Lite frågor i brist på annat.


Vilken svordom använder du mest?
Fan och kuk. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 05:45 om jag går till skolan. Visst låter det mysigt? Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Ja det händer men vette fan om dom hjälper :/ Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? The Knife - Deep cuts. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Jag VET men det är bara lungan. Vilken film kan du alla replikerna till? Alla Astrid Lindgren-filmerna typ haha :)

Läser du för skojs skull?
Om jag gör?! Läser flera böcker samtidigt, hela tiden. Pratar du några andra språk? Svenska och engelska flytande och så teeny weeny spanska på det. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Medusa eller i tungan och så svalor på mina ribs. Vad har du med dig in på bion? En mysig pojkvän, Fanta exotic, Tuttifruttigodis och lantchips - ALLTID. Vilken är din favoritdrink? Mojito, Vodka-lemon och polkagrisshots.

Vilken är din mammas hemstad?
Tror hon är född i Jokkmokk :s Din pappas hemstad? Gillingham utanför London. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Jag är fan grammar-Hitler! Visst att jag inte stavar så fantastiskt men jag DÖR av alla jävla särskrivningar överallt. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Jävla skitliv, så sjukt onödigt. Jag ska dö. Jag ORKAR inte mer. Typ så brukar det låta. Hahha ni behöver inte härmas.

Skulle du säga att du är trendig?
Trendig måste ju vara årets töntigaste ord till att börja med. Men njaä... Jag har rätt shysta kläder enligt mig själv och ser ju inte ut som någon mupp? Äger du en digitalkamera? Är inne på min tredje lille vän, en Canon EOS 1000d <3 Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Hon som spelade MArissa i O.C, Katy Perry, Megan Fox och Angelina Joulie (Synd att klaga - även om jag inte riktigt ser kopplingarna). Tycker du att du är attraktiv? Hell yeah. Eller det beror på, men oftast så vill jag gå lesbo on my self så det blir ett ja va?



Postat av: issaa

Håller tummarna att det blir en novell då! :)

Jaa löshår är bra grejer. Men jag orkar aldrig sätta fast det under dagarna, det är alldeles för mycket begärt av mig som trodligen är den lataste kvinnan på denna jord. Så det blir ibland någon kväll innan utgång.

Men jag hade ingen aning om att du brukar ha löshår haha :)

2009-12-17 19:14:42
http://issahogman.blogg.se/
Postat av: Anonym

ISSAA: Gulle då :)

Ja det är ju en process så att säga :S Ja ha och ha, hade för cirkus två månader sen men det var min kompis gamla o rätt så slitet men ska kirra nytt efter jul :) finare när man har uppsatt

2009-12-17 19:28:31
Postat av: issaa

Jo det är ju det. Men jag ser ut som ett krockmongo när jag har uppsatt. Så det är lite jobbigt.



Men du! Vart ska man hänga i sthlm om man vill stöta på dig? :D haha

2009-12-17 21:19:12
http://issahogman.blogg.se/
Postat av: Anonym

ISSA: Ja du, pluggar ju på Odenplan men bor ute i Barkarby (outlet & IKEA så brukar alla hajja :P). Hänger väl mest i city o på götbacken :) vart bor du då min lille vän?

2009-12-17 21:49:53

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback