om läktaren med 15 kilo myggor.
Och tillsisst så har jag bränt mig i ansiktet så det ser ut som att mina kinder har fått herper. Otroligt vackert!

Mamma har förövrigt köpt en ny kamera. Dock en med Emma-förbud på. Jag slår vad om att jag ändå kommer lyckas pajja den inom en snar framtid. Det börjar liksom bli en rolig årlig tradition för min del.

För han har tagit studenten

Är precis hemkommen från Jimmies utspring. Fy faaan vad jag är avis! Har fotat massa med Toms kamera men har inte usb-kabeln så dom bilderna lär väl dyka upp inom en snar framtid.
Snart så ska jag chippla iväg på hans studentmottagning och ikväll så är det lite mixade planer.

Punkt.

Ni har blivit stört osociala. Skämmes!


All shall perish

 
All shall perish - Eradication
All shall perish - The day of justice

You were suppose to bleed with me

image26
Bild: Snodd från Melws

Bara en vecka kvar! Men min låtsasbrorsa är en ond man som tar studenten redan imorrn, och Ullis är troligen ännu värre som tog sin examen idag(?). Jag ska nog ägna en kvart åt att hata dom.

Jag har dessutom ett par problem: Jag har fortfarande inte köpt någon balklänning! Har däremot fixat skor, väska och blingbling. Kanske ska leka naturist och komma så? Det skulle antagligen vara ganska så minnesvärt i sånna fall.
Problem numero dos är att min käre bror lämnade in sin bmw idag för att koppla in sitt nya ljudsystem (värt att säga att det kostade 25000, så han blir lite gladare) men biljäkeln är inte klar än. Bäst för alla att den är klar innan balen på torsdag eftersom att han ska få äran att skjutsa mig!
Ett annat gölligt problem är att jag somsagt lyckats avliva min madres kamera. Eller jag och jag... nån. Den har nämligen blivit trampad på så skärmen är randig och vacker, och linsen är sepe och vill inte ens komma ut. Det roliga kommer bli att berätta det för mamsen som antagligen kommer vilja använda sin kamera imorrn på Jimmies student, på Ullis examensfest, på min bal och avslutning och i Grekland. Skitbra! Skitbra att det är den tredje jag pajjar på 3 år också.
Mitt sista problem som jag tänkte tråka ut er med är att jag är störd och antagligen Sveriges värsta flickvän som tycker att det är konstigt att Tom blir lite sne när han väntar på mig medan jag håller på och fixar mitt hår i 2 timmar, för att sen säga att JAG är på dåligt humör och inte vill vara med honom. Jag förtjänar 14 bitchslaps.

Juste, bloggen lär antagligen sepa och ha sig inom den närmsta framtiden eftersom att webblogg.se byter plattform.

Laktal hjälper mot illaluktande flytningar

tom ford
Bild: Fråm Tom Fords vårkampanj

Är jag den ända som inte blir sugen på att shoppa? Känner mig något mer lockad att köpa något mot underlivssvamp. Nej men skitbra kampanj! Verkligen...

Paint = kärlek

toms bild <3
Bild: Till mig från Tom.

Normala par skriver gulliga lappar eller dikter till varandra. Men jag och Tom är inte så normala så vi utövar våra extrema paintskills för att åstakomma mästervärk som dessa till varandra! Puss älskling.

698.

Bloggen har vart knasig hela dagen, så publiceringen är lite sne eftersom att det står att massa inlägg som egentligen inte finns uppe på bloggen är publicerade. Mystiskt.

Vi spelade upp vår låt idag på musiken. Spansk fail-rap med inslag av tondövhet. El duche. Bajsbryggan. Skitbra!

Har förövrigt spenderat min kväll till att sova. Tom kom hit vid 9 och så kollade vi på Lost och matade min fettokisse med isglass. Min katt är en atentionwhore som fejkar att han har gjort illa tassen och haltar runt. Men när han tror att ingen ser så kan han helt mirakulöst gå normalt igen.

697.

Sepehorbajsskit! Min blogg muckar gräl och laggar big time. Inte ok! Skottpengar på den...

Funky doodle

bror
Bild: Bror på Idoluttagningen.

Jag hatar skolan! Men nu är jag snart klar med allt! Efter imorrn så är jag en fri doodle som bara behöva lalla runt fram tills nästa fredag. Plus att vi har studiedag nu på fredag så det är rätt najs.

Har förövrigt vart med min käre bror nu i ett par timmar. Vi kände för att vara grymt manliga och åka och bada, men när vi kom fram till Lövsta så kom vi fram till att det skulle ju vara onödigt att dra på sig någon onödig förkylning... typ. Och det var ju inte så varmt längre ner solen inte låg på. Vi är sånna jäkla pussys! Istället så låg vi och pratade i nån timma i gräset innan vi förtärde en oerhört nyttig och välbalanserad middag i form av donken. Muchi bra!

The assfucked lama-face

kungsan
Bild: Natta och Jag nån annan gång i Kungsan.

Jag ville bara bevisa att det där om rövkörda-laman-minen på alla bilder faktisk stämmer. Fantastiskt! Jag ser förövrigt ut att ha skitkralliga ben, vilket måste vara väldigt vilseledande för er eftersom att jag har spinkigare ben än ett... Fan! Nåt...

Beware of the kebab-man!

i kungsan
Bild: Sandra, jag och Ellis i Kungsan för nån vecka sen.

Apropå bilden, varför lyckas jag alltid se ut som en rövkörd lama på alla bilder? Jag har tallanger helt enkelt!

Emergenzafinalen igår på Debaser var helt okej. Sandra är sämst på att passa tider, så det slutade med att jag fick åka in själv och vänta på henne och Natta i sällskap av en Loka på Medis. Och i sällskap av den legendariska kebabmannen! Kebabmannen klappade mitt hår och sa att det var fint. Jag fruktade för mitt liv och sprang för kung och fosterland när Sandra ringde och sa att dom var framme.
Hur som helst, Untold-gossarna levererade men verkade en aning otröstliga eftersom att dom inte gick vidare sen. Natta haltade vackert efter en liten fotobollsincident så hon åkte tidigare. Jag och Sandra tröståt milkshakes istället på vägen hem.

Idag har jag tagit en orgasmisk sovmorgon till 2. Sen så har jag och Tom bedrivit ett harmoniskt vattenkrik och jag har översatt nära 100 spanska-meningar. Sen så kan vi ignorera att jag inte har gjort min so-rapport, historie-inlämning eller pluggar till mitt svenska och fysik-prov som ska vara klart till imorrn. Att plugga har aldrig varit en av mina bättre egenskaper helt enkelt...

Jättejätteemooo

.

Jag misstänker att Ant0wn (notera det söta lilla w't) är en fjortis som tog åt sig aldeless för mycket av min Fjortis Guide. Jag ska göra en guide om hur man upptäcker ironi och humor i en blogg, baraw föwr diwn skuwll Ant0wn! Puwss.