Nut case.

Varför är det så hemskt att visa sig svag? Och varför är det så jäkla hemskt att erkänna att man är lite moody ibland. Alla mår piss ibland. Blir så jäkla less på hela den här blogg-idyllen när allt ska vara prima ballerina med frukostmöten, manikyr och nyshopade skor. Allt ska vara så god damn perfekt hela tiden, men livet är inte perfekt mina vänner - fast det hoppas jag att ni redan visste.

Det jag försöker komma fram till i alla fall är att jag har gått in i väggen. Igår satt jag med Noah-älskling och daddy på psyk-akuten hela kvällen och har slussats fram och tillbaka mellan bup och vårdcentralen hela dagen. Jag är atm sjukskriven från skolan och ska bara ta det lilla lugna tills det här har rett ut sig. Det är ingen fara och inge synd om mig. Jag har bara varit dålig på att ta hand om mig själv. MEN JAG SKÄMS INTE. Jag mår lite (okej, riktigt fittigt mycket) dåligt, men shit happens.

Och det jag försöker säga kära ni, är att jag VET hur sjukt jävla jobbigt allt kan vara. Tro mig - jag vet. Men det är så sjukt viktigt att ni fattar att det är okej och tar tummen ur röven och pratar med någon. För även om det är OKEJ att må dåligt ibland så är det INTE OKEJ att må piss konstant och börja skita i livet. Sök hjälp. Man är inte mobbad eller ett spec-barn bara för att man gör det.

Men med mig är det i alla fall rätt så bra. Jag har fått lite lugnande för att hålla humöret uppe och just nu sitter jag i köket hos pappa och kollar på när Noah-älskling och daddy trollar fram någon form av indiskt till middag (blir fett senimental nu hahah) och tycker att det här ändå har varit en mysig dag. Jag och pappa har varit hos olika läkare och kiropraktorn, fikat och ätit sushi tillsammans. Ikväll blir det som sagt indiskt och sen hyrfilm och smågodis i soffan. Det är PRECIS det jag behöver för dte är precis såna här dagar jag glömmer bort att ge mig själv. Imorrn ska jag följa med familjen upp till vårt nya country-place och måla om så det ska bli MYS.

Så lova mig att ni pussar på mamma/pappa/pojkvän/flickvän/kompisen/hamstern och tar hand om er själva! Ni är så jävla bra och låt ingen någonsin låta er tro något annat. Jag kommer blogga på som vanligt och när jag orkar. Vill inte ha några "stackars dig" eller nuttitnutt-kommentarer för det blir lite too much just nu. Och än en gång - det är ingen idé att säga att jag är fett mobbad eller nåt sånt för det här för I don´t give a. Jag är fett bra.



Postat av: ullis

Klart som fan! Du är SJUKT jävla bra! :)

2009-12-04 22:54:03
http://papilio.webblogg.se/
Postat av: kirch

ja, du är fett bra! kom ihåg det din snygga jävel!

2009-12-05 02:45:33
http://finest.se/kirch
Postat av: Anonym

Grymt skrivet!

Hoppas det blir bättre snart

2009-12-05 13:31:50
Postat av: Linnea

saknar emma holden :) <3

2009-12-06 16:54:41
Postat av: Janneman!

U GO GIRL! :D<3

2009-12-07 08:05:17
Postat av: melws

Det bästa är att det idag finns hjälp att få när man rusar in i väggen. Det finns så många som gör det. Jag gjorde det även när jag gick i andra "ring" på gymnasiet.

Du är en sådan powerlady.



And I do not pity you.

2009-12-07 12:42:26
http://charitable.blogg.se/
Postat av: olivia

jag har blivit diagnostiserad med depression två gånger, och äter antidepressiv medicin för andra gången i mitt liv, och juste, jag är bara 18. det suger, det är sämst men det finns hjälp, och den hjälp som finns behöver man ibland ta. vissa dagar är jag negativ som fan och tror att ingenting någonsin kommer bli bättre, men egentligen så blir det bättre, nån gång

2009-12-08 19:36:49

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback