Anonyma Bloggare - finns det?

Jag har kommit fram till en sak: att jag har blivit en sån där. En... bloggare. GAH! En sån som skriver om pisstråkiga saker och har noll humor eller en sån som updaterar om skitonödiga saker (typ att man har städat) och fotar sin middag. Hujeda mig! Jag har ju alltid skrattat åt dem och sagt att se en sån kommer jag aldrig bli. Nu har det gått så långt att mitt liv halvt kretsar kring mentala inlägg och att jag gör små önskeoutfits.

Förut kunde jag läsa igenom min blogg och småfnissa för mig själv och tycka att jag är helt genialisk. Nej jag är inte alls lite självkär. Men nu... nu skäms jag nästan. What have I become?! Snart lägger jag upp dagens outfits och diskuterar Gossip Girl och The City. Nej skärpning nu Emma Håll-den! Jag lovar att bättra mig.



Postat av: melws

Du. Äntligen en person som känner lika. Jag har bloggat om att jag har städat/tvättat/promenerat. När droppar ungen ut och mamman blir fulländad? Då borde jag ha en bra ursäkt för vad jag håller på med.



Något ont har tagit över oss. Vår skit är oändlig. Fast jag tycker det är intressant att läsa dina onödiga(enligt dig) inlägg.

2009-08-24 20:53:02
http://charitable.blogg.se/
Postat av: EMMA

MELWS: You're not alone liksom! Haha ja det skulle förklara allt.



Bloggjäveln sitter hårt och djupt i oss båda så det blir svårt att ta sig ur skiten, men din skit är faktiskt bra skit den med.

2009-08-25 12:58:02
http://holdens.webblogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback