Hejdå.

Åker helt spontant iväg med Varro till hennes lantställe. Vi hörs i slutet av helgen. PUSS



Postat av: Amanda

Hej Emma, jag ska bege mig till London på en tredagars weekend i september, efter att ha följt din blogg under en tid har jag dragit slutsatsen att du har ganska bra koll på London. Skulle vara kul om du ville tipsa om lite butiker och uteställen. Är 18 ett måste om man vill gå ut? Tack för en suberbra blogg med många vackra bilder! Kram

2009-08-08 15:40:49
Postat av: EMMA

AMANDA: Va härligt! Nej du är inte helt ute och cyklar där :) SoHo, Camden market, Oxford street och Notting hill är nog shoppingställena jag skulle rekomendera. Annars är det ett bra tips att hålla sig till Cirkle-line:n på tunnelbanan (den rosa linjen om jag inte minns helt fel) så håller du dig runt city och hittar säkert massa andra affärer.



När det kommer det klubbar och sånt så har jag iaf aldrig haft några problem att komma in sen jag var 14-15 år :p men jag är iof oftast i en förort till London, Gillingham när jag festar så jag har inte hundra procent koll på hur det är inne i city. Men att köra på det gamla vanliga tuttar under hakan och lite klackar lär väl funka? ;) Annars om du nu skulle ha vägarna förbi Gillingham så MÅSTE du gå på Tap n Tin - en helt otrolig rockklubb med 4 dansgolv (några ute! :D) där man får lyssna på grym musik, dreggla över alla rockers och dra en öl. Asnajs.



Men annars så kan man ju alltid köpa sprit från en off lisence-matbutik (det är lättare där, om det inte står full lisence på deras skyltar så är det en off lisence.) och sätta sig på hotellrummet haha ;)

2009-08-09 16:59:45
http://holdens.webblogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback