Inte Barkarbys next Top Model.

Säga vad man vill men hot damn vad bra jag alltid blir på bilder! Ehh, ja... Kameran är som sagt fortfarande hos min käre papps så ni får stå ut med mina drägg-bilder till jag orkar ta tummen ur röven och åka och hämta den. Troligen nästa månad alltså. Jag och ta tag i saker brukar inte riktigt gå hand i hand. Lata, lata, lata jävel.

Magen mår inte helt hundra. Att trycka i sig chokladpudding is not the shit när man är laktosintolerant och vägrar inse fakta: I don't do milk. Men det var så jäkla värt det. Så resonerar jag alltid i och för sig. Pudding är alltid värd att lida lite extra för för jäklar vad man kommer uppskatta den mer sen när man ligger och lider. Hah.

Så vad händer ikväll då? Inget, absolut inget. Jag ska ta det lugna gatan och försöka sova ut imorrn. Vid ett-tiden så dyker nämligen alla syskonen upp (minus lillebror) och det vankas lite försenad påsklunch. Eftersom att alla bor på olika håll så brukar det bli lite svårt att tima sånt. Så det blir mat och godis och allt det där. Victory.




KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback