Om baksmällor.



Känner att det blivit rätt så mycket text och lite bilder på senaste. Sorry, men har oftast bloggat från Noahs dator så jag har inte direkt haft access till mina bilder. Så ni får helt enkelt stå ut med gamla eller random.

Det blidde somsagt en utgång i förrgår med Varro & co. hos Albin i Riddersvik. Tyckte att jag höll mig på mattan för en gångs skull (inga oplanerade gråtattacker eller spyor i diverse handväskor). Missade sista nattbussen så vi gick hela vägen hem till Barkarby-area igen. Ni som inte bor i Stockholm fattar antagligen ingenting nu - det är okej. En promenad på lite mer än en timma bara. Bara och bara. Landade hur som helst hemma hos mig i sällskap av Max sen över lite cola och skitsnack innan jag någon timma senare kunde stupa i säng. I jättevettig tid också: 05:00...

Så igår när Noah kom hem från Öland möttes han av en något ofräsch girlfriend som spenderat hela dagen i sängen alternativt på badrumsgolvet. Nu, två dagar senare börjar jag äntligen bli människa igen. Det här är ju löjligt. Jag fattar verkligen inte hur man kan bli så bakis som jag blir. Så mycket drack jag inte ens. Nu: Mot kylen!




KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback