Around the world

 
Daft Punk - Around the world

Jag älskar livet just nu. Det ligger kläder och smink över hela mitt golv och det dunkas Daft Punk. Jag är taggad till tusen. Känns som att jag har hundra planer ikväll. Känns fan som att jag lever på riktigt ikväll. Jag gillar't!

Jag saknar tiden när man var 11 år och skulle på skoldiscon och dansa tryckare. Fan vad glammig man var då. Glitterspray och hela kittet. Very fancy helt enkelt.

Ny mobbe tack



Ja, om det är nån som vill donera 5000 kronor till mig så är ni så välkomna så.
En Sony Ericsson W980 skulle nämligen sitta mer än fint just nu känner jag.

Utgång?


Ett stycke utgång står eventuellt på schemat ikväll. Imorrn med för den delen. Mina nya brutala kängor måste invigas. Det lutar mot att halva min budget kommer gå åt till taxi-resor vilket känns lite halvt deprimerande. Skönt med jobb hela helgen också...

Lyckopiller tack

Allt skulle bli bra just nu om nån langade en kladdkaka, en cider och en cigg. Ett ligg skulle också pigga upp. Eller en fet utgång. På lördag så lutar det i alla fall mot en grande utgång ute i Jakan. Kul med jobb på söndag...

Neggo-inlägg



Just nu är jag inte på lite dåligt humör. Har haft en jävla pissdag på jobbet, fått gå hem i ösregnet med jättevattentäta skor, bråkat med Tom och hatat min mamma. Visst låter det som en helt fabulös kväll? Kul att jag bara orkar sitta och tjura på mitt rum i stället för att leta efter något att göra med tanke på att imorrn är min enda lediga dag på lovet. Snopp.

På jakt efter Matilda

Nu ska jag springa och möta Matilda som kommer med bussen. Ska bli spännande att leta efter henne i mörkret med tanke på att hon inte har några batterier på mobilen och inte hittar här. Skulle inte förvåna mig om jag också gick vilse - bara för att liksom.

En mental pungspark:

Vecka 45:
Inlämning av utredande text i Svenska A
Inlämning av analys av bok i Svenska A

Vecka 46:
Prov i Samhällskunskap A
Prov i Spanska steg 3
Religionsredovisning
Börja tenta av Engelska A (nationella prov)

Vecka 47:
Inlämning av analys av bok till avtentingen i Engelska A
Mer skit.


Nej jag blir inte alls lite självmordsbenägen med tanke på att jag aldrig kommer hinna plugga till skiten. Anus!

Död åt Lek Palatsets shirts!



På jobbet så måste vi har på oss Lek Palatset-tshirtar vilket i och för sig inte hade varit så jävla hemskt om man bortser från en sak: Dom är fula! Jävligt fula.

Dom finns i rosa, gult, blått och rött och är hundra meter breda och sepekorta. Man känner sig med andra ord aldrig så sexig som när man befinner sig i en Lek Palatset-tshirt. Men! Det finns också ett par mycket fagra Sia glass-tshirts som är enkla svarta och inte hundra meter breda och sepekorta. Detta har givetvis lett till en stor efterfrågan på dessa Sia glass-tshirts vilket gjort det omöjligt att få tag på en i omklädningsrummet.

Så jag har fått lida i mina fula rosa tshirts och blängt på alla idioter som lyckats snitcha till sig en Sia glass-tshirt. Men idag, gott folk, idag så jävlar! Idag var dagen jag lyckades sno en alldeless egen. Nu kan jag sova lyckligt om nätterna igen. Nu är jag nöjd.

291008



Gissa vem som har jobbat på som en liten afgansk slav nu i 2 dagar. Men cashen kommer sitta fint sen när det är time för julklappsshopping kan jag säga er.

Zandrah från klassen var för örvigt grym på jobbet. Hon lyckades bränna sönder en kastrull så att den aldrig kommer bli sig själv igen och en kladdkaka - på samma dag! Grym brud.

I don't do mornings

Jag har kommit fram till att I don''t do mornings. Om en halvtimma ska jag vara på jobbet och jag är allt annat än taggad. Zandrah från klassen ska ha sin första provdag idag i alla fall så jag ska visa henne runt. Hoppas verkligen det är lite barn idag för jag är inte så överdrivet sugen på kaos just nu.

Wake me up when september ends

Jag är på ett sånt jäkla pisshumör av nån anledning. Är bara allmänt tjurig och slapp. Vill hitta på nånting men orkar inte. Att jag ska jobba 5 dagar den här veckan gör inte saken bättre. En annan bidragande sak är alla fina inlämningar och prov jag har efter lovet.  Jag orkar inte helt enkelt.

Update: Helt plötsligt blev livet lite ljusare. Tom frågade om jag ville åka in till stan med honom så att han kan köpa något till mig. Jag skiter i om han köper hemorrojd-salva eller en rosa kofta med fjärilar på för han har aldrig under våra 15 månader vågat offra sin plånbok bara sådär.

Ändringar i designen

Jag blev lite smått inspirerad av lite random bloggar så nu sitter jag och gör lite småändringar i designen. En grym sida för den som inte visste det är designadinblogg.se som är min räddare i nöden.

Hur som helst så har jag petat in en liten mini-iPod i menyn, så om ni är sugna på lite av min musik så är den all yours. Jag besparade dock er min death metal och la bara in lite chill-musik. Inom en snar framtid så ska jag bygga ihop någon form av header och nån ny profilbild, men det tar vi en annan dag.

Nu ska jag krypa ner i sängen med Tom som däckade för länge sedan. Ni anar inte hur söt det lilla spektaklet är när han sover.


Britterna vet hur man levererar på msn!





22:02


Bild: Jag som vi är vana att se mig

Jag kirrade nya jeans (bilden) i fredags. Det var en mental bitchslap eftersom att jag var tvungen att köpa 3 storlekar större än vad jag brukar ha, men Cheap Monday jeans har ju en tendens att vara lite mystiska i storlekarna också. Säger vi. Sköna var dom hur som helst. Och sjukt snygga för ynka 400 dinarer. Det plus min finfina Top Shop tshirt är en fin kombo när man sitter hemma med satans mensverk.

Ska ner till köket och blanda dipp nu. Sen blir det chips och hallonsoda med Tom när han nu behagar att komma.

Mycket snack om plugs och sånt



Här ovan ser ni en otroligt pixlig och fin bild på min nya plugg jag införskaffade i fredags för den otroliga summan av 95 kr. Den var äckligt dyr men o så vacker.

Det är en ikon-bild för den som inte kunde tyda den fina skärpan.

Om lite random töjar


70 kr kommer hela det här kalaset gå på hos puss.se. Sjukt billigt ju! Det får bli en 8mm och en 10mm. Funderar på att börja töja på högra örat också, så jag måste beställa en 3mm när jag ändå är i farten eftersom att Johanna har fått min första. Haha, jag har fått halva klassen att börja töja.

tjugosjätte oktober

Jag är mighty proud över mig själv. Istället för att ligga inne med datorn hela helgen så har jag lekt social. Det blidde en övernattning hos Tom i gott sällskap igår. Det var en sån där kväll när man bara ligger och pratar fram tills 6 på morgonen.

Och idag så åkte vi till min käre bror och var där hela kvällen. Det blev Sing Star och Guitar Hero i sällskap av Alex creepy granne. Hon hade damn fine moves. Och vi lärde oss att det inte är lätt att komma hem från Viksjö.

Och härmed har jag nog lyckats leverera världens mest ointresanta inlägg!

"Lite najs är det ändå. Lite bara..."

Tom förlorade ett vad, så nu har vi precis varit och piercat hans öra. Jag har aldrig hört någon gnälla så jäkla mycket över en liten piercing, men nu verkar han relativt nöjd i alla fall. Om ett par veckor ska han börja töja så då blir jag happy.

Ska langa en bild på hans tjockisöra och min nya töj senare, men nu vankas det städning.

1063.


Bild: Lite taskig sminking dock...

Jag är så less på glasögon. Mina vanliga (inte Sandras pimpiga på bilden) Ray Bans han blivit för stora så dom åker åt helvete så fort man böjer sig fram. Det blev i stället en oerhört oekonomisk lösning till mina problem: Linser för 4000 kr per år. Snart ska jag hämta ut dem så får vi väl hoppas på att det funkar. Det skulle vara stört skönt i alla fall.

Resultatet


Bild: Inte oseriös nån stans. Inte sne nån stans

Och el resultato blidde såhär. Är fortfarande lite fläckig och fin i pannan men det är sånt man får ta. Nu är i alla fall min mindre fina utväxkt borta. En lugg på det och jag är fetnöjd.

Men nu blir det Idol, chips & dipp, läsk och vaniljpudding. Det går skitbra med min diet!

Färgning pågår


Bild: Vissa är helt enkelt lite snyggare än andra.

Synd att jag då inte var en av dom just nu. Och för den efterblivne som inte förstår min fina bild så kan jag medela att jag just nu sitter med två flaskor färg i håret (och i pannan och övriga delar av badrummet). Ska bli spännande att se resultatet. Det kan bli blått. Det kan bli grönt. Men vi får väl hoppas på brunt tycker jag. Det återstår att se helt enkelt.

Sepe fredagkväll

Varför ska jag alltid vara ett sånt jäkla pms-offer?! Min dag har varit helt fabulous fram tills nu. Allt var perfekt: Lön, höstlov, shopping och inplanerad middag med Tom. Men icke! Jag ska alltid vara så jäkla grinig så det blev inget med middan. Penis också! Istället så har jag tröstätit räkor med mamma, så nu luktar mina fingrar lite... skumt.

Kan langa lite bilder på min nya töj snart. Den är fin.

tjugofjärde oktober


Bild: Från augusti i år, pixlig och fin som vanligt.

God morgon världen! Jag är på ett awsome humör. Kan bero på att jag bara har två lektioner idag, sen är det lov! Ska möta upp Becca efter gymmet i stan för en fika och lite småshopping. För det är ju löning idag (ännu en anledning till mitt strålande humör)!

Men nu måste jag packa fort som fan och springa till bussen!

Lite paint-konst



Jag hittade det här i Fröken Knullas blogg. Jag tycker det är klockrent. Precis vad vänskap handlar om. Jag rakar din punani, så rakar du min punani.


12:12

Irriterande saker: Folk som vägrar snyta sig på tunnelbanan, småbrorsor, trasiga naglar, mens, låga batterier på mobilen, fjortisar, Samhäll A lektioner och till sist de som härmar min blogg.

Flickor, flickor... Varför sitter ni och kopierar mina inlägg, snor mina youtubeklipp och försöker ta creds för något jag har skrivit? Ta mig inte fel, visst är det skitkul att ni blir inspirerande men god damn it - hela er blogg behöver icke vara en kopia av min! Ni är säkert grymt coola själva så jag förstår verkligen inte varför. Ni vet vilka ni är ;)

Men nu: Jobb!


Cashflow imorrn!


Kjolen från Style by Stars är ingenting jag skulle banga på


Imorgon är det som bekant löning vilket med största sannolikhet kommer leda till utgifter i form av nya kläder. Jag har nämligen en liten lista av saker som jag bör införskaffa, snarast:
  • Ljusgrå chinos
  • Jeans
  • Hårfärg
  • Nya töjar

Det var dagens spännande fakta det.


1 dag kvar till lovet


Dave Stewart
- Zombie

Han är helt fanatstisk, käre Dave. Han brukar sitta utanför Buttericks på Drottninggatan i stan och spela och göra mitt liv lite bättre.

Igår lekte jag med Matilda efter skolan. Vi begav oss ut till mitt vilda Jakobsberg för att hälsa på Tom och Noah i deras skola. Matilda måste blivit grym impad över hur vackert det är där, haha. Eller inte. Sen dumpade Matilda mig för hon hade skavsår.
Var hos Tom hela kvällen och somnade där.

Idag vankas det jobb. Ska möta Zandra från klassen strax för hon ska provjobba. Bara hon har hundra kilo tålamod och tollererar barn så kommer det gå finfint.

Helt plötsligt blev dagen lite bättre

Victory! Ingen spanska, ingen onödig 3 timmars lunch och inget sluta klockan 4. Jag är ett lyckligt flickebarn om någon undrar.

Indulgence of the persona

God morgon världen! Jag har sovit som ett nerklubbat fyllo och är för första gången på år och dar relativt pigg. Ska dock inte ta bussen för om en och en halv timma. Vad fan göra kvinnan uppe då, kan man fråga sig. Om jag ska vara ärlig så har jag inte en aning.

På fredag är det löning och sen vankas det höstlov. Yee.

22:19

Tila Tequila, en halvliter ananas mellan tuttarna och laptopen kan inte bli något annat än bra.

Ulala, 3 musiktips!


Sitter och lyssnar på Imogen Heap och Fiction Plane tillsammans med min ananas-burk. Jag är grymt sugen på en fet utgång. Känner att det är dags att daska ihop nån sorts Halloween-fest snart. Jag ska vara nåt coolt, typ The Serious Cat (kolla youtubeklippet lite längre ner) eller nåt.  Han är mannen.

Nima var snäll och langade Untold-musik, så nu är jag nöjd för kvällen. Eller ett mercy fuck skulle också sitta fint, men nej nej. Tom ska plugga den jäveln.

Knepigt med titeln just nu


Bild:
Seriösa glassätare hos Matilda (som jag förövrigt snodde bilden av)

Idag har jag lekt hemma hos Ellis. Vi ägnade oss åt viktiga saker som att måla naglarna och prata om sex i x-antal timmar. Sen följde jag me på hennes och Sandras dans vilket kan ha varit det läskigaste jag varit med på på hundra år. Alla drog massa splits och spagat och Gud vet vad. Själv satt jag i mitt lilla hörn och försökte att inte se för impad ut. Det gick inte så bra.

Nu sitter jag nydushad och nyfönad med en burk ananas och försöker avgöra om det är värt att dra till gymmet imorrn på håltimmen. Jag tror fan det är värt det. Det har blivit lite väl mycket av det goda på senaste tiden. Lägg till ett års förbrukning av p-piller på det och ni kan gissa hur gullig jag har blivit. Jag har ett mål att gå ner 5 kilo till nyår och jag tror fan jag kan klara det.

Gammal som fan men o så kul


Om jag var en South Park-gubbe


Klicka här.
Det är sånt här viktigt vi ägnar oss åt under en Samhäll-genomgång. Jag skulle vart damn foxy som en South Park-gubbe.

Tisdag

Oj, bra att jag somnade igår och inte kommer ihåg nånting från när Tom gick. Bra att min buss går om 10 minuter och att jag inte är klar. Bra att jag sitter och bloggar då.

Bejbi


Bild: Snodd från Ellis

Av någon anledning kan jag inte få nog av alla ungmamma-bloggar. Jag sitter ärligt talat och smågråter på lektionstid. Inte okej. Den här tjejen är 17 år - och trebarnsmamma. Hon är fantastisk!

Och på jobbet så hatar jag inte ungarna lika mycket längre, även om man får nog av 200 ungar efter 8 timmar. Jag kan nästan tycka att dom är lite halvt söta. Hua. Vad är det med mig?

Nu kommer Tom läsa det här och antagligen bli livrädd för att jag ska vilja börja producera småknoddar. Höhö.


Mannen vet hur man får kvinnor på fall

 
Alejandra Manzano - Disturbia
Alejandra Manzano - Bleeding love

SKOR SKOR SKOR

Image Hosted by ImageShack.us

Okej, jag skulle gladeligen slita loss ett lillfinger för den här kvinnanans skosamling. Alltså, God damn! Och hennes kläder. Shit pommes. Om jag bara vägde 37 kilo och hade en omkrets runt min midja som en ostbåge...

Tänk vad en dusch kan göra


Bild:
Exakt så fräsch var jag igår hos Daniella efter 8 timmars jobb. Snygging, right?

Ett bad senare så var man människa igen. Fabulöst. Lyxade till och tvättade håret vilket jag inte hunnit göra på x-antal dagar. Gissa hur mysig jag har kännt mig innan på en skala. Känner mig allmänt hjärndöd och som om jag inte bidrar så mycket till världen med mina finfina blogginlägg, så jag borde väll bara hålla käften nu helt enkelt. Nu.

Vissa saker blir aldrig tråkiga


En liten update

Bered er på ännu ett bildlöst inlägg!

Jag vet att jag har vart stört osocial med bloggen i helgen men jag har vart busy. Lekte med Tom hos Matilda med hennes pojkvän Jimmie i fredags. Det var mysigt värre.

Igår jobbade jag som ett sepe på Lek Palatset. Vi hade världens mest socialt missanpassade newbie som jag härmed hatar! Efterår så kubbade jag hem för att byta om och sen drog jag på tjejmiddag hos Daniella. Tro mig när jag säger att jag inte varit så mätt på hundra år. Sen blidde det en promenad som slutade med att jag satt hemma hos bröderna Palmöv med ett glas rött. Somnade dock hyggligt tidigt hos Tom för det fanns en dag imorgon också.

Den dagen (idag förslagsvis) började helt fabulöst med 10,5 timmars jobb. Helt fantastiskt. Newbien ska dö!

Tada! Där har ni min fantastiska resumé av min helg.

Hej!

Segt på uppdatering fronten, men jag är a busy man. Dessutom så har jag bara 9 minuter på att mig att skriva det här inlägget innan min dator dör.
Drar allt som har hänt hittills imorrn efter jobbat, för nu måste jag daska in mig själv i duschen och springa på födelsedagsmiddag hos Daniella.

Puss!

Nu är det helg!


23:14

Jag börjar inte förns strax innan 11 imorrn. Orgasm. Men nu blir det sängen. Jag glömde mina sminkbortagningssaker hemma hos Tom så ikväll ska jag göra ett big no-no och lägga mig utan att skrapa bort skiten (vilket jag i och för sig nästan alltid gör ändå). Smisk på mig!

God natt!

Oh my God! En dagens


Bild: Ja, ni kan ju sätta en tumme eller nåt för ansiktet.

Tshirt: Cheap Monday
Jeans: Cheap Monday
Jacka: Monki
Scarf: Indiska
Töj: Oscars

Passa på nu, för ni har tjatat om en dagens och jag är inte den som är den så nu jäklar ska ni vara nöjda! Men jag vette fan om det var nåt egentligen. Känns lite meningslöst att fortsätta. Den som lever får se helt enkelt.


New Look

Buckle Gladiator Brogue Shoe Boot
En av de bästa sakerna jag vet när jag är i London är att trippa ner för min Highstreet till New Look, för där jävlar vet dom hur man säljer vrålsnygga skor - billigt! Jag tror ärligt talat att halva min skosamling kommer där ifrån. Så just nu bitchslapar jag mitt psyke genom att dregla över alla skor som jag inte har råd med. Det kallas för psykisk misshandel.

Lekstund med Ellis


Bild: Som vanligt snodd från Ellis

Provet idag var som tur är inte så jäkla hemskt. Efter skolan åkte jag till Toms skola för att möta honom. Tänkte leka Sveriges bästa flickvän men båda var på sånt pms-humör av nån anledning så det sket sig.
Istället så lekte jag med Ellis nån timma på hemlig ort. Låt oss bara säga att jag blev 13 kondomer rikare. Visst blev ni nyfikna? Hur som helst, dom är asfina. Kondomerna alltså. Jag får fota och visa er sen.

Förlåt kära läsare



Ja, jag ska också bli sådär töntig och hetsa om massa gratis-sidor. Förlåt.
Men om ni vill göra mig en tjänst så kan ni ju klicka här så tjänar alla på det:
Jag blir glad och får smink och ni får se en vackrare Holden. Fantastiskt va?

Fråga

Snopp. Vad gör man när allt egentligen inte är så jäkla bra som man vill?


09:24

Sitter och lyssnar på Veronica Maggio och försöker plugga. Det går åt helvete. Jag har fortfarande inte hunnit läsa igenom det första häftet och bara gjort anteckningar på de 3 första sidorna. Ni anar inte hur skoltrött jag är...

Hur som helst så är Tom på väg. Han ska få äran att komma hit och göra frukost till mig. Jag har världens bästa pojkvän ♥

Skolbyte?

Jag funderar på att byta skola. Mikael Elias Teoretiska (very fancy namn, jag vet) är fantastisk, men jag vet ärligt talat inte hur länge jag kommer orka pendla in och tillbaka från stan varje dag. Det blir ju ändå 2 timmar till och från. Om jag skulle gått i på Sam-gymnasiet i Jakobsberg istället skulle jag vara där på 5 minuter med bussen.

Jag är lite kluven än så länge. Jag vill ju inte lämna min grymma klass. Aja, jag får väl kriga på fram till höstlovet och sen se.

Nya töjar, tack



Jag är grymt sugen på nya töjar. Har 6mm nu på vänstra örat, men vill ha 10mm.
Hos puss.se har dom snorbilliga töjar, tunnlar och plugs. Är taggad på färgglada.

17:58

Om jag hade varit smart, vilket jog nog aldrig riktigt kommer bli, så hade jag gått hem när Tom åkte i morse och pluggat hela dagen till mitt historie-prov imorrn. Men smart är något jag sällan är. Klockan är snart 6 och jag har läst hela 3 sidor. Det kommer man ju långt med när man ska diskutera den neovletiska revolutionen, Flodkulturer, Antiken och Romarriket i 1 ½ timma.
Det får bli en uppesittarnatt helt enkelt. Kanske rent av ska skita i matten imorrn (min enda lektion på torsdagar) och komma direkt till provet mitt på dagen i stället.

Och knowing myself, så vet jag med facit i handen att jag kommer komma hem, äta, titta på något oerhört ointresant på tv och sen somna alternativ ringa över Tom för ett bootey-call - och sen somna. Vi kan nästan slå vad på den.

Tila Tequila



Nej nu blir det Tila Tequila-maraton tills Tom kommer hem :)


Om en äckligt liten bh



Jag var precis på en liten utflykt i Toms rum i hopp om att hitta något spännande. Ja, jag är en sån där jobbig flickvän som snokar runt och dampar för minsta lilla sak. Smisk på mig!
Hur som helst, när jag krigat mig fram till soffan så hittade jag inget mindre än en bh nertryckt bakom den. Och inte fan var den min heller. En ful vit sak med äckliga små kupor. Jävla kuk-hor-äckel-fitta var några av de adjektiven jag använde mig för att uttrycka min icke måttliga ilska med och skulle precis slå Toms nummer för att använda de föregående adjektiven på honom när jag plötsligt kom på:
Vänta, den där fula vita saken med äckliga små vita kupor är min bh. Yaj, där var den!

Så då var jag helt plötsligt en bh rikare. Stackars Tom som måste vara tillsammans med mig...


15-10-08


Bild: Ännu en osmickrande bild, men vi kan ju låtsas att vi är söta.

Tom var tvungen att gå upp klockan 9 imorse. Mohaha, jag vaknade 12! Sen dess har jag ägnat mig åt viktiga saker som att springa runt i bara trosor i hans hus i jakten på ett glas juice, kollat på tv-shop (spännande!) och tryckt i mig en halv påse chips. Jag älskar studiedagar.

Kom dock på att jag har ett muntligt historia-prov imorrn som jag helt totalt hade glömt bort. Orkar jag? Hell no...

Tisdag kväll (tråkigaste rubriken, men ändå)

Åkte in till söder med Tom och Noah efter skolan för min lilla snopp skulle köpa nya skate-skor. 2 timmar senare tog vi en fika på Bellmans och sen bar det av hemmåt. För första gången var det han som köpte skor - inte jag. Det var en skrämmande känsla det.

Ikväll ska jag sova hos Tom för jag har studiedag imorrn. Ord kan ärligt talat inte beskriva hur skönt det ska bli. Jag ska tvinga honom att langa frukost på sängen också, för han är min biatch.

På tal om min biatch, så känner jag mig helt nykär idag. Det är fantastiskt! Kan inte låta bli att pussa och krama på honom. Stackarn har frågat vad det är med mig och sen blivit arg och undrat om jag smyg-shoppat fler skor utan hans vetskap. Men så är icke fallet. Jag är jävligt kär bara. Najs.


09:39


Bild: gatukonst.se

Matteprovet gick åt helvete, tackar som frågar. Och bara för att göra min dag en aning roligare så har jag fått en fantastisk huvudvärk. Hejja! Jävla hor-kuk-penis-dag! Jag orkar inte med Sammhällskunskap A eller Svenska nu. Jag vill hem! Fast på svenskan ser vi i och för sig på Little Miss Sunshine vilket är otroligt värt.

Igår köpte jag 3 chipspåsar för 10kr och blev en ytterst lycklig kvinna. Dessa små påsar ska få leka med mig ikväll hemma hos Tom. Jag funderar nästan på att dra hem lite tidigare och svulla i mig dom innan han slutar...

Good-fucking-morning

Gissa vem som hade lite sömnsvårigheter igår. Låg och pratade i telefon med Tom hela natten, fast jag måste varit så jäkla tråkig för han somnade. I brist på annat låg jag och lyssnade på är han snarkade i en kvart. Sen gav jag upp och la på.

Vaknade en kvart innan min buss gick i morse. Mitt tåg var inställt och nästa var något packat. Blev uppraggad av nån random 40-plusare också. Verkligen skitbra för självförtroendet.

Men nu vankas det matteprov. Ja. Vad. Kul...

21:01

Bra. Har lyckats sova hela kvällen fram tills nu. Vem tror ni kommer ha lite sömnsvårigheter sen? Vem måste gå upp 6 imorrn för att ha matteprov. Just det - Jag...


Lejon-kram



Jag vet att alla redan sett det här klippet man ändå, jag dör! Varför ska jag alltid vara så jävla emotional...

Blogg = Bullshit?

Telefonsamtal med Tom:
- Nej älskling, blogga är en konst.
- Mohaha, jag hoppas dom tar upp bloggar på Bullshit. Då ska jag spela in det och titta på det varje dag.

Det är fint att han stödjer min hobby...

Holy fuck!


Okej, vart kom alla ifrån? Jag får ångest när statistiken stiger. Blir paranoid och får prestationsångest över vad jag ska skriva. Helvete, nu kommer jag ju inte kunna sova. Kommer ligga och rulla tummarna och fundera över något roligt att skriva som bara kommer resultera i massa fail-inlägg.
Jag tror jag behöver seriös hjälp.

Saosin

 
Saosin - Time after time
Saosin - 7 years (acoustic)

Sunday


Bild: Jag och lill-Olli, snodd från Varro.

Varro var min räddare i nöden idag! Hon var barnvakt åt sin bror-son Oliver så vi gick ut på en promenad. Passade på att köpa lite marsmallows (hur det nu stavas) och annat. Sen blidde det en tur förbi lekparken med Olli också. Killen diggade gungorna stenhårt. Och jag vet att jag egentligen ska hata barn, men den här mannen var så söt att jag inte kunde låta bli att bli lite blödig...
Men, men. Efter det spatserade vi hem till Varro för att grilla våra marsmellows (stavningen, som sagt?) men vi orkade inte tända i spisen så vi var normala och grillade dom över ett par ljus istället. Asbra. Blev bjuden på middag också innan hon följde med mig en bit till Tom.

Jag, mobbad?

När man känner sig mobbad: Ingen av ens kompisar har tid att vara med en, svarar på sina mobiler eller är på andra sidan stan.

Jag vill ut! Men Tom tog mina iPod-lurar så jag orkar inte knata runt själv. Jag ska tröstäta istället.


Puss på snoppen


Bild: Jag intar grod-posen och båda har vackert hår...

När jag tänker efter så var det knappast världens mest smickrande bild. Jag lovar att vi är sötare i verkligheten. Typ.
Vi hade nämligen floor-wresteling i vardagsrummet igår. Jag vann såklart, även om han vägrade erkänna det. Mina nipple-twists är inte att leka med.
Det är sånna jättemogna saker man kan ägna sig åt när man är ensam hemma en hel kväll. Bara brottning. Inget annat...

Nu borde jag egentligen ta och plugga eftersom att jag har så sjukt mycket att göra i skolan, men jag skiter ärligt talat i det idag. Tom tror att han är bättre än mig för att han gick hem för att plugga. Pft! Jag ska ragga upp en promenad-buddy istället för idag var det ju damn fine weather. In your face Tom!

Bajsnödig?

Tom kom precis hit. Denna djupa dialog inträffade då:

- Åh, jag är bajsmödig!
- Jag med... Jag kom hit för att bajsa.

Det är ett fint förhållande vi har...


Guide: Hur du lämnar bloggen

Lite då och då får jag finfina kommentarer från diverse flicke och pojkebarn om att jag är emo, borde gå och skära mig och lägga ner min emo-blogg. Jag har då antagit att dessa små liv inte uppskattar den här bloggen, men har av olika skäl haft svårigheter att lämna den här sidan. Så för att glädja alla, har jag petat ihop en snabb liten guide till hur du på lättast sätt lämnar den här förrvirrande bloggen och finner lycka. Njut.

Steg 1: Längst upp i det högra hörnet borde du finna 3 pedagogiska rutor med olika finurliga symboler i. Så om du då klickar på den röda rutan med det fina lilla krysset ska du se att något magiskt händer: Hela internetfönstret försvinner! Jag vet att det låter helt sjukt, men jag lovar- det är helt sant! Så var så gullig och klicka på den röda rutan med det vita krysset, så kan vi fortsätta med steg 2.



Steg 2: Nu klickar du istället upp ett nytt internetfönster och i den vita, långa rutan längst upp till vänster finner du en massa skumma krumelurer. Skriv då in den här texten: http://playahead.se, så ska du se att du hittat hem.



Svårare än så blir det inte gott folk.

Fråga!

Min blogg är egentligen grym och helt felfri, men jag undrar ändå:
Vad tycker ni? Vill ni ha recensioner om dildos och piskor eller ska jag bara hålla käften och lägga ner skiten? Mer bilder, färre bilder? Ja ni fattar.

Och död åt er som vägrar skriva, för ni är jäkligt blyga käre läsare. Är ni analfabeter eller finner ni bara kommentatarsfunktionen oerhört komplicerad?


Om mitt rafsett



Jag orkar inte. Jag orkar inte daska in min platta röv i duschen. Jag orkar inte skrapa bort sminket från igår. Jag orkar inte börja med allt jäkla plugg jag har och jag orkar verkligen inte med att min mobil börjar ge upp på mig nu.

Jag skulle däremot orka med en fet utgång ikväll, pizza och lite night-humping från Tom. Jag har la casa för mig själv ikväll. Och jag kan meddela er att han uppskattade min present igår: Nya undies, strumpbandshållare, stay-ups och klackar. Hela kittet med andra ord. Kanske värt att köra på en repris ikväll när man slipper oroa sig för att blotta sig för mamma eller att dom ska undra varför jag gick omkling med klackar i mitt rum mitt i natten.

Om gårdagen och så vidare

Igår var det som sagt inspark med skolan. Det kan mycket väl vara det töntigaste jag varit på i hela mitt liv, så jag drog tidigt. Istället åkte jag förbi Tom och mötte upp honom för att sedan gå till Varro som hade födelsedagsfest. Där var det skitkul i alla fall! Fast det blev en tidig hemgång för jag och Tom hade ju 14 månader som behövdes firas på väl valda sett... Say no more.

Nu har jag precis varit hos min storebror på födelsedagsfika. Mannen fyller 22 år idag. Grattis!

Fick även reda på att någon hade snott Varros moppe, systemkamera, busskort och så vidare igår. Asbra jobbat till den som nu gjorde det! Skitbra att sno saker från någon som fyller år och har bjudit in en till ens fest. Fint med respekten.

Utgång


Slagsmålsklubben - Övningsköra

Just nu är mitt badrum helt kaos. Det är smink, kläder, trosor... you name it, överallt. Det är utgång ikväll med andra ord gott folk.
Klockan 7 ska jag möta upp Ludde från klassen i Stadshagen, sen blir det inspark och födesledagsfest för söta Varro lite senare.

Hoppas ni får en grym kväll!

Om om 7 timmar och 13 minuter är det helg!



Jag älskar att ligga kvar i sängen, skita i att sminka mig och fixa håret utan istället bara klä på sig och borsta tänderna och gå till bussen. Så det är det jag ska göra idag. Jag bryr mig inte om jag råkar skrämma några barn eller i fall någon i klassen blir rädd för mig.

Måste packa gym-väskan också. Hurray... Datorn, väskan med massa böcker och gym-väskan är ju verkligen jätterolig att konka på en hel dag.

Nattinatti

Nu är det dags för sängen, Scrubs och sova. Min näsa piper varje gång jag andas vilket är inte så lite irriterande...
Men aja, puss på er eller nåt.

Jag har världens bästa karl


Bild: Från i vintras ♥

Vi har 14 månader i morrn. Tänk att vi har varit tillsammans i 14 månader! Hur faaan har han stått ut? Toabesök med öppen dörr, katastrofalt morgonhumör, pms-utbrott och i princip konstant orakade ben. Stackars liten.
Men jag har en present till honom i morrnkväll: spets + klackar + lapdance, hö hö.

Om man googlar på "Fjortisguide" hittar man detta vackra på första sidan


Footloose

Äntligen hemma igen. Fika, donken-middag och en grym show = en awsome kväll! Musikalen hette Footloose och gick på Intima på Odenplan med bland annat Brolle i huvudrollen. Jag var något skeptisk i början, men God damn it - den var grym! Det gör inget att min lillebror satt och petade sig i näsan konstant under andra akten, eller att fjortisarna framför mig satt och hade sig. För när topless-killarna kom in så blev allt... asbra! Ni förstår, eller hur?

15:05

Så där ja! Nu är jag damn foxy och ska springa iväg och ta bussen strax. Det är ju asfint att jag inte hann måla naglarna så dom är fina och svart-prickiga. Very herpes-like.

Aja, måste dra.

Kondomer, tack


Matilda och hennes pojkvän är goda människor. Dom donerade nämligen kondomer till mig och Tom - ett par i nöd.

Fettovarning?



Jag kan mycket väl vara världens hemskaste flickvän. Tom är påväg till mig och jag trycker i mig alla munkar så jag ska få dom för mig själv... Men God damn it! Jag har fan gått i skogen (i regnet!!!) hela dagen som ett jävla dagisbarn.
I'm worth it.

Update: Låt mig ge er ett litet tips från mig till er: Tryck aldrig i er 3 munkar på 2 minuter. Tro mig.

Varför vi hatar torsdagar

Igår åkte jag och Matilda in till city efter Sam A och shoppade och fikade i x-antal timmar vilket ledde till att vi missade spanskan. Nej. Vad. Synd. Istället så kom Matildas pojkvän, Jimmie förbi så vi satt kvar på fiket nån timma till innan jag började dra mig hemmåt.
Blev det nåt plugg då? Nej nej. Tom bestämde sig nämligen för att bli frisk igår så han kom förbi och vi... ja vi stannar där. Höhö.

Idag har det ju vart ett sånt där underbart härligt pissväder där det är 3 plusgrader och konstant regn. Så vad passade bättre än 2 timmar orientering i Hagaparken?! Jag och Metal-Jacob i min klass var troopers. Alla tog det asserious, men vi knallade omkring och kom in i mål 2 timmar senare med 6 kontroller tagna av 20, och blöta skor. Jag är oerhört nöjd med min insats.

Nu sitter jag äntligen hemma, i gott sällskap av ett par vaniljmunkar. Dom tvingade mig att köpa dem under grovt pistolhot i Sumpan. Typ. Måste försöka plugga lite också till imorrn för ikväll ska jag möta min lillebror vid Odenplan för middag och nån random musikal. Asgay.

Miercoles



Samhällskunskap A. Jag har gjort roligare saker om jag ska vara ärlig. Men lunch om en halvtimma i 3 timmar och sen lite spanska. Ikväll bli det plugg för kung och fosterland. Visst låter det spännande?

Kvällsproblem

Vad gör man när man är sugen på lite lovin' när pojkvännen är sjuk och inte kan... preform, webcameran är hos pappa och mobilen dampar och vägrar skicka iväg mms (jag hade ju givetvis inte tänkt skicka några naughty naught-bilder, nej nej...)?
Jävla skit! Varför kan inget samarbeta med mig?


Jag har ju en fullt normal pojkvän...


21:13


Bild: Hela två månadet gammal.

Fan vad jag har gått och blivit tråkig! På riktigt, vad är det med mig? Ni ska inte behöva läsa om sånt snusk där jag berättar att jag börjar bli blödig för barn eller tjatar om skolan. Det är way emot min principer. Förlåt... Smisk på mig.

Men nu till något helt annat. Jag har lyckats med det fantastiska att sova i 4 timmar när jag egentligen borde ha pluggat. Det var dom bästa 4 timmarna länge, ska ni veta. Hade finfina skoskav av mina finfina lackballerinas så jag fick låna ett par av Tom, Storlek 43. Det var mycket vackert att vingla hem i dom. Sen att jag har ett sånt jäkla röksug gör inte det hela bättre.

Men snart är det helg (optimistisk?) och jag längtar efter att dansa tills mina fötter bokstavligt talat blöder i mina underbara guldpumps med sepehög klack. Jag längtar efter att daska på sminkkakan och tagga inför en riktig utekväll. Vi har som sagt inspark så det ska bli kul att shejka lite med min fagra klass. Fast jag måste nog dra ganska tidigt för det vankas fekke hos fröken Varro och det vill jag inte missa.

Om min fagra tisdag

Det var helt orgasmiskt att sluta strax efter 1 idag. Tisdagar är så sjukt sköna, även om jag nåste gå upp 6.

Kom till Tom för nån timma sen och nu har vi varit och hämtat hans lillebror, Bill, på fritids. Man känner sig inte lite uttittad när man är 4 huvuden längre än alla småknoddar. Och vad är det med alla småkillar och ha mp3-mobiler? Jag har svårt att tro att tjejerna går i gång på kanin-låten. Fast i och för sig, dom är bara 6 år...

Och ni ska veta hur mycket som skriker så fort man pussas. Jesus! Det får mig nästan att sakna praoen jag hade för snart ett år sen i Toms mammas tvåa. Jag trodde det skulle vara en terror att spendera en hel vecka med 8-åringar, men det var ärligt talat skitkul! Strax efter det började jag ju jobba på Lek Palatset också. vad är det med mig egentligen?! Jag ska ju hata barn...

Men nu är Tom påväg med un helado till mig. Han lyxade nämligen till det och gick och köpte glass med Bill.

Lucky number 25017



Så, nu har jag gjort dagens goda gärning.
Skriv på här för att ändra attityden kring våldtäckter i Sverige.

Musica, por favor

 
Oh Sleeper - Vices like vipers

Inhale Exhale - It's myself vs. being a man


Taste of chaos



Nej, så kul ska jag inte få ha det på lördag. Jäkla osamarbetsvänliga ekonomi! Jäkla skit! Jag får youtuba i min ensamhet istället.

06-10-08


Bild: gatukonst.se

Nej, nu blir det My name is Earl, telefonen och sängen. Imorrn är det uppstigning klockan 6...
Godnatt på er!

Om promenader och piercings

2 timmar promenad ute med Sandra, choklad och fanta. En perfekt kväll med andra ord.

Igår tog jag äntligen ut ett av mina örhängen, det jag tog uppe på örat, i brosket (svårt att förklara) i våras. Det har nämligen vägrat läka och varit omöjligt att sova på sen dess. Så igår fick jag nog och tog ut det. Freedom!
Istället så ska jag sätta in en stav under underläppen, i mitten och kanske, kanske ta i naveln. Måste bara sluta tjocka mig först. Tatueringar lär också komma inom kort. Pappa är på, så varför inte?

Så nu har jag bara två hål på högra, och en 6 mm töj på vänstra. Tomt.

19.39

Munchies + en left-over pizza i kylen känns grymt!

Måndag igen



Min helg är redan fullbokad, och det är måndag. Det vankas inspark, tjejmiddag och Taste of chaos. Spelningen får jag nog ta och stryka, för min ekonomi samarbetar inte med mig just nu. Men inspark blir det i alla fall på fredag, och så skynda där ifrån efter det och fira söta Varro som fyller år. Lördagen är fortfarande en secret, så jag inte råkar avslöja något jag inte ska.

Men inspark var det ja. Som den tjejen jag helst inte vill vara innerst inne, är så har jag redan börjat fundera på vad jag ska ha på mig. Jag har inte kommit så mycket längre än till skorna. Men det lär ju vara en given hit att bara dyka upp i guldklackar och en bag in box. Det tål att funderas på...

Hjälp, vad man missat mycket!

Gah! Jag blir aldeless mörkrädd när jag klickar in på klasskompisarnas bloggar och ser hur mycket plugg vi har. Det är uppsatser, hemprov och inlämningar som verkar ta timmar att göra. Och allt det har jag missat på en vecka!

Den här veckan som kommer, kommer med andra ord inte vara en rolig vecka nån stans. Undra hur mycker man måste muta Tom för att han ska offra sig och hjälpa mig... En bj och en muffin kanske räcker?

Låt oss säga att en städning var nödvändig


Bild: gatukonst.se

Mitt rum har never ever varit så rent som nu. Jag har dammtorkat var enda nanometer av mitt rum, vikt in tvätt, rensat och sorterat. Men nu är rummet damn fine i alla fall. En dusch på det och allt är great bananas.

Imorrn blir det skola igen för första gången på en vecka. Jag vill inte ens veta hur mycket jag missat.

Update om helgen

I förrgår var jag och Tom med Becca och Oscar på kvällen och hade det ultramysigt. Det blidde tjockismat och Date Movie. Finfina grejer! Sen tog jag och Tom en tidig kväll och la oss redan runt 12 hemma hos mig. Gissa vem som låg och hostade som en renrakad pedofil hela natten. Noll sömn för min del. Men lite kul var det att retas med Tom och snora i hans öra när han försökte sova. Jag är världens bästa flickvän.

Gick upp tidigt igår för att äta frukost ute med mamma, köpa bullar, fika och sen gå till optikern. Jag ska nämligen skaffa linser. Eller vi får väl se hur det blir med det och hur mycket min mamma älskar mig, för dyrt kommer det bli. Sen åkte jag ut till Kungsängen för att fira min pappa som fyllde år. Det blev massa god mat och en hel del gott att dricka. Och som om inte det räckte så var jag grym och vann på frågesport. Nu snackar vi ren utklassning!
Fast jag och min käre bror tog en tidig kväll och åkte hem redan efter 10-tiden. Skämde ut mig lite lagom mycket på bussen... Well well. Landade hos Tom en timma senare och mös med honom.

Idag har jag varit konstant sängliggande. Och det har varit så grymt skönt! Mamma hämtade upp mig för någon timma sen och bjöd på bakispizza. Sen så har vi beskådat vårt finfina vardagsrum som nästan är klart. Det är mighty fine, ska ni veta.

Men nu ska jag ägna mig åt lite städning av mitt rum. Visst låter det spännande?

På partaj-humöret


Jag är grymt sugen på en drink eller två och dansa med mina grymt snygga kompisar. Men icke. Istället ska jag bara ta det lugnt så jag blir frisk på riktigt.
Men näste helg gott folk! Då vankas det inspark och sen en suprice. Awsome!


Målningen avklarad


Bild:
Inte den vackraste, men jag ville demonstrera min friskhet.

Efter en dusch och en omgång smink så är man människa igen! Förkylningen är nästan borta också, tackar som frågar. Fast det är jättefint att jag inte fick bort alla färgfläckar från mina armar så jag är prickig och fin. Aja, dom är ett bevis på att jag faktiskt att dragit arslet ur soffan nån gång den här veckan och faktiskt jobbat.

Jag är kär i min finfina jacka från Monki (bilden). Och jag börjar misstänka att jag har en liten böjelse för korta jackor med upprullade eller korta ärmar. Är nämligen uppe i 4 stycken på ett halvår. Jag gillar jackor helt enkelt.

Re-painting

Vad är det med folk och smsa mig när jag ligger och sover?! Jag tror jag har fått 8 sms den här morgonen från olika personas. Jag är mister populär.

Just nu håller jag och mamma Holden på att måla om vardagsrummet. Vi är grymma helt enkelt! Är strax klara med första strykningen. Mtv 2 i bakgrunden håller oss peppade. Mamma är cool och tycker att Arctic Monkeys och The Shins är bra.

Gräddvida vägar och nån fondtapet ska det bli. Kan langa bilder på söndag när det är klart.