Ragg-failures.

Jag lovade ju att berätta lite om misslyckade ragg och sjuke händelser. So, here goes: För 2 vårar sen träffade jag en kille på Emergenza-festivalen på Fryshuset. Vi snackade lite, bytte nummer och sågs då och då på diverse spelningar där på Fryshuset. Fast jag var inte ute efter ett ragg, tyckte mest han var snäll och rolig att vara med. Han var inte min stil helt enkelt. Jag trodde han fattade vinken också, men ack så fel jag hade...

En eftermiddag, precis innan valborg har jag för mig, sms:ade han och frågade om han kunde komma förbi på väg hem från stan. Varför inte, tänkte jag och gick och mötte honom. Det var så galet skönt väder så vi gick ner till klipporna där jag bor hos pappa och satte oss. Han pratade på om lite allt möjligt men jag var fullt upptagen med att tänka ut vad jag skulle ha på mig på valborg och min sociala kompetens räckte sig alltså endast till att nicka och hum:a vilket kanske inte gjorde mig till det mest spännande sällskapet just då. Vad jag trodde iaf.

Tiden rann iväg och jag var tvungen att åka och handla med min pappa/hjälpa min lillebror med något oviktigt/klappa på skor så jag reste mig upp och borstade av byxorna och skulle precis säga hejdå när han... Ja vad fan gjorde han? Han gav mig världens mest kärleksfulla blick och höll om mig. Jag fattade ingenting. Sen tog han tog om mitt ansikte, gav mig ett spycho-leende och började hångla upp mig. Eller hånga och hångla? Han våldtog mitt ansikte med sin tunga. Den var eveywhere. Hold your horses, tänkte jag men kunde inte göra något för jag var i ett sånt jäkla chocktillstånd. Stod helt förstenad med skrämd blick som ett stort frågetecken.

Men med lite våld lyckades jag bända mig ur han love-grip och torka bort hans slem som rann ner för min haka. Och utan att se allt för äcklad ut sa jag snabbt hejdå och småsprang hem utan att vända mig om en enda gång. Jag har hört att man inte ska ta ögonkontakt med psykopater... En liten stund senare trillade ett sms in i min inkorg från honom: Förlåt, men du såg så god ut att jag var tvungen att smaka. Ord räcker inte till för att förklara hur äcklad-slash-rädd jag kände mig då. Duschade i hundra år utan att känna mig fräsch. S o   d i r t y !

Men men, jag och killen redde ut missförståndet och fortsatte vara rätt så bra kompisar istället. Fast jag måste hålla med om att det var en rätt så sjuk början på en vänskap. Så tjejer, undvik ofrivilligt hångel (såvida killen i sig bemästrar sin tunga och teknik) och spring, spring (!) om han ger er läskiga varma blickar. SPRING!




Postat av: Emelie

"Förlåt, men du såg så god ut att jag var tvungen att smaka" - lite twilightvibbar :P

2009-03-30 20:51:15
http://emlu.webblogg.se/
Postat av: matilda

detta gjorde min kväll lite mer roligare! :)

2009-03-30 21:49:08
http://vinterpussar.blogg.se/
Postat av: Matilda

Haha, Emma, sköna böna ;) hoppas allt är bra med dig! <3

2009-03-31 23:05:04
http://matildagustafson.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback