B L O G G P A U S

Det lär nog blir lite tomt på uppdateringsfronten under den närmsta framtiden. Men jag måste försöka ta tag i mitt liv först. Det är verkligen inte bra just nu och skolan ska vi inte ens prata om...

Nej, det blir ingen lång bloggpaus. Den kan vara en timma eller en vecka. Jag vet aldrig med mig själv. Men ta hand om er tills dess och passa på att pussa extra mycket på dom ni tycker om för man vet aldrig hur länge allt kommer vara.


LIVE från badet


Bild: Gatukonst.se, Suprice?

Greetings from my bath tub. Ja, jag är så jäkla beroende av min dator att den till och med får följa med mig när jag ska bada. Och när jag ändå är ärlig med er så kan jag säga att den vid vissa tillfällen har fått sällskapa med in på toan också. Datorn är vännen som aldrig sviker. Det är fritt fram att kalla mig tragisk nu.

Men just nu används den främst av musikaliska syften. ITunes och sånt trevligt ni vet. Nu står jag dessutom mellan x-antal val: Stanna uppe till 2-tiden då det vankas problemlösnings-time eller sova då? Om jag nu är uppe då, ska jag ta tag i min små problem eller bara fkb:a och skjuta dom åt sidan? Ska jag göra det som känns bra för stunden eller det som kanske är mest rätt bara?

Jag hatar frågor jag inte kan svaren på. Och jag hatar att jag har jobb imorrn.

Något random som ingen kommer att förstå

Allt är verkligen skumt just nu. För första gången i hela mitt liv så kan jag inte göra något annat än att bara hålla käften. För första gången så kanske jag inte får som jag vill. Jag är så sjukt bortskämd. Inte när det kommer till att få materiella saker, utan socialt. Jag hatar verkligen mina brister just nu. Lite mig själv också.

Nu blir det en promenad med iPoden och en cigg. Verkligen värt att nämna, jag vet. Men jag måste lugna ner mig och rensa tankarna. För hur kan något gå från att vara så jäkla bra till... att bli ingenting?

Och så var det helg


Bild: Valborg -07. Den har förövrigt ingenting med någonting att göra

Nu jäklar är det helg och ingen är lika glad för det som jag! Fast idag har jag varit på grymt humör för en gångs skull. Kan väl ha någonting att göra med dom där 12 timmarna av sömn som jag fick i natt. Nationella uppsatsen i Engelska A gick strålande också, för den som undrade.

Men nu ska jag leka social. Har till och med köpt med mig bullar hem från stan - så snäll är jag.

Thank God it's friday

Ja det är ju helt fantastiskt att jag somnade klockan 7 igår kväll! Med andra ord så blidde ingenting av mitt plugg som skulle varit klart tills idag (se föregående inlägg) gjort. Fan! Fan! Fan! Fast skönt var det ju i och för sig.

Måste ta den sista delen i nationella, uppsatsen idag klockan 9 så inte fan får jag min sovmorgon till halv 11. Den gillar vi inte. Sen så måste jag försöka tänka ut någon bra ursäkt för att jag inte är klar med något.


Ångestframkallande

Till imorgon så har jag detta att göra:

  • Bok i Engelskan på 500 sidor + lång presentation av den
  • Religionsredovisning på 15 minuter + text om arbetet
  • Engelska redovisning på 15 minuter
  • Svenska uppsats

Har jag ens börjat? Nej. Addera 3 prov jag har missat, jobb och lite annat gulligt på det så kan vi konstatera att jag kommer vara rätt så död på söndag.


Even dough it feels so good it can never be perfect


Bild:
Hedi Slimane Diary

Trots min totala brist på sömn så gick det förvånatsvärt bra att komma upp i morse. Fast jag hade ju i och för sig bara matten som slutade 10, så det var inte en så stor mental pungspark. Nu är jag hemma igen hur som helst. Dusch, lunch bestående av en liter Pucko och Kings of Leon. Bra skit.

Fast halv 3 ska jag vara tillbaka på skolan för att ta Nationella Proven i Engelska A. Det känns ju så där lagom kul att veta att jag kommer ha spenderat 4 timmar på att åka fram och tillbaka. Sen så känns det ju också mysigt att veta att jag har 3 prov att ta igen och x-antal inlämningar. Mañana.

01:26

Ännu en kväll när jag kommit hem halv 2. Mamma Holden uppskattar icke't! Kul att man ska upp halv 7 imorrn. Kul med 5 timmars sömn - om ens det. Kul att jag slutar kl 10 fast måste tillbaka till kl 3 för att göra nationella prov i engelska A. Bra dag helt enkelt.

ORANGE ORANGE ORANGE


Bild: Osminkad och ometal

Jag belönade mig själv med en mössa idag (okej, och en hel del annat) och bild på den finner ni ovan. Börjar misstänka att jag har en thing för orange. Fina grejer är vad det är i alla fall.

Men nu blir det promenad med Daniella. Vi har mucho att ta igen och jag gör det mer än gärna på en resa till affären och sen en kopp thé. Addicted? Why yes.

Dimension Zero - They are waiting to take us


261108

Det blev till att kubba för kung och fosterland i min heels för att hinna till min tid på ungdomsmotagningen efter skolan. Fick trippa runt i Jakan och tröstshoppa medans bedövningsplåstret skulle verka. Sen blidde det en snabbisfika på Tastys med Sandra som skulle aggera moraliskt stöd. P-staven var hur som helst inte så jävla farlig att sätta in så jag hade nojjat helt i onödan.

Men nu är frågan: Vad ska jag göra idag? Tro mig när jag säger att det var 100 år sen jag behövde fundera på det.

Good morning starshine


Bild: Bra att min fot ser jättemobbad ut!

Jag lyckades faktiskt kräla mig upp ur sängen trots extrem sömnbrist. Creds till mig. Idag blir det skola fram tills 12, ungdomsmotagningen och optikern. Mina linser samarbetar inte alls och jag vette fan om det bara är jag... men inte fan ser jag bättre. Jag lovar att jag har vänt dom in och ut eller nåt.

Thuesday night

Det är otroligt hur vissa människor kan få en på så bra humör igen. Tack!

Kvällspromenad. Lovikavantar. Julmust. City and colour. Där har ni en bra samanfattning av min kväll. Nu ska det bli spännande och se om jag kommer lyckas somna ikväll. Jag tror ärligt talat att jag inte kommer orka med en till uppesittarnatt.

Imorgon går jag bara till 12. Sen så ska jag chippla iväg till ungdomsmotagningen och möta min sprutskräck. Den gillar vi inte.

And we go cold


Bild: Eeeh... Utfyllnadsbild typ? Vackra skor har jag i alla fall

Och där kom min planerade moodswing. Att lyssna på gamla fina nostalgilåtar som betyder så otroligt mycket när man inte mår som bäst är icke att rekomendera. Believe me. Jag har en sån skum känsla i magen också. Och hjärtat går på högvarv. Skulle egentligen behöva gråta men det kommer inget. Är bara allmänt tom. Skumt är vad det är.

En kram skulle sitta fint nu. Eller apelsinchoklad.

The Dust of Brian Howe - Valhalla is yours


Bild: Hello u-rigningen! Det var ju då inte riktigt meningen

Nu är jag pimpad och klar. Inför vad kan man ju fråga sig. Ja det undrar jag också i och för sig. Jag har fått värsta dampet och känner för att skriva. Hej MVG i Svenska A! Nej men skämt åsido, jag ska nog sätta mig ner och försöka avsluta alla texter som skulle varit inlämnade för en halv evighet sen.

Löning idag också ja. Det känns helt okej.

Lush


Bild: Pixlig sak på en del av min lilla samling

Jag har en sjuklig böjelse för speciella tvålar som ser lite udda ut och luktar gott. Lush, som man hittar på Centralen, Götgatan på Söder eller precis utanför Sturegallerian, är med andra ord mitt happyplace där jag kan komma och dreggla när nu dom behoven skulle uppstå. Runt 40-50 kr får man ge för en tvål på ett hekto. Och dom har allt: tvålar som luktar godis, mint, kanel, badbomber, bubbelbitar och så vidare och så vidare. Sen att dom gör en sjukt len och gör så att man luktar fabulöst resten av dagen inte ett minus det heller. Värt att nämna att en del är vegan-vänliga och allt det där. Och jag vet att jag langar smygreklam nu, men det här är good shit.

För nu blir det ett bad + bok + musica!

Lush har också en webshop som ni hittar här.

Vardagslycka

Helt plötsligt så börjar man uppskatta dom små sakerna i livet. På Bandit spelas Hearts burst in to fire med Bullet for my valentine, en av mina absoluta favoritlåtar. Happy! Och så har jag fått så fantastiska peppande ord från brudarna i klassen som sitter sjukt fint, kan jag säga er. För första gången någonsin hann jag med pendeln så jag hann med bussen hem istället för att behöva gå i 10 minuter i slask.  Det gör inget att jag spenderade natten med att lyssna på gamla Darin-hits (där kom den Joanna...) och bara sovit 3 timmar för att jag har varit så emotionellt rövknullad - för det löser sig! Jag är fan en strong woman just nu gott folk.

Eller nåja, snart kommer mina moodswings vända och jag kommer ligga och böla i badkaret eller nåt sånt random bara för att. Men tills dess i alla fall.

I bruise easily


Bild: Misslyckat försök med mobilkameran förut

Det blev 3 timmars sömn i alla fall. Gissa vem som känner sig måttligt död just nu. Och inte blir det bättre av att jag har matte som första lektion. Nej fy fan! Har dessutom en känsla av att alla kommer hålla på och fråga hur det är och jag kommer ärligt talat inte palla det. Jag har tänkt tillräckligt mycket ändå.

Natasha Bedinfield - I bruise easily

Uppesittarnatt

2 timmar i telefonen har gått och jag kan konstatera att jag inte är trött någonstans och om 5 och en halv timma är det tänkt att jag ska gå upp och duscha. Låt oss bara säga att it ain't gonna happen. Så nu till min fråga:

Stanna uppe hela natten och vara helt död imorgon eller försöka sova någon timma och vara helt död imorgon. Det blir inte bra hur jag än gör helt enkelt.

Tufft beslut det där. Men jag tror ändå att det lutar mot en uppesittarnatt. Jag har mycket att smälta helt enkelt. En kanna vanilj-thé på det också och lite kattmage. Har massa böcker som väntar på att bli utlästa så jag kan väl ta tag i det. Jesus...

Update: Är inne på min tredje kopp thé men är fortfarande inte trött någonstans. Jäkligt kissnödig om inte annat. Lyssnar på nostalgi-musik och försöker tänka. Finner egentligen inga ord. Fan.

Ta mig till en annan tid tack


Bilder: Jag och Pappa. Otroligt fina saker från London, juli -08

Ja, ja, asmobbat smile men jag är fan inte fin när jag ler... Kom bara att tänka på den dagen (dagen innan jag åkte hem från London i somras) och hur jäkla glad jag var då. The top of my life om man nu vill kalla det så. Jag var "hemma", med min familj som jag i princip aldrig verkar ha tid för och hade så otroligt kul.

Men över till verkligheten. Natta och Sandra räddade min kväll. Det blidde chokladinförskaffning och kvällsprat med grym musik. Allt är långt ifrån bra just nu men jag känner att det ändå är på god väg. Det är bara så sjukt konstigt alltihopa. Kan inte fatta att det är sant helt enkelt. Och till alla er som har hört av sig och varit allmänt gulliga så ska ni veta att det är sjukt uppskattat  ♥

Den här låten har gått på repeat hela kvällen, om ni nu ville veta. Men nu blir det sängen.

Whot?


OBS! Otroligt tillfällig header i brist på annat.

Jag skrev en saga till honom

"Hon hoppas att han ska orka fortsätta utan henne och bli glad igen. Att hon bara var en lycklig tid tillsammans med honom som han kommer minnas och bli glad av när han tänker tillbaka på. Att han en dag kommer hitta sin flicka, den det var meningen att han ska vara med, älska henne, behandla henne väl, få fina barn och vara lycklig. För det är det ända hon vill egentligen: att han ska vara lycklig, även om det inte är tillsammans med henne.


Hon tog kärleken för givet och det är ett misstag hon hoppas att ingen någonsin ska behöva göra. Pojken hon älskade (och fortfarande älskar) var helt enkelt för bra för henne men hon är så tacksam för tiden han har gett henne."


Vad falls! En ny katergori?


Hejdå.

Sms måste vara satans påfund. Inte gör dom en klokare i alla fall, vilket jag verkligen skulle behöva bli just nu. Misstag är tydligen till för att göras om - men inte den här gången. Jag hoppas att allt blir bra. Osammanhängade? Javisst.

Just nu mår jag ungefär lika bra som kattbajs så förvänta er inte någon massive uppdatering inom den närmsta framtiden. Och gör mig en tjänst och visa den du älskar mest hur mycket den betyder för er, för det har jag varit usel på.

Mystiska söndag


Bild: gatukonst.se

Det här har utan tvekan varit den konstigaste söndagen på länge. Vad ska jag säga... Jag är en free woman nu typ. Wierd är vad det är i alla fall. Och den här kylan slash stormen är inte att leka med! Jag har upplevt mysigare saker om man säger så.

Imorrn så längtar jag efter vilka överaskningar SL har att erbjuda! Kan det vara så att det kommer ta minst 2 timmar att komma in till stan? Oh så trevligt.

Mötley Crüe - Dr. Feelgood


När livet inte samarbetar

Jag blir tokig på mig själv. Vad fan håller jag på med?
Jag förstår om ni inte förstår för det gör inte jag heller.

El fin de semana

Jag har haft en bloggfri helg som ni kanske märkt. Jag har ärligt talat inte haft tid att sätta mig ner på hela helgen. I fredags efter gymmet träffade jag nära och kära i Kungsan för att åka skridskor. Jag sög! Aldrig någonsin i Sveriges historia har någon varit så dålig på skating som jag. Tro mig. Men när jag väl kommit hem lekte jag social i gott sällskap och spelade Guitar Hero 4 som jag tyvärr inte hade några dolda tallanger på. Och igår åkte vi in till Stadion för att se finalen av Winter Jam. Jäklar vad kallt det var! Sen blidde det en mellanlandning på donken innan vi åkte hem till Noah där vi drack thé i timmar och sov. Eller ja, sov och sov... Jag och Noah hade en såndär chillkväll när man ligger uppe och pratar fram tills 6-tiden. Mysigt, mysigt.

Men nu ska jag klappa lite på fettokissen och försöka mig på att ta en dusch. Spännande.

The saints of Los Angeles

 

Bra va att jag börjar om 5 minuter fast jag fortfarande sitter hemma i mjukiskläder? Att komma upp på morgornarna är liksom inte helt min grej som ni kanske har märkt. Men jag har packat gymväskan i alla fall så jag åker direkt till gymet istället. Vi ska tydligen springa en halvmil. Hej och hå! Oh vad jag har sett fram emot det...

Efteråt så ska jag med största sannolikhet träffa lite nära och kära i Kungsan. Jag, Emma Holden, ska för första gången sedan mellanstadiet åka skridskor. Så om inte ni får några livstecken från mig under de kommande dagarna så kan det bero på att jag ligger i någon komma någonstans med 13 brutna ben.

01:33

Min promenad med Sandra resulterade i införskaffning av choklad som i sin tur resulterade i midnattsprat hemma hos Noah i hans brutalt mysiga säng. Kom hem nu. Halv 2. Asbra när man ska upp imorrn. Hade glömt nycklarna också så jag fick ninja mig in på baksidan på någon magiskt vis.

Fast jag kommer aldrig kunna somna. Jag har tusen tankar i huvudet och allt är lite kaos just nu. Jag fattar ärligt talat inte vad det är som händer.

Guide: Hur man töjer


Bild: 3mm på högra. Otroligt bra kvalité, hah!


Okej, jag vet att jag har tjatat på alldeles för mycket om töjar på senaste men det är sjukt många som frågar hur man ska göra så ni andra får lida lite till helt enkelt.

Till och börja med så kan man ju ta en dusch, eller basta om man nu har en sån. Efter det så kan man sitta och knåda örat lite. Man ska få igång blodcirkulationen helt enkelt. Sen då? Jo då är det dags att börja töja! Töja är något som gör ont och oftast tar det ett par timmar. Fast det är i och för sig jäkligt individuellt:

Vissa (jag) är extrema pussys som tar en dag på sig för att töja och inte gnäller så lite på kuppen medan andra är troopers och gör det på en kvart.


Men när man töjer är det viktigt att ta det lugnt. Tryck igenom tills det tar stopp, vänta ett tag, massera örat och tryck lite till. Första gången så tar det tid. Ett tips är att snurra igenom den. En del brukar ta vaseline eller något på töjen men jag tycker det funkar lika bra utan.


Och om man bara kommer en liten liten bit fast man har suttit och tryckt i flera timmar så gör det inget. Man ska inte trycka på mer för då får man ogulliga ärr plus att det gör jäkligt ont. Då är det bara att låta den vara tills man känner att man kan trycka på lite igen. Sista biten brukar vara lättast så då brukar det inte vara några problem.

När man är klar och har fått igenom den så kan man tvätta den med lite saltlösning eller nåt. Sen är det bara att låta den vara i ett par veckor så kan man börja med nästa. Om man ska vara extra fancy så ska man tvätta den lite då och då också för ja, den kommer skabba och ha sig och inte vara så trevlig dom första dagarna men det är sånt man får ta.


Givande dag, verkligen

Jag lyckades verkligen idag. Somnade i 4 timmar på soffan. Pluggade med andra ord 0 timmar. Min religionsredovisning kommer verkligen gå skitbra känner jag. Bra Emma!

Försökte få Tom att stanna hos mig men han skulle iväg på någon förhandsvisning av någon snowboardfilm för Burton på Söder. Inte ens suprice-blowjobs och tuttar upptryckta i ansiktet funkade i dag. I'm loosing my mojo!

Nu ska jag daska på mig 1100 kläder och trotsa kylan tillsammans med Sandra. Det vankas promenad. Ja, vi är lite störda. Men först så tänkte jag vara så snäll och pilla ihop en liten snabb-guide på hur man töjer. Mycket snack om töjar - jag vet.

8mm eller 10mm? Det är frågan


Bild: Jag är så otroligt cool och matchar min töj med nackellacket.

Men nu återstår frågan: Stanna på 8mm eller gå vidare till 10? Köpa bling-bling plugs/tunnels eller något helt random, typ giraffmönstrade? Stora frågor va?

Dom här är i alla fall vackra.

Chillar galet



Slutade halv 10, var hos optikern en timma senare i 5 minuter och nu sitter jag hemma. I fotöljen. Med täcket. Och datorn, The Dirt, tjockis-sockor och en feeet kopp kanel-thé. Livet leker! Ska dock försöka mig på att bygga ihop någon form av lunch strax vilket mest troligen kommer resultera i extrem deprission och eventuella självmordsförsök. Jag och köket går inte ihop helt enkelt.

En helt okej kväll

Vanilj-thé, chokladkakor, Tila Teqiula och soffmys med Tom är en bra samanfattning av min kväll. Att sluta klockan 10 imorrn känns helt okej också. Kommer få springa till optikern direkt efter matten som en brunstig kossa för att hinna med min tid, men jag ska banne mig hinna.

Sen så ska jag försöka underhålla mig själv resten av dagen. Tom ska på någon förhandsvisning av någon film och jag har nada planer. Någon frivillig?

Men nu blir det sängen, South Park och mjuk kattmage.

Kickstart my heart


Nu bryter jag mot mina principer

Civilstatus: Pojkvän sen 15 månader
Skor som du bar idag: Dessa skapelser
Dina svagheter: Mitt jäkla temprament
Sjunger du?: Jajemensan! Kanske inte till allas glädje dock...
Gillar du skolan?: Mikael Elias är fan najs
Tror du på dig själv?: Nej jag finns bara på låtsas? Vad är det för fråga?
Kommer du överens med dina föräldrar?: Ja för det mesta
Antal piercings?: Ett i högerörat + 2 töjar på vardera öra. Hade i läppen också
Antal tatueringar?: Nästa sommar gott folk
Vad tittar du först på hos killar/tjejer?: Kläderna, håret samt eventuella tatueringar/piercings och gitarrskills
Vem är den perversaste person du känner?:
 Jag måste nog säga mig själv

Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol ?:
 Yes
Shoppat?: Finns det någon månad man inte shoppar?
Bakat?: Nej för fan!
Rakat dig?: Eh ja...
Kysst någon?: Ja, men mest blivit våldtagen av mina mindre nyktra partners in crime. Nämner inga namn, Natta och Sandra...


Kings of Leon


Kings of Leon - Sex on fire

Kanske inte den mest aktuella låten just nu, men jag har haft den på huvet hela dagen och man blir så jäkla glad av den helt enkelt. Feel good-musik. Det gillar vi.

Your sex is on fire



I flera dagar har jag gått omkring och funderat och tänk. För visst fan är jag skelögd? Jag är inte det live, men på bilder så har mitt vänsteröga en tendens att flyga iväg och ha sitt eget lilla liv. Jättefint tycker jag. Jäkligt fint att vara sne.

Hade sovmorgon till 11 men lyckades ändå komma försent. En Holden i kollektivtrafiken är inte att leka med! Sen hade jag bara samhällskunskap och utvecklingssamtal. Fick en mystiskt IG-varning i Datakunskap. Hej och hå! Den var jag inte beredd på kan jag säga er.

Kvällssvammel.

Jag är fan dum i huvet! Hur kan jag sitta och gnälla över mitt liv när jag egentligen har allt jag behöver? Jag har min fabulous pojkvän som jag haft i 15 månader och jag vet skulle döda för mig (tro mig, det har varit nära där ett par gånger), mina grymma kompisar som är så otroligt vackra och ärliga och inspirerar mig och gör mig till en bättre människa, en fantastisk familj och mina två brorsor som jag har så otroligt kul med.

Jag ser bra ut, trivs med mig själv, är frisk och tycker för det mesta att jag är grym.

Jag kanske inte kan spela 13 instrument, sjunga som en Gud eller platsa i något fotbollslag. Men jag kan prata, lyssna och förstå. Jag kan finnas där när det behövs och det, gott folk, det är det viktigaste.

Något jag där emot inte verkar kunna göra just nu är att hålla käften och bara gå och lägga mig. God natt på er.

Blow me



För 45 kr blev den min förut. Visst, det kanske går fortare att få håret torrt genom att springa 3 varv runt gården än att använda den. Men den ser ändå jäkligt najs ut på min hylla bredvid mina pimpiga skokartonger och skivsamling.

Panties.


Ta mig till ett sommarlov.

 
Tiger Lou - Nixon
Tiger Lou - The loyal

Tiger lou - The loyal



Leggings, chinos, tshirt och kofta. Så varför fan fryser jag? Ett mysterium är vad det är. Hentai är också något som är lite av ett mysterium för mig.

Mercy


Bild: Hedi Slimane

Inspirationen ligger inte på top för tillfället. Jag behöver en skolpaus, bra musik, en cigg och en muffin. Livet skulle bli lite bättre då. Jag behöver bara komma bort ett tag och umgås med mina kompisar som jag isolerat mig från sen skolstarten. Jag behöver middagar i gott sällskap, filmkvällar, sleepovers, bio och timlånga promenader i mörkret när man pratar om allt. Allt.

Jag vill ha myskvällar innomhus med tända ljus, lovikavantar, läppbalsam med chokladsmak, bubbelbad, kanel-thé och lussebullar. Disneyfilmer, kina-mat, mörkröda naglar som inte går sönder konstant, vodka och nya töjar.

Eller jag behöver helt enkelt få sluta för dagen och försöka skaffa mig ett liv.

Skolfotot has arrived


Bild: Längst ner till höger hittar ni mig

För en gångs skull så blev jag faktiskt bra. Det här är ett once in a life time-moment, gott folk! Hur som helst så kan jag lätt konstatera att jag går i en mycket vacker klass.

Så fort jag får tag på en bättre bild så läggar jag upp den.

15:54

På riktigt - jag är helt död. Slutar nu så jag ska möta Tom och tvinga honom att köpa chips och godis. Det kallas svår PMS. Over and out.

DONATIONER UPPSKATTAS

JA TACK! Någon (jag) hatar sin garderob just nu och skulle mer än gärna kapa en lilltå eller dylikt för lite new stuff. Om det sitter en rik och snäll människa som känner för att donera några dinarer till lilla mig så kan denna någon få höra av sig till mig för kontonummer.

Once again, I don't do mondays


Bild: Fina guzzar i fredags. Snodde den från Denice.
Hennes blogg hittar ni här.

Gissa vem som har däckat på Toms soffa klockan 10 två dagar i rad. Fy FAN vad skönt det har varit. Mindre skönt att gå hem klockan 7 imorse i minusgrader dock...

Lunch om 10 minuter. Då blir det thai-mat och sen soffa+ filt fram tills halv 1. Jag ska sova! Längtar tills lönen. Den kommer sitta fint. Julklappar och tunnels till töjarna. 8 mm. Ska töja på på 3an så att den är lika stor som den andra till jul. Så nu vet ni det...

Sabado

Hard work work sen tidigt i morse. Men en pizza och en dusch på det och jag är igång igen. Jag ska daska på mig lite kläder och blowa håret. Kanske borde raka benen för en liten fågel viskade i mitt öra att jag kanske will get lucky ikväll, höhö.

Men imorrn blir det plugg. Kanske. Nada jobb i alla fall vilket är rätt så najs.

Natten är young



Just nu är jag så otroligt vacker på en skala mellan 1 - 178. Bildbevis hittar ni ovan. Asfint hår, really...

Hur som helst. Livekväll i form av Untold var det ja, och sen drog vi vidare på fest men vissa av oss har jobb imorrn så det blidde en tidig hemgång. Nu ska jag skeda upp Tom. Tuudles.

Och så var det ju det där med titeln



Har precis varit på jobbmöte och nu väntar jag på Daniella så vi kan trippa ner till Gården. Håret var rakt och fint en gång i tiden. Ja det var då det. En promenad hem på 10 mintuer senare så är det lite mer likt... könshår? Nej men skämt och sido, det är fult.

Men nu måste jag springa iväg och daska på 5 kilo kajal.

Friday I'm in love

Hej världen! Dagen har spenderats på gymnasiemässan där jag värvat fjortisar till Mikael Elias för fulla muggar. Jag och Matilda had skills that skills. Sen så har det ju regnat så fint så mitt hår... ser lite spännande ut och jag har 69532 skavsår, typ. Att jag har bråkad med Tom - big time - gör inte min dag mer fabulös.

Ikväll så kommer storebror över på middag och sen ska jag ner till Gården där det vankas bandkväll. Jag ska suporta gossebarnen i Untold och försöka sluta vara så jäkla negativ helt enkelt. Vad ska ni göra ikväll?

Untolds myspace hittar ni här.

g a t u k o n s t . s e


Inspirationen, komsi komsi

Jag känner att jag inte riktigt legat på top idag. Jag behöver inspiration! Tipsa om grymma bloggar, ologiska hemsidor, bra musik eller annan skit. Berätta nån sexpinsamhet om inte annat. You go, I go. Tro mig - jag har massor.

Varför bloggas det aldrig om sex egentligen?

I brist på annat


Bild: Paintad av mig

Videoblogg?

Åh herregud. Sitter och pillar med ett videoblogginlägg. Yes, ni läste rätt: ett videoblogginlägg. Jag skäms lika mycket som ni, tro mig. Men ärligt talat... Jag har så jävla tråkigt! Är det nåt att lägga upp eller?

Bring me the Horizon - The sadness will never end


Töj töj töj


Bild: Mitt vänsteröra har aldrig sett vackrare ut, heh.

Men den är på god väg i alla fall. Bra jobbat för att bara ha hållt på i 5 minuter. Lite creds till mig i alla fall. 

Update: Och där var den igenom! På knappt 10 minuter. God damn.

Död åt HTML

Strul med designen så det skriker om det! Länkarna strular utav helvette men jag orkar inte bry mig. FUCK!  Och om det är någon som känner för att peta ihop en header till mig eller något så är ni mer än välkomna!

Nyklippt


Bild: Resultatet av ett impulsryck.

Var utråkad helt enkelt och chop, chop så var luggen klippt.

Nattinatti

Designen separ sig och vägrar samarbeta. På insider är det normala människor som har happy times med hästar och jag kan härmed konstatera att jag är rejält trött. Bussen går 20 över 7 imorgon. Over and out.

Ps: Ge fan i att göra smygreklam i min blogg!

Bloc Party - Two more years


Langa åsikter



Lugg eller icke lugg - det är frågan.

Manliga bloggar sökes!

Jag behöver manlig, låg humor, håriga bringor och "dagens-skrev"-bilder.

Fji - Vacker karl med mycket vackra bilder
Gravity - Grymma Luddet daskar färg på livet
Jag, Kristoffer - Humoristisk man med logiska inlägg

Er tur att tipsa mig!

8mm makes me go fuck



Jag har vart pussy länge nog nu. 8mm. Nu jäklar ska han in! Nu kör vi.

Womanizer



Jag börjar bli rädd för mig själv. Lyssnar på Britney Spears - Womanizer och tycker att skiten är bra. Hur ska jag kunna sova på nätterna? Hur ska jag kunna se mig själv i spegeln från och med nu? Vem är jag? Hur fan kan jag lyssna på sån här skit frivilligt?

Nej det här håller inte. Det här är fan så ometal det kan bli. Skärpning Emma!

Jag skulle kunna döda för en Slipknotbiljett


Bild: Älska mina dryga sängposer! Kidnappade Toms skjorta för övrigt.

Long time, no see. Men jag har nämligen varit på vift. "Pluggade" hos Tom igår och lekte med Matilda idag efter skolan. Spännande, huh? Och det är ju fantastiskt att bussarna alltid ska vägra matcha med pendeln så jag fick powerwalka hem i en halvtimma. Alltid lika roligt när man bara har leggings och high-heels och alla päckel-gubbar våldtar en med blicken. Jag gillar't!

Vi hade ett spanskaprov idag. Jag gjorde det genialiska och skrev massa stödord i min urigning. Asbra att jag skiver så fult att jag inte själv såg vad det stod. Provet gick med andra ord åt helvette för den som undrarade.

Bullet for my vallentine - Hearts burst in to fire



15 månader igår med Mr. T firades genom att somna halv 8 på kvällen. Han uppskattade det verkligen jättejättemycket och sörjde inte alls sitt frånvarande ligg. En kväll att minnas helt enkelt.

Fuck me up

Holy fuck vad jag inte har längtat efter den här veckan. Prov på prov på prov. HALLELUJA! Om jag bara kunde få lite feber, lite lagom så där så man bara kan ligga i soffan och pimpla thé hela dagen utan att må dåligt egentligen. Den där fina febern you know. 
Den där febern får gärna komma typ nu.


OVER AND OUT



Nu har hela mitt ratnesst till hår fått sig en redig omgång med plattången och är mighty fine för en gångs skull. Det lär väl hålla sig rakt i ungefär 3 nanoseknder efter att jag gått utanför dörren imorrn innan det blir ett affro igen. Mitt hår har nämligen en tendens till att få små slängar av ADHD då och då och bli allmänt fult. Men klippas och färgas ska det göras i alla fall. Det här är great läsning för alla er stalkers där ute!

Men nu ska jag krypa ner i sängen med fettokissen som håller på och juckar mot mina fötter och kolla på CSI. Puss på er.

Varsegod

Bullet for my vallentine - Hearts burst in to fire
Dr. Acula - Piano lessons can me murder
Suicide Silence - Bludgeond to death
Job for a cowboy - Knee deep
Opeth - To rid the disease
Silverstein - My heroine
Oh, Sleeper - like vipers
Lydia - Smile, you've won
Bloc Party - Two more years
Saosin - 3rd measuerement in C
Inhale Exale - Rose among the ashes
Gwen Stacy - Gone fishing, se you in a year
Amy Winehouse - Will you still love me tomorrow

Nu blev jag nostalgisk


Bild: Thailand -02

Jag saknar att vara 10 år och aldrig behöva oroa sig för betyg, att vara världens dummaste flickvän eller att håret alltid ska vägra samarbeta. Det ända som betydde något då var vem man dansade tryckare med på fredagsdiscona och vem som var ihop med vem.
Eftermiddagarna spenderades i stallet eller framför The Sims och Rix FM spelade en jäkla massa bra musik.

Det var fina tider det.

Bra att man hänger med

Helvettttte! Vad bra att jag kom på att jag har prov i Sam A i övermorgon och att jag inte har pluggat ett piss. Hello IG! Fuck, fuck, fuck! Inte blir det bättre  av att min söta lärare verkar ha något emot mig. Livet är fantastiskt just nu.


Dagen då jag fick världens sjukaste komplimang


Bild: Ser lite lagom crazy ut, men det är söndag god damn it.

Har precis varit ute och spatserat runt i mina heels med Sandra. Innan så berättade jag lite om ett what-the-fuck-moment som hette duga över lite tortelini med henne.

Nu sitter jag i sängen, som vanligt och försöker värma upp min röv som blir djupfryst så fort det blir lite halvkyligt ute, som vanligt. Allt är som vanligt. Allt är tråkigt. Jag behöver lite action. Kan ingen langa lite händelser? I och för sig så har jag lyckats åstakomma lite väl mycket idag så det räcker och blir över men.. ändå. Blä.

Med lite Bleed the dream på det hela så blir allt en aning bättre i alla fall. Fan vad jag har bäst musiksmak!

You aint taking no more blood from my hoe slapping hand. I will pimp slap you


Updatedatedate

Tanken var att jag och Tom skulle se nya Bond med Matilda och Jimmie igår på Sergel, men efter mycket om och men och 3 cheeseburgare senare hamnade vi hos Jimmie i Fruängen med en hyrfilm och massa massa godis istället. Mychi trevlig.

Idag har jag lekt hos pappa med storebror och hans girlfriend. Det blidde middag, vin och dansmatta - as usual. Lugn helg för en gångs skull.

Spännande läsning!

Men det är ju helt fantastiskt att jag trodde att vi hade Datakunskap idag fast vi har gym. Bra Emma , great succes! Bra att jag inte har någon gymväska. Men det betyder i alla fall att det är helg om en kvart. Ibland har man det bra. Fast jag har fortfarande två uppsatser att peta ihop som jag inte rörde på hela dagen igår och en krigszoon till rum att städa.

Nästa vecka kan vi se fram emot tre prov. Woho!


Nu kör vi!



Update: Äntligen! 30 seconds to mars vann Best Rock Out.
Update 2: Och best musicvideo. Det här är en bra kväll gott folk!

Diktatorn Emma talar ut


Bild: Leker sådär lagom seriös. Asbra kamera också!

Jag tror att vi vid det här laget har konstaterat att seriösa och opixliga bilder inte existerar i den här bloggen. Kommer troligen aldrig göra heller. Vi kan ju leka fantasifulla och se på det som abstraktkonst eller nåt. Very artsy!

Tom undrade om han skulle komma förbi och titta på EMA med mig och fick följade sms till svar:
Om du ska komma så kommer du med en Loka och apelsinchoklad!

Min lilla batty-boy accepterade mitt krav och är nu påväg hit med ett stycke Loka och apelsinmarabou. Man måste ju visa hur en slipsten ska dras tjejer. Om ni spelar era kort rätt så har ni snart er alldeles egna lilla toffel inom kort.

Jag har una problema

Kan något genius berätta för mig hur man överför musik från iPoden till datorn?

Musiktips till iPoden tack!


Behöver en motiverare

Jag har icke städat och jag har icke börjat med mina uppsatser som ska vara inlämnade imorrn. Great bananas. Jag har inte ens tryckt i mig min halva pizza som väntar på mig nere i kylen. Vad är det för fel på mig?! Där emot så har jag lyckats råka peta ut mina linser 2 gånger och slängt ut fettokissen som legat och fisit. Exiting, huh?

Lisa tipsade om ett tüft band idag på tal om ingenting. Dr. Acula, för er som gillar grindcore och sånt mysigt.


Dags att städa?



Nånting säger mig att mitt rum skulle behövas städas och få sig en fet omgång med dammsugaren. Det hänger till och med panties i min bokylla. Don't ask me why. Det är skor everywhere. Måste panta 100 flaskor också.  Eller typ 6...

Lovedrug - Candy




061108

Stackars mig som bara hade en lektion idag. Halv 11 var jag hemma hos storebror och har lekt med honom fram tills nu. Nu sitter jag hemma i våra sprojlans nya soffor som är sjukt sköna och ska försöka avsluta massa uppsatser. Visst låter det spännande?

Har en halv pizza som väntar på mig i kylen och en töj som ska tryckas in så vi får väl se hur mycket pluggande det blir.

Hämnd


Bild: Sexyass Ludde

Just nu pågår ett mindre krig mellan mig och den fagre Ludde i klassen. Han har upptäckt mina o-så vackra facebook-bilder som han friskt sprider runt i klassen. Det ni nu ser är en hämd. Ludvig Hessner @ facebook, gott folk. Ludvik Hessner.

What's the story morning glory


Bild: Gammal sak från Augusti

Sovmorgon till halv 8 är en ren lyx om man går på Mikael Elias Teoretiska ska jag säga er! Men nu är jag pimpad och klar och ska strax ta bussen som går om en kvart. 3mm töjen som jag började med igår går det lite sådär med. Har knappt fått in den alls men jag skyller på Tom och Desperate Housewives. Den ser ju hur som helst jättefin ut just nu när den sticker ut en halvdecimiter ur mitt öra. Kommer kännas skitfint på tunnelbanan!

Uppsatser ska ju vara boring

Nu har jag suttit och petat ihop 4 sidor om vad "okej sex" är. Det är ärligt talat skitkul att skriva om det. Så kul att jag har gått och skrivit lite väl mycket för jag har fortfarande mycket fakta att klämma in plus en analys på knappt ett A4.  Och så var det dom där jäkla fotnoterna ja. Dom samarbetar inte alls, men det ska nog lösa sig med lite våld och vaceline.

Nu ska jag kutta av mina naglar som är allmänt horiga och går av konstant. Sen blir det töjning för the win.

Jättesöta piggy-kinder


Bild: Jag ser lite onödigt rund ut.

Nu jäklar ska jag plugga för en gångs skull. Jag SKA skriva klart mina jäkla utredande text i Svenskan som jag inte ens börjat med. Eller i alla fall peta ihop ett första utskick så jag kan andas resten av veckan. Jag har en bokanalys tills på fredag också, men det blir lätt att slänga ihop.

Så nu ska det dunkas gamla Atreyu-beats. Sen... Sen ska jag töja. Skolan kommer först för en gångs skull ikväll.

Mer snack om töjar



Okej, nu kör vi! 8mm på vänstra och så ska jag börja med 3mm på högra där jag inte haft någon innan. Jag tappade nämligen min fina María-töj på festen i lördags så nu blidde det nya. Och jag vet att det kommer bli en oerhört fager färg-kombo med rött och svart, men what the fuck. Får springa och köpa lite nya nån annan gång istället.

69 kr kostar dom styck på Punkt Shop i Stockholm för den nyfikne.

Lite gay, men ändå så fin


Robbie Williams - Nan's song

Allmänt gnäll

En halvtimma kvar tills vi slutar. 30 jävla minuter kvar på den här lektionen. Och det är ju fabulous att det redan börjar mörkna ute. Kallt är det också. Jag sitter längst in i klassrummet och fryser i min coola halsduk (bild utlovas!) och gnäller som en idiot. Det kommer ju bli helt fantastiskt att åka hem i mörkret också. Men Luddet utlovade sällskap så han får banne mig vänta tills jag slutar.

Nej men nu ska jag sluta gnälla. Sigur Rós är ett fint musiktips tills vidare. Ni hittar en låt i min mini-iPod i menyn, spår 5. So long.

I don't do mornings


Bild: -07

Sitter på en självmordsframkallande spanskalektion. Jag orkar inte! Jag har en mystisk magvärk och känner mig allmänt ful. Livet leker inte just nu. Slutar inte förns 4 heller. Kommer med andra ord inte hem förns 5 och då väntar massa plugg. Lovely!

Men nu ska jag trippa ner till Värdshuset och trycka i mig thai-mat.

Update: Thai-maten satt mer än fint kan jag säga er. Nu ska jag lägga mig i en soffa och sova en timma. Jag känner mig ärligt talat helt utslagen.

Och imorrn så vankas det skola

Det var fantastiskt att jobba imorse fast jag fortfarande var redigt dragen. 4 timmar sömn på det och allt blev askalas! Jag känner att jag är så jäkla tråkig just nu så jag tänker bespara er vidare blogginlägg.


Woody, no no no



Jag ber om ursäkt för eventuella stavfel redan nu för jag är inte nykter nånstans. Jag har lagt ut en halv förmögenhet på taxiresor för den här kvällen men det var det värt. Jag har dansat, svept lagom mycket alkohol för att räcka till 13 finlandsfärjor och träffat sköna folks - det har med andra ord varit en rätt så najs kväll.

Men nu ska jag sova för imorrn vankas det jobb, Halleluja...

011108

Jag kan tyvärr inte langa några bilder eftersom att jag har en tendens att förstöra hemmets kameror (3 stycken) så ni får klara er utan sånt tills vidare.

Snart är det dags för en utgång i alla fall. Min kompis storebrors kompis (lite långsökt va?) fyller 20 så han ska firas. Hämntning av oss har utlovas men ja, vi får väl se hur det blir med det egentligen. Annars blir det taxi för det är no way in hell att jag trippar ut i leggings och klackar i minusgrader!

Jobbet imorrn är knappast något jag ser fram emot överdrivet mycket. Bakishet utlovas i stora mängder. Men nu ska jag sluta svamla och försöka få tag på Natta och Sandra som ska vara mina partners in crime ikväll.

Ha en grym kväll nu gott folk!