En jävla massa text.



P1. Snygg var man på The English Shop. Dom hade FINALY fått in världens godaste choklad. P2. Så snygg var min babe på TULLY'S (Dom har stans bästa Chai-latte där).

Long tome no see, men jar var busy hela dagen igår. Åkte in till Söder med Babe för att luncha på TULLY'S och byta lite julklappar. Mötte upp Mikaela-göllet på Odenplan lite senare och spatserade runt lite i City. En fika på Hurry Curry hann vi med innan jag och Noah begav oss hemmåt. Passade på att träffa Varro en snabbis och byta en volymtång mot en locktång innan middan. Sen blidde det big time-dreggel framför Victorias Secret Fashion Show, färga utväxten, bada och total grooming av hela kroppen. *Haha nödvändig resumé*

Idag mina vänner, idag ska jag och Noah konska med oss halva Systemet känns det som och sätta oss på bussen mot Norrtälje. Ikväll blir det parteeey hos Mikaela så vi ska assistera med införskaffning av diverse mat, matlagning och sen ta den obligatorska första drinken med Mikaela när vi fixar oss. Det lär bli la skoj.

Det är inte lätt när det är svårt.


Jag är på ett sånt jävla pisshumör. Fattar inte vad det är som händer. Allt var prima ballerina och så helt plötsligt slutar det med att jag står och skriker på Noah ute i regnet fast han inte har gjort något. Fattar ni hur jäkla jobbigt det är att vara crazy-biatch twentyfour-seven? Jag hänger verkligen inte med. Hej mano-Emma!

Nu sitter jag i alla fall i Noahs soffa och kollar på kattungar på nätet. Kan väl lika gärna bli crazy cat-woman när jag ändå är i farten. Har en liten thing för små gråa lurviga kattbäbisar med vita tassar. Men nu ska jag gå och dö eller nåt. Blä på mig och blä på livet. Seriöst, allt känns så jäkla onödigt just nu. (¤#/"&/#"¤/")

Den där första gången.

flickr.

Det fanns en fläck i högra hörnet av taket mindes hon. Hon kunde den fläcken utantill: Varje nyans och färgskiftning och hon visste precis vart konturerna böjde sig. Var det en kaffefläck, eller kanske utsmetat snus? Just den fläcken hade hon i alla fall stirrat på i en halv oändlighet och samtidigt lyssnat till hans flämtande andetag som sakta börjat bli regelbundna igen.


Hans hud hade varit brännhet mot hennes svala lår och handen svettig med fingrarna flätade i hennes. Hon hade inte vågat vända huvudet och möta hans blick utan bara fortsatt stirra upp i den där jävla fläcken. Nej hans blick skulle hon inte klara av. Såg han glad eller besviken ut, eller såg han ut precis som vanligt? Ingen av dem kanske var vanliga längre. Inte efter det här. Hon kände att hon var sig själv, samma gamla sextonåriga tjej som alltid fnittrade nervöst när hon tänkte på honom och som tyckte om att doppa pepparkakor i mjölk. Men något med henne kändes ändå så annorlunda. Så nytt. Och hon var rädd för att han också skulle vara annorlunda, någon ny.


En bh låg slängd över fåtöljen, kläderna i en hög på golvet och strumporna hade han inte ens hunnit få av. Men det skulle hon inte lägga märke till förens han mumlat att hon kanske borde gå nu för klockan var mycket och mamma kommer nog komma hem snart. Först då skulle hon våga dra ett djup andetag och möta hans blick. Hon skulle inte se någonting annorlunda i den. Inget nytt men inte heller något vanligt eller bekant. Hans blick skulle inte säga henne någonting.


Lite presenter.






Hej Stockholm.


weheartit.


Hallu bloggen! Är ÄNTLIGEN hemma. Eller jag kom visserligen hem igår men var inte så pepp på att uppa efter 3 timmars sömn och 70 mil i en bil. Kramade och pussade på Noah-babe istället hela kvällen och resten kan ni nog lista ut själva. Snacka om att jag hade serious sex-abstinens efter en vecka utan karln! Illa var det.

Idag har jag svängt runt i Vällingby Centrum med Noah. Det blidde en liten visit hos kiropraktorn, thai-lunch (Noah bjöd, duktig pojke) lite snabbshopping och sen hem och öppna presenter hos mamsen. Blev bland annat en snorfin klockradio/iPod-högtalare och myskläder rikare. Visar så fort mitt kamerabatteri är igång.

Alkolisten talar ut.

Kroppen börjar ta stryk efter att ha klunkat vin/xider/glögg varje dag men det är ju sista kvällen här och vi vill ju inte ha någon onödig extravikt när vi åker hem så det är bara att dricka upp skiten heheh *hej alkoholförgiftning*. Lär ju hinna återhämta mig tills nyår förhoppningsvis (lillebror parkerade en glögg framför mig while writing). Vet inte om jag uppar mer, men om inte annars så hörs vi imorrn kväll. Puss på er!


Arkivbild.


God morgon mina små trudilutter. Fick en ofrivillig sovmorgon och vaknade inte förns alla hade åkt till Åreskutan - UTAN mig *buhu*. Det är ju i och för sig bara för mig och mitt ass att sätta oss på bussen dit men vädret är grovt disigt så jag vet inte hur det blir med skidåkningen idag. Jag ser ju som en kratta så jag kan vara en liten mindre fara för min omgivning. Men om vädret lättar så hoppar jag in i skidorna och drar ut snabt som satan. Vi bor ju i princip mitt i en backe så det är pretty damn najs.

Idag är sista dagen här så ikväll blir det till att packa och lämna tillbaka skidor och shiz för imorrn blir det bilen hem. Hem till min babe! Ska hångla sönder honom big time. Men nu ska jag äte frulle. Puss.


Status.

Hår: Toffs mitt uppe på huvudet (kör på stickat pannband i backen så det är det enda som funkar)
Smink: Eeeh, har knappt haft något på hela veckan så nee.
Outfit: Lite halvlyxigt med Hanky Panky-undies under men sen är det underställ som gäller.

Varför jag skriver det här: Jo alla har däckat i soffan och den här datorn har ingen photo booth som jag kan skämma bort er med (heheh...) så det här får duga som tudsfördriv.

Hoe hoe hoe. (bara jag som tycker att det låter lite wierd?)


Så här såg jag ut igår när jag posade loss inne på toan. Är mitt uppe i en görmysig jul (vi firar två dagar eftersom att pappa är engelsk) och jag har ätit så mycket att jag antagligen kommer spy om jag ser en enda köttbulle igen. Holy cow, det är tur att jag kör på skidorna hela dagarna annars hade Noah fått hem one fat girlfirend på söndag. Ska bygga ihop något ätbart, ta det lilla lugna och sen blir det ut i backen igen. PUSS!


GOD JUL PÅ ER!


On the top of the world.

P1. Min storebror friar!!!!!!!!!! (IIIIHHHH *blev jätteemotional*) P2. Vi firade med champange. (Det är inte lätt att vara snygg på 1400 meters höjd) P3. Min låtsasmamma och jag så långt upp man kan komma på Åreskutan.

Vilken jäkla dag hörrni! Vaknade tidigt som satan för att ta bussen till Åreskutan. Sen tog vi alla liften upp så långt man kunde komma och klättrade resten av vägen för att komma till toppen. Det var ingen fara sådär. Tog bara över en timma i snö som man fick vada igenom och sista biten fick man klättra för kung och fosterland... Och sen när vi väl är där uppe så *konstpaus* FRIAR MIN STORE BROR TILL HANS FLICKVÄN! Jag DOG.

Nu sitter jag nybastad och nyduschad i vår lilla stuga och glor ut över the views. Det är så grymt jävla vackert här och den här dagen har varit frickin fabulous trots bergsbestigning och massive träningsverk. Ska fortsätta med mitt vinpimplande och gå ut på verandan och dra en kvällscigg strax. Imorrn är det jul men det antar jag att ni har stenkoll på. Sov så gott mina små *insert diverse töntigt namn, typ cupcakes* så hörs vi då.

Rubriks kub.

En spontan fråga bara sådär: Är det normalt för en tolvåring att lösa den här satans jävla kuben 7864 gånger per dag?

Totalt nödvändig info.

Halo. Sitter och svullar ostkaka *bra att jag är laktosintolerant big time* och glor ut över bergen. Vet inte vad det är (antagligen frisk fjälluft och motion för första gången på evigheter) men jag är helt slut och grymt harmonisk. Har bara lackat ur på min lillebror EN gång under dom här tre dagarna. Fattar ni hur sjukt det är? Visserligen kan mängden alkohol min kära lilla kropp slurpat i sig ha ett finger med i spelet. Jag blir nämligen väldigt snäll och kärleksfull när jag är lullig. Any hoooow, ska pallra mig ut i mitt sexiga underställ och ta en cigg och ringa min Babe som jag saknar så mycket att jag vill DÖ.

Sholahopp eller nåt.


P1. Utsikten atm utanför verandan. P2. Jag kommer komma härifrån med skrumplever. Ni ANAR inte hur mycket shiz som står och lockar heheh. P3. Precis så snygg är jag nu. Rawr.

Hoho! Jag lever fast jag måste erkänna att det var en mighty scary åktur upp hit. Snöstorm och noll sikt men vi överlevde. Har varit ute i backen hela dagen men kände efter en redig vurpa som halva Åre fick beskåda att det var dags att tacka för mig så nu sitter jag i vår stuga (med utsikt över hela Året *skryt skryt*) och värmer mig med en Jäger. Jag känner att livet är pretty damn nice nu gott folk.

Bakis som ett djur.


Det är sjukt orättvist att jag ALLTID ska bli så jäkla bakis! Mikaela-göllet kom förbi igår med en låda rött som vi partade på i mitt rum (det kan visserligen förklara dagens mående...). Följde med henne till stationen och sen blev det en walk hem i snön med Noah. (KLYSHMYS big time!) Krävde lite fylle-humpin' och somna fett nöjd.

Idag var el plano att vi skulle åka in till City och julklappshandla med en ångestattack ligger och spökar så jag får se hur det blir med det.  Ska i alla fall fota Noah och hans systrar och sen dra på bio med Babe. Packa måste jag också göra för imorrn bär det av till Åre! Det ryktas om att en platta Xide väntar på mig. Hujeda mig.

Friday, I'm in love.


God morgon världen! Sitter ensam hos Noah-babe och dunkar på min spellista (för er med Spotify). Får galna flashback's när jag lyssnar på vissa av låtarna och tittar ut eftersom att jag för exakt ett år sen, innan vi blev tillsammans, kunde sitta här hos Noah och lyssna på just dom låtarna och titta ut på snön. Get the picture?

För exakt ett år sen åkte jag till Bromma med nybakda bullar och julmust i väskan som jag köpt med mig från Pressbyrån och överaskade Noah som extraknäckte med att sälja granar. Och där satt jag sen i någon timma med honom och holy fuck vad kallt det var! Men det var så jäkla värt det för jag fick stå och frysa med honom.

Hahah blir fett sentimental nu, ush ush. Nu ska jag i alla fall slänga i mig något snabbt att äta och springa iväg och ta bussen. Ska till Kista med Varro och kolla på julklappar (antal julklappar köpte än så länge: NOLL. Antal dagar på mig att köpa skiten innan jag åker till Åre: två. Budget: obefintlig. HURRA!). Puss på er så länge.

Förspel.

Bilden dedikerar jag till Noah-boi och alla guys/girls där ute som också tänder på sekreteraren. Over and out.


Lite frågor i brist på annat.


Vilken svordom använder du mest?
Fan och kuk. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 05:45 om jag går till skolan. Visst låter det mysigt? Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Ja det händer men vette fan om dom hjälper :/ Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? The Knife - Deep cuts. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Jag VET men det är bara lungan. Vilken film kan du alla replikerna till? Alla Astrid Lindgren-filmerna typ haha :)

Läser du för skojs skull?
Om jag gör?! Läser flera böcker samtidigt, hela tiden. Pratar du några andra språk? Svenska och engelska flytande och så teeny weeny spanska på det. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Medusa eller i tungan och så svalor på mina ribs. Vad har du med dig in på bion? En mysig pojkvän, Fanta exotic, Tuttifruttigodis och lantchips - ALLTID. Vilken är din favoritdrink? Mojito, Vodka-lemon och polkagrisshots.

Vilken är din mammas hemstad?
Tror hon är född i Jokkmokk :s Din pappas hemstad? Gillingham utanför London. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Jag är fan grammar-Hitler! Visst att jag inte stavar så fantastiskt men jag DÖR av alla jävla särskrivningar överallt. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Jävla skitliv, så sjukt onödigt. Jag ska dö. Jag ORKAR inte mer. Typ så brukar det låta. Hahha ni behöver inte härmas.

Skulle du säga att du är trendig?
Trendig måste ju vara årets töntigaste ord till att börja med. Men njaä... Jag har rätt shysta kläder enligt mig själv och ser ju inte ut som någon mupp? Äger du en digitalkamera? Är inne på min tredje lille vän, en Canon EOS 1000d <3 Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Hon som spelade MArissa i O.C, Katy Perry, Megan Fox och Angelina Joulie (Synd att klaga - även om jag inte riktigt ser kopplingarna). Tycker du att du är attraktiv? Hell yeah. Eller det beror på, men oftast så vill jag gå lesbo on my self så det blir ett ja va?

Tummen är för vädret.



Lindsay's private party.


Klicka här för bättre kvalitet.

Oh snap! Otroligt vacker video och visst fan blir man lite smyglesbo av alla boob-flash's, eller är det bara jag?

Kirrar sekreterar-looken.


Noahs linne från WEEKDAY (Bejb, jag snor det heheh! Antar att du sitter på jobbet och smygläser), hundra år gammal kofta från H&M, glajjor från Ray Ban, uppsatt hår och så lite bling-bling och röda läppar på det.

And I must say I'm looking pretty damn sharp to day. Har blivit duktig på att börja använda min brillor igen och det tackar min syn för. Får sån jääääävla huvudvärk annars så det är ju lite dumt att jag bara låtit dom ligga och skräpa i 3 år. Nu ska jag bänka mig framför tv'n med massa massa thé (Gabriella, det är inte bögigt för är man britt får man free-pass på thé-pimpling!) och vänta på min ride till kiropraktorn. Kanske klappa en katt.

Utsikten från min säng.




Kunde inte somna inatt. Det mycket väl ha och göra med att min 105-säng kanske är snäppet för liten för mig, Noah och fettokissen eller att det var crazy snöstorm ute och Noah insisterade på att sova med öpper fönster, men vem vet... Hur som helst, den här dagen kommer oavkortat att spenderas i sängen känner jag på mig. Ska försöka leta fram någon relativt bra dvd att slänga på och hoppas på att jag får somna en yttepytte liten stund.

Död åt instruktionsmanualer!


Efter 3 år med min precious Motorola så tog jag över mammas gamla htc-mobil. Och om vi säger så här: Det är INTE någon vidare hit att blanda mig och noah plus en totalt oförståerlig instruktionsmanual. Det här blev till ett av våra mer seriösa gräl. Can't wait tills vi ska flytta och trolla ihop IKEA-möbler... Lär bli spännande.

Men åter till mobben: Den funkar men inte fan har jag fått in någon av mina ringtunes och jag är inte så pep på dom gamla sköna poly-signalerna. Fast lite nostalgisk blir man ju men jag skulle nog döda om jag var tvungen att vakna till skiten. Nu blir det blir kvällsfika med mackor och thé framför tv'n och ta det lilla lugna.

När man blir glad.


Åh jag blir alltid så jäkla glad när jag hittar någonting jag glömt bort. Hittade precis min asslappa t-shirt från Monki bland mina skor, en ring och ett pannband. Blir nästan lycklig i själen hahah. Nu väntar jag bara på att hitta en sepe-snygg crémefärgad bh som inte verkar vilja komma fram, ett par klackar och lite random smink.

Det blir inte mer spännande än så.


Att möblera om var ett grymt bra sätt att slippa tänka på märkte jag, så hela rummet fick sig en omgång nu på eftermiddagen. Tycker att det är skitskönt att ha sängen fri så jag slipper höra Noahs gnäll om att han inte får någon luft och att jag trycker in honom mott väggen*cry baby* hehe. Så ja, det är väl vad jag har gjort idag typ.

Jag langar poserna.


Börjar bli så jävla less på dom här ångestattackerna. Somnade inte förens 4 imorse fast jag la mig vid 22:00 för att se finalen av Hell's Kitchen. Hade tänkt gå till skolan idag för första gången på två veckor för att jobba lite i Digital Bild men det var no way in hell att det skulle hända så som jag mår nu. Kukhelvete! Det lutar väl mot en TILL hemma-dag med mig själv, katterna och Oprah. Känns bra när man är 17. Ni vill inte vara mig just nu.

Tycker att det är så fint med rosetter i håret.

Ps: Michaela Fornis nya bok verkar vara helt fantastisk.


Tips: Gå INTE ut idag.


Ni vet vart ni hörde det först! Och jag som ska till Café 44 och se liveband ikväll med Noah. Tror ni man kommer vara snygg då eller? Det är nu jag ångrar att jag aldrig investerat i någon vattenfast mascara och tycker att lockigt hår på mig ser förjävligt ut (Tro mig, det GÖR det!). Livet hade varit bra mycket lättare annars.

Edit: Hell to the no att jag går utanför dörren igen. Det blir myskväll istället. Hittade en gammal chathé-gömma jag hade glömt så ikväll ska jag pimpla thé och bada. Babe joinar mig självklart tar han med sig lussebullar och något annat gott *hint hint, Noah!* Funderar på att få lite plugg gjort också, hör och häpna.

Skriv in homtail. com och se vad som händer.

Okej det där var INTE hotmail.com. Den var jag då inte beredd på. Grym site för julklappsshoppingen kanske? Känner att dom där stringen fast i rosa skulle sitta fint på Noahs paket. Eller dom med inbyggd string...?


Vad knäppt.


Du är ju knäpp, mumlade han under luggen. Nähä, Ville hon skrika och skaka om hans blonda lockar. Som om jag inte redan visste att jag är konstig, helt dum i huvudet och bara allmänt störd. Som om jag inte vet hur mycket du hatar när jag sjunger högt på bussen och dansar baklänges genom korridorerna. Jag vet ju det lika mycket som du vet att man egentligen inte ska ringa 9 gånger i timmen eller klättra in genom ditt fönster mitt i natten bara för att få höra dig andas. Men jag kan ju inte låta bli, förstår du inte det? Jag är ju knäpp för att jag är så kär i dig.

Fast hon sa aldrig det. Det skulle hon aldrig våga. Vad knäppt.

Bilden är från maj. Saknar håret lite sådär.


Holy cow vad det snöar! Båda jag och mamma drog ett par vurpor var när vi var ute. Man känner sig så jäkla smart när man ramlar och skriker WHOO! samtidigt som man river ner närmsta passerande. Väldigt diskret.

Any who, jag kom precis hem från mitt bup-möte. Det var jag och ett gäng vääääldigt speciella individer. Vet inte riktigt, men jag tycker inte att jag hör hemma där. Jag är ju "normal". Jag har kompisar och ett socialt liv, pojkvän, familj och hela kittet. Det känns som att alla andra där är konstiga och blir slagna av sina föräldrar eller petade på av någon diverse farbror. Hajar ni? Men jag ska ge det en chans den här gången i alla fall.

Dolly Parton - Jolene.



JÄVLAKUKSNOPPSHELVETESSKIT.


Jag är helt slut i huvudet. Har gråtit, skrikit och gråtit lite till. Varit så arg att jag har bett Noah att dra åt helvete för att i samma sekund som jag sagt det ångrat mig som fan och tyckt att jag är världens största jävla idiot. Moodswings for the win! Nej fy fan vad less jag blir på mig själv. Nu ska jag mysa med min babe som jag egentligen inte förtjänar och sen kirra chips och tröstäta. Det där bup-mötet imorrn känns rätt så bra tajmat.

Men fan var bra då.

Någon fick en ångestattack igårkväll och grät hela natten. Någon har gjort sin pojkvän + familj riktigt ledsen. Någon skäms som fan. Någon somnade med kläderna på ensam i sin säng någon gång tidigt imorse. Någon ser helt hemsk ut idag. Någon vill få tag på sin pojkvän men någons pojkvän verkar inte vilja prata med henne.

Nej jag kommer aldrig, aldrig tillbaks.


HO HO HO! Nostalgifaktor på hög nivå! Och till något helt annat: Ni som har pojkvänner/flickvänner, blir ni också psykade om ni ska blogga och dom sitter bredvid och glor? Jag får värsta prestationsångesten och kan inte skriva ett piss. Lackar ur totalt såfort han ska rätta något stavfel också *normal* Han tar min mojo ju!

Hanky Panky.

Då var man två Hanky Pankys rikare. Tack Medina!

(Även om jag tror att Noah uppskattar dom mest)


Det är inte lätt när det är svårt.

Noah: Jag täntke ringa dig förut och viska att jag inte hade några trosor på mig.
Jag: Ehh, jaha...? Fast det gjorde du väl aldrig??
Noah: Jo, fast det var mamma jag råkade ringa. Det blev lite jobbigt sen.

Glad Lucia, eller vad man nu säger.



Igår var det lussefika at my place. Det var sketamysigt. Glögg, pepparkakor, vin, skitsnack och röka under fläkten. Älskar verkligen min vänner! Matilda-göllet sov över så jag har precis följt med henne till bussen och gjort lunch med Noah. Presenter fick jag också igår utan anledning bara sådär. Den ena ser ni på första bilden. Korvo är hunkigare än vad man tror. Tror jag sparar den på kylen till mamsen. Hon uppskattar nog den mest ;)

Ps: Whats up with my missing överläpp på andra bilden? Jag och Noah är fett förvirrade...

Lussefika.


Nu är jag och Noah fett mysiga i koftor och hela kittet. Rött läppstift har jag kletat på och satt upp håret på något funky sätt. Ska värma glöggen strax och duka fram lite. Snacka om housewife! Först langade jag middag till Noah och hans syster Alva-Li och nu fika. Noah kanske får för sig något... Well well, trevlig kväll på er!

Tittut (HAHAHAH mobbad titel eller vad?).


Morsning-korsning! Börjar min dag med Bättre skit och solsken. Ska ut på en walk med Natta strax i det fina vädret. Sen blir det hem och städa lite för ikväll är det jag som langar pre-lussefika. Puss på er så hörs vi!

Rip off.


Wanna-be Rikauteliggare, hehe. Gick lite sådär dock. Kvinnan är ju 89727 jävla gånger snyggare. I die.

EDIT: Hahahah är det jätteilla om man blir kåt på sina egna bilder? Tror det var sängkammarblicken...

1:a april (ur bloggen).


Det finaste som finns är den blicken.
Blicken som säger att det är du och jag nu.
Du vet den där blicken som ges under lugg.
Den blicken som får hjärtat att dunka lite för fort
och ögonen att tåras.
För den blicken påminner hur ont det gör
när det tar slut.
För allt tar slut.
Någon gång.
Den där jävla blicken inte går att sudda bort
när jag ska sova ensam i min tomma säng med svarta lakan
och jag inte kan sluta tänka på dig fast klockan är alldeles för mycket.
Blicken som inte går att stänga av.
Jag hatar den blicken. Jag älskar den blicken.

Räkmackor, glögg och kladdiga bäbisar.


Howdy how! Idag har jag chillat runt med storebror. Vi fikade i Vällingby Centrum, gled runt lite och sen glodde vi på tv. Förlossningskliniken. Oh. My. God. Jag har aldrig varit med om något mer traumatiskt i hela mitt liv. Till Noah: NOAH JAG VILL ALDRIG HA BARN!!!!!!!! Jag vill ha min punani sprick-free och intakt thank you very much.

Och så har jag varit med mami på IKEA och shoppat loss grejor till nya landet. Nu tror jag att vi är all sorted. Jag fick seriösa spenderingsitches i fingrarna men lyckades hålla fingrarna i styr. Duktig Emma. Något jag där emot måste spendera lite på är mitt hår. Ny färg och klippning. Det är lite kaos atm. Uväxt och wierd lugg, hua.

Cutsman.

Tror folk fortfarande att "emos" skär sig bara för att de är emos? Att det skulle vara något krav för att passa in i den stilen? Och att fjortisar absolut inte får det? Jag ser ärligt talat inte logiken där hörrni. Fattar inte folk att skära sig gör de som mår psykiskt dåligt och vill ta ut sin ångest. Att det är människor som behöver hjälp. För att skära sig är ett rop på hjälp - inte att få uppmärksamhet (vet att det låter lite dubbel det där, hajar ni?)

När livet är riktigt hårt.


Jamen ÅH! Vad. Kul. Jag vet att det är fett onödigt att gnälla och att det finns dom med hyperseriösa acnen som kanske tar åt sig jättemycket över att jag sitter här och whinar. Dom kan sluta läsa. Ända sedan i somras har jag kämpat big time med min hy för att få den att se nice and fresh ut och slippa kleta med smink hela tiden. Allt har varit prima ballerina för det mesta - tills nu. Plopp sa det och så satt han där. Trots ansikttvätt, masker, ansiktsvatten (som förövrigt fräter som satan!), zinkpasta och finnmedel så vägrar han dö. Varför, VARFÖR? :(

P o l y v o r e.



Bilden gjorde jag i Paint och Photo Scape.


Halv 6 imorse lyckades jag äntligen slockna. Tog en promenad all by my self innan och landade hemma hos Noah-babe och låg och terrade honom tills han blev sur och pigg och jag trött. Snällflickvän_92 va? Får väl gottgöra det sen, heheheh. Hehehehehhehe. He. Nej förlåt, nu börjar jag igen. Ska skärpa mig.

Idag har jag tittat på Noahs lillasysters julspel (SÅ JÄVLA SÖTA!!! Skrek till Noah att nu jävlar kittlar det i äggstockarna och att jag kommer sno nån liten blond sak snart om ingen stoppar mig. Noah tyckte jag var läskig och låtsades inte om mig resten av tiden), tryckt i mig lussebullar och sen pizza med mami. Jag kommer bli så jäkla FET efter allt jag tryckt i mig :( Och det är fett illa att jag har årets cravings efter sweet chili-chips.

God morgon / god natt.

Tänkte bara säga hej och att jag fortfarande är vaken utan några intentions att gå och lägga mig. Är klarvaken. Sitter framför datorn och pillar med texter och hittade en gammal spellista som jag glömt bort. Om orken faller på  så blir det nog en liten nattpromis och en cigg senare också. Det är ju inte så äckligt kallt så kanske.

Helt plötsligt slog det mig.


Och jag är så jävla GLAD att jag äntligen har kommit fram till det. Jag tvekar inte en sekund. Fast jag har haft en jävla skitdag (det är då jag inte brukar klara om att se mig i spegeln utan att gråta för att jag tycker att jag är så ful) så tycker jag att jag är SNYGG. Jag är ju fan gorgeous. Fatta hur mycket tid och energi jag hade kunnat spara om jag fattat det här lite tidigare: Jag är en sån där jobbig brud med jumbo-läppar som är snygg utan smink.

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger om.


Hittade den här listan hos Other filthy stories. Den är MYS I tell you! Om ni vill höra något annat MYSIGT så kan ni ju klicka här (för er med Spotify.) Jag ÄLSKAR MYSIGA låtar. Blir liksom fluffig och varm i magen *cheezy*

Lite tankar så här på kvällskvisten.


- Min absoluta favoritbloggare genom tiderna, Kirchen, har lagt ner. Vafan, inte OK! Började läsa hennes blogg för tre år sen och har hängt kvar trots x-antal bloggbyten så jag blev grymt ledsen nu. Det är ju sjukt, för på tre år så känns det som att man har lyckats känns människan där nere i norpan och nu är hon bara poff borta :(

- Är jag den enda som skrattar så jag gråter när jag ser ICA-reklamerna och blir helt aaw av Pedigre-reklamen? Jag tror att jag är för svag för tv. Can't handle it! Märkte att något var seriöst fel när jag satt och funderade vilken torrfodersmak som antagligen är godast och om jag borde köpa medel mot underlivssvamp bara för att.

- Min pojkvän är för bra för mig. Idag har jag varit en riktig bitterfitta och dumpat honom två gånger men det slutar ändå med att han kommer hit med mat han vet att jag tycker om och pussas. Jag är so not worth it. Visserligen är jag rätt så glad att han är så bra på att ignorera mig när jag blir sådär, men INGEN kille är så bra.

Resor jag hunnit med i år.




Tips tips tips.


Jag måste seriöst ta och göra någonting åt mina brows. Ser ut som att något lurvigt har krälat upp och dött på min panna. På långt håll kan dom nästan se bra ut men annars blir det liksom WOOOW! Tips på någon bra bryn-gel som inte kostar skjortan tack! (Håll med om att det var liiite komiskt att jag har en skjorta på bilden?)

Viagra till lilla mig?


Är det illa om Arga snickaren ger en någon blött i blicken och man dregglar efter en fjortonåring på Extreme Home Make Over? Antagligen... Tror att dom här lugnande dom har gett mig egentligen är kåtpiller eller något annat funky. Noah fick leverera en jäkla massa igår. Inte för att jag tror han klagar över det, hehe. Hehehehehheheheheh. Nej skoja bara. Alltså med alla heheheheh's. Han fick leverera. Okej, jag släpper det.

Ps: För er som undrade - nej thé-koppen har inget med saken att göra. Om man inte drar en riktigt långsökt samankoppling, men jag tänkte bespara er det. Hahaha SHIT vad jag ordbajsar! Sorry, jag ska sluta.

Godnatt mina små kycklingar <3.

Yo yo yo. Har precis krupit ner i sängen men är nog lite för drunk för att somna. Blir helt delirious och börjar se saker då, typ snoppar (nej jag driver inte nu. Det är fett skumt :s) så jag tror att jag ska hålla mig vaken en teeny-weeny stund till för mitt eget bästa. Kanske ringa min babe för ett booty call? Det här är första gången jag somnar utan honom på... ett år typ? Ja om man bortser från när någon av oss har varit bortrest men det gills inte. Det känns lite mysko. Men något som jag där emot är impad över är mina typing skills. Jag är ju grym!

Update.

En tripp till kiropraktorn och införskaffning av nya täckbrallor & pannband har jag hunnit med idag (daddys konto gråter). Och imorrn blir det ett nytt underställ. Är fett tagagd på rosa av någon strange anledning. Ska nämligen till Åre över jul så jag behöver upgrada min skidoutfit. Just nu är det brun jacka, vita brallor och vitt stickat pannbad.

Och hur mår jag då? Riktigt bra faktist. Jag mistänker att jag är ruskigt mano för antingen är jag on the top of the world eller så är jag suicidal. Låter spännande va? Hänger inte riktigt med i svängarna alla gånger. Väntar bara på att bup ska höra av sig så jag kan reda ut mina issues. 

Just nu sitter jag nybadad med årliga Xide med glitter i, i handen och gluttar på tv med daddy. Ska ra en omgång med fönen i håret och sen crasha i min nya säng (ÄNTLIGEN! Min förra säng jag hade här hos papap var så sjukt obekväm, Vaknade varje morgon med blåmärken på höften och axeln för att den var så jäkla hård. Asnajs, eller hur? Verkligen grym när man har dragit hem ragg. Noah sov seriöst hellre på golvet - and so he did - än att sova i min säng förut). Men först blir det en kopp thé och en kvällscigg.

Dagelidagen.


lastnightsparty.

Min statistik sa bara FJONG! och steg efter att jag berättade om hur jag egentligen mår. Borde kanske gå in i väggen lite oftare heheh? Hur som helst, idag har jag trippat runt på IKEA med mamsen och shoppat grejor till nya lantstället. Massa skit. Snacka om healing för själen. Lite folk var det också. Det gillas very mucho. Men nu ska jag gå och möta min lilla gullipluttinuttinussinuss (han kommer döda mig nu...) och ta en snabbpromis.

Saosin - Third measurement in C ac.


Cellophane it.




Vad tänker ni på?


Det är oftast de här tankarna jag har som snurrar runt i mitt huvud. Sen har jag en hel del annat på lager också men just de tankarna kommer och går. Vad onödigt det känns egentligen. Att gå runt och tänka så alltså. Hur fan orkar jag? Eller jag gör ju inte eftersom att jag mår såhär. Nån dag ska jag skriva upp saker jag tycker om med mig själv och se om jag kan komma på lika många saker. Jag tvivlar på det. Eller det beror iof på. Har jag en bra dag älskar jag mig själv och tycker att jag är god damn sexy. Men har jag en bad day så vill jag bara dö.

Och ni får stå ut med min skit just nu. Jag lovar att skriva om något annat "roligt" (jag tycker att jag är skitrolig och brukar asgarva åt min geniala humor i ensamhet *mobbad* men vette fan vad ni tycker hehe) sen.

Fråga.


Kan jag använda min utbrändhet som ursäkt till att skita i att köpa julklappar och spendera allt på lilla mig? Kan jag säga att det skulle vara bra terapi eller något? Det tål defintivt att funderas på i alla fall heheheh.

Lite smygreklam för min babe.


Åh älskade du! Du är så jävla fantastisk! Jag älskar dig så mycket att jag blir rädd för att allt helt plötsligt bara ska ta slut. Du är by far det bästa som någonsin hänt mig och jag älskar dig så otroligt mycket. Men det har jag i och för sig redan sagt trettioelva gånger idag. Men sånt kan man aldrig säga för mycket tycker jag.

Jag är så sjukt jäkla tacksam över att jag har en så underbar bf som står ut med mig och finns där just nu. Det är han som har fått stå ut med mina panikattacker, tröstat och lyssnat. Och det är han som har pussat på mig och fått mig att våga söka hjälp. Jag vet ärligt talat inte hur jag skulle klara mig utan honom. Han är bäst.

Dag 3 efter min melt down.


last nights party.

Idag är en ny dag och jag ska inte påstå att läget är så jäkla mycket bättre. Jag följde med upp till landet och målade några omgångar grönt på väggarna (grönt ska tydligen vara lugnande. The hell it was) men sen fick jag psykbryt igen och satt en timme under trappen nere i källaren och grät. Och när jag väl kom hem så hade jag en panikattack och grät helt hysteriskt på mitt rum i 3 timmar. Jag trodde inte att det var fysiskt möjligt att gråta så mycket, men varje dag ska man väl lära sig något nytt. Känner mig helt slut. Längtar efter sängen big time.

Nu har jag och mamsen hur som helst varit ute och köpt smågodis (jag kommer bli fet om mina föräldrar fortsätter med att pracka på mig godis. Ännu en sak att få ett bryt över? Hurray...) och så har jag lyckats trycka i mig lite mat för annars kan jag inte ta mina pain-killers för nacken och ryggen som jag fick från kiropraktorn igår. Ska hoppa ner i soffan strax och glo på Madagaskar som går. Det är på lite lagom nivå för mig just nu.

Btw, jag har valt att vara helt öppen om det här för er för jag VET att många av er som läser min blogg inte mår helt hundra och kanske borde ta tag i sina issues. Jag vill bara att ni ska veta att you're not the only one liksom och sen hur JAG gör just nu för att lösa det här. Jag skulle iaf bli fett glad om ni också tog tag i er själva.

Nut case.

Varför är det så hemskt att visa sig svag? Och varför är det så jäkla hemskt att erkänna att man är lite moody ibland. Alla mår piss ibland. Blir så jäkla less på hela den här blogg-idyllen när allt ska vara prima ballerina med frukostmöten, manikyr och nyshopade skor. Allt ska vara så god damn perfekt hela tiden, men livet är inte perfekt mina vänner - fast det hoppas jag att ni redan visste.

Det jag försöker komma fram till i alla fall är att jag har gått in i väggen. Igår satt jag med Noah-älskling och daddy på psyk-akuten hela kvällen och har slussats fram och tillbaka mellan bup och vårdcentralen hela dagen. Jag är atm sjukskriven från skolan och ska bara ta det lilla lugna tills det här har rett ut sig. Det är ingen fara och inge synd om mig. Jag har bara varit dålig på att ta hand om mig själv. MEN JAG SKÄMS INTE. Jag mår lite (okej, riktigt fittigt mycket) dåligt, men shit happens.

Och det jag försöker säga kära ni, är att jag VET hur sjukt jävla jobbigt allt kan vara. Tro mig - jag vet. Men det är så sjukt viktigt att ni fattar att det är okej och tar tummen ur röven och pratar med någon. För även om det är OKEJ att må dåligt ibland så är det INTE OKEJ att må piss konstant och börja skita i livet. Sök hjälp. Man är inte mobbad eller ett spec-barn bara för att man gör det.

Men med mig är det i alla fall rätt så bra. Jag har fått lite lugnande för att hålla humöret uppe och just nu sitter jag i köket hos pappa och kollar på när Noah-älskling och daddy trollar fram någon form av indiskt till middag (blir fett senimental nu hahah) och tycker att det här ändå har varit en mysig dag. Jag och pappa har varit hos olika läkare och kiropraktorn, fikat och ätit sushi tillsammans. Ikväll blir det som sagt indiskt och sen hyrfilm och smågodis i soffan. Det är PRECIS det jag behöver för dte är precis såna här dagar jag glömmer bort att ge mig själv. Imorrn ska jag följa med familjen upp till vårt nya country-place och måla om så det ska bli MYS.

Så lova mig att ni pussar på mamma/pappa/pojkvän/flickvän/kompisen/hamstern och tar hand om er själva! Ni är så jävla bra och låt ingen någonsin låta er tro något annat. Jag kommer blogga på som vanligt och när jag orkar. Vill inte ha några "stackars dig" eller nuttitnutt-kommentarer för det blir lite too much just nu. Och än en gång - det är ingen idé att säga att jag är fett mobbad eller nåt sånt för det här för I don´t give a. Jag är fett bra.

Name the pet - American boys.


Varsegod, min dagliga dos av skitsnack.


Pic: Gammal photo booth-bild från i somras.

Sitter som vanligt parkerad i Babe's soffa med en kopp thé. Noah är helt inne och någon hypermanlig actionfilm på 6an som jag fattar noll av. Har aldrig riktigt förstått mig på det där med 509845 skottlossningar, rädda presidenten, snygg sekreterare som blir gisslan och deffade hunkar som bara ser allmänt skitnödiga ut. Och Noah säger att Djävulen bär Prada och En shopaholics bekännelser är skit... Jo tjena. Jävla skitaction. DÖ!

Det blir väl till att lida en kvart till tills jag ger upp och mutar honom med MYSPYS nere på rummet, klär av mig i slowmotion och däckar lagom till han har fått av sig strumporna. Det brukar bli så. Nej men ush, stackarn.

Ps: Och till dig (Matilda) som sa att min blogg är typ världens bästa blogg - du får inte säga så! Jag blir ju helt mallig och får värsta hybrisen. Hur ska Noah stå ut med mig nu? Haha, men tack, jag blev SJUKT GLAD :)

Men åh. Vad snällt.


Fettokissen släpade precis hem en liten mus så nu har senaste halvtimmen gått till att lokalisera denne lille mus, fånga den och sen släppa ut den. Det var en process kan jag säga er. En jävla process... Tack Zerox.

Bloggtips, thank you very much.


Börjar bli lite less på min bloglivin'-lista. Vill dock inte ha tips där någon langar dagens outfits på leggings, H&M-linnen och Gina Tricot-koftor eller "fotobloggar" som bara lägger upp bilder på  frusna buskar. Jag vill bli inspirerad av fina texter, människor och pic's. Så om ni sitter på någon snygg/skön/duktig jäkel så hoollaaa!

Det lilla livet.


Jag är så sjukt hungrig! Wierd, för jag blir i princip aldrig hungrig. Kan liksom gå två dagar och fösöka komma ihåg när jag åt senast *seriös anorexivarning* men nu ni!  Nu dör jag! Mamsen är dock ute och införskaffar kina-mat åt oss så då blir det nom nom nom. Sen blir det julmust och julkalendern. Ska bara ringa hit Babe.

Varning för renoverings-reportage.





P1. Min ENORMA räkmacka jag fick när vi mellanlandade i Sala. P2. Klänypor. P3. En del av vårt pluttinuttiga nya lilla hus. Jag älskar det! P4. Köket! Hur tantastiskt är inte det? (minus golvet iof, men det ska fixas)

Idag har det varit full rulle. Först förbi mäklarn och hämta nycklarna, låna flak, sen åka och köpa pellets(?) till uppvärmningen av huset, låsa upp och bära in pelletspåsarna i nya huset (Okej, jag och mamma bara nada. Det fick min storebror äran att göra), glo runt lite och sen sätta sig i bilen hem igen.

Men huset är helt fantastiskt! Stort, ljust, fräscht och NÄRA till Estocolmo. Hade nog inte pallat med en 6-timmars drive annars. I helgen ska några rum få sig en omgång färg dock och nya golv ska in. Möbler ska väl daskas upp också. Det kommer bli så grymt fint som lantställe. En liten bäck porlar (kunde inte hitta töntigare ord) genom tomten, vi har massa fruktträd, kläderväxter på husen, 2 bodar osv.

Morsning korsning.

God morgon världen. Gick upp äckligt tidigt för att trippa iväg till skolan men mår sjukt... funky. Ingen feber (tvärtom - 36.1, mår illa och är helt yr *men buhu*) så jag ska följa med mamsen och kolla på vårt nya country-place istället. Det är najs att det bara är en timmas drive. Och därmed var onödigaste inlägget klart.