Brake the ice

katt nappning
Bild: 2 år gammal.

Jag blev senil ett tag idag och glömde bort hur jag såg ut förut, därav bilden. Jäklar vad man ändras på ett par år. Förut var jag blond och skulle antagligen dö av skratt om någon sa att jag skulle ha svart hår med blonda slingor om ett par år. Sen skulle jag bitchslapa den som sa att jag skulle pierca läppen också. Jag var nämligen lite anti "emo fasoner" då. Numera bor jag i mina converse, stuprörs jeans, band tshirts och nitarmband. Och det är inte emo, det är metal!

På tal om piercings så ska jag kirra någon ny i London. Det lutar mot en stav i mitten av underläppen. Ska nog också töja 5 mm på vänsterörat också. Jag tog ju som sagt två nya hål i högra för två månader sen men vill ha fler. Tungan är också något som ska få  sig en omgång inom kort.

Till sisst så funderar jag på en tatuering. Antingen ett blommönster (nej det är inte lika gay som det låter) på högra vristen, eller "Cherish your life" mellan skulderbladen. Efter hur jag har mått så tycker jag att jag behöver det för att hålla mig peppad under dagarna.





KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback