You can make it up, you will live to tell

  
Underoath - Some will seek...
Saosin - You're not alone

Snel hest

dos

Om någon undrar så har jag gayat mig med min homosexuella kamera. Nej, det är inte en sån där fräsig system kamera som heter nåt med Nicon D800 och allt vad det är. Det är min käre mors söta lilla sak som ger så pixliga och fina bilder. Och nej, jag har inte redigerat om allt i Photo Shop. Jag är fett hard-core som inte ens har det, utan kör på i Picasa som är ungefär lika avancerat som Paint.
Men vi kan ju hur som heslt dra slutsatsen om att jag är sjukligt uttråkad. Sitter bara och väntar på att Tom ska komma hem så jag kan hitta på något. Ska väl typ lixom kanske geeka lite youtube.

Let's play in black and white, kill our sons and pray for night

noll

Hey unfaitfull I will teach you to be stronger

full

Iron Maiden - Phantomb of the opera

Jag är sepetrött. Kom hem nån gång i natt. Vaknade strax innan 10 av att min chef ringde för att kolla om jag skulle jobba idag. (Ja, det är skottpengar på henne med! Vad är det med folk och ringa och väcka mig?!) Det skulle jag. Fast jag hade 10 minuter på mig att duscha och fixa mig och gå dit. Det va ju fantastiskt. Sen så har jag spenderat min dag med snoriga småbarn. Det har varit ytterst trevligt. Speciellt när dom gömmer sig i läskkylen och vägrar komma ut. Hatar dom! Hatar dom! Hatar dom!

Men jag lyckades som tur var smita lite tidigare idag, vilket var sjukt najs. Tom kommer hem nån gång ikväll så jag ska leka med honom, men sen så vet jag faktiskti nte vad jag ska göra.

Och jag är väl medveten om att det här var ungefär lika kul att läsa som att ha en böld i röven. Men testa att inte sova och sen bli våldtagen av ett autistiskt barn och se hur pigg man blir.

Kattsmiddy...

The way we lived back in those days, when we had all the time to kill and pray

Idag var jag och mamma hälsosamma och åt frukost på MAX. Och ikväll så ska jag med en stor sannolikhet vara minst lika nyttig och äta pizza igen. Jag gillar't!

Ja, ikväll så ska jag till Kungsängen, tror jag, och leka med vackra saker och troligen våldta en gitarr.

The dust of Brian Howe - Give the correct answer and Valhalla is yours

häj
Bild: Titta en murp, som min söta vän Ellis alltid säger.

Kodat meddelande till Natta och Sandra:
Luggen var indeed mycket fager, men jag har dock inga uppfattningar om leguanen än.

Och jag är en riktigt happy bunny. Det spelar ingen roll att jag var ute och gick mitt i natten i en timme för att sedan få grova sömnproblem för att sedan bli väckt an min käre mors hårfön. (Erbjudandet om skottpengarna på henne återstår fortfarande) Jag glider helt enkelt omkring här hemma med ett gulligt I've-just-been-fucked-smile, även jag inte har det i det här fallet. Blivit fucked alltså. Men det har Sandra lovat att hjälpa mig med, att bli fucked.

Men nu lämnar vi dom snuskigheterna för en liten stund och övergår till något mycket tråkigare. För jag har ingen aning om ifall jag ska jobba idag eller inte. Jag står nämligen på en "att ringa"-lista ifall det skulle bli kaos. Men det är ju lite små knepigt att förutspå kaos och sånt, så jag får helt enkelt loda runt här hemma och hoppas på att någon (inte) ringer mig. Jag är nämligen inte så sugen på att lukta pommes hela helgen igen...

Och på tal om helgen så är vi coola Lek Palatset-workers bjudna på fest ute i Bålsta. Men jag har absolut ingen aning om jag ska gå. Tom kommer hem någon gång mellan lördag söndag så han skulle kanske inte bli så överdrivet lycklig om jag är där ute när han beslutar sig för att komma hem. Och jag är inte så sugen på att bli gangbangad av Sandra och Det för den här gången. Jag vill spara det till ett mycket mer fint och vackert tillfälle.
Well well, jag får väl tänka på det ett tag.

Heroes get remembered, legends never die

haj 

Idag har jag lekt hyperstalker på hög nivå. Det är nästan pinsamt.
Måste sluta! Måste sluta! Måste sluta! Måste sluta! Måste sluta!

Men det är typ lixom asså kanske lite ganska så svårt. (Fjortis meningen är med flit.)
Låt oss använda oss av kodnamn!
Leguanen är forhoppningsvis till mina förväntningar. Luggen är mycket fager.

Ja, det blir bara massa korta och meningslösa skitinlägg som absolut ingen förutom jag förtsår, men jag tycker att dom är mycket sötare så.

En mysig liten video för oss sadister



Avenged Sevenfold - A little piece of heaven

Free Willy

Visad direkt från servern där skaparen lade upp den - http://ln-s.net/1gcj
Bild: Svenska delifin i en människokropp förbundet

Igår diskuterade jag och Daniella om en mängd olika saker på väg hem till henne. Bland annat om delfinsex var möjligt och om hurvida sugna vi var på att operera om oss till delfiner. Länk. Jag kände att det var en oerhört givande diskution som vi hade.

Sen så satt vi hängde vi på youtube och var allmänt coola.

Only the strongest will survive, we won't give up without a fight

b
Denna vackra bild får illustrera att jag var i stan igår med Natta, Sandra och Daniella och köpte jeans och åt en mycket god kebab.
Jeansen är för övrigt ap-snygga!

En liten tanke bara...

Jag funderar att sätta skottpengar på min mamma som "råkar" ringa och väcka mig varje morgon.

This time I mean it. I'll let you know just how much you mean to me


Underoath - Reinveting your exit
Underoath - Writing on the walls

Se där! Ett bevingat päron

mr pear.

I'm gonna kill that stupid flower

toblerone
Bild: Vist är den vackert redigerad? Hahah...

Idag har ett toblerone-paket fått agera bästis till mig. Jag och min käre toblerone har umgåtts i stort sett hela dagen. Tillsammans så har vi läst oförskämt många bloggar, kokat nudlar, lyssnat på massa orgasmisk musik och läst ut en bok. Det har kännts tryggt att ha honom där, tobleronen alltså.

Men ett problem återstår, och det problemet är att min käre vän toblerone minskar oroväckande mycket i storlek för varje timme som går. Det är mysiskt, väldigt mysiskt.

Död åt mode-bloggarna

Vaknade, som vanligt. Satte på datorn, som vanligt. Öppnade iTunes och satte på något fräsigt, som vanligt.
Men sen, ska ni veta, sen var inte allt som vanligt. För alla jävla små brudar har gått och skaffat sig en mode-blogg. Och om dom hade en "vanlig" blogg från början så har dom pimpad om den till en fashionabel blogg (jag gillar att hitta på nya ord). Vart är världen på väg?! Har dom inte insett att det redan finns runt 10.000 likadana redan, minst. Och att folk inte bryr sig för fem öre om vem som är stilfullast, Mary-Kate eller Ashley. Rihana sjunger som en spräckt anka och Paris är ful. Vi skiter i vem som är tillsammans med vem. För ärligt talat nu, ge mig en bra anledning till varför jag skulle bry mig. Och ge mig sen en ännu bättre anledning till varför någon orkar ta sig tid att sätta sig ner och skriva en blogg om hela smeten. Fast i och för sig så bör det ju inte vara så svårt om man markerar ett stycke ur någon blogg, trycker på ctrl + c och sen daskar in det i sin egen blogg.
Och en dagens outfit som innehåller vanliga jeans, en vanlig Gina Tricot top, vanliga skor, en vanlig väska och en vanlig jacka, blir helt enkelt ganska vanlig.

Tjejer, sluta upp med snusket!

Happy tree friends


...Eller vackra earth-men (jordgubbar)

earthman

När man har lite för mycket fritid...

banana phone
...så ritar man bananar i paint.

Her heart turned to stone by my presence



The dust of Brian Howe är förövrigt ett snuskigt bra band, med en snuskigt trevlig gitarist slash growlare vid namn Erik som har lyckats underhålla mig när jag har varit som mest uttråkad idag. Så tack Erik, all cred till dig!

Think happy thoughts

Webblogg.se är en hora och förtjänar att dö! Jävla hemsida som konstant ska hacka när man för en gångs skull hittar lite motivation att skriva av sig. Död åt webblogg.se, helt enkelt!


And she walks exactly like before

banan

Nu ska jag ger er ett tips. Ett jäkligt bra tips, faktiskt! Hinka aldrig, aldrig massa kaffe massa kaffe på kvällen (så vida du inte är 50+ och riktigt härdad), för det kommer bara sluta illa.

Igår kväll var jag nämligen hemma hos Tom och umgicks med hans päron, efter jobbet, vilket i och för sig var supermysigt. Lite wierd att sitta där själv utan Tom, men mysigt som sagt. Och jag var så jäkla trött efter att ha jobbat hela dagen så jag höll på att däcka på plats, därav mina x liter kaffe som jag hällde i mig. Men att ligga vaken i 4 timmar sen är ju inte så där överdrivet kul. Jag tror jag läste exakt 200 sidor av en bok, var tvungen att tömma min sms-inkorg 2 gånger för att den blev full, och dunkade screamo tills jag somnade av utmattning. Sen så vaknade jag ungefär en gång i timmen för att springa upp och kissa som en ponny, för att sedan vakna på allvar klockan 9. Great...

A sexy mother fucker


Bleed the dream - Who's killing who
Bleed the dream - Legends die

Det är bevisat: Män är riktiga svin!

352757-372
Bild: Knyckt från Denice

Jag känner att jag har åstakommit något bra här i mitt liv. Något lite annorlunda, ja rentav något helt nytt! Jag har nämligen lyckats klämma in tre gräl på ett telefonsamtal som varade i 8.53 minuter. Grälen handlade bland annat om att jag hatar Comviqs teckning, att Tom är ett svin som ska åka iväg och ha skitkul och att han är ett svin en gång till som inte dampar tillbaka och bara säger att jag är söt när jag skriker tillräckligt högt i luren att han lika gärna skulle kunna slänga ifrån sig den och bara lyssna efter min röst någonstans.

Och nu skickade den jäveln ett förlåt-sms för att han inte har lika mycket pms som jag och att jag är söt. Så nu får jag ännu mer ångest. Jag säger så det, män är riktiga svin.

Ja...

Pet...

Jag funderar på att göra om min design. Har haft den i snart ett år och inte orkat göra något åt den eftersom att mitt Photo Shop har tagit självmord. Jag tror att jag ska tvinga Denice att under lite milt pistolhot knåpa ihop en ny till mig. Han är nämligen ytterst bra på sånt, Denice.

Mando Diao - Never seen the light of the day

älskar dig, plutt
Bild: Extremt använd, ur Arkivet

Nu skäms jag. Riktigt ordentligt faktiskt. Jag har nämligen inte get ifrån mig några livstecken på sisådär en vecka. Smisk på mig!

Hur som helst så har Tom kommit hem igen från fjällen. Kvällen innan han kom hem så var jag social med lite gangstert folk hemma hos Matilda. Sen vid 12 tiden gick jag, Noah och Adam hem till Adam och hade ett deep-talk tills halv 4. Efter det så somnade Adam efter att ha fått en mystisk alergisk reaktion mot katter, så jag och Noah gick ut och gick, och gick, och gick förbi hos mig en stund innan vi gick och mötte Tom när hans buss från fjällen kom. Jag tror aldrig att jag har kubbat (sprungit, men kubba låter mycket fräsigare) så snabbt i hela mitt liv. Mot Tom alltså, inte ifrån honom. Men sen fick han springa ganska fort ifrån mig eftersom att jag höll på att piska sönder honom för att han inte ringde mig på en vecka. Han skyller fortfarande på usel täckning...

Men nu har Tom beslutat sig för att lämna mig igen, och åka till Alperna den här gånger. Stackars han... Så jag har tröstätit ett helt paket chokladpuddig. Jag överdriver inte. Han fick förästen ett påskägg av mig igår, men som jag åt upp. Jag misstänker att jag kanske inte heller är världens bästa flickvän, så jag ska nog sluta klaga på honom.

Bara för att han är så jävla sexig


Scatman John - Scatman

Middleage - Fire

1

Äntligen, äntligen helg. Inte för att den här veckan har varit så överdrivet ansträngande men jag har längtat så jäkla mycket efter Tom som kommer hem imorrn. AV någon mystisk anledning har jag vaknat av att jag håller på att krama sönder hans kudde som jag har kidnappat. Det är så jättekul att jag inte har pratat med honom sen han gick på bussen halv 7 i lördags.

Idag fortsatte vi med vår temavecka. Först så hade vi en lååång diskution om vad kärlek är, sen hade vi en nästan 3 timmar lång lunch och tillsist så hade vi engelska som slutade tidigt. Jag kommer nog bli utbränd om det fortsätter i den här takten...

Your eyes open me


Bild: Emergenza, Fredde

Jag tänkte bara passa på att säga att säga att Middleage's hemsida äntligen är klar. Jag skulla höra om dom kunde spela på nästa live kväll nere på Gården. Jag känner ett starkt behov av att få träffa nya trummisen och basisten. Jag kommer sakna André och Johan, dom var ju männen i mitt liv.

(Vad töntigt att alla meningar började med "jag")

The world, I made it up you see. It's all there in my fantasy

 
Mando diao - Never seen the light of the day
Mando diao - Ochrasy

Im a black magic woman


Bild: "Nya" håret

Jag hatar att webblogg.se alltid ska förstöra bilderna som man laddar upp. Dom blir helt pixliga. Även om den här ändå inte var så överdrivet vacker, men what the hell... Hur som helst så skulle jag demonstrera mitt nya vackra hår. Inte för att man ser så mycket av det på just den bilden, men ni får lida med den tills vidare.

She knows that she will never break free

på tåget
Bild: Från vår London-vecka i somras

Bella, min favorit blondin, var precis på tv4 nyheterna. Jag är så jäkla glad för hennes skull för allt går verkligen great bananas för henne just nu. Ni såg väl att hon var på omslaget av City idag också? Missa henne inte ikväll på Debatt klockan 22.00 på svt.

Update: Jag sitter och kollar på Debatt just nu, med Bella och Ebba Von Sydov bland annat. Det ser mörkt ut för Maria Wetterstrand... Jag tror aldrig jag skrattat så mycket.

They can never reach our Ochrasy

Jag måste passa på att be om ursäkt för att jag är så jävla tråkig. Man blir så när man inte har fått, you know, på ett jävla tag för att pojkvännen är borta och när man bara är allmänt seg. Förlåt, smisk på mig! Jag ska skärpa mig, jag lovar!

It's not time to be stupid and piss against the wind

hjerta
Idag började vår tema-vecka som ska hålla på fram tills påsk. Temat är kärlek, så för att fira detta fick hela skolan se Billy Eliot i aulan. Inte för att den har någonting med kärlek att göra, men det verkade inte göra något. Jag somnade ändå bara.

Efter skolan gick jag och Teddan hem till Johan där det var otroligt gangstert folk. Sen förflyttade vi oss 20 meter längre upp för gatan, hem till Adam. Där låg jag och klagade över att nunnor för mer action än vad jag har fått den senaste veckan. Natta, som den vännen hon är, offrade sig och gav mig ett mercy fuck. Det var snällt tyckte jag. Sen låg vi och youtube-nördade oss innan jag gick hem.

Min käre vän Arvid fyller för övrigt år idag, så honom har vi grattat lite smått. Och imorrn fyller Teddan år också.

Men nu ska jag fortsätta knarka Mando diao och hata att Tom är borta.

Under my umbrella - vilken är bäst?



McFly - Umbrella
Vanilla sky - Umbrella
Gerdard Way - Umbrella
Plain white t's - Umbrella

Ring, ring, ring, ring, ring banana phone


Bild: Ur arkivet

Märks det att jag har brist på nya bilder? Jag skyller på att mitt redigeringsprogram inte fungerar.

Nu har det gått 3 dagar utan att jag har fått tag på Tom. Han är dead meat när han kommer hem. Annars så är det rätt segt på news-flash fronten. Jag skrev ut Fjortis Guiden på Gården, så dom ska sätta upp den där innom en snar framtid. Mohaha, up yours fjortisar!

Efter skolan gick jag och Natta till lekpalatset så ja kunde visa Natta runt lite eftersom att hon också börjar där på lördag, och jag ska jobba på söndag så jag var tvungen att kolla när jag började. Men det slutade med att vi stannade kvar där med Arvid och Björn och knarkade glass i 4 timmar, men det var trevligt det.

Som ni märker så är jag så grymt tråkig just nu. Jag är inte så överdrivet rolig in real life heller. Jag börjar få extrem Tom-abstinens, så jag springer runt och juckar och klämmer på lite random folk. Fast jag vet att Natta och Sandra tycker om det. Natta ska förövrigt få en trekant av mig i födelsedags present av mig. Snällt va? Någon frivillig som tredje person?

Kom ihåg: Arvid 16 år på torsdag.

Humor

 

Bullet for my valentine - scream, aim and fire

dubbelo
Bild: Ur arkivet

Mitt anusinternet verkar fungera igen för tillfället. Halleluja! Men vi får väl se hur länge det håller...

Ja, jag orkar inte summera så överdrivet mycket om vad jag gjort på sistånde. Eller jag kan ju dela med mig av att jag har börjat jobba på lekpalatset här i Barkarby. Jag hållet i barnkalasen. Fråga mig inte varför, eftersom att jag för det mesta hatar barn, men det är faktiskt inte så hemskt. Så jag började i lördags och jobbade i söndags med. Sen så ska jag jobba nu i helgen och över påsk så det lär väl bli lite cash i alla fall. Det bästa är att man luktar pomes frites efter en dag bredvid fritösen.

Det var mycket som hände i lördags by the way; bloggen fyllde 1 år och Tom åkte iväg på klassresa till fjällen för en vecka. Så jag har inte pratat med honom sen i lördags eftersom att mobiltäckning inte existerar vid den norska gränsen. Kul, jävligt kul... Det blir ännu kuligare att vi har 7 månader idag utan att kunna få tag på varandra.

Om det börjar smaka skog så har man fan druckit en aning för mycket

flöö
Bild: Jätteseriös

Ovanstående titel är citerat av mig och Natta från en blöt tjejkväll för något år sedan.

Ni ser bilden, right? Nu har jag äntligen tagit det stora steget här i livet och färgat hela skiten svart. Jag är så galet gangster. Fast steget togs i och för sig i förrgår men eftersom att min dator hatar mig så kan jag inte lägga upp några bilder eller ens komma in på internet.

Ikväll så ska jag och Tom ut till pappa igen. Alex och Ullis ska också dit så det ska bli hanky panky.