Jag rymde för ett litet tag.

Är ute hos pappa i Kungsängen nu as we speak. Ni vet när allt plötsligt blir för mycket och man tillslut får ett bryt för absolut ingenting? Idag var en sån dag. Jag fick inte komma på bussen för att jag hade fel busskort med mig och fick gå en halvtimma hem istället. Gissa vem som delade ut diverse svordomar till busschaufören och störtjöt hela vägen hem. Jag grät som ett litet barn ärligt talat. En bortskämd unge som inte fått sin glass.

Så ja kände att jag ville komma iväg lite helt enkelt. Pappa duger fint. Komma hit till mitt lilla rum med ljusgula väggar vid vattnet och noll mobil-täckning. Äta thai-food och hyra film. Helt underbart. Skäms nästan lite för att jag inte är här oftare. Men oftare kommer det att bli. Har lite news som jag sitter på men berättar inget förens allt är kirrat och bestämt. Exiting, huh? Nästa vecka får ni veta i alla fall om allt går vägen. Wie.

Men nu ska jag bädda ner mig framför Svamp Bob säsong 1 och klunka ramlösa (har tydligen vätskebrist). Imorrn är en ny dag och den ska bli bra har jag bestämt mig för. Inga bussmissar - Inget tjut. Men först sova.





KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback