Weekend at Varros place.






P1. Nere på båtbryggan. Man skymtar stugorna. P2. Vid blå lagunerna. Kia ville också bada. P3. Varro försökte sätta en ny trend. P4. Mitt i natten hittade vi en liten båt och tog oss en liten tur. P5. Obligatoriska fotbilden.

Jag har haft det så sjukt jävla underbart ute på Ekerö med Varro! Awsome väder, god mat och gott att dricka varje dag.  Båtturer hit och dit, The Notebook och PS. I love you på kvällarna. Sista kvällen kom Noah och Korvo ut och joinade oss så det blidde vindrickande nere på båtbryggan i kvällssolen med kluckande vatten i bakgrunden, vindrickande på klipporna, vindrickande till maten, vindrickande i en bastu mitt ute i ingenstans natten (det var förörvigt där vi fyndade flytbåten). Vi kan alltså samanfatta det till att det blev en hel del.

Det känns idag. Det känns jävligt mycket faktiskt. Men efter att vi hade åkt en tur med båten och badat så släpptes jag och Noah-babe av vid Görvälnbadet och åkte hem därifrån. Nu är han på bio med sin lillasyster och ser nya Harry Potter och jag ska in i duschen. Dusch var något som inte existerade ute på Ekerö och jag har inte tvättat håret på typ en vecka så jag lär väl hitta något nytt och spännande i det. Något att se fram emot.




KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback