Breaking news.

Hör: Middleage (snacka om nostalgi).
Äter: Snart baguetter med skagenröra.
Har: Dödat utväxten. Looking good nu.
Bör: Inte blogga i brist på inspiration.

Någon is bringing sexy back.


Någon var på utvecklingssamtal idag. Någon har haft 43 % frånvaro den här terminen. Någon riskerar att inte få något betyg i samtliga ämnen. Någon firade detta genom att köpa hallon-choklad och kola-yoghurt. Någon drog dessutom tummen ur röven idag och köpte hårfärg. Och vid en anblick av bilden så kanske Någon borde klämma till med en klippning också? För Någons hår ser inte alls trevligt ut. Liiite slitet. Det blir plattångsförbud!

PS: Jag har hört att snea porrblickar och slick i mungipan är det nya svarta. I like. Ni vet vart ni läste det först!

Good night.

Kollar på Ballar av stål och skrattar så jag nästan kissar på mig i min ensamhet. Fullt normalt, jag vet. Bröd från pizzerian ligger i ugnen på värming och lite senare blir det ett mandel-bad. Snacka om att jag har gått och blivit bath-junkie! Har tvålar och badmober från Lush och Body Shop så det räcker och blir över. Pretty nice.


No more töjar.


Blev less på mina töjar så jag tog ut dom idag. Den på 5mm vägrade töjas mer så jag gav upp.
What to do? Köpte svarta läder-örhängen från Glitter istället och satte i så nu är mina öron pretty igen :)

Ragg-failures.

Jag lovade ju att berätta lite om misslyckade ragg och sjuke händelser. So, here goes: För 2 vårar sen träffade jag en kille på Emergenza-festivalen på Fryshuset. Vi snackade lite, bytte nummer och sågs då och då på diverse spelningar där på Fryshuset. Fast jag var inte ute efter ett ragg, tyckte mest han var snäll och rolig att vara med. Han var inte min stil helt enkelt. Jag trodde han fattade vinken också, men ack så fel jag hade...

En eftermiddag, precis innan valborg har jag för mig, sms:ade han och frågade om han kunde komma förbi på väg hem från stan. Varför inte, tänkte jag och gick och mötte honom. Det var så galet skönt väder så vi gick ner till klipporna där jag bor hos pappa och satte oss. Han pratade på om lite allt möjligt men jag var fullt upptagen med att tänka ut vad jag skulle ha på mig på valborg och min sociala kompetens räckte sig alltså endast till att nicka och hum:a vilket kanske inte gjorde mig till det mest spännande sällskapet just då. Vad jag trodde iaf.

Tiden rann iväg och jag var tvungen att åka och handla med min pappa/hjälpa min lillebror med något oviktigt/klappa på skor så jag reste mig upp och borstade av byxorna och skulle precis säga hejdå när han... Ja vad fan gjorde han? Han gav mig världens mest kärleksfulla blick och höll om mig. Jag fattade ingenting. Sen tog han tog om mitt ansikte, gav mig ett spycho-leende och började hångla upp mig. Eller hånga och hångla? Han våldtog mitt ansikte med sin tunga. Den var eveywhere. Hold your horses, tänkte jag men kunde inte göra något för jag var i ett sånt jäkla chocktillstånd. Stod helt förstenad med skrämd blick som ett stort frågetecken.

Men med lite våld lyckades jag bända mig ur han love-grip och torka bort hans slem som rann ner för min haka. Och utan att se allt för äcklad ut sa jag snabbt hejdå och småsprang hem utan att vända mig om en enda gång. Jag har hört att man inte ska ta ögonkontakt med psykopater... En liten stund senare trillade ett sms in i min inkorg från honom: Förlåt, men du såg så god ut att jag var tvungen att smaka. Ord räcker inte till för att förklara hur äcklad-slash-rädd jag kände mig då. Duschade i hundra år utan att känna mig fräsch. S o   d i r t y !

Men men, jag och killen redde ut missförståndet och fortsatte vara rätt så bra kompisar istället. Fast jag måste hålla med om att det var en rätt så sjuk början på en vänskap. Så tjejer, undvik ofrivilligt hångel (såvida killen i sig bemästrar sin tunga och teknik) och spring, spring (!) om han ger er läskiga varma blickar. SPRING!


Inget konstigt alls här.


Rouget från Make Up Store gick på 124 kr.
20 % rabbat. Snällt för plånboken. Sånt gillar vi!

Det börjar gå för långt nu.

Natta: Om det känns bra att veta så sitter jag inne och drägglar över din blogg.
Jag: Jahaja, ja den är känd för att väcka såna beteenden.

Jag föll för grupptrycket.


Fågelkvitter på kvällen.


Var ute på en timmas promenad med Daniella nu på kvällen. Hon behövde avreagera sig och jag behövde något att skratta åt. Hon går nämligen på Enskilda Gymnasium (ni vet där kungabarnen gick?) och jag fattar ärligt talat inte hur hon står ut, men jag måste hålla med om att det är galet roligt att höra henne berätta om alla nutcases som går där.  För dom överklassbarnen inte kan ha alla indianer i kanoten. Men Daniella klarar't!

PS: Och jag menar inte alls att man är dum i huvudet bara för att man sitter på lite pengar. Nej verkligen inte. Vissa är bara lite speciella och tror att det är pengar och ens stadsdel som gör en person, inte personligheten.

På tal om utväxt.


Var det någon som sa utväxt? Nej imorrn är det jag som får springa iväg och köpa lite färg.
Det lutar mot very very mörkt. Orkar inte fundera mer på hur jag ska ha. Mörkt brukar funka.

Om the hair.

Var förbi Vällingby en snabbis med storebror och kompani. Men studiebidraget trillar inte in på kontot förns imorrn. Då har jag lovat mig själv en rejäl klippning och färgning. Mitt hår är allt och lite till just nu: Svarta toppar, bruna längder, röd botten och blond utväxt. Mucho fint. Nej så en färgning är mer än nödvändigt. Qué color?

Ska antagligen införskaffa en trippeltång också. Normalt sätt så brukar jag "våga" mitt hår med plattången och ja, det funkar väl helt ok. Men så provade jag en trippeltång och blev helt frälst. Måste ha! Tror dom går på runt 300 riksdaler. Så då blir det 4 fönar, 2 volymtänger, 1 plattång och så en trippeltång. Vi kan kalla det en fetisch.

What's up?

Hör: Thrice - Stare at the sun
Gör: Hostar, snorar & febrar
Bör: Ta tag i allt skolarbete

Africanism.

Tusen fotoidéer snurrar runt i mitt förkylda lilla huvud. Varför måste jag vara sjuk när jag för en gångs skull får lite kreativa vibbar?! Jag behöver hur som helst en blondin och ett stycke fjädrar. Låter fullt normalt, jag vet. Ska snacka lite med Emelie och Ellis inom en snar framtid och höra om dom är pepp på en fotorunda. I know I am.

Det går mer än bra nu.

Dagens betraktelser: Räkor duger mer än fint till frukost, indianleggingsen är helt föbulösa att lalla omkring i när man har feber och julmust kombinerat med sprutgrädde är ingen hit, tro det eller ej. Nu kan jag dö lycklig.

Fashion-what-the-fuck.


Style rookie.

Någon mer än jag som tycker att det känns lite what-the-fuck att en 12åring driver en "modeblogg"? Kläderna ser ut som stryk - det kan jag leva med. Men att lägga upp Hedi Slimande Diary bilder på skärsår och cigaretter känns inte riktigt helt hundra när man bara är 12 år. Det klingar fel i mina öron. När jag var 12 år var jag helt oinsatt i mode och hoppade studsmatta med mina bästa kompisar istället hela dagarna. Dagens ungdom...

The shoes.


11 cm klack. 15 pund. Pantie-wetters.

Sömn och körsbär.

Lyckades somna tillslut runt halv 6-tiden imorse i soffan och bedrev en koma fram tills klockan 4 när mamma kom hem. Hon hade köpt med sig lite krya-på-dig-presenter från Body Shop till mig. Hur gulligt? Så nu blir det ett långbad med Denice Ruberg's Åse som också fick följa med mamsen hem och The Strokes i lurarna :)

05:11.


Solen börjar gå upp nu och det ser ut att bli fint väder. Sömnlösheten är fortfarande ett faktum men jag ska inte klaga eftersom att jag hittade ett paket juice i kylen och Moulin Rouge visas på Canal +. Favoritfilmen, helt klart.

Den där jäkla blogglistan.

Smeknamn: Emma Håll-den. Beroende av: Kramar, sömn och apelsinjuice. Vad tror folk om dig: Att jag är väldigt utåt och självgående med pervers humor. Brukar du skratta för dig själv: Ja, jag är ju lite som jag är och skrattar typ jämt. Äger du några converse: OM jag gör? 2 par vita höga, 1 par svarta höga, 1 par vita låga och 1 par mossgröna. Sprit, cider, vin eller öl: Sprit om det blandas rätt, cider funkar allitd, vin om det är gott så klart men öl har jag druckit lite för mycket av i mina dagar så det har jag lite svårt för. Brukar du bli för full: Nej inte så ofta längre. Men när jag blir det så blir jag verkligen det. Är du allergisk mot något: Laktosintolerant och eventuellt mot kyla. Wierd, I know. Har du haft sex idag: Nej :( Hur svarar du i mobilen: Jallå? Antal timmar sömn inatt: Den här natten? Typ 2... Sov du ensam: Nej fettokissen är vännen som aldrig sviker. Hur känner du dig nu: Halsen gör förjävligt ont, huvudet dunkar, kroppen ömmar och febern är bara helt fantastisk. Vanligaste färg på dina kläder: Blåa jeans, svarta/vita skor, svart/grå kofta och nitar eller färglada smycken. Typ nåt sånt. Hade du en bra kväll igår: Nej att ligga och dö i sin ensamhet är inget hit. Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Hellikoptern! Definitivt hellikoptern. Favorit dryck på morgonen: Juice! Rakar du benen: Hahahaha... Cirkus varje dag på sommaren men jag ligger i en formsvacka nu. När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan 22:00 och 02:00. Sysslar du med någon idrott: Eehhm, nej. Punkt. Eller jag red i nästan 9 år förut. Har du spytt offentligt: Ja, värsta gången var väl efter en blöt natt när jag skulle på festival i Södertälje och hälsan inte låg på top. Både Centralen och Södertälje station fick sig en omgång. Vad gör du i morgon: Knaprar alvedon, springer iväg på ett möte 10:00 och dör i soffan. Vad längtar du till: Valborg, Kreta i sommar och nästa eventuella Londontripp. Vad använder du för shampoo: TIGI Bedhead, helt underbart! Hur gammal är du: 17 i maj. Du samlar på: Bandsaker: biljetter, signeringar, foton mm. Är du bra på att laga mat: Nej jag är väl ingen gud i köket men vissa saker jag gör är helt outstanding. Kyckling med nudlar tex. Är du musikalisk: Jag kunde sjunga rätt så bra en gång i tiden faktiskt. Vad dricker du helst när du är törstig: Juice eller bubbel-vatten. Morgon eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska, helt klart. Vilken ögonfärg har du: Beror på ljuset, men oftast ljusgröna. Senaste låt du hörde: MGMT - Kids.

Jag vill sova.

Klockan är 03:43 och det är omöjligt att sova. Får bara massa feberyra och drömmer om helt sjuka saker. Någonting om att jag skulle döda mina katter och att jag var i min lillebrors kropp. Det sistnämnda var nog värst. Hua! Så nu har jag dragit mig ner till soffan med täcket och en kudde och zappar runt på Animal Planet. Det blir inte bättre än så. Tog en värk/sömntablett nu så det ska bli spännande att se om jag lyckas somna.

Lite shoppingtips i La London.

Ann Summers - Grym underklädesbutik + sexleksaker och sånt. Billigt!
Camden Market - Billigt och snorbra om man vill vara ensam om en t-shirt.
New Look - Helt ok sortiment, men man går dit för skorna. Underbara skor.
Dorothy Perkings - Kanske inte det billigaste men man kan hitta massa fint.
Primark - Solglasögon för ett pund och billiga skor & kläder. What not to love?

Hairy hairy hairy.

Shit pommes! Jag drog precis händerna över mina ben och... Vad fan? Ludnare ben får man leta efter. Hur kan jag ha missat detta? Vinter, my ass. Nej det blir till att dra tummen ur röven och göra något åt saken. Pronto!

Bleed the dream - broken wings.


Sleeping sick.


Just nu har jag gått i ide - bokstavligt talat. Jag har åkt på årets förkylning, wehej! Termometern visar 38.8 grader och jag rör mig med samma smidighet och grace som en nybliven pensionär. Så jag har bott i sängen/soffan ända sedan jag kom hem helt enkelt. Packat upp är någonting som inte har känts så lockande.

Nu har en kycklingsallad fått flytta in i min mage och ett par alvedon står på tur. Sen blir det sängen för kung och fosterland. Kanske lyxar till det med ett kanel-bad med bubblor innan. Den här förkylningen ska bort helt enkelt.

England del 1.






Äntligen hemma.

Hemma igen! Resan igår gick förvånatsvärt bra för en gångs skull. Fick fönsterplatser längst bak och var först genom passkontrollen. Snacka om flow. Blev avsläppt av storebror hos mamma runt 22:30 och störtade in i duschen. En viss någon hade inte tvättat håret av x-antal olika anledningar på 5 dagar så det var mer än dags.

Jag ska packa upp och allt det där och styla lite med vad jag har köpt: kläder, skor, snoppklubbor och dylikt.

Greetings from London.

For forsta gangen pa flera dagar har jag tid att sitta ner och andas en liten stund. Det har varit hundra shopping, promenader i parken, barfota fotter i gras, cupcakes, puben och ett sycke hemma-fest. Det ar arligt talat helt underbart har: skinande sol, gront gras, blommor och totalt jack-fritt. Jag dor! Sa galet skont med sol.

Och for er som inte riktigt hanger med nu sa ar jag i utkanten av London och traffar slakt och vanner som jag inte sett pa hundra ar. Det har varit konstant slangande hit och dit fran 9 pa morgonen (jag som ar sa jakla morgontrott...) till sent in pa natten. Det ar helt fantastiskt! Alla ar sa gulliga och jag vill aldrig aka hem.

Men imorrn ar det slut pa det roliga. Planet lyfter runt 6-tiden pa kvallen och jag ska inte ljuga och saga att jag ser fram emot det. Har borjat smygpacka redan nu eftersom att jag som vanligt lyckats shoppa mer an vad min packning tillater. Det ryktas om att ett par svarta stilett-klackar med guldiga nitar numera bor i min bag.

Jag kommer igang med bloggande och allt det dar pa onsdag nar jag packat upp och hunnit varvat ner. Kan behovas. Tills dess far ni ha det sa bra sa ska jag passa pa att alska varenda sakund av mitt sista dygn har.

And off I go.

Nu sitter jag och knarkar energidrinkar hos pappa. Energin är inte riktigt på top men jag måste försöka hålla igång tills ikväll. Om cirkus två timmar bär det av till flygplatsen. Väskan är överfull redan nu. Bra Emma. Jag får lämna 2 par skor. Det svider, men vad ska man göra? Kanske bloggar under helgen om det finns tid & ork.

Ha det great bananas för det ska jag! PUSS!

Facebook-makten och jag.

Jag har märkt att makt inte är någonting för mig. Jag blir besatt av den, helt crazy. Ett fint exempel på det är nu när jag laddade upp ett album med bilder på facebook från förra helgens fest. Jag sitter och smyghotar folk tyst för mig själv att jag ska untagga dem. Kanske rent av ladda upp dom fugly bilderna! Jag blir ond helt enkelt.

Pixligt + webblogg.se = sant.


Det är soligt ute.



Looking not so hot osminkad, men jag bjuder på den. Jag har precis tagit en paus från packandet och sitter ute på baksidan i solen med katterna och inbillar mig att man kanske kan bli lite brun i det här vädret. Hoppas går ju alltid. Om en timma ska jag förbi hos Ellis och hämta lite kläder som blivit kvarliggande som jag behöver till helgen. Gissa vem som börjar bli lite taggad! 21:00 imorgon går planet. Fy fan vad bra det känns. The U.K.

Mission of today.


Okej, todays mission blir att packa den här "lilla" saken inför London-trippen imorgon utan att överstiga 15 kilo. Ja det här ska bli jäkligt intressant med tanke på att jag är en sån som knölar ner hela min garderob när jag reser. Ännu intressantare blir det eftersom att jag bara ska packa i mitt handbagage den här gången, alltså får väskan inte bli för packad för då får jag inte ta med den på planet. Sen måste jag ju tänka på att jag med största sannolikhet kommer dubblera min packning efter diverse inköp där nere också. Och jag har skor, kamerautrustning & massa massa kläder att få med mig. Glömde jag att nämna att jag är sämst på att packa?!

Har ni några grymma packtips? Rulla kläder och sånt är jag redan expert på, men om ni kan något annat så.

Töntig utfyllnad.

Lyssnar på: The knife - Silent shout
Har på mig: Stuprör & knapp-linnet + nitar
Håret: Ligger i en redig, sliten snebena
Borde göra: Sam-plugg & en tidig kväll
Borde inte: Sitta och göra såna här listor

STOP! Det räcker nu.


Jag är bäst, och så menar jag verkligen bäst, på att se saker i svart eller vitt. Det är antingen eller med mig helt enkelt. Antingen är allt underbart och fantastiskt och jag älskar solskenspromenader och läppbalsam med honungssmak eller så är alltid totalt värdelöst, dött och patetiskt och jag önskar att man bara kunde få hålla andan för ett litet tag och stanna tiden. Men man kan inte göra så, stanna tiden alltså. Man kan bara acceptera läget eller göra något åt saken. Och jag har aldrig varit en sån som bara accepterar läget. På fredag, på fredag!

If somebody told me.



Jag är stolt över mig själv: 100% närvaro än så länge den här veckan. Det kan mycket väl ha och göra med det fabulösa vädret. Fint väder = duktig Emma. Naturkonskapsprovet idag gick gallant också, tackar som frågar : )

Nu sitter jag och surar och är på världens sämsta humör. Jag är brutalt trött och vill bara gå och lägga mig men ett prov i samhällskunskap A imorgon och en redig tvätt av håret står på schemat. J a g  o r k a r  i n t e ! Jag trodde att en och en halv timmas promenad i solen med Daniella skulle pigga upp men icke. Jag somnade sittandes i soffan istället. Det lutar mot en uppesittar natt helt enkelt med en kanna kaffe. Jag dör snart.

His early morning promenade.

Nu ska jag och mina låga vita converce som jag glömt bort ut på en promenad. Termometern visar 7 grader och iPoden är nyladdad. Att solen skiner gör inte saken värre. Det kan inte bli annat än bra helt enkelt. Görbra.


Looking good.



BRA morgon. Duktig morgon.

Sovmorgon måste vara Guds gåva till kvinnan. Om en kvart ska jag trippa ut till bussen och så har jag bara en lektion idag. VÄLDIGT synd att klaga. Luggproblemen fortsätter så idag fick jag ta till mina skills och fläta upp den. Jag har väl sett finare saker men det duger i krig. Men nu ska jag och mina otroliga vårkänslor bege oss.

Ni ska få veta.

Det är synd att en blogg inte är som en riktig dagbok egentligen. Det finns ju så mycket jag vill skriva och berätta för er som har hänt under dom här åren som jag har bloggat men inte kan eftersom att det finns rätt många som på ett eller annat sätt läser bloggen och antagligen skulle bli lite anti. Hårt men sant. För jag vill kunna berätta om misslyckade ragg och helt vrickade killar som kört med Italiano-repliker eller om snefyllor som varit så hystieriskt roliga att jag fortfarande skrattar så att jag kissar på mig när jag tänker på dom.

Fast ärligt talat gott folk, så kommer jag inte kunna hålla mig. Jag har suttit i timmar och snackat failures med mina kompisar så det är ju inte mer än rättvist att ni också får veta lite. Jag har bara en förmåga att sätta mig i helt sjuka situationer och ta del av knäppa händelser helt enkelt. Men en del kan jag väl berätta. Börjar lite fint.

Exempel: Nu på sportlovet hamnade jag på en lokalfest i närheten av mitt hem som senare via vilda taxiresor med folk jag aldrig träffat förut ledde till en efterfest inte allt för långt bort. Stämningen var på top, jag dansade i timmar med ett par sköna tjejer och hade på min min sprojlans nya snortighta Weekdays-kjol och kände mig pretty damn sharp. Men sen när klockan visade tidig morgon så sa jag och dom sköna tjejerna hejdå till alla och sällskapade mot nattbussen. När vi väl stod nere vid busshållsplatsen och väntade så passade vi på att kolla igenom kvällens bilder. Allt var frid och fröjd men efter den sjuttioelfte bilden gör vi en upptäckt: Någon hade fotat sin leguan. Och inte bara en bild, utan i 18 olika vinklar. Det var en jäkla upplevelse, minst sagt.


Random snack.

Oh snap säger jag bara om min arm. Damn! Oroväckande manlig eller vad? Och det är inte varje dag jag lallar omkring helt osminkad. Orkade inte med mitt hår sen så allt ligger bara lite crazy. Luggen börjar bli för lång men jag vet inte om den ska klippas eller icke. Samma sak med färgen: rött, brunt, svart eller le blonde? Hjälp.

Sovit en massa har jag också hunnit med. Jag tror jag kom upp i 4 timmar nu på eftermiddagen. Finns det ett VM i sömn? Jag skulle i alla fall vara fenomenal i det! Sovmorgon imorrn till 11:45 klagar man inte heller på ; )

Gammalt och nytt.

The dust of Biran Howe - Valhalla
Dr. Acula - Shocker on shockstreet
Protest the hero - Blindfolds aside
Håkan Hellström - Kärlek är ett brev
Mando Diao - Dance with somebody

When you notice the stripes.

Vaknade efter alldeles för lite sömn klockan 7 imorse av att solen sken. Hur skönt på en skala? Sen hade jag bara en och en halv lektion och fick sluta runt halv 11 så jag kan verkligen inte klaga. Hoppade av bussen några stationer tidigare och trippade hem med The Shins i lurarna och potatisbullar i magen. Livet leker ibland. Nu blir det en lång långdusch med iTunes i bakgrunden. Jag kan nämligen inte duscha utan musik. Omöjligt.

The sunday.

Idag har det varit segt på updateringsfronten men jag har varit busy. Kom för det första hem på tok för sent igår (imorse), sov i hundra år och sen åkte jag till pappa i Kungsängen tillsammans med Natta och min storebror där vi spenderade dagen. Det blidde gitarrspel och sång, skitsnack och en diet bestående uteslutande av Billys pizzor och energidrinkar. Bilder och sånt från igår kommer så fort jag orkar lägga upp dem. Mañana.

Designen kommer ändras lite (mycket) under veckan också innan jag beger mig till London. Just nu är det på tok för vitt och... rosa? Inte brutalt alls. Det ska bli färger hit och headers dit. Någonting som känns jag i alla fall.

Fishy.


Det ryktas om att det blir sushi till middag. Synd att klaga.

Ett öga blått, kanske grönt.


Urinävgsinfektionen är som bortblåst men jag har fortfarande två kartor antibiotika att knapra på så ikväll får jag köra nyktert igen. Men nästa helg bär det av till London så jag ska inte klaga. Gissa vem som inte längtar så lite. Nu sitter jag och lyssnar på gamla The Knife-hits och dricker hallonsaft. Försöker komma underfund med ifall grönsotat smink är en hit eller inte. Ojämt var det i alla fall. Men det är tanken som räknas, har jag hört : )


Hemmakväll.

Haha ja precis så här snygg är jag as we speak i mina slappar-chinos. Sminket från imorse ligger lite där det vill och håret tigger om stryk. Blek som ett lakan är jag också. Men vad gör det när man ändå ska sitta hemma hela kvällen? Att vara ute och springa i transparenta leggings är antagligen inte det ultimata när man myser med sin urinvägsinfektion. Nej så jag ska sitta hemma och vara ful i min ensamhet. Så ska det låta på tv:n. Har bunkrat upp med cola och lantchips. Inga cider för min del för går man på antibiotika så gör man. Sad but true.

Tipsa mig om bra bloggar!

T.K. - Somebody told me.


Bad, Emma, Bad.


Aja baja Emma Håll-den. Sånt får man inte äta om man har gallsten. Då säger magen aj-aj. Då blir det inte roligt. Men det är ju så jäkla värt det. Och ja, jag sitter och pratar med mig själv via bloggen. Inget konstigt alls.


Jävla kropp som cp:ar sig.

Lyssnar på Coheed and Cambria och kan konstatera att jag åkt på nåt nytt igen. Den här gången är det troligtvis en urinvägsinfektion. Låter spännande. Klockan 11 ska jag hur som helst ner till Vårdcentralen och kolla. Kissa i valfri burk ska jag också lyckas med. Bra skit. Designen ska jag väl också ta tag i. Nån gång.

Update: Att spendera ett par timmar i ett väntrum med snoriga barn låg inte precis på top 5-listan över saker jag absolut vill göra idag. But urinvägsinfektion it is - big time. Ska få knapra antibiotika nu i en vecka och hoppas på det bästa. Har vi tur så behöver jag inte kissa fram tills dess för det gör frikkin ont! Tro mig.

Designknas - igen.

Gör om i designen nu så allt ser kaos ut.

UPDATE: Jaha? Varför fick menyn för sig att hoppa ner till höger och bli rosa?
UPDATE 2: Jag ger upp för kvällen. Allt, precis allt, cp:ar sig. Fuck! God natt.

Räddaren i nöden.



Denna lilla makapär har hängt med sen lite mer än 2 år tillbaka. Och jäklar vad han har fått kämpa. 445:30 samtalstimmar, knappar som gett upp, x-antal fall mot asfall samt en sprucken display efter att någon idiot (jag) lyckats sätta sig på den i ett mindre nyktert tillstånd. He he he. Så det är med sorg i hjärtat som jag kommit till insikt om att det antagligen är dags att börja kika efter en ny nu. Bara den är svart och uppfällbar.

All about me.

Något som jag tog en liten funderare på är hur ni läsare egentligen ser mig. Jag vet att det är många som redan känner mig som läser som alltså borde ha koll, men ni andra då? En del vet jag har läst bloggen i över 2 år (Tack och creds till er!) och kan alltså konstatera att jag inte alls är nu som då, inte helt otippat. Ni har sett mig gå från en liten blondin i 8:an till... något röd-svart? NRJ-pop till metal. Jag har ändrats på 2 år - Big time.

Så hur framstår jag egentligen? Verkar jag dryg, rolig, pervers eller lite töntig? Tror ni jag är blyg eller översocial? Är jag någon ni skulle festa med eller skulle ni inte ens vilja hej:a på mig på tunnelbanan? Berätta.

Underoath - Writing on the walls.


So shoot me down again.

Tystnad
En rökfri viskning
Det är exakt vad vi vill ha
det luftkonditionerade ljudet av fart.
Du är värd att dö för
Ni kan skratta om ni vill
Håna oss, vi rör oss, ni står still

Kent - 747

Black magic woman.


Lookbook.

Jag har blivit helt hooked på den här tjejen. Hon får mig att vilja impulsfärga mitt hår svart igen, klick.


Not nine inch nails.



Hell yeah! Dom som känner mig vet att jag alltid har hatat mina korta, äckliga små naglar som alltid skivar sig och går av. Men nu har dom fått dille på nåt och börjat växa. Det gör inget att dom växer ojämt och är genomskinliga, för dom växer (!). Sen ser jag att det kanske verkar vara dags att dammtorka tangentbordet...?

Jag. Är. Trött. Sov 3 timmar fram tills en liten stund sen, vaknade, åt. Funderar på att dra någon timma till faktiskt. Jag sover ju så jäkla värdelöst hela tiden att jag aldrig blir pigg och känner mig utvilad. Bravo Emma.

Dö snöjävel, dö.



Sitter och lyssnar på Tiger Lou och dricker för stark päronsaft. Ska alldeles strax dra på mig något varmare och gå ut på ett stycke promenad med en nytankad iPod. Ett par varma och vattentäta skor skulle inte sitta fel någonstans just nu. Skumt att jag inte äger några sånna med tanke på hur många skor jag samlat på mig :S

Lite om honom.



För lite mer än 3 månader sen gjorde jag och min pojkvän sedan 15 månader slut. Jag har knappt skrivit någonting om det alls eftersom att det på många vis har varit det jobbigaste som någonsin hänt mig. Visst, det var egentligen mitt beslut men jag var inte beredd på allt annat som kom. För jag förlorade inte bara min pojkvän, utan min bästa vän och det, det svider nog mest. Och att bråka med en person som man älskat så mycket gör så jäkla ont. Det tar verkligen all min energi. Energi som jag behöver mer än allt annat just nu.

Men vi jobbar på det. Han är en sån fin person så det är värt att kämpa lite för att fortfarande kunna ha en normal relation till varandra utan allt bråk och tjaffs. Jag vet att vi inte kommer bli bästisar, men ändå. Kämpa.

I brist på ord.



Update.

Jag har ärligt talat mått piss dom senaste dagarna, därav den usla updateringen. Fast jag har i alla fall hunnit med att träffa min barndomsbästis, Wisse ett par timmar igår över en pizza. Hans pizza - jag snodde. Det är få människor som är så underbara som honom. Jag skulle kunna fortsätta ligga i hans säng bland kuddar och duntäcken i timmar och bara prata strunt med våra låtar i bakgrunden tills jag dör. We go way back helt enkelt.

Sen har jag bott i leggings och mysiga t-shirts och druckit enorma mängder thé. Somnat oroväckande tidigt ett par kvällar har jag också lyckats med. Emma Holden har gått och blivit tant... Fast det har varit skönt att sova.

Inget konstigt alls här.

Det var länge sedan jag kände mig så äcklig i håret som jag gjort i dag. Men det var av väl valda  skäl (även kallad morgontrötthet) som jag inte hann tvätta håret i morse så jaa... det är nasty helt enkelt. Så det ska bli ett sant nöje att bege mig in mot duschen nu och skrapa ur all skit som jag kletat in i håret under helgen. Issh...

Birthdayboi.



GRATTIS BLOGGEN, 2 ÅR!

Photos.



Det var verkligen apkul att fota i fredags. Att fota frostiga pinnar och träd är helt enkelt inte my thing. Men liveband, jo jag tackar ja. Sen att jag inte är en gud på att fota än så länge hör inte till saken. Jag gillade utmaningen helt enkelt: att hitta rätt instälningar och försöka få till bilden samtidigt som dom hoppar runt på scenen är inte det lättaste kan jag säga er. Men helvete vad jag ska öva. För dom bilderna jag fick till på slutet kan jag nästan säga att jag är stolt över. Måste dock fixa ett nytt PS eftersom att mitt gamla har ballat ur :(

Madcon - Beggin.


Noll action.



Den här helgen har jag fotat liveband, komponerat ihop Fix You med Cola-flaskor i gott sällskap och sen bott i soffan med mobilen avstängd. Så jäkla värt. Gått i regnet har jag också hunnit med. Kaoset i håret är ett faktum.

Friday I'm inlove.

Sitter nyfönad med torkande nagellack och lyssnar på Kings of Leon och Mando Diao. Hade omprov i matte A idag som jag förhoppningsvis kan få G på om lyckan är med mig. Jag har inte som helst problem med något som helst ämne i skolan, förutom matten då. Eller ja, idrotten också. Så ett G skulle sitta mer än fint. Hoppas.

Något som där emot inte var så fint var att jag hade glömt nycklarna så jag var utelåst i nästan en timma efter skolan. Sen blidde det ett bad. Började läsa Så Värt och läste ut den när jag ändå var i farten. Så nu sitter jag alltså här och inväntar middagen. Enchiladas! Sen bär det av till Gården där jag ska fota på bandkvällen. PUSS!

Drunken visdomsord.

Jag: Max, våldta mig inte nu för jag kommer inte göra motstånd
Max: Eehh...
Jag: Jag har ingen bh på mig...

Jag: När det börjar smaka skog, då har det nog blivit lite för mycket va?
Natta: Det blir årets motto!

Och bara för det står det stilla i huvudet. Men jag återkommer.

Leopard.



Detta klickades precis hem till mig. Jag har en thing för leopard vilket lätt kan bevisas om man besöker min underklädeslåda. Äger redan en zebrabikini (LÄNK) så det ska bli najs med tillökning i djungeln. Ja fin var den.

Grymt fin outfit.



T-shirt: Dead by April.
Kalsonger: Röda.
Till det: Omaka strumpor.

PS: Jag gillar den lilla snoppen man får...

Everyday Hero.

Idag hjälpte jag en liten gumma med hennes
kassar från affären. Vardagshjälte, eller vadå?

Kommentarer.

Det är en jäkla hets om kommentarer i alla bloggar. Hiss eller diss hit och dit, ja ni vet. Jag skiter fullständigt i sånt. Jag vill ärligt talat inte ha meningslösa spam om att jag ska ha en fin dag och att jag jättegärna får kolla in nåns blogg. Nej då klarar jag mig hellre utan dom för jag blir så jäkla mycket gladare för dom få jag får om att jag skriver fint, är någonsfavoritblog (!) eller att jag hjälper till att göra livet lite lättare att leva. Det värmer mer.

Jag har min lilla trogna läsarskala på x-antal hundra personer och jag klarar mig fint med det. Mitt mål är inte att bli nästa brunettemma, tvärtom så får jag ju bara ångest när statistiken ökar. Det är perfekt nu helt enkelt :)

It's good in the mouth.



Jag är mitt uppe i min dagliga mat-orgie: Billyspizza, smågodis och Brämhultsjuice. Såg nämligen att jag hade gått ner ett par kilo så dom kan jag väl lika gärna gå upp igen? Och med det sagt så vet jag att jag kommer spendera resten av kvällen med ångest och magsmärtor eftersom att fet mat inte är det ultimata när man har gallstenar, tro det eller ej. Nej det är inte bra någon stans. Men det är ju så gott.

Kings of Leon - Closer.


Tidigt.


Webblogg.se gillar det pixligt.

Började dagen med en visit på sjukhuset. Då var man tydligen 10 gallstenar rikare. Ehh...? Sen nämde dom att det inte är nödvändigt att ta bort dom och att ha lite ont har ingen dött av. Helvette, in my ass heller! Dom små jävlarna ska bort bort bort. Lite ont i magen? Pfft, jag dör ju. Ett fint sätt att börja dagen på som sagt.

NU: Juice och soffan
SEN: Skola 1 lektion

Lovet.

Koma.
Dansmatta.
Spontanutgångar.
Promenad över isen.
Hundra år sömn.
I lost the Game.
Mysmiddagar.
Mer Koma.

BRA start.

Nya veckan inleddes av en alldeles för tidig morgon följt av en av mina underbara gallblåseattacker och sen en 3 timmar powernap på soffan. Snopp också. Mitt mål på 100% närvaro i skolan verkar skita sig rätt så fint :(

Jag ser i alla fall inte fram emot att åka till sjukan imorrn. Sjukhus skrämmer mig sjuk mycket, speciellt med tanke på att jag ska till Danderyds sjukhus. Ni som läst Hanteringen av de odöda förstår vad jag menar. Och inte blir det bättre av att jag egentligen har sovmorgon till 11:45 men ska vara där 8:30. Ännu mer snopp också.

Paintat.