Varför vi hatar torsdagar

Igår åkte jag och Matilda in till city efter Sam A och shoppade och fikade i x-antal timmar vilket ledde till att vi missade spanskan. Nej. Vad. Synd. Istället så kom Matildas pojkvän, Jimmie förbi så vi satt kvar på fiket nån timma till innan jag började dra mig hemmåt.
Blev det nåt plugg då? Nej nej. Tom bestämde sig nämligen för att bli frisk igår så han kom förbi och vi... ja vi stannar där. Höhö.

Idag har det ju vart ett sånt där underbart härligt pissväder där det är 3 plusgrader och konstant regn. Så vad passade bättre än 2 timmar orientering i Hagaparken?! Jag och Metal-Jacob i min klass var troopers. Alla tog det asserious, men vi knallade omkring och kom in i mål 2 timmar senare med 6 kontroller tagna av 20, och blöta skor. Jag är oerhört nöjd med min insats.

Nu sitter jag äntligen hemma, i gott sällskap av ett par vaniljmunkar. Dom tvingade mig att köpa dem under grovt pistolhot i Sumpan. Typ. Måste försöka plugga lite också till imorrn för ikväll ska jag möta min lillebror vid Odenplan för middag och nån random musikal. Asgay.




KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback