Någon ville veta vika inställningar jag brukar ha.



P1. 1/125 F 5.6 ISO 800 + Ram: Cali #9 i Photo Scape.
P2. 1/100 F 5.0 ISO 800 + Ram: Cali #9 & Antique filter #4 i Photo Scape.

Nu ska jag och Noah åka iväg till pappa och ha halloweenmys med min familj. Middag, några glas, godis, skräckfilmer och en sleep-over blir det. Och antagligen en disikering av en stackars pumpa. Uppar sen.

Uncertain and devious.




Untold igår @ Viksjö Teatern.

Hahah jag är typ speachless. Dom var så grymt jävla bra igår! Ställde mig bakom scenen för att fota och när dom började blev jag helt: WOW. Och det här är ändå ett band jag har följt i flera år. Jag tror att Erik har blivit lite de-Uggla-fied efter körslaget för nu var dom inte bara musikaliskt grymma, han langade en jäkla show.

Knäppte cirkus 200 mer eller mindre bra bilder som jag sitter och pillar på nu. Tycker att det är så sjukt kul att fota live-musik. Men svårt! Ska öva som in i satan på det för det skulle vara kul att inrikta sig på det. Inga frostiga trädgrenar för min del thank you very much. Men nu ska jag och Noah-boi göra nudel-frukost.

The night.

Det blir nog lite tight med updates idag. Ska äta skagentoast följt av oxfilé och potatisgratäng (erkänn att ni blev grymt avis nu! Jag hade i alla fall.) och sen ska jag iväg och fota på en spelning. Jag har dock un problemo: Mina kläder tycks ha rymt. Mystiskt... Får köra på min vanliga uniform med stuprör, vitt linne, boots och skinnjackan.  Vad som händer sen märker vi. Det är ju halloween (eller är det imorrn? Ingen koll...) PUSS!

Det har varit en väldigt givande kväll alltså.


Ffffound.

Åt ute på en indisk restaurang i Solna med pappa och min låtsasmamma. Jag kom fram till två saker.

1: Man får för mycket mat! Jag orkar inte så mycket, men sitter ändå och trycker i mig mer och mer - för det är ju så jäkla gott. Detta leder oftast till en major matkoma. Är man smart så förbereder man sig dock och är klädd i leggings, inte snortigta stuprörsjeans som man knappt kommer in i. Ikväll var jag förberedd!

2: Alla toaletter på restauranger har toalettpapper med totalt avsaknad av komfort. Seriöst, det känns ju som att dra ett bakplåtspapper mellan läpparna. Dessutom så har dom noll uppsugningsförmåga så man måste ta 876438 rutor  som i sin tur leder till en blokerad toalett. Det brukar bli lite lätt pinsamt sådär.

Here kitty kitty kitty.


Idag har jag jag "katt-kajal", knallrosa läppstift, PLAYBOY-tshirt och leopardben. Ska in till stan och möta mamma på Odenplan strax och ha utvecklingssamtal. Ikväll är jag gräsänka eftersom att Noah har rymt till Norrtälje för natten så jag tror jag ska passa på att åka till till pappa. Den som lever får se. Nu: Bussen!

Godnatt på er.


Glömt källa.

Har varit ute och gått med Nima i nästan 2 timmar. Jesus vad kallt det är ute! Innan drack vi thé och glodde på film hos mig. Nu blir det sängen med Noah-boi och försöka få igång värmen i min röv som är helt djupfryst.

Ps: Om ni vill se Nimas band spela så kan ni ju spana in det här.

Back to my roots.




Nästa vecka befinner jag mig i England mellan tisdag och lördag. Begravning på onsdag. Det suger i och för sig, men annars ska det blir skönt att komma iväg lite och få pussa på farmor och alla andra taneter och gubbar. Kameran hänger med och jag kommer blogga som vanligt, så mig slipper ni inte *mohaha*.

Question: Minns att jag hade rätt många engelska readers förut. Hänger ni fortfarande kvar?

Ffffound.



Ffffound.

Död åt naturligt snygga tjejer.



Hoppade ut ur duchen och voíla! Helt plötsligt var man KADAM! snygg. Hahaha not. Men tänk vad lite bruncréme, smink, en omgång med fönen och lockade toppar kan göra... Killar som tror att tjejer är naturligt snygga kan skjuta sig eller börja uppskatta den där timmen man spenderar i badrummet istället för att gnälla.

Btw, Jag ber om ursäkt för min mindre vackra redigering, heheh. Har inget Photoshop på den här datorn så man tager vad man haver: blur tool! Så nu slipper ni gnälla och störa er för JAG VET att det ser fett mobbat ut.

Dream on.



Vaknade halv 2 så det var väl rätt bra jobbat antar jag. Sket i föreläsningen vi hade i skolan idag (nope, jag har inte höstlov som normala barn. Vi på Cyber är lite mobbade och får inte sån lyx.) och drömde i stället fullt normala drömma om att jag och Mikaela var på en enorm porrbutik och petade i glory holes och sånt trevligt.

Värt att tillägga där att Mikaela har lovat att ta med mig till en porrbutik i stan men det har inte blivit av än så länge. Hahah misstänker att mitt undermedvetna är fett taggad på att gå dit. Men nu ska jag dra en dusch och ställa mig naken i dörröppningen när Noah kommer hem. Hahah nej så kul ska vi inte ha det. Puss på er.

"Vi vill ha mer om töjar!"

När det kommer till töjning så är det bästa tipset jag kan ge er att ta det lugnt och lyssna på er kropp (öron?). Vissa kan töja upp till 8 mm på en vecka och för vissa tar det månader. Om det gör skitskitont att töja så kanske det är bäst att vänta ett tag men om töjen praktiskt taget glider igenom så är det väl bara att köra på.

Men att trycka igenom dem med våld och vaselin fast det gör skitont kommer bara leda till att du får ärriga hål som kommer ha skitsvårt att läka igen. Not so wehej. Jag är ingen expert inom ämnet, men det var så jag gjorde i alla fall och mina öronsnibbar mår prima ballerina nu efter att jag tagit ut dem. För växer igen gör dom.

The stripes.





Idag hade jag randig tröja från WEEKDAY, kedjor, fläta och röda läppar. Så, nu har jag fyllt min "dagens"-kvot för ett bra tag. Har precis haft finbesök i form av Linnea och hennes bf Love. Vi tittade på Disney-filmer och åt ost & kex. Massa ost & kex. Det har varit lite snålt på update-fronten på senaste men jag uppar mer imorrn. Puss.

José Gonzales - Crosses.



The new me.



Hahah försökte se snygg och svår ut i Photobooth men det höll inte. Här har ni burret i alla fall. Mucho mörkare. Tog ingen före-bild men det är ju bara att kolla runt i bloggen. Nu ska jag ut på äventyr med babe!

En helt vanlig diskussion i paret Holden/Gustafssons vardag.

Noah: Men Emma, seriöst. Kan du sluta vara en sån jäkla bitch?
Jag: Nee för vet du vad? Jag har fått värsta uppenbarelsen!
Noah: Ehh jaha?
Jag: Ja! Jag har ju inte mens, alltså får jag inte mens och damp på dig en gång i månaden.
Noah: Så du menar att du får vara bitchig lite när du känner för det...?
Jag: Precis! Så jag fyller ut min bitch-kvot liksom.
Noah: Inte okej...

Look at the pretty pony.






Jag och Babe har haft en riktig plutti nutti-mysdag. Bered er på den obligatoriska samanfattningen: Först blidde det smörgåstårta i Jakobsberg Centrum som tröst för att jag var tvungen att spendera 500 kr på smink *ångest*. Efter det åkte vi till Säby Gård där jag red i nära 9 år när jag var mindre och klappade på pållarna. Noah är livrädd för hästar så det var skitkul. Kände att hästtjejerna glodde lite skeptiskt på min outfit dock...

Efter en oändlig promenad i lera och regn på skogsvägar (och lite, nej who the fuck am I kidding? MYCKET gnäll från mig) mötte vi upp Noahs päron och fikade på världens mysigaste fik precis vid stallet. Chokladkaka i mängder. Jag dog. Så om man bortser från regnet och min spännande frisyr som följd så var det faktiskt en feel-good dag. Det behövdes verkligen! Och nyfärgat hår har jag också, hoho. Ska visa er strax.

I'm not like them but I can pretend.



we_heart_it.

Och så går vi in i hösten for real. Känner att det här kommer blir en riktigt blöt, mörk och deprimerande höst. Men sex hjälper väl mot deprisioner? Va? Va? Va? Noah måste börja släppa till lite mer bara ;)

Hur som helst, jag och Noah-babe ska slänga på oss lite kläder och ta en söndagspromenad (varför låter söndagspromenad mycket bättre än vanlig promenad?) och en söndagsbrunch (samma sak där: Som om inte brunchen i sig lät fancy, det är en SÖNDAGSBRUNCH också.). Tror kameran får hänga med för just nu ligger den bara och dammar. Inte ok. Men nu: På med sminkkakan, kläderna och pälsmössan. Latero.

Ps: Tack för gullkommentarerna till inlägget innan. Ni är så söta ni.

Fan.



Igår kväll somnade hon in. Hon är den första personen i min närhet som dött och jag har aldrig behövt uppleva någonting sånt här förut. 90 starka år blev hon. Barn och manlös men med världens största hjärta och jag saknar henen så otroligt mycket. Det är verkligen hemskt att inte kunna vara där i England just nu.

Thank you for being such a strong and wonderful woman. Thank you for everything that you've taught me and for always being on my side when Alex or somebody was picking on me. And thank you for being like an extra grandmother to me. I will always love you and consider you the most inspeiring person I ever met and I'm glad to've known you. Thank you

(Ge fan i att kommentera stavfelen, texten är inte till er.)

Posing with ma' cam by the bathroom mirror.



Har precit tryckt i min en avokadosallad till middag (fatta att jag stod emot mina urges att beställa en pizza utan tog en sallad istället! RESPEKT på den!) och skriker med i min Spotify-lista. Det är inte vackert kan jag lova er, höhö. Låt oss säga att growl och screamo kanske inte är min starka sida ;)

Planerna för ikväll är ett par, men jag har en huge beslutsångest. Stanna hemma och mysa med min huvudvärk (klokaste valet. Är fett trött eften den här veckan) eller åka till Linnea på Söder där vi ska ha en pre-halloweenkväll (kommer antagligen inte hjälpa min trötthet så mycket dock). What to do?

Klicka på bandet för min Spotifylista.


"Dagens road-kill".



Jag har blivit med pälsmössa! Sprang förbi H&M efter skolan med Noah-babe och Lina och Linnea från klassen, pungade fram 99 kr och sen var han min. Den är störtcool och så stor att jag antagligen kan krypa in i den om jag vill i vinter. Myspys. Ett par leopardstrumpbyxor och två par gråa overknee-socks fick också följa med hem men jag antar att ni kan lista ut hur såna ser ut så ni slipper bildregn idag. Och ja, posen var fullt nödvändig.

And we will be forever.



Jag lyckades imorse! Jag lyckades kräla ur sängen, sminka mig utan att se ut som ett mongo och slänga på mig något relativt dugligt innan jag HANN med bussen. Victory! Eller det var snarare Noah som lyckades eftersom att det typ är tacke vare honom jag kommer försent varje dag. Mannen kan verkligen inte hinna med bussar.

Just nu sitetr jag i skolan och är grymt produktiv. Heheh... Slutar 11 idag och sen blir det en runda på stan. Ska leta pälsmössa och fika med Noah-babe. Ska nog förbi Söderhallarna och och bunkra upp med Jelly Bellys ocskå. Fick grova cravings när jag kollade igenom mitt foto-arkiv nyss och ba: AMAGAD, it's a must have! WOH! Typ.


Vadå inte fett snygg? Va va va?



Idag är jag ful så det lär ju inte dyka upp så många ego-pics på mig. Gårdagens smink, hår som man praktiskt taget kan skrapa smutsen ur och pits som luktar lite funky fresch. Hahahah naaajs. Men imorrn ska hårfärg kirras för det har blivit på tok för ljust nu så då jäklar ska jag bli snyggve. Smink och sånt tråk måste också införskaffas. HATAR verkligen att lägga pengar på sån skit men a man's gotta to what a man's gotta do - även om det svider. För det gör seriöst ont i själen (läs: kontot) att punga ut 150 pix för en foundation. Jag kan inte hjälpa att jag är så jävla blek att dom från i somras gör att jag ser ut som en bajskorv i fejjan. Jag borde typ få rabatt eller ersättning för mentalt lidande. Eller typ extra pengar från pappa för det är hans fel att jag är engelsk och blek. FAN! Hohoh nu svamlar jag visst. Sorry.

Ligger atm och pillar på Noah som försöker dra en power-nap på soffan. Försöker fundera ut något brutalt sätt att väcka honom på, typ rapa honom i ansiktet. Muhahah *elak flickvän*. Och eh jaa... det var väl typ allt?

Klicka på bilden.



Colaburk tipsade om låten för någon vecka sen och jag har blivit helt hooked. Den gamla 30stm nörden inom mig dör varje gång hon hör Jared Letos ljuva stämma och den här låten är inget undantag. Så snuskigt bra.

Inspiration.



BOOTS, bronwsfashion.com. DÖSKALLERING, fantasyjewelry.com. RING, H&M.

(Det finns liknande döskalleringar på Glitter.)

Paramore - Use somebody.


Ingen wehej-dag här inte.



Idag är jag really hot hot hot. Eller not not not. Känner mig otroligt depp och försöker på Spotify att fungera på Noahs dator. Det går lite sådär. Äter makrill direkt ur burken och lyssnar på Lykke Li och tycker lite synd om mig själv. Har absolut ingen aning varför *wierdo*. Längtar tills Noah kommer hem så jag kan våldta honom med pussar. Stackarn han ingen aning om what's coming. Känner att jag fyllt min kvot av ordbajs för nu. Tuudles.

Halli hallå.

Jag har precis kommit hem från en middag ute med Noahs familj. Det blidde thaikycklingspett med jordnötssås. MUMMA! Drack typ en halvliter miso-soppa också så nu kluckar jag lite fint när jag vaggar fram. Ska trolla fram en kopp thé strax och eventuellt bege mig hemmåt för att leta reda på min mobilladdare. Den kan ju vara bra att ha. Skulle vara skönt med en promenad också och få röra på fläsket, men det är så kallt.

Note to self:
Lägg iPoden på laddning.

Snygg chey.


fff-found.

Sitter och lysnnar på Imogen Heap och väntar på att Noah ska poopa klart så vi kan knata förbi mig och hämta mig grejer. Sen väntar en seriös grooming av hela mig. Nu är det illa! Rakning, hårinpackningar och en allmän make-over is a must. (Hahahaha på tal om det! Kommer ni ihåg reklamen för julmust i vintras? It's a must!)

Noah leker big lips. Det gick lite sådär.

Men jag tycker om dig endå.

Djupare än så blir det inte.

Jag: Åh jag älskar den delen i 2 nights in Paris när dom gör slut och hon har värsta monologen. Så jävla fint.
30 sekunders tystnad.
Noah: Varför tittar du på mig sådär? Önskar du att jag också kunde säga såna djupa saker? *jätteångest*
Jag: Nej, alltså jag gjorde bara en invert-rap.

Glömt bildkälla.


Nu ska jag och Noah-ponken mysa ner oss i soffan med lantchips, godis och cola. Life is good.

The answers.



Tycker du har snygg stil, var brukar du köpa kläder oftast och har du nån stilikon? Ingen modeblogg I know, haha, men jag måste bara fråga: Höhöh tack! Alltså om jag ska vara ärlig så är jag rätt schizo när det kommer till vad jag har på mig men oftast så är det lite mer åt "metal"-hållet. WEEKDAY och H&M är väl där jag handlar mest (sorry, det blir inte mer spännande än så). Men nästan alla mina skor, smycken och väskor har jag shoppat på mig under mina London-visiter hos släkten. Och det där med stilikon...  SVÅRT! Jag brukar mest glutta runt på lookbook.nu och andra "inspirations-sajter".


Hur kommer dig sig att du och Blondinbella var kompisar? Umgås du fortfarande med henne?: Bellas mamma bor bara ett par hus från mig så vi har lekt tillsammans sen vi var små. Under mellanstadiet så klickade det bara mellan oss så vi umgicks rätt så ofta i flera år tills vänskapen rann ut i sanden. Men hon är verkligen världens goaste tjej så jag är grymt glad och stolt för att hon blivit så framgångsrik *hönsmamma*.

 



Är du fortfarande kompis med Blondinbella?: Det är ju inte så att vi pratar i telefon 14 gånger per dag men vi hörs lite halvt sporadiskt då och då. Men nja, jag skulle inte säga att vi är så jäkla tajta.


När förlorade du oskulden? Berätta om hur det gick till?: Hahah jag visste att den skulle komma! Men ja.. mamma du kan sluta läsa nu. Jag var hade precis fyllt 14 och börjat 8:an om jag minns rätt och det var med min dåvarande pojkvän som jag hade haft i ett halvår. Jag minns att vi hade planerat allt, hahahah, så en fredagskväll körde vi till hans käre mors fasa på (hon hade strikta regler om att sånt fuffens icke fick ske) i hans rum och det var väl typ det sämsta jag varit med om. Båda var sjukt nervösa och det varade väl i typ 4 sekunder.


Hur kommer det sig att du är så bra?: Men gud... TACK :$




Vad tycker du är viktiga egenskaper hos killar? och hur kommer du över en kille? Lovin' ur blogg!: Tack för credsen :) Förutom det uppenbara: snäll, trogen, förstående och bla bla bla så tycker jag att det är grymt viktigt med en kille som har koll på läget och kan diskutera vettiga saker och inte bara om hur många öl man drog förra helgen, utan typ berätta om något han läst i Illustrerad Vetenskap (?). Jag gillar lite nördiga killar helt enkelt. Dessutom så är det skitviktigt att han kan säga vad han tycker och ryta ifrån när jag blir för jobbig och krävande. Inga tofflar alltså. Och hur man kommer över en kille... Har tyvärr inget grymt svar på den förutom att kapa kontakten direkt. Inga små sms när man känner sig ensam, inte skriva hej på msn eller stalka hans facebook. Man gör sig mer harm än good. Man kommer känna sig jäkligt ensam ett tag men man går vidare så jäkla mycket fortare. Sen är ju hämd ganska najs också ;)


HUR fick du jobbet på sexsidan?: Du menar lustjakt.se? Dom har ett värvningsprogram så att alla som handlar via ens länk ger en en viss provision på allt dem köper som man sedan kan få ut. Jag kan dessutom komma hem till folk och demonstrera varorna men det känns lite väl att fladdra dunt med massa dildos till folk jag inte känner...




Hur mår du? rent generellt, liksom: Det där måste vara den finaste frågan jag någonsin fått typ. Hahah ja jag är lite mobbad. Nej men just nu mår jag faktiskt fantastiskt. Det gör inget att skolan är ett helvete och att det är omöjligt att gå upp åp morgonen för jag är för första gången på lääänge nöjd med mitt liv. Jag är nöjd med mig själv, min pojkvän, familj och mina vänner. Jag är så jäkla KÄR i livet helt enkelt. Så long story short: Jag mår grymt!


Varför förföljer du mig?: Ja du Melws, måste vara för att du är så jäkla k00l ;)
Ska du till blog fuck me awards?: Nej då hade du nog fått läsa om värsta klänningshysterin här också.
Vilken är din favoritserie på tv?: Scrubs, Family Guy, alla Top Modell repriser och så vidare.
Varför tar du ut dina piercingar gång på gång kvinna?: Haha blir också lite fundersam på den... Den första tog jag ut för två år sen på julavslutningen för att jag skulla sjunga och av någon anledning inte ville ha den då. Den växte igen direkt :( Den andra var jag tvungen att ta ut i våras när jag opererades och sen var jag så nerdrogad på morfin i ett par dag så jag tänkte inte ens tanken på att sätta in den så den växte också igen. Sad but true.
Vad ska du göra för tatueringar?: Har velat lite fram och tillbaka med två svalor på mina högra ribs blir det nog.
Vad jobbar du med, på den där sex webben?: Kolla vad jag svarade där uppe.


Hur många läsare har du?: Runt 150-sträcket. Det är ingen stor blogg ni läser.




Hur blir man kompis med dig? ;p: Var allmänt skön och bjud på dig själv. Om du dessutom har grym musiksmak och är lika störd som jag så är ju det bara ett plus ;)


Vad är din favort sexställning?:): Än en gång, blunda mamma! Alltså det beror verkligen på. Vill jag ha sweet sweet love så är väl typ missionären rätt så najs men om det ska vara lite mer hardcore så är väl typ bakifrån eller från sängkanten något att hurra för. Tänker inte gå in på detaljer eftersom att Noahs familj typ läser här så ehm, sorry :s


Shark! Shark! Shark!


Her Bright Skies. Enda bilden jag hann ta innan min kompaktkamera klibbade fast i fickan hahah.

Bring me the Horizon igår med Her Bright Skies och Adept som förband var... awsome! Moshen var dock sjuk respektlös då en kille fick sitt skallben spräckt och jag fick en snyting rakt på kindbenet av någon random. Inte ok. Becca var i alla fall lycklig eftersom att hon fick komma upp på scenen med grabbarna i BMTH.

Idag ska jag i alla fall ta det lugnt och komma ikapp med massa plugg. Laga middag till familjen ska jag också göra och svara på frågestunden. Om ni fortfarande har några frågor som ni sitter och trycker på så feel free att fråga på. Och godis ska jag köpa! Vi kirrade rosa rattar igår efter spelningen och jag fick årets cravings nu.

Fråga mig.

Ja det var någon som ville ha en frågestund förut så eh... here goes? Känns lite töntigt, så ni har vi det sagt i alla fall. Fråga på om allt från tampongstorlekar och  favorittvålar så samlar jag ihop allt till ett inlägg sen.

Check out my grades.




Ett solklart MVG fick jag på matteprovet från förra veckan. Det här är inte menat till att skryta, utan jag blev bara så jäkla förvånad. Jag har gått med IG-varningar i hela mitt liv i matte. Men nu... Vindarna måste ha vänt, eller nåt. Ångrar faktiskt inte att jag började om ettan för en sekund. Troligtvis mitt klokaste val ever.

Nu ska jag bregava mig i ett bad med bubblor och bläddra i Nöjesguiden som jag plockade med mig hem efter en runda på stan med Linnea. Och så ska jag dra en helomgång av kroppen med rakhyveln för den är ludnare än ludnast. Hehe, kände mig lite lätt nasty igår på simningen när jag trippade runt med mina ludna spiror.

The comforter.



Den där bubbelbiten går inte av för hackor. Candyfloss och marsmellow är väl orden jag skulle använda mig av för att beskriva lukten. Lite corny men jag kom inte på något svenskt. Grym är han i alla fall! Och så blir man galet mjuk och luktar jummy efteråt. Me lajki. Från Lush. Det plus dessa är oslagbart! Näsorgasm.

Lite funderingar.

Okej, Noah gick upp för en halvtimma sedan för att kissa och man behöver inte vara en rocket scientist för att räkna ut att man inte kissar i en halvtimma. Borde jag bli orolig? Bajsar han? Har han rymt? Många frågor där...

The serious look.



Nu har jag hoppat in i kläderna och ska springa iväg till bussen. Har simning med klassen i Eriksdalsbadet men jag ska möta upp Babe först. Känner mig inte lite risig: otvättat hår och osminkad (plus läppsift) så jag lär väl hinna skrämma en och annan pensionär på pendeln. Sen väntar 40 längder och ett stycke livräddning på mig.

Frukost: 3 klubbor och ett glas juice. Lite anorexivarning på den.
Musik: Emarosa varvat med The Knife och The Strokes.
Bör verkligen: Dränka mig själv i brun utan sol. Det är illa nu.

På fredag! På fredag!

Jag längtar helt galet tills på fredag då jag och Noah-babe ska trippa iväg till Fryshuset och se pojkarna
i BMTH spela. Fick biljetter av Noah för en månad sen *världens bästa bf* och i övermorgon är det dags.

Helt random.



Jag vet att jag har varit en dålig bloggare men efter 876345 ångestattacksdagar så är jag fortfarande inte klar med min motion till skolan (=skitviktig!) så det betyder att jag inte får vara med på projektarbetet och därmed får en feting IG-varning. Happy hour! Det är helt enkelt lite för mycket för mig i skolan atm och när det blir så där mycket så stänger jag bara av, gör ingenting och sover bara. Jag sover sjukt mycket just nu.

Vet inte vad det är med mig just nu men jag är bara allmänt deppig. Får typ smågråttattacker för ingenting och ska kramas konstant. Och så gråter jag som ett litet barn. Haha det är helt sjukt. Kan lliksom ligga och böla och sen ba: Ehhh, varför gråter jag? Och så börjar jag asgarva. Jag tror att någon här är lite psykiskt utmattad.

Nej här skjuter vi inte upp saker.

VAD JAG HUNNIT MED ÄN SÅ LÄNGE:
- Byggt lite på min farm på FarmVille.
- Powernap.
- Brottning med fettokissen om vem som fick plats i sängen. (han vann)
- Mys med Noah.
- En session på spikmattan .
- Middag.

VAD JAG INTE HUNNIT MED ÄN SÅ LÄNGE:
- Historiauppsats x2.
- Samhällskunskapsuppsats x2.
- Läsa en hel roman på engelska.

(Nämnde jag att allt är grovt betygsgrundande och ska vara klart typ imorrn? DÖDA MIG! Okej, jag betalar grymt bra pengar till en som rövar bort mig eller ger mig en tillfällig koma. Eller typ blockar min facebook haha.)

Precis så har jag känt med dig men nu är det du och jag. Vi.


le_love. text: michaela forni.

Och där promenerar han iväg från kärleken. Vänder sig inte om, ångrar sig inte och letar upp den, springer inte tillbaka inte ens nästan eller lite grann. Sekunden innan tittade han försiktigt ner på mina skor och sa ”Det är för vårat eget bästa” och jag tänker bara att VADÅ VÅRT EGET BÄSTA!?!? Förklara för mig hur det kan vara för mitt bästa att vara utan dig… Så rinner tårarna ikapp med regnet när man förstår att han har rätt.

Edit:
Nej jag och Noah har INTE gjort slut eller varit i närheten av att göra det på senaste. Han är ju min babe and I intend to keep it that way. Tyckte bara att det var en otroligt fin text som jag kunde relatera till starkt förut. Älskar min Noah-boi så otroligt jävla mycket så nej: Vi har inga planer på att göra slut ;) *orolig*

Det blev 800 grader.



För första gången NÅGONSIN tvingade jag mig igenom ett avsnitt av Körslaget. Min killkompis Erik är nämligen med och skulle tralla solo så då måste man ju nästan titta, även om det innebär 2 timmars audio-terror i form av svensk kvalitetstv. Jag dog typ, men det var värt det. Haha fan va bra han var! Growlade och allt till 800 grader i basker, glasögon och hängslen i Team Carolina. Om ni vill höra Erik och hans band klickar ni här.

Ingen A-student här inte.



Ja precis så här bra går det med mitt plugg just nu. FarmVille och detta. Jag skyndade mig liksom hem för att börja peta på mina uppsatser som skulle varit inne förre veckan (oops) och efter en kvart så har jag visserligen hunnit skriva ett halvt A4 men det stannade där också. Snacka om att någon har noll självkontroll.

Måste verkligen skärpa nu för det jag nästan känna hur IG-varningarna vinkar till mig. Men jag skulle inte banga på en liten powernap till middan och lite happytime *bara för att hjälpa mig tänk, blink blink*. Och så lockar alla bloggar jag inte hunnit läsa på hela veckan. Vojne vojne, det här kommer inte sluta bra.

Födelsedagshelg.





P1. The birthday cake. P2. Jag blev lite lätt myssugen framåt småtimmarna och Arvid blev mitt offer. P3. Varför, VARFÖR kan dom inte tillverka NORMALA bowlingskor som gör att man inte ser ut som en jävla mupp? P4. Jag fick två, count them: TVÅ strikes! Och så ignorerar vi övriga poängtabellen för vi sög big time.

Okej, nu har det varit jäkligt tomt på update-fronten den här helgen. I fredags firade vi sötis-Varro somsagt och det resulterade i en efterfest i Hässelby (?) och en helt spårad sleep over. Hahah say no more. Efter en utgång och typ 0 timmar sömn så är man inte pigg om man heter Emma Holden så jag var heeelt död i lördags.

Och till sist så har jag firat min storebror som fyllde år. Det blidde fika i mängder *tjockis* och sen bowling på Heron City senare på kvällen. Babe bjussade på sushi och jag bjussade på årets sämsta bowlingomgång. Jag är verkligen helt värdelös! Och träningsvärken jag har idag ska vi inte ens tala om, det är illa.

Det är ingen vanlig dag.


Nej det är ingen vanlig dag för idag är det finaste Varros födelsedag. Hurra hurra hurra! 17 år blir min lilla snygging idag så ikväll ska jag ta med min Babe hem till henne på födelsedagsfika och sen joinar Emma och Matilda oss på lite rajtantajtan. Hahah osexigaste ordet ever. Ett svart paket ligger hemma hos mig och väntar på att få ges bort och en b-i-b väntar på att bli tömd. Ikväll kör vi. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Jag langar bullshit.

Igår var jag trött tjej_92. Vi hade matteprov och den där simningen sen på eftermiddagen tog på krafterna ska ni veta. Hoho! Däckade i alla fall snuskigt tidigt bredvid en mysig pojkvän och med nyponsoppa i magen.

Och jag känner att det inte händer något överdrivet spännande i mitt liv just nu. Jag är i skolan, fikar och snackar skit med tjejern och pussar på Noah. Det plus att jag har en major foto-torka, så jag misstänker att jag inte är världens mest uppseendeväckande bloggare. Kanske borde bli på smällen eller nåt. Då blir det action.

Men planes of today är:
um, plugg och mer plugg. (Med andra ord: um, en tripp förbi affären för chipsinförskaffning, chipsmys, matkoma efter 27 kilo chips och kanske ett sexmarathon om jag tindrar riktigt fint med ögonen.)

Oh you're so random.


we_heart_it

Snacka om att någon failade rejält på Digital Bild. Vi skulle göra en banner men det slutade med att jag efter en och en halv timma hade petat ihop en 900x600px stor serieruta på mig själv där jag ser skitnödig ut. Fel fel.

Efter det här ska jag och min kära klass bege oss till Eriksdalsbadet och simma en kilometer. Här har ni en som INTE är så överdrivet peppad. Men dom har bubbelpooler så det kompenserar ut lite. Jag hade ju inte hatat mig själv om jag varit en gnutta brunare. Nu är jag så blek att jag praktiskt taget är genomskinligt. Rawwrrr!

Knas.

Hej och hå, nu strular bloggen!

Check out my virvel.



Klick. Vart är världen påväg? När jag var 9 var det typ 5 år kvar tills jag ens började få tuttar, men det var jag det. Och jag tyckte att alla sönderblonderade blondiner var läskiga. Nästan så att jag hoppades på att The Ring-tjejen skulle dyka upp mitt i natten och inte nån jäkla Rosing. Men sen så var ju jag "emo" också.

Hands up.



flickr.

Feel good inc.



Klicka på bilden.

Hoppa runt i min PLAYBOY-tshirt och trakasera fettokissen är väl typ just nu's happening. Ska knarka c-vitaminbrus och chai-thé så att jag kan bli frisk någon jävla gång. Är turen med oss så är det något på tv också, men så kul lär vi väl inte ha det. Notera att jag säger vi i stället för jag. Hahah varför? Blivit schizo nu också? Having that said så kom jag på mig själv med att ha en konversation med katten. Okej, nu är det ILLA.

Ps: Anledningen till att det saknas lite bilder här och där på min photowall är att jag och Noah hade världens fight för någon månad sen så i en jättemogen prostest så rev jag ner alla bilder på honom och har bara inte orkar sätta upp dem sen dess. Inte för att jag tror att nån ens märkte det. Men nu vet ni alla fall *wierdo*.

Dum dum dum dum dum.



we_heart_it

Sjuk IGEN! Happ, var väl bara det som saknades. Har ju fått vara frisk nu i nästan en vecka så det är väl inte mer än rätt att jag ska få ligga och dö i soffan framför tv-shop ett par dagar till. Den tackar vi för. TACK! TACK!

Noah leker trendsetter.





Okej, jag tror att någon hade kul i Photobooth medan jag stod i duschen...

Vad du är för mig.



Kanel-thé. Julafton. Färgglada sneakers. Töjar. Lugg i ögonen. Stubbig haka. Töntig humor. Snälla ord. Varma kramar. Stuprörs-jeans. Framtid. Sushi. City and colour - Sleeping sickness. Mjuka kyssar. Tshirt-samling. Trygghet.  Magpirr. Massage i sängen innan vi ska sova. Hyrfilmer. Pussar på halsen. Skrattattacker. Kärlek.

++++++++

- Jag arbetar extra på en sexwebshop.
- Om jag får välja på en valfri godis eller orange  tar jag alltid den orangea. Något jag fått för mig.
- Jag har en thing för rena, feminina drag hos killar och gillar inte alls hyperbiffiga macho guys.
- Enligt mig är tjejer minst lika sexiga som killar. De har vackrare kroppar.
- Min dröm att att få massa fräknar och rödblonthår, typ som den här snyggingen.
- Fina händer och breda, stubbiga käkben är något jag typ dör för hos killar.

Emarosa - Heads or tails? Real or not ACOUSTIC.



På riktigt, hur man man sjunga så jävla vackert? Jag DÖR! Snacka om pantie wetter-röst. hahah på riktigt, jag blir lite me love you long time när jag hör såna här röster. Typ mi sa honi! Nej men skämt åsido: Han är grym.

Sovdagar.


deutsch_vogue

Söndagar är dom dagarna som jag får sova hur länge jag vill. På vardagarna går jag upp efter 06:00 och på lördagana har jag alltid någon planerat (eller så vaknar jag bara grymt tidigt eftersom att jag är så sjukt jävla bakis. Varför vaknar man alltid så tidigt när mna druckit mycket? Då får man ju bara lida mer.) så därför är söndagar grymma eftersom att det är den enda dagen i veckan som jag bara ligger hemma och tar det lungan.

Idag har jag dock lite planes att ta tag i. Pappa fyller 45 så han ska firas och senare ikväll så är min familj bjudna på middag hos min storebrors flickväns mamma. Hängde ni med på den? Lite plugg på den också.

Drunken lägesstatus.

Mood: Happy-face.
Outfit: Crémefärgad tunika, jeans, skinnjacka oc h converse + nitar.
Surplar på: Skumpa varvat med JD.

Befinner mig: I storebrors lägenhet.
Gör: Spelar Singstar/Guitar Hero och lirar gitarr.
Är imponerad av: Att jag klarar av att blogga i detta tillstånd. Creds.

EDIT: Noah kör Aha - Take on meSingstar. Helt plötsligt känns det inte lika lockande att kräva fyllasex...

En liten ursäkt.

Det är en aning torrt på update-fronten men jag har inget minneskort till kameran och jag hatar att blogga utan bilder så ja, där har ni anledningen i alla fall. Noah ligger parkerad i min soffa framför 5:an och jag ska göra något ätbarrt och joina honom. Om någon timma blir det duschen för vi ska på ett års-kalas. Så eh ja, laterooo.

Bubbles.



Igår svängde jag och Noah förbi LUSH på vägen hem och köpte en bubbelbit. Planen var att vi skulle ta en luuugn fredagskväll för första gången på evigheter. Så sen efter middagen och en TP-omgång med mi familia när vi ska bada så ger jag Noah uppgiften att hålla koll på vattnet efter att jag haft i bubblorna. Men tror ni att han gjorde det? Det var bubbleoverload! Hahaha jag borde fotat och visat er för det var heeelt sjukt.

Todiloo.



Hoho, bra att man har kolla på datumen! Spelningen som jag trodde var igår var tydligen 30 oktober - inte september. Annars så har jag trippat runt i stan det senaste dygnet och ÄNTLIGEN fått socialisera mig med folk. Kände att jag började bli lite koko av att bara umgås med fettokissen. Men en fika hit och dit har jag hunnit med i alla fall. Och massa mys med Noah-boi. Känns skönt att kunna pussas utan att lämna en snorpöl i pannan på honom. Känner att det här blir ett jäkligt random inlägg så jag slutar här. Laterooo.