The new hair



Jag fick som sagt ett impulsryck i tisdags och färgade håret... rött. Eller ja, jag failade väl lite och måste dra en till färgning lite senare men än så länge så tycker jag att det är ganska najs ändå. Egentligen är jag le blonde, men har haft brunt/svart hår de senaste 3 åren så nu var jag sugen på något annat. Vi får väl se hur länge jag har kvar det för jag är grym på att tröttna snabbt.

Nu ska jag daska på lite smink innan middagen och dra en snabbröjning av rummet. Puss på er.

Escape the fate - The flood



Åh herre minjö vad het man får vara då!

I'm a bitch in the afternoon


Le Love

Det har varit en rätt så bloggtom vecka men min kropp har inte riktigt samarbetat med mig. Jag har nämligen haft så brutalt ont i magen att jag varit nära på att svimma ett par gånger under vintern och igår när jag var på väg till bussen fick jag en riktig jävla magont-attack så det hela slutade med några timmar på akuten. Min gallblåsa är tydligen inte helt som den ska så jag ska tillbaka snart för att göra ultraljud och hela baletten. Men det värsta var nog blodprovet jag var tvungen att ta. Jag HATAR nålar (vilket i och för sig är ganska ologiskt med tanke på att jag har har min piercing och mina töjar plus att jag klarade av att ta min p-spruta förut och tro mig - den nålen var inte liten!). Fick även klämma till med ett urinprov när jag ändå var i farten. Skitkul att försöka pricka i en liten plastmugg utan att få allt över sig när man har snoront i magen. Men jag hade tydligen dolda talanger för det där med urinprov, höhö. Men jag ska inte klaga, jag fick ju i alla fall hem ett paket med rump-piller som jag ska trycka upp om jag får ont igen tills jag ska tillbaka. Åh. Så. Snällt. Inget klistermärke med en kossa på, nej rump-piller...

Nu har jag i alla fall kommit hem från skolan. Hade bara spanska och matte så det är inge synd om mig. Mamma Holden fyller år idag så hon ska firas och sen så ska jag leka med mina vapendragare, Sandra och Nathalie. Men först blir det el duche och sen kanske ni får se någon bild på håret.

MENSBAD


Torsdag

Har precis haft en dag på akuten bara sådär. Inget illa, bara något med gallan. Nu ska jag sova.


Jag ♥ mina läsare



Jag älskar mina små fjortisläsare. Jag undrar vem det är som är ute, med tanke på att jag skrev Fjortis Guiden för över ett år sedan. Keep up the good work.

Thuesday

När vi ändå är inne på resor så kan jag meddela er om att det även blir en trip till London i slutet av mars. Stackars mig.

Är precis hemkommen från en viss Sandra där hon och Noah hjälpte mig att färga håret. Måste nog klämma till med en omfärgning igen om någon vecka så att det verkligen blir rätt färg för nu är det mest i hårbottnen. Sen fick dom i alla fall en varsin semla som tack för hjälpen. Det är galet vad snäll jag är.

Jag är precis lika tråkig just nu som jag verkar så jag slutar nu.

Vardagslycka

Och så var en resa till Kreta i Juni bokad.

Plötsligt händer det


She wouldn't let me be anywhere but inside


Så här såg jag ut någon gång förut.

Vi har äntligen börjat med estetiskt val så för en gångs skull hittade jag faktiskt en halv motivation till att gå till skolan i morse (jag älskar bild). Jag ska nog välja design-inriktningen i tvåan för då har man en hel dag i veckan där man bara har bild, foto, grafisk design and so on. Pretty nice.

Fick sluta en timma tidigare eftersom att jag inte har någon engelska A också. Så nu ska jag dra en sista omgång av rummet så det verkligen blir städat. Sen återstår det ju att se hur länge jag lyckas hålla det fint också. Jag skulle väl tippa på två dagar. Jag och städning har aldrig varit en trolig kombo.

Marilyn Manson - Heart shaped glasses

Queens of the stone age - everybody knows that you're insane


New shit



Kirrade speglar, ny papperskorg och klockan på bilden idag på IKEA. Småtjaffs som ändå behövdes. Fick en skohylla också så nu har jag i alla fall någorlunda ordning på mina 31 par (Men vem räknar?) skor i garderoben. Och klockan håller jag redan på att få ett ryck på. Den tickar...

Jag passade på att dra en omgång med dammsugaren också och plocka i ordning lite. Så nu ser det ju nästan beboligt ut om man jämnför med förut LÄNK.

Söndag

Dom senaste tre dagarna har jag somnat 7:00, 5:30 och 6:00 så jag känner mig inte lite sliten. Gårdagen semi-failade rätt så rejält. Fast jag och Sandra hade i alla fall roligt så jag ska inte klaga. Efter diverse missöden så kunde jag i alla fall stupa i sängen - klockan 6 i morse. Jag som skulle vara duktig och komma hem tidigt. 2 timmar sömn på det och det var tänkt att jag skulle upp och jobba. Men nej, det gick verkligen inte.

Så istället har jag sovit ett par timmar på dagen, blivit sms-bombad (varför sms:ar bara folk när jag sover?) och svängt förbi IKEA. Nu är det spegelmontering och sortering av skor som gäller. Återkommer inom kort!

Klart som fan att det blir en utgång



På 20 minuter har jag lyckats transformera om mig från slapparkläder till... något lite mindre slappt typ. Jag känner att jag inte skämmer bort mig själv med färger. Håret är som det är och alla naglarna tog självmord samtidigt men what the heck. Nu jävlar ska jag ha kul!

NU: Hitta mina svarta boots och bege mig upp till bästaste Sandra.

Helgproblem

Just nu har jag en del problem: En utgång står på schemat ikväll men jag ska upp tidigt och jobba i 10 timmar imorrn. Och om jag nu ska ut, hur gör jag med håret? Det lär ju inte hålla sig så överdrivet rakt om jag ska till bussen eftersom att det spöregnar. Jag vill ha trashade leggings men tvekar på att vädret och min förkylning tillåter det, så hur gör jag?

Å andra sidan så har jag en bok att läsa ut och chips & dipp att kalasa på. Kanske rent av borde ta en tidig kväll med tanke på att jag inte somnade förens halv 6 imorse. Ett bad känns i alla fall lite lagom lockande. Vi får väl se hur det blir.

Dagens sista

HELVETE! Jag missade min favorit zombie-film, Land of the dead på 6an. Den är ju helt underbar. För er som inte känner mig så kan jag ju berätta att jag har en sjuklig böjelse för zombiefilmer. Jag har sett alla - och då menar jag verkligen alla som går att se. Men sen är ju jag lite som jag är också.

Nu blir det sängen. Det är absolut ingenting på tvn och jag har lyckats tappa bort mina glasögon så att läsa känns inte så överdrivet lockande just nu. Jag har i alla fall en fettokisse att dela sängen med plus att det är nybäddat så jag ska inte klaga. God natt på er.

The night



Min fredagskväll bestod av fika och skitsnack på Gården med tjejerna. Skönt att komma ut efter mina veckor av sjukisolering. Efter att dom stängde blev det ett stycke promenad innan alla skulle hem. Jag var då inte så lite taggad på lite action, men icke. Jag är less på vintern! Jag vill ha sommar, Kreta, Arvika -09, grillkvällar och klippbad i solnedgången. Inget jäkla pissväder och frusen slask som är omöjlig att balansera på med klackar. Tro mig, jag har försökt.

Men nu ska jag fortsätta på min bok och dra en "tidig" kväll. Imorrn blir det la stada och utgång.

Jag har hittat en ny besatthet

"...och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


vad jag bryr om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig


vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde det
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig."


Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger om
(Hittad hos Michaela Forni)


Kattpussar


Bra jobbat

Vaknade klockan 5 i natt. Gick ut. Kom hem halv 7 och la mig igen med kläderna på och allt. Vaknade nyss. Eeh, fint att jag missade hela skoldagen med tanke på att min sista lektion slutar typ... nu.

En halv pizza ligger och väntar på mig i kylen.

UPDATE: Pizzan satt mer än fint. Jag vet att jag inte har varit Sveriges bästa bloggare på sistånde, men jag skyller på extrem sömnbrist, skoltrötthet och blandade känslor.

It's time



   
Nej inte ens jag står ut längre. Jag fattar inte hur jag har lyckats med det där på bara ett par veckor. Och chipsen och läsken?! Illa illa. Nej nu blir det skärpning. Ska koppla in iPoden och rensa, tvätta, dammsuga och byta sängkläder. Fy fan vad tråkigt. Jag hatar att städa :(

PS: Kanske är det dags för mig att köpa lite färggladare kläder?

Heaven help us

Tittade på nya schemat och upptäckte att jag har en helvetes-dag imorrn. Lektioner hela dagen fram tills 15:40 klingor inte så fint i mina öron. Kan det vara för att jag slutade 9:55 i min gamla skola, höh? Men å andra sidan så har jag en mega sovmorgon på fredag, bara 2 lektioner och en lång lunch så jag ska inte klaga.

Min planerade dusch blidde till ett bad. Det är galet vad mycket jag har badat och läst de senaste månaderna. Aja, bättre det än att sitta och tröstäta framför tv:n. (Having that said, så ska jag visa er en bild på mitt rum sen och bevisa att jag är dubbelmoralen själv. Det ligger nämligen 3 chipspåsar och 6 1,5 liters tomflaskor på mitt golv. Addera pantkassen på det.)

Men nu blir det Tila Tequila-repris i väntan på Scrubs.

05:00 AM


Öland kl. 5 på morgonen -07

YES YES YES! En resa till Kreta i slutet av juli kommer bokas i helgen. 2 veckor vit sandstrand, kall öl vid poolen och trubadurmusik. Stackars mig. Och eftersom att jag är tjej så var de första tankarna som slog mig:
1. Måste köpa nya bikinis. Never mind att jag redan har tillräckligt för 4 barnfamiljer. Måste. Ha. Fler.
2. Hur håller man benen ludenfria så länge? Waxning känns inte som ett lockande alternativ. Har lite taskig smärttröskel.

Any who, nu är det dags för en tripp till duschen. Någon (jag) har nämligen varit ute på en timmas jogging/powerwalk-runda. Nej jag har inte feber eller gått och blivit mentalt störd, jag behövde bara komma ut. Så det var jag, vägen och MCR i lurarna. (Jag brukar få sånna här att-nu-jävlar-ska-jag-komma-igång-och-träna-ryck någon gång i halvåret. Dom brukar hålla i sig ungefär en kväll.) Men ja, duschen var det ja. PUSS!

Dagen D

Sovmorgon, mys, Vinyl och strul med SL, pepparkakor, bok, somna på soffan, tv och somna i sängen.


H å r t i p s - P o k e r s t r a i g h t



Ett litet tips från mig till den som nu också misshandlar sitt hår med plattången dagligen: Lee Stafford's Pokerstraight serie. Den vänstra tuben använder man innan man fönar håret och skyddar mot värme och gör det blankt och fint. Sprayen har man i sen innan man plattar håret och skyddar lite extra och ger om möjligt ännu mer glans (och nu snackar vi bra glans, inte hej-jag-tror-inte-på-schampo-glans).

Jag har extremt självlockigt hår och det spelar ingen roll hur mycket jag plattar håret för sen när jag väl sitter på bussen börjar det frissa och ha sig direkt. Men icke mer! Fast jag brukar springa omkring i stan i fuktigt väder så håller det, och det mina vänner, det vågar jag nästan kalla för ett mirakel.

Jag har tyvärr ingen direkt koll på priser eftersom att jag fick just dom på bilden av Sandra men man hittar dom i alla fall lite överallt, bla. på KICKS.

Veronica Maggio - Inget kan ändra på det

Du ser på mig, vännen
Som om jag gjort något fel
Men se på mig, vännen
Och tro på mig nu, jag ber

Det kanske tar emot
men vi hör ihop
och inget kan ändra på det

Med bara lite mascara och onoppade ögonbryn


Sega tisdagar



Ja precis så här har den här eftermiddagen/kvällen spenderats. Bok, dator och tv. Addera ett lååångt bad på det. Nej fy fan vad slapp jag börjar bli. Det är inte ok! Ja det blir till en promenad senare helt enkelt. Känner mig lite i behov av luft, iPodlyssning och en tom väg.

Bloggkreativiteten har inte varit på top på senaste. Inte jag heller. Men det kommer. Det är på väg.

J u h f o d s a y u g o f

Jävla webblogg.se! Omöjligt att ladda upp bilder och inlägg. Återkommer så fort skiten börjar samarbeta.

I could use somebody



Fettokissen var söt igår. Nu ligger han och och slickar på mina blöta strumpor och är allmänt tjock. Jag kom hem från skolan nyss. Fixade det mest praktiska idag; lunchkort, datoranvändare och sånt strunt. Nu har jag ett paket nudlar som ligger och kokar och ett stycke bok som ska läsas ut. Ryktet säger att vi har en Paradis-ask gömd någonstans också.

18:52

Jag orkar inte känna mer.

M å n d a g


Så där såg jag ut för någon dag sen. Lite väl mycket stair-poser kanske.

Första dagen i nya skolan idag gick väl som det gick. Har inte någon direkt uppfattning om klassen riktigt och maten var väl kanske inte någon orgasm-varning direkt. Men å andra sidan hade jag en översnäll klass innan och åt restaurangmat varje dag. Jag får ta och vänja mig helt enkelt.

Något som däremot är sjukt skönt att att slippa pendla in till skolan. Förut var det ju buss-pendeltåg-tunnelbana-gå. Nu blir det bara 5 minuter på bussen istället. Den gillar vi!

NU: Middag
SEN: Powernap?

First day - again

Sådär ja! Nu är jag fixad och klar och ska ta bussen som går om 20 minuter. Börjar somsagt i nya skolan idag så det ska väl bli lite halvkul. Eller i alla fal latt lyckas navigera runt. Sal L216 langar nämligen ingen som helst logik.

Well well, återkommer senare. PUSS!

Early sunset over Monroeville


My Chemical Romance - Early sunset over Monroeville

Börjar dagen med en klassiker (Ja, jag vaknade nyss). Den låten var faktiskt den första jag hörde med MCR, för den som undrade. Och jag kan också meddela er att jag mår hundra gånger bättre idag. Det kanske var lika bra att jag satt inne igår kväll, för att trippa runt i klackar och skinnjacka är inte det bästa för en dunderförkylning har jag hört.

Jag satt uppe flera timmar i natt och skrev. And I must say it turned out pretty damn fine. Kanske kan daska in något citat från det lite senare.

Men nu ska jag dra på dra på mig trippla leggings och gå ut med iPoden. Behöver luft! Ni får mer än gärna tipsa om lite musik när jag är borta. Mp3:n börjar bli lite väl sönderlyssnad nu. Och om ni klickar i musikkategorin så har jag lagt in x-antal klipp åt er.

P A R T Y F R E D A G

Jag stog fixad, nysminkad och med Sandra i telefonen, beredd att trippa ut och hitta på något men icke. Planerna sket sig så det blir väl till att återgå till sängen. Åh vad kul. Jag börjar hata min säng nu. Det var längesedan jag hade en sån tråkig lördag. Jag hatar att vara sjuk. Jag hatar att bara sitta hemma och räkna minuterna. Jag hatar att känna mig ful och äcklig och bara snora.

From G's to Gents på mtv langar kvällens action och sen blir det Låt den rätte komma in-boken. Jäkla partyfredag...!

UPDATE: Haha, bra att jag har koll på dagarna också.

Jag börjar bli lite väl isolerad


Saker jag kommit fram till under dagen: En rulle toapapper är inte snäll mot näsan efter x-antal snytningar, att stanna hemma en vecka och hosta är precis lika lockande som det låter, att nagellacket flagnar efter 12 timmar är inte ok och slutligen; mobilen är vännen som alltid sviker. Fast min 7a börjar komma till liv igen. Duktig mobil.

Jag har hur som helst åstakommit stora dåd idag, te.x duschat till Mötley Crüe, ätit ett halvt kilo smågodis och ätit nästan en halv chevré-ost innan jag insåg att den gått ut.

S i c k

Fy fan vad jag har gått och blivit sjuk! Det räckte tydligen inte med en veckas konstans hosta. Nej, nu ska jag ha feber, nysa och snora också. Lite extra sexigt är det att jag inte kan öppna ena ögat också. Mhmm! Blä.

Så det blir till att fortsätta att vara sängliggande idag. Har bosatt mig under täcket med dubbla tshirtar och massa massa kuddar. Mor min var söt och hanlade med sig smågodis till mig så dagen är (nästan) räddad. Cribs-maraton på mtv och bloggar får stå för underhållningen. Återkommer när allt börjar släppa lite.

Over and out


Varför känns det alltid som värst på kvällarna?

Ni vet en sån där kväll när allt bara går åt helvete och blir fel och det ända man vill är att gömma sig under täcket? Eller när man gråtit så mycket att alla tårar gör så att det svider över kinderna? När man helt plötsligt bara bryter ihop och känner att man ärligt talat inte orkar mer. Att man bara sätter sig ner på frostig asfalt och gråter och väntar på att luften ska ta slut. Man vill bara sluta existera för en liten stund.

Det här är en sån kväll.

Om min mystiska kyl


Failade lite med ramen där va?

I sällskap av min PMS och i väntan på min take-away så blev jag inte så lite sugen på något att äta. Trippade ner till köket, öppnade kylen och fann då detta. Vad fan? Var är maten? Varför har vi bara ostar, saft och bacon? Och inte att förglömma: rödbetsröran. Det här är inte ok. Försöker min käre mor svälta mig? och värst av allt: Vart fan är chokladen?! Så många frågor...

Jag är inte perfekt. Jag tänker inte ens försöka.



Noll inspiration. Hostar sönder halsen, väntar på take-away och dricker vodka-lime. Håret är katastrofalt fult och jag ser mer och mer ut som en karl för varje dag som går tycker jag. Jag har ont i varenda millimeter av kroppen och hatar livet. Ja då var det alltså dags: PMS.

Och så blidde det helg

Var förbi nya skolan idag och hämtade ut mitt schema. Det duger väl i krig, men jag har varit med om bättre. Det ska bli spännande att se hur jag ska klara av att gå i en vanlig skola nu. Jag är van med top off the line-undervisning, egna datorer, restaurangmat och gymkort. Inte korvstroganof och windows-95.

Funderar på att ta en powernap och med en powernap så menar jag att lägga mig och sova fram tills middagen. Jag är på uselt humör. Börjar gråta för absolut ingenting och känner mig allmänt skit. The downsides med att vara nybliven singel antar jag. Annars så är det Vänner, Fresh Prince och Top Model som gäller. Och trots min bristande syn så noterade jag att vi har bullar i kylen!

När jag ändå är inne på gnäll-mood så kan jag dela med mig av att mitt öra gör så jävla ont! Dessutom så hör jag absolut ingenting på det heller. Börjar bli gammal och gaggig helt enkelt... Ni vill inte vara Emma Holden idag.

U p d a t e

Stackars mig som är ledig tills på måndag. Ja. Vad. Synd. Imorrn ska jag hur som helst förbi nya skolan och skriva in mig och få schemat... och allt det där. Har inte så mycket mer att tillföra världen just nu.

NU: Chilichips & Lara Croft

Kvällens bravader



- Lyckats måla naglarna för första gången utan att skrapa upp allt efter 3 minuter (YES!)
- Fått för mig att Kanye West - Love lockdown och Akon - Right now är bra.
- Undrat varför kylen inte på något magiskt sätt kan fylla på sig själv.
- ... och varför skafferierna alltid är oroväckande tomma när man verkligen behöver något med en sockerhalt.
- Funderat om det är dags att bli le blonde igen eller kanske färga allt rött? Det tål att tänkas på.


Jag tror jag kom nyss



Helt plötsligt blev världen lite finare, lite bättre.

Avenged Sevenfold - Little piece of heaven


S k o l b y t e



Trots extrem brist av sömn eftersom att jag somnade 3 igår så är jag på strålande humör idag. Solen skiner, fåglarna sjunger, snön är borta och jag har äntligen fått reda på att jag kan byta skola. Så på måndag börjar jag på SAM-gymnasiet och säger hejdå till Mikael Elias Teoretiska. Don't get me wrong, det var absolut inget fel på den skolan (tvärtom, jag rekomenderar verkligen den till alla er som ska söka snart) men det var inte min grej helt enkelt. Så jag åkte dit imorse för att break the news. Lunchade med Luddet (länk) och några fran hans klass sen på Åhlens vid Fridhemsplan innan jag åkte hem.

Så nu är jag skolfri fram tills på måndag. Fy faen vad skönt.

Nattliga tankar

Jag kan inte sova. Hostar alldeles för mycket helt enkelt. Blir törstig - går och dricker. Blir kissnödig - går på toa. Undrar som det är något på tv - det är det aldrig.

Och om 5 timmar är det tänkt att jag ska stå i duschen. Vi får väl se hur det blir med det.


Snack om designen igen

Jag är inte så lite sugen på att fixa om designen. Min är så jäkla... sne just nu. Allt ligger huller om buller och jaa... det failar rätt så mycket helt enkelt. Kirchen (länk) har där emot lyckats rätt så bra med sin.

UPDATE: Menyn har hamnat snett och allt ser bara allmänt knas ut. Men lugn, bara lugn, jag fixar det sen när jag har tid.

Fortfarande lika sjuk



Exakt så sliten ser jag ut just nu. Hostar fortfarande fint och harmoniskt så fort jag försöker andas, så för att fira det gick jag och Daniella ut på en promenad. Fast det var sjukt skönt att komma ut lite och prata av sig. Den kvinnan gör mig lycklig.

Nu är det House på 4an och julmust som gäller. Har en liter thé på G som jag planerar att klunka i mig inom en snar framtid.

Fucking äntligen

YES YES YES!!! Ett telefonsamtal senare och äntligen börjar skiten vända. Berättar mer om det imorrn. Spännande, huh?

A d i c t i v e


När man hostar



Gissa vem som sov från halv 12 igår natt till halv 3 idag? Dom där 15 timmarna satt mer än fint kan jag säga er. Hostar fortfarande brutalt mycket och halsen är inte bra någonstans men det är bara att bita ihop. Det är fan värt det när man får sova så länge. Jag älskar att sova!

Eftersom att jag inte åstakommit så mycket mer än att sova idag så har jag inte så mycket mer att säga än att nu ska jag trycka i mig resten av min pizza från igår. PUSS!

Om att må illa

Oh yes vad härligt jag mår. Höll på att byta piercing i badrummet nyss men var tvungen att springa ut på verandan mitt i allt eftersom att jag började må illa. Piercingen blödde fint och harmoniskt och jag låg och skakade på marken. Perfekt när man är dunderförkyld. Värt att nämna att ringen som jag hade i läppen innan egentligen är för liten så den hade skavt en skåra på insidan av läppen, bara för att äckla mig lite extra liksom. Nej fy fan, jag har definitivt varit med om bättre saker.

Mamma är dock snäll och åkte iväg för att köpa pizza. Den gillar vi. Har så jävla tråkigt så jag skulle kunna döda för lite action.

Musica por favor

Musik som spelas på repeat för tillfället. Tar mer än gärna emot era tips.

Placebo - Special K
Dr. Acula - Beverages
Untold - comprehensions of the...
The dust of Brian Howe - Valhalla
Bleed the dream - Should have known
Avenged Sevenfold - Litte piece of heaven
Bring me the horizon - Dimonds aren't forever
Escape the fate - There's no sympathyfor the dead

Nu kör vi!



UPDATE: Fixar lite i designen så det kanske ser lite knas ut fram tills jag är klar.


Magic fingers


(Länk)

Åh herregud. Hittade en film på Facebook när mitt käre ex, Tom, spelar Guitar Hero. Ni som nu också nördar det vet att Trough the fire and flames med Drangon Force på Guitar Gero 3 är helt sinnessjukt svår på expert. Fast det roliga är inte när han sätter det, det är allas våran kameraman Daji's reaktion. Jag dör.

The room

I brist på annat så tänkte jag ge er stalkers där ute lite bilder på mitt rum. Städning är inte något som ligger mig varmt om hjärtat så ni får ta det som det är. Och jag är ingen Lisa (länk) som har ett skitcoolt rum. Dessutom har jag fortfarande lite saker att köpa, som en ny garderob (som jag faktiskt tänker använda och icke-träfärgade lampor mm.


Ja så här ser det alltså ut när man kommer in i mitt lilla rum. Mer städat än så blir det inte. Chipspåsar, tomma läskflaskor, juice och sladdar överallt är ett måste. Skor brukar man också hitta lite här och var. Sängen är brutalt skön för den som nu undrade och det är där jag spenderar mina dagar med laptopen i knät framför tvn.


Här har ni honom - min sängpartner! Den här killen vet hur man sover. Och hur man hårar ner mina svarta lakan...


Min garderob ser ut såhär... Jag orkar aldrig vika in mina kläder i garderoben, som förörvrigt bara används som skoförvaring, så det mesta hamnar på stolen bredvid sängen eller på golvet. Ett skitbra system då det är lätt att hitta allt man vill ha men mamma Holden är dock en aning skeptiskt till det. Jag får jobba på henne.


I min hylla hittar man mängder av tidningar och av någon anledning är allt mesta rosa. Jag hatar rosa. Men aja, det fick väl bli så. Värt att nämna att min hylla är den enda städade ytan i mitt rum.


Och tillsist så har ni mitt badrum. Det är jäkligt metal: svart, vitt och rött. Badkaret är mitt andra hem kan man nästan säga.


This won't be perfect even when it's feeling right


Idag är det jag som är a black magic woman.

Jag känner att jag inte är Sveriges bästa bloggare just nu. Men livet är inte på top at the moment. Sover alldeles för lite och tänker på tok för mycket. Inte blir det bättre av att jag har åkt på en redig förkylning. Så jaa... allt är lite jobbigt just nu helt enkelt.

Är som synes hemma från skolan. Åkte halvvägs dit i morse men ångrade mig. Känner mig inte alls helt hundra. Nu sitter jag fram för Top 10 @ 10 på MTV istället och funderar på hur jag ska lyckas trolla ihop något ätbart. Kylen är oroväckande tom för tillfället så det kan ju bli spännande. Choklad har vi däremot gott om. Nej. Vad synd.

Fuck your ego, fuck your scene

Jag har inte orkat blogga på hela helgen och det har varit så grymt skönt. Har ändå inte gjort något läsvärt mer än att sova, plugga och titta på film. 3 dagar i skolan och jag var redan sliten. Det börjar illa.

Och ja, du som skrev att jag var en äcklig jävla hora för att jag för 3 månader sen skrev att jag hade supricat min dåvarande pojkvän med lite najs undies - blev du tappad nyligen eller är du bara så jävla störd annars?

Domingo



En tripp till Gamla Stan idag igen och jag är en klocka rikare och x-antal kronor fattigare på kontot. Men den var party.

Nu: Middag
Sen: Plugg

Friday I'm in love



Det känns som att det är dags för en klippning av luggen igen. Det är hur som helst dags att leta fram ett par strumpor och gå ut och möta Sandra. Det vankas promenad och skitsnack. Precis vad jag behöver. Kanske nån grogg på det och jag är a happy woman.

KATTIGT


webblogg.se gör bilderna pixliga och fina as usual

Psykiskt


Värt att nämna att bilderna inte är seriösa.

Kom precis hem från en promenad. Hämtade kameran hos Noah och passade på att fota lite. Night-mood is the shit. Har inte så mycket mer att säga att the moment.

Varför är en del par så onödigt vackra?


Le Love

Du, du, alltid du



Jag hatar att jag inte kan tänka tillbaka på allt utan att börja gråta. Att jag inte kan titta på våra bilder utan att bli sittandes hela natten med alla jävla tårar. Att jag fortfarande saknar dig så mycket att det gör ont och att det har blivit ett hål i mig utan dina fina ord.

Men det värsta är nog att tankarna på dig. Jag saknar dig.


Nu är det helg i alla fall


Hedi Slimane Diary

Vad har vi lärt oss av gårdagen? Jo, klackar och slask är inte en bra kombo på kullersten i Gamla Stan. Hur som helst så gick det prima ballerina för Noah igår som var på sin första casting för Mikas. Han ville vara en stor pojke och gå in själv så jag drog en fika i brist på annat i min lilla ensamhet. Sen mötte jag upp honom efteråt och promenerade till Kungsträgården innan vi åkte hem. Glömde min kamera hos honom sen så jag kan inte ladda upp några bilder, för den som undrade.

Idag så har jag ägnat mig åt satans påfund: simning med klassen- 32 länger. Hejja vad kul det inte var! Kul att konka med sig gymväska och dator också. Inte alls tungt nån stans.

Nu sitter jag hur som helst hemma. Förlåt mamma. Men jag orkade verkligen inte åka tillbaka till skolan. Ska försöka peta ihop någon form av lunch istället, få tag på min chef och försöka plugga lite. Precis så kul ska jag ha det.

Varför bloggar man alltid fast man inte har tid?

Bra att jag sov tills nu. Om 20 minuter är det tänkt att jag ska sitta på bussen och jag har inget mer än ett par Cheap Mondays och Converce på mig. Finfin combo! Ska nämligen in till la stada med Noah-ponken som ska på casting för Mikas. Spännande!

Robert Patinson - Never think


Goodmorning starshine

Att kravla sig upp ur sängen och tvinga på sig lite kläder har aldri varit så hemskt som den här morgonen. Lyckades dock ragga till mig skjuts till pendeln. Jag lever på hoppet om att 3 timmar ligger jag hemma i sängen igen. Det är bara den där jäkla mattelektionen som ska lidas igenom.

Nu: Gråta hela vägen till skolan.
Sen: Sova!

Jag och mina promenader


Bild: Le Love

Jag älskar promenader. Att gå ensam med iPoden, känna kylan bedöva hela kroppen och få slippa tänka för en liten stund. Jag älskar att gå ut mitt i natten och bara gå. Gå utan att veta vart jag ska för att sedan någon timme senare stupa i säng. Det är bara jag och vägen. Ingen annan. Och det är underbart.

Her heart turned to stone by my presence


Haha, visst fan är jag lite sne?

Var precis ute på en promenad i Sveriges tropiska värme med Daniella. Fuck mine vad kallt det är! Men nu sitter jag fast med 98732554876 tankar som snurrar runt. Det skulle inte vara lite skönt att slippa tänka för 3 sekunder.


The dust of Brian Howe, klicka HÄR.


Jag och mina pixliga bilder



Extremt tillfällig header!

I lost the GAME



Slutade somsagt aptidigt idag. Den tackar vi för. Åkte hem, tryckte i mig inte mindre än 4 bullar och tog ett bad. Nu är jag lugn och harmonisk igen. För serious, skolan och jag är inte en bra kombo. Vem som helst kan vara en aning skoltrött, men jag får panikattacker och börjar gråta så fort jag sätter mig bakom bänken. Vi får väl se hur länge det håller för just nu är mitt beteende rätt så non cool.

Någon som är sugen på en fotorunda later?

Första dagen



Jag ska inte ljuga och säga att det inte tog emot att gå upp imorse. Det var inte långt ifrån att jag började gråta. Tänkte dock vara duktig och åka tidigt så jag skulle komma i tid till skolan för en gångs skull. Bara för det var mitt tåg 20 minuter försenat. Den gör jag inte om. 

Den där 3-timmars håltimmen idag känns inte så lockande så jag åker nog hem och lägger mig efter lunch. Känner mig helt tom i huvudet helt enkelt.

UPDATE: YES! Ingen spanska ändå. Lunch nu.


The last day

Skola imorrn. Ja. Vad. Kul. Nej men ärligt talat, varför ska loven alltid gå så fort när dom vanliga dagarna går i slowmotion? Nej skolan är inte the love of my life at the moment.

Mobilen börjar ge upp på mig, naglarna skivar sig och jag har blivit tillfälligt döv på ena örat. Great success! Men snart är det sportlov om man nu får vara lite optimistisk. Heh.

Hej Bobbe & Johan



Jag misstänker att mina kära vänner har en aning för mycket fritid.

Sunday bloody sunday



I'm looking pretty damn sharp now I must say. Nej men seriöst, jag har en sån där dag när man bara känner sig fugly, har en bad hairday och naglarna ger upp på en. Precis en sån dag. Ska rota runt lite i kylen efter något ätbart och parkera mig framför tv:n. Det lutar mot en tidig kväll.

PS: Jag ser nästan lite småmullig ut, enbart för att göra min dag bättre liksom.

De bästa


Noah och Daniella på nyår. Han blev på pusshumör. Danilla gillar't.

I brist på annat så kan jag väl passa på att klämma till med att jag har underbara kompisar. Och otroligt vackra!

Söder by night



Försöker klämma till med något roligt och läsvärt men känner att jag failar lite på den fronten. Idag har jag lyckats med ett par spännande saker: gjort så en skål med spagettiringar sprängdes i micron och badat i 2 timmar igen. Nej det blir inte så mycket mer action än så i mitt liv just nu. Erkänn att ni vill vara mig.

7 7 7 7

Men vad fan? 7an på mobilen har gett upp. Inte så lite frustrerande när man försöker sms:a eller ringa.

V I D E O B L O G G !

 

Åh herre gud. Ja nån gång ska som sagt vara den första. Missbrukar ordet party, svamlar på och showar mitt skumma badrumsskåp fylld med skumma saker, men det är najs. Jag bjuder på den helt enkelt.

Kapten Kroknäsa


Langar damp

Jävla skitwebblogg.se som vägrar publicera inlägg.

No milk today.



Precis så snygg är jag at the moment. Känner efter att ha tittat på bilden att jag har lite sne fingermotorik. Skulle aldrig klara av att bli en bra fjortis med andra ord. Fan då...

Har spenderat den här kvällen hittills i badet och dunkat Vinyl på radion. Humöret är på top for once och den gillar vi. Men nu ska jag och mina party-leggings på jakt efter äventyr. Hoppas ni får en bra kväll!

I will teach you to be stronger



Har varit med Tomboi hela dagen. Promenad i mina nya partyleggins i timmar, en kebabtallrik och sen snack hemma hos mig över lite cola. Och jag måste säga att det känns helt fabulöst att kunna umgås med mitt ex utan massa jobbiga känslor eller tjaffs. Jag får väl hoppas att det håller i sig, för han är ju fortfarande en viktig del i mitt liv och han var inte bara min pojkvän utan min bästa kompis också i nästan ett och ett halvt år.

(Jag vet att du läser)

R a n d o m



Besked från ingenstans, precis helt oväntade.
Ofta inte heller uppskattade. Det var de inte nu hur som helst.
Ett slag i ansiktet.
En trasig nagel.
En svidande verklighet som inte gick att ignorera.
Verkligheten hon kämpat för att glömma helt.
Fan.

Indianleggings och vampyrer



Dessa leggings blidde mina idag på Monki-rean för 100 riksdaler. Dom är så fula att som är snygga. Och grymt sköna!

Har precis läst ut Om jag kunde drömma (Twilight-boken) och den var amazing! Ärligt, jag har varit helt hooked på den nu sen jag började och har sträckläst 100 sidor i taget. Bra skit för er som inte har något att läsa.

Mer eller mindre bilder?

Jag känner att jag kanske prackar på er lite väl mycket bilder, men what the heck. Jag tycker det är rätt najs att visa vad det är jag gör på dagarna, vilka jag umgås med  och sån skit. Sen att det fortfarande inte är världens finaste bilder hör icke till saken...

Och designen ja. Jag VET att den är skittråkig och vit och jag SKA fixa den nån dag. I framtiden. Det ska daskas på massa färg och bytas typsnitt här och var men just nu orkar jag inte. Jag håller fortfarande på att rehabar från nyår God damn it.

02-01-09


Jag, Daniella och Noah begav oss på äventyr till Söder. Noah skulle byta nån tshirt och jag satte shopping-förbud på mig själv.

Shopping-förbudet failade. Det blidde ett par leggings på Monki-rean och en fika på Waynes.

Så här trötte var dom två. Inte det ultimata sällskapet kanske, men dom duger i krig.

Så, nu vet ni vad jag hållt på med dom senaste dagarna. Webblogg.se dampar och har sig så jag har ingen aning om när inläggen publiceras så det får vi väl se som en liten suprice.

Men nu blir det middag och sen hundra mys med Natta och Sandra. Det är dags för infyllning av minnesluckor och chips.

N Y Å R


Först vankades det middag hemma med la familia för första gången på evigheter.

Mättheten blidde icke behaglig, utan mer som ett lidande märkte jag när jag trippade i mina klackar för att möta Noah. Skoskaven blev ett faktum och jag fick låna hans vantar. Mycket fint.

Hos Tutt-Natta var vi normala. Jag langar The Pose i Albins knee.

Daniella var snygg som vanlig och Noah... speciell.

Precis så snygga var vi. Speciellt jag där i hörnet känner jag.

Sen efter 12-slaget var det "in i dimman" som gällde. And so we did.

Efteråt landade jag, Sandra och Noah at my place där vi praktiskt taget däckade. Men det var mysigt. Tack allihopa för en grym kväll! Och ni som vill ha bilderna får höra av er (jag har massa mer).

Update

Jag lever, jag lovar. Men Nyår lämnade en sliten och Twilight-boken har varit galet bra och helt omöjlig att lägga ifrån säg - därav min osocialitet. Smisk på mig.

Ska ladda upp alla bilder i nästa inlägg från Nyår.