Bleed the dream - Broken wings.



Jag känner mig så jäkla äcklig efter att ha krälat runt i allt damm idag så nu blir det ett långt, lååångt bad. Ska försöka få med mig Noah-babe också, även om det blir sjukt trångt i mitt lilla badkar. Sen blir det till att köra på lite grooming. Imorgon börjar jag om skolan efter 4 månaders uppehåll och jag är inte så pepp på att dyka upp med smutsigt hår och dålig hy, luden som jag är. Och det är en brand new skola också. Schpännande!

Fatta hur sjukt det känns för mig: 4 månaders nada och sen tillbaka till skolan. Och innan dom där 4 månaderna så var jag ju nästan ändå aldrig i skolan (för er som inte hängt med så länge så var jag sjuk och opererades i våras på grund av mina gallstenar.). Crazy är vad det är. Så jag ska bada, raka, skrubba, peela, noppa, fixa håret, göra en quick facial och allt det där. Tänk om jag kunde anstränga mig lika mycket för Noah...



Postat av: melws... du vet

WHAT. Tiden går ju sjukligt fort och helt plötsligt ska Emma till skolan. Hur snabbt snurrar jorden liksom? 100x1000?! WHAT WHAT I SAID WHAT?!

2009-08-18 00:37:05
http://charitable.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback