Klimakteriebesvär nästa.

Hur många vuxenpoäng blir inte det här då: Strunta i sovmorgon, gå upp och skära/lägga kyckling i marinad i ÅTERFÖRSLUTNINGSBARA påsar (bättre för miljön, hoho!), komma ihåg att lägga grillspetten i vatten så att dom inte börjar brinna och sätter eld på hela huset (Not today you little fuckers! Det kallas att ligga steget före.), ta diskmaskinen redan nu (så får vi ett kaos mindre sen.), dammsuga och lyssna på Vinyl (inte Bandit eller något halvvettigt.) samtidigt som jag prickar av allt från min lilla to doo-lista. Och klockan slog precis 12!

Hade jag gjort som vanligt hade jag vaknat runt 3-tiden, sprungit runt i panik runt hela huset i jakt på något ätbart att bjuda på, fastnat framför något oerhört intressant på tv-shop, insett att jag spenderat 45 minuter framför det och fortfarande inte trollat fram någon mat, kommit på att man kanske borde ta och städa lite, pajat dammsugarn så att det blivitdamm över hela huset (been there, done that), slängt mig in i duschen och kommit ur den lagom till att första gästerna plingat på. Och det hade fortfarande inte funnits något ätbart. Typ.



Postat av: Anonym

HEJ! Nu har jag startat upp en bloppis! Kika in vetja, nu finns bland annat ett par kilklackar från Nelly.se samt satinjackor till salu!



http://holybloppis.blogg.se



2009-07-29 16:24:49

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback