Vaknar med Kings of Leon och honungsläppbalsam.

Frisk idag? Nope. Men jag funtar på att slänga på mig lite kläder och dra in till Odenplan och luncha med klassen ändå. Kommer ärligt talat börja klättra på väggarna snart annars om jag inte får ha 3 sociala minuter mer någon. Om dom nu vågar träffa mig? Dam, dam, DAM! Och så funtar jag på att gå och se grabbarna från Surviving the Charade och Untold ikväll, men vette fan om min kropp är så pepp på det. Det märker vi.

Huvudet sprängs av inspiration.



Bara för att jag inte kan gå ut eller ens taffsa på min kamera (den är hos Noah) så får jag 987374 foto-idéer.  Någon som är sugen på att komma över och ge mig en exorsism så jag kan bli frisk? Noahs familj har upgradat till en Nikon d3000 om jag inte minns helt fel, så jag ska dra med honom ut någon dag så vi kan ha en foto-battle. Han blir ju så äckligt jävla bra på bild att det är orättvist, min lila MIKAS-boy.

JUSTE! Om ni sitter och trycker på någon grymt bra fotoblogg, hollaaaa!

Rawwwrr!


fredric_johansson

Spana in Fji's fotoblogg. Han är frikkin' amazing! Bilderna han tog på Oliver SykesP&L är typ... orgasm. Längtar helt galet tills den 16:e oktober när jag och Babe ska till Klubben och se Bring me the Horizon. Såg grabbarna rocka loss på Moshpit Open och det kan mycket väl ha varit bland de bästa 45 minuterna i mitt liv.

Vårt badrum var visst lite filthy.



Tro mig, jag är nog mer chockad än var ni är. Hoho, vart tog alla kilon vägen? Så här lite har jag inte vägt sen jag var typ 11 år. Så mitt bantningstips till er är att bli sjuka i en månad, hälla i er enorma mängder vin varje helg, bli ruggigt bakis och efter allt detta leva uteslutande på zoo-klubbor och juice. Verkar funka skitbra? Ehh... Nej det blir en tripp till la affär så fort Babe kommer hem. Då jäklar ska vi göda mitt BMI med chips & dipp!

Morsning.



le_love

Jag blir tokig på den här jävla förkylningen! Varför inte bara döda mig nu så jag slipper lida? Det värsta är inte att jag hostar/snorar/nyser. Det värsta är att dom sänder värsta möjliga tv-program vid den här tiden så man har ju sååå mycket att göra. Bli inte förvånade om jag blir hooked på något ring-in-program inom en snar framtid.

Annars då? Dunkar Spotify och försöker trolla fram något ätbart. Det går lite sådär med det sistnämnda. Jag behöver min Noah som alltid lyckas trolla fram något fantastiskt ur en bajskorv, typ. Nej men den mannen kan laga mat! Jag kan laga typ 3 saker: thé, Billyspizzor och nudlar. Kommer inte så långt på den va?

Ska jag flytta?



Funtar på att flytta bloggen. Antingen till Devote eller Bubbleroom. Verkar vara härligare stämning där borta - eller vad man nu säger. Jag har varit en troggen webblogg:are i över 3 år men det känns som att det är dags för lite förnyelse. Ni som använder Devote elelr Bubbleroom, hur funkar det? Strular det mycket och vet ni om man kan flytta med arkivet? Eller är jag bara jobbig som tänker flytta skiten? Många frågor dårå.

Klicka på bilden.



(Simons spellista.)

Damn girl! You hot.



Namn:
Emma Patricia Holden. Ålder: 17. Längd: 170, typ va?. Hår: Just nu är det väl mellanbrunt men ska bli mörkare igen. Kropp: Err, lång och smal? Inga farliga kurvor här inte. Föddes: I jakobsberg. Dold talang: Kan vinka med lilltån? Vill: Skrapa ihop pengarna till min tattoo och pierca tungan (jag och mina årliga piercings). Ska: Måla naglarna. Mer spännande än så blir det inte. Visste du: Att jag red i nära 9 år när jag var mindre och hade tapetserat mitt rum med häst-posters? Luktade ponny konstant. Hissar: Min fina bf, mörka nagellack, boots mysiga hemma-fester och kanel-thé. Dissar: Den här jävla kuk-förkylningen och mitt sämsta immunförsvar.

Snodd från Gabriella.

I don't do mondays.


src_unkown

Dunderförkyld och snorbakis var inte en så fantatisk kombo fick jag lära mig igår - igen. Var sängliggande i princip hela dagen, förutom när jag gick till pizzerian och blev rånad 80 kr för en kebabpizza. Fast det var ju i och för sig en jäkligt god kebabpizza. Och det var värt att må lite illa för jag hade grymt kul med Noahs klass.

Idag är jag fortfarande sjuk och har sovit tills ny i min PLAYBOY-tshirt som jag praktiskt taget har flyttat in i. Ska väl försöka kravla mig upp till köket och trycka i mig något. Kroppkakor lockar. Nom nom. Sen blir det nog sängen och Disney-filmer resten av dagen tills Noah-babe kommer hem och kan ta hand om mig (köpa godis!).

Idag är man inte kaxig.

Så. Jävla. Bakis. Dagen kommer  fortsättningsvis spenderas i sängen. Uppar sen när jag är lite mer levande om gårdagen när den där jävla tomten gjorde så att allt spårade. Men nu ska jag dö.

New stuffff.




Okej, det här med photobooth kanske inte är min starka sida. Jeansen är i alla fall nya från Cheap Monday och är egentligen ljusgrå/blå fläckiga och PLAYBOY-tshirten kommer från Top Man och är fin som snus.

Nu är jag så mätt av tacos att jag ärligt talat tror att ja ska spy snart. Hoppas på att det värsta av min food-coma lägger sig strax för jag ska bara slänga på mig lite nitar, skinnjackan och dra på klackarna innan vi drar.

Tipsa moí.

Eftersom att jag planerar att vara grovt bakis imorrn så kan ju ni tipsa om några bra bloggar så länge.
Gärna såna där med äckligt snygga mäniskor eller klockrena texter. Era egna funkar prima ballerina också.

Massa rörig text.



Smart ass-jag lyckades först glömma minneskortet till min Canon och sen hölla smink över den. Så bilder har jag noll av. Åkte i alla fall ut till paps i Kungsängen med Noah efter arbetsintervjun (som för övrigt gick prima) och åt middag med min familj där, pimplade lite vin och spelade spel. Sen drog jag och Babe en sån där riktigt mysig höstpromenad mitt i natten som får en att inse varför man älskar varandra så jäkla mycket som man gör.

Idag svängde vi förbi min storebror i Viksjö en stund innan vi via Vällingby Centrum åkte till Odenplan en snabbis och sen hem. Massa "sen" och åka hit och dit blev det nu. Sorry, men jag har varit stammis på pendeln och tuben. Lite nya kläder har jag som jag vill showa också, men det lär väl bli en photobooth-bild innan vi drar ut senare. För ikväll ska vi dricka vin med Noahs klass! Men först blir det middag hos hans familia.

PS: Tack för kommentarerna om att jag var snygg i förra inlägget, blev typ happyface ;)

Hard work. work.



Jag ska iväg på jobbintervju strax och då är man så här snygg. Hahaha not! Jag blev dundersjuk igår och lyckades dra en od med min hostmedicin så idag är man inte på top. Bara bita ihop och försöka att inte se allt för döende ut. Tacka Gud för riktitg bra concealers! Men nu ska jag springa och ta bussen mot Odenplan för jag ska möta upp några från klassen en snabbis först. Uppar senare om hur det gick och slänger iväg lite bilder.

Puss på dig älskling.

Taskig update idag men jag och babe är upptagna med att fira x-antal månader. Blommor, Bring me the Horizon-tickets (!!!!!!!!!!!) och sushi har karln skämt bort mig med. Snart ska vi bege oss på en liten promis och sen ska vi landa framför Iron Maiden på Ullevi -05 som jag har på VHS med en påse godis. Bilder och shiz får ni sen.

Sweet dreams are made of this.



I natt drömde jag att jag av någon anledning hamnade på en av Marilyns Mansons spelningar. Det var i någons vardagsrum i närheten av där jag bor och jag skulle egentligen gå och lägga mig och hade på mig shorts och någon stor tshirt. Det kan inte ha varit med än 20 pers där, men Gabriella - you were there!

Any way, han drar igång och börjar spela men sneglar hela tiden mott mitt håll.  Han ger mig mer och mer dirty blickar innan han tar med sig micken och ställer sig framför mig och sjunger till mig. Jag blir helt AMAGAD! ochd et slutar med att hans läppar är 1 centimeter från mina medan han sjunger innan han kysser mig (!!!).

Min fråga är då: Visst behöver man inte vara någon rocket scientist  till drömtydare för att lista utt att jag är undermedvetet dyngkåt på Marilyn Manson? Jag har helt enkelt a thing för lite wierd guys som spelar i band.

Darling your head's not right.



wild_fox / the strokes - some day

Hello readers. Kom hem för cirkus en timma sen efter att ha flängt runt. Lyckades glömma gympakläderna imorse och märkte det när jag precis skulle byta om innan lektionen så jag fick sitta där och ha kul med mig själv på bänken i två timmar. Good for me! Hade i alla fall Mias dotter, Emma av Maria Eriksson att pilla i.

Om ett tag ska jag sättta mig på pendeln mot Söder för det vankas movie-night at Linneas place. Vi har studiedag imorrn och ingen var så taggad på utgång (läs: alla är panka.) så filmkväll it is. Ska svänga förbi affären innan bara och bunkra upp med massa candy. Nom. Krig om filmval är jag beredd på, men det är najs.

Det är galet vad effektiv man kan vara.

Jag sitter och klickar runt bland bloggarna och satsar stenhårt på FarmVille. Har hunnit dra en level och läsa minst 20 bloggar. Dessutom har jag haft långa diskutioner med Emma om att "män är schviiin", gått på 3 självvalda raster, tagit ut kontaner och shoppat loss lite. Ja visst är jag jäkligt effektiv i skolan...? Snart: Lunch.


Deer Tick - These old shoes.

(Vet att jag länkade till den för nån dag sen men den är mighty fine!)

When I get that feeling I want sexual healing.



Chillar hemma hos Noah-boi i soffan framför öppna spisen med regnsmatter mot rutan. Me lajki. Kanske borde slänga ut fårfällen framför brasan so we can get jiggy! Nej men seriöst, varför har aldrig den tanken slagit mig förut? Sexigt som satan ju! Heheh... *smider planer* (Förlåt lillasyster Alva-li!)

What evaaah, snart ska jag i alla fall kalasa på chevré-paj till middag och skölja ner det med lite kanel-thé. Jag och mitt jävla thé. Antar att ni är rätt trötta på mitt snack om att jag är engelsk och därmed intar en jävla massa dagligen så jag skippar det för den här gången. Ja känn er jävligt älskade nu. Nej nu var jag dryg. Sorry.

Ja så här såg man ut idag då.


16:20. Fett oinnovativ rubrik.




P1. utvecklingsstörda jag hittade på tunnelbanan. Haha nej men några från min klass på Top Man. P2. Simon provade party-jeans. Girls I know you like it. P3. Fika på Sandy's! (Dåligt place för er laktosintoleranta där ute.)

Efter skolan så åkte jag och Noah med några från min klass in till City och spatserade runt lite bland diverse affärer. Jag är seriöst KÄR i PLAYBOY-tshirten på Top Man. Det är helt okej att skicka den tilll mig så jag har något att kladda på om kvällarna. Grrr! Nej men seriously, den är galet fin. *Löning på fredag*

Any who, sen parkerade vi oss på en uteservering och drog en fika i någon timma och snackade skit innan jag och Noah krigade oss hem i regnet. Regn + mitt hår = bad, bad combo. Never mind att jag stod en halvtimma i morse och plattade skiten. Ser ju förjävligt ut så fort det finns en halv vattendroppe i luften. Blir så jävla less.

Photobooth sänker standarden på min blogg.



Mood: Slapp och tom i huvet.
Luktar: En sån fråga kan ha många svar. Men atm är det nyduschad plus Amor Amor.
Hår: Plattat i mittbena. Skulle ju inte hata det i fall allt växte 2 decimeter tills imorrn.
Lyssnar på: Deer tick - These old shoes och babe som tror att han kan bloggen bättre än mig...
Borde verkligen: Sätta mig ner och skriva mtit cv som jag ska lämna in i veckan.

Tror ni han blev ägd nu?

Jag: Men sluta smaska för i helvette!
Noah: Men jag gör ju knappt det. Jag måste ju få öppna munnen?
Jag: Nej... Men... &#"(¤%!!!! Nej för då tar jag din ugly duckling som du fick av mig på FarmVille!

Come to mama.


rika_uteliggare

Okej, nu överväger jag starkt att bli lesbo på heltid. HUR JÄVLA SNYGG ÄR INTE HON?! Hon är en sån brud som gör att oavsett hur snygg man är så ser man ful ut om man står bredvid henne. Spana in hennes blogg här.

Det firar vi med en bullle.

Tack kära läsare för att ni hängt med dom här 2,5 åren och 2000 inläggen. Även fast ni är rätt blyga och inte säger så mycket så måste jag erkänna att jag tycker om er ändå. Och ni verkar ju tycka om mig efter som ni hängt kvar. Lite i alla fall va? Nej men 2000 inlägg och more to come om ni blir bättre på att kommentera. Deal?

 

EDIT: Who the fuck am I kidding? Ni vet lika väl som jag att jag ändå kommer terra er med random inlägg  for ever and ever, muhaha! Lilla röda krysset hittar ni där uppe till höger om det inte passar.


Håkan Hellström - Jag ger dig min morgon.




Jag börjar morgonen med en bild på Babe och den här gamla godingen. Eller tekniskt sett började min morgon kl. 6 imorse när jag vaknade. Låg och kramades i sängen med Noah två timmar först innan jag gick upp bara.

Stannade hemma idag för att göra klart allt skit jag inte hunnit med i skolan. För det är no way in hell att jag skulle kunnat göra allt i skolan så det blidde som det blidde: att jag ligger parkerad i Noahs soffa under täcket med laptopen i knät alltså. Ska börja dra mig mot duschen snart för just nu luktar jag allt annat än gröna ängar. Kanske lyxar till det och rakar benen så jag kan kräva sexytimes av Noah sen när han kommer?

Pic's från Alva-Lis fika.




P1. Ni anar inte hur många Mumin-muggar det finns i detta hem! Crikus 100 skulle jag tippa på i alla fall. P2. Alva-Li fick finfina presenter. P3. Sixten var så grymt söt. Började nästan klia lite i äggstockarna ett tag.

Posah_girl_92.



Snacka om att jag matar mer med Photobooth-pic's. Ser lite lagom pissed off ut. Kanske insåg att det inte var så smart att goffa massa cheese-cakes när man är laktosintolerant då bilden togs eller nåt. Kanske, kanske.

Jag har precis slängt ihop chiliräkor med nudlar till mig och Babe och ska parkera mig framför Män som hatar kvinnor. Kanske ÄLSKA faktumet att jag måste gå upp 06:00 imorrn för att åka till skolan. Fuck me vad jag inte pallar! Me no love long time. Om jag har tur så vaknar jag med en släng prostatacancer eller nåt. Jag vet inte.

Försöker få till Hej-jag-bits-inte-looken.



Mood:
Utsövd och frikkin' glad. Kan mycket väl vara vetskapen om framtidens bullar som kirrat det.
Kläder: Randig tröja från Weekdays (NY!) och Cheap Monday's.
Till det: Kedjehalsband och mörkröda naglar.

Lyssnar på:
Emarosa - Heads or tails? Real or not. Blir så satans glad av den.
Gör: Småplockar lite innan gästerna kommer. Försöker se snäll ut. Det krävs mycket work för sånt.

Stripes and chains.


Snacka om att jag sov en hel eternity igår. Enda gångerna jag var vaken var för ge Alva-li hennes presenter (kajalpenna från Make Up Store och ringar från Top Shop) äta middag och se Aladdin på VHS. Så det blev en liten nap från 5-tiden igår till 10:00 imorse. Inget konstigt alls. Men pretty damn skönt att sova ut efter veckan.

Idag ska Noahs släkt komma för att fira Alva-Li så det blir till att försöka strunta i ångesten över att jag har typ 30 personer att övertyga om att jag inte är ett mental case och se söt ut samtidigt. Nemas problemas, not. Noah har det bra: halva min släkt bor i England och resten har jag knappt någon kontakt med. Jag är fett avis.

Äventyr.






P1. Där har vi true happiness! P2. Failpuss. Tycker om dig ändå älskling. P3. Och hur jävla snygga var inte dom här tjejerna?! Hon till höger är en Kenza/Elin Kling/Lisa - right? P4. Matilda och Varro. P5. Och jag var glad?

Igår... Helt sjukt.  Först mötte jag och Noah-babe upp alla vid Sergels Torg och slängde i oss middag på Donken och sen körde vi igång The Amazin' Drunken Race. Men vi orkade dock bara 2 stationer av 8 så vi drog på fest i Hagsätra istället. Jag hade seriöst aldrig satt min fot fär förut så bara det var ju en upplevelse.

Men vi träffade snygga människor, dansade och sjöng för Emma 7862 gånger. Och efter mycket om och men kunde jag, Noah och Emma landa innanför dörren hos mig strax innan 4 och dö. 5 dagar i rad har jag krigat mig upp vid 6 så jag kände mig lite schleten. Men vi hade jäkligt kul i alla fall, jag och mitt fodral som åkte upp...

Nu ska jag väcka en söt liten Emma och bjuda på frukost innan hon åker hem. Sen måste jag slänga mig in i duschen, fixa iordning mig och gå hem till Noah-babe för att fira hans syster Alva-Li som fyller fjortis. GRATTIS! Många födelsedagar atm and more to come.

Ett bildlöst inlägg.

Jag är SÅ stressad! Har lyckats duscha, klä på mig, fixa håret och sminka mig på en halvtimma. Det gott folk, det är creds! Hinner inte slänga iväg någon pic innan jag drar men imorrn lär ni få ett bildregn. Nu ska jag springa iväg till bussen, möta Noah-babe, åka in till City, slänga i mig någon form av mat (troligtvis thai, är galet sugen på det) och sen möta upp alla. Kameran hänger med så jag hoppas på en grymt roligt kväll. Aja på med bootsen nu så vi ses i dimman, hehe. (Den har man aldrig hört...)

Irritationsmoment.

Ni vet vissa saker som egentligen är rätt så meningslösa, men som ändå kan få en att bli helt tokig? Varje morgon, och då menar jag VARJE morgon, så upplever jag en sån sak. För varje morgon när jag går av tunnelbanan och sneddar Odenplan så står han där: Violin-mannen! Han är cancer i människoform, antichrist, satan, kalla honom vad du vill. Allt jag vet är att han står där varje morgon och petar på sin fiol som han inte ens kan spela på och förstör min morgon totalt. Jag hatar honom! Han och hans jävla fiol.

GRATTIS EMMA!



Igår var en sån där dag när man hinner med allt och tiden bara står still. Jag och Noah flängde runt halva City efter skolan och svängde förbi Vällingby Centrum på vägen hem där jag blev ett fodral, ett par glansiga leggings och ett kedjehalsband rikare (visar senare ikväll för då åker allt på!).

Just nu sitter jag på min första lektion och förundras över att djuren kan gå omkring nu på FarmVille. Eeh, ja det är illa. Sen har jag bara en lektion innan jag slutar och då ska vi ha movie-time så jag ska springa förbi Konsum och bunkra upp på chips. Ska förbi Weekdays och AA också innan jag drar hem och kör på en redig powernap. För idag fyller Emma år så ikväll smäller det! Vi ska ha The Amazin' Drunken Race i stan så det kommer nog ta på krafterna. Efteråt drar vi vidare på efterfest och jag känner på mig att det kommer bli sjukt.

Och till dig som undrade om H&M-kängorna var bekväma: OJA! Jag bor typ i dom och har inte fått ett enda skavsår. Dom är sjukt mjuka, varma och vattentäta så KÖP KÖP KÖP!

Salut.


Mood: Riktigt lycklig. Är så kär idag att det nästan äcklar mig. Hua!
Hår: Lyckade tämja det med plattången och ett pannband imorse.
Kläder: Svart-vitt. Fodralkjol, stransparenta svarta strumbyxor, boots, skinnjacka och nitar.

Tycker: Att delicatobollar är guds gåva till mänskligheten och att jag ser lite onödigt blek/röd ut på bilden.
Vill: Lära mig göra sådär med ögonbrynet. Det är ju assexigt. Lite fräknar på det och grr...
Borde: Inte använda mig av Photobooth i alla fall. Finare bilder får man leta efter. Not.

Moby - Natural blues.



Chillar med den här gamla godingen och ska göra mig en kopp thé innan jag hoppar in i duschene fter allt plugg. Min ben AVLED sakta men säkert under Beep-testet och fick typ värsta chocken av att faktiskt röra på sig mer än att kubba till bussen. Woah, plötsligt händer det liksom. Tror inte att mina stackars spiror var beredda på det. Men less talk, more action. Ska få allt gjort nu och ta en förhoppningsvis tidig kväll. Babe joinar mig <3

Nytt i garderoben.



Spana in den här snyggingen som fick följa med hem idag. Jag måste antagligen ha taffsat på den lite väl mycket och klämt till med the puppy eyes för mamma köpte den till mig. Tack mamma! Nu är bilden kanske inte så överdrivet fabulous (skyller på pojkvännen som är fotografen) men den är verkligen sketasnygg irl. Men nu åtesrstår forfarande frågan om vad jag ska göra med min ljusa jeansjacka: Klippa av ärmarna, eller icke?

Hej jag lever.


last_nights_party

Gissa vem som somnade 19:00 igår? Hahah så jävla skönt. Var totalt utslagen från då tills 06:00 imorse när klockan ringde. Pigg och glad, for once. Fick dock kubba för kung och fosterland för att hinna med bussen och satt och lökade och flåsade hela vägen till skolan efter det. Hej, Emma Noll-kondis Holden.

Nu har jag 3 timmar håltimma. Yes, vad skönt... Har idrott och Beep-test efter det. Fuck me vad det kommer gå åt helvete. Vet inte ens om jag orkar sitta kvar i 3 timmar för det. Funtar på att dra hem istället och plocka upp kameran som ligger och dammar. Börjar få tillbaka foto-suget, wehej! Plugga borde jag också göra. Bla bla.


Mer spännande än så blir det inte.

Mood: Så brutalt jäkla trött. Däckar typ sittandes. Och crazy huvudvärk. Ich don't like.
Tittar på: Ett avsnitt av Family Guy jag sett 87342 gånger. Nej nu överdrev jag lite kanske.
Gör förövrigt: Nada - absolut nada. Längtar efter att skrubba mina hålor som är smelly-poo?
Ska: Dra på mig en kofta, kängorna och gå hem till mig tillsammans med Babe. En dush på det.

Måndig monday.



Snacka om att jag är lostgirl_92 på bilden. Men att posa gärnet in da mirror är inte riktigt my thing atm.

Hur som helst, slutade halv 12 idag och chillade gärnet på Gården i hundra år innan jag orkade pallra mig hemåt till Noah. Har väl inte gjort något häpnandsväckande över huvud taget. Fattar inte ens varför ja skriver nu. Men bloggen är liksom lite: skriv nu, biatch. Får typ ångest om jag inte uppar. Hahah sad but true.

Nu inväntar jag min pizza som är på g. Vesuvio plus räkor. Nom nom nom. Hello 3000 calories! Hur många timmars sexy-time är vi uppe i då då? 8 timmar? Sex-marathon it is. Stackars, stackars Noah.

Döda mig.

Jäkligt tunt på update-fronten, men tro mig - ni missar inget. Jag har bara varit så sjukt trött och sovit bort hela dagen. Serious, har varit vaken max 4 timmar. Massa plugg har jag också som jag borde ha gjort för hundra år sen. Och det ska bli så kul så att gå upp 06:00 och åka till skolan medan Noah-äckelpäcklet har sovmorgon.

Some will seek forgiveness, others escape.


Min rygg is hatin' on me och gör så satans jäkla ont. Ska parkera mig i soffan med Noah-babe framför Slumdog Millionaire som vi hyrt och chips & dipp. En tidig kväll på det här så jag i alla fall kan få sova ut en dag den här veckan. Är på värsta äckelpäckelgos-humöret (aka hankypanky-humöret). Hur ska det här sluta?

Juste! Jag har blivit med Spotify! Så alla ni som vill ha en jäkligt random spellista - KLICK.

She wolf.



Kletade på kajalen för första gången på ages. Förut gick jag inte utanför dörren utan att ha doppat ansiktet i något svart men nu förtiden orkar jag inte. Är lite mer WHAT EVAAAH. Fast jäkligt snyggt är det i alla fall, right?

Cats and dogs.


Jag petade ihop en höst-playlist till er med gamla godingar och annat shiz. Mysig musik och sen lite electro på det. Tryck bara på pilarna för att hoppa runt bland låtarna eller pausa. Pretty simple. Det är inte rocketsience.


Inte så actionfyllt.



Mood:
Mår faktiskt förvånadsvärt bra med tanke på gårdagens bravader.
Lyssnar på: Det här. Jared Leto, come to mama!
Knaprar på: Buffalowings och Fanta.
Gör: Spelar FarmVille på facebook.
Ska: Parkera mig i sängen framför dåliga repriser och läsa min bok Människohamn.
Och efter det: Bege mig till la affär och köpa nom nom. Filmmys med Babe ikväll.

Mår oroväckande bra.






Igår alltså. Så jäkla kul! Så jäkla wasted. Jag, Emma, Lina och Linnea började på tjejmiddag på hennes balkong som ledde till balkongfest med mer people som ledde till... gud vet vad. Hade så grymt roligt i alla fall. Emma skulle knoppa hos mig så vi parkerade oss på pendeln till mig och vad som hände där vet bara vi. Feel the pain! Haha nej jag skoja bara. Vi var bara lite lätt spårade. Jag tror seriöst att jag är kär i min klass.

Hello mr. Leto.



Och när jag ändå är i farten så kan jag säga att det är omöjligt att inte bli lite smått horny när man hör den här gamla godingen. Jag dör typ av hesa röster. När han kommer till slutet blir jag liksom: Ta mig här och nu!

Jag har blivit en tönt.



Det har varit ett bar grovt busy dagar: Har ägnat mig åt PARKHÄNG med klassen, FIKA med några av tjejerna, BALKONGMYS och allt sånt där gulligt tjaffs man aldrig orkar läsa om. Idag slutade jag halv 11 så jag och Emma från klassen åkte hem till mig och FIKADE (hahah blir sur på mig själv) i solen på min terass. Har precis följt henne till bussen och ska snart möta upp Matilda från min gamla klass som jag inte sett på ages.

Vi ska transformera hennes hår till någon spännande färg och jag ska fixelifixa mig. Ska nämligen till Linnea i min klass som bor på Söder och ha TJEJMIDDAG med lite sushi och massa massa vin.  (Kan det blir mer bloggigt? Nej typ inte...) Så det blir på med min stilettos och fodralet. Funtar på att locka håret med plattången.

3 minuter skitsnack.



Ljudet är crap så höj höj höj. I brist på normal update än så länge så klämmer jag till med en videoupdate jag spelade in i måndags ute i bushen. Gabriella, nu slipper du känna dig ensam om crappy inlägg...

Die motherucker, die.

Jag har årets jävla PMS. Sitter på Digital Bild och är 3 millimeter från att slå ner alla/börja störtböla/hoppa från fönstret och hoppas på en direkt död. Det här håller inte, seriöst. Jag har inte haft mens på över ett halvår (har p-stav och får typ aldrig då) så min kropp måste nog ha laddat upp 7 månaders PMS och släppt lös allt idag.


Drar en Bellabo.


wild_fox. KLICKA på bilden..

NU: En stor kopp kanel-thé och Idol.
SEN: Snabb kvällspromenad om jag får med mig babe (iPoden är slut på batterier, sad face.) och hämta ombyte hemma hos mami. Kanske en dusch på det också. Mitt hår känns lite funky. Det tål att tänkas på.

Ett krystat inlägg. Haha! Krystat.




Crapkvalitet. Fotade med kompaktkameran.

Jag trippat runt med Noah och Emma från min klass idag efter skolan. Åkte in till City först och kollade runt en snabbis på höstens must-haves (spana in bild 3.) innan vi åkte tillbaka till Odenplan och drog en fika i solen.

Efter att vi hade sagt bye bye till Emma åkte vi till Kista Centrum eftersom att Noah-babe skulle klippa sig. Han blev 13 kilo hår lättare och jag blev en cheeseburgare och en Marabou Amigo tjockare. Men fin blev han iaf.

Feel the pain.

Förlåt alla er som tar illa upp nu, men what's the deal med alla "feel the pain" i slutet av varje inlägg? För jag lider ärligt talat inte så överdrivet mycket av att inte veta vad ni har gjort, sagt eller fotat igår. Och det gör inte så ont heller för den delen, så kan någon förklara det där fenomenet för mig? Är det kanske rentav ett försökt till att bli en ny Dessie?  

EDIT: Och hur roligt var inte det här på en skala? Tror att jag nästan kissade på mig lite.
EDIT 2: NOOO! Farmville har blivit helt bananas. Jag måste ju harvesta min pumpkins och mitt cotton! Ligger ju på en stark lvl 10 så jag borde planta lite rice också. Kanske skaffa ett liv när jag ändå är i farten?

Kanske är dags att ta bort nagellacket.


- Bubbelbad.
- Kvällspromenad med babe.
- Mer thé och soffmys.

Där har ni kvällens planer. Just nu känns faktumet att det faktiskt är höst inte lika äckligt hemskt som det brukar. Så länge det är relativt varmt och torrt så går jag med på't, men så kul lär vi väl inte ha det. Ett stycke promenad ska jag som sagt klämma till med hur som helst. Promenader på höstkvällarna kan mycket väl vara så nära sex man kan komma. Bara på med massa kläder. Kommer se ut som en liten rumpnisse, men men.


Katt med men för livet och mer thé.


Lite snålt med updates men min fettokisse fick sova över hos Noah igår och blev lite traumatiserad. Snacka om att någon kommer ha men för livet. Låt oss säga att han INTE njöt av vistelsen. Nu är han i alla fall hemma.

Err, what more to say? Jag har uteslutande levt på thé det senaste dygnet. Chai, vanilj, Ängla, kanel. Thé-diet någon? Funkar lite sådär kan jag säga er som är sugna på att prova. Har gått upp ett halvt kilo, fast det kan ju i och för sig ha och göra med att jag inte kör på anorixemetoden med en kopp, utan typ fjorton per dag. Måste leta fram min lilla termos så jag kan ta med mig thé på tunnelbanan till skolan. Min oerhört nyttiga frukost: thé och tuggummi. Får seriöst inte i mig något annat. Förstår mig inte på dem som trycker i sig fil och mackor. Blä.


Tea time.


Fick ett stycke present från min låtsaspappa precis. THÉ! Britt-genen inom mig går bananas just nu. Att säga att jag älskar chai-thé är nog en underdrift. Jag vill dumpa Noah, gifta mig med en påse chai, spank his monkey, få små teeny weeny chaibäbisar och leva lyckligt i resten av mina dagar. Nom nom nom. So good.


Yesterday.


Efter en grande middag så sällskpade jag och Noah med Alex och hans flickvän till Sergel och såg Inglorious Bastards. Den var så sjukt jävla bra. Ville seriöst göra sweet love med den. Kan mycket väl ha varit bland det bästa jag sett. Alex var i alla fall snel hest och skjutsade hem oss efteråt. No nattbuss, wehej! Däckade på 3 röda sen när jag äntligen fick landa i sängen. Det var ju första dagen på en vecka som jag var uppe och hoppade sen min förkylning drog igång och min kropp ba: motion? WHAT?! Men nu: På med kläder och gå ut.


I need you to need me.


wild_fox

Morrn, morrn! Sitter just nu semi-påklädd och ska snart cykla iväg till um. Ska bara hitta ett par jeans först. Eller jag kan ju i och för sig skita i dom eftersom att dom ändå ska av sen. Nej nu blev det too much information.

Jag har årets sämsta bad hairday btw. Varför kan inte mitt hår alltid se ut som hennes till vänster. Rak lugg och självfall. Nej hela mitt ska bli curly ass och se helt förjävligt ut. Orättvist det där. Jag ska platta skiten ur det sen.


Det är så vackert här. Så mycket att titta på.

Nu är det dags att plantera mig i sängen. Sover hemma i min säng på första gången på evigheter så det ska bli så jäkla skönt. Noahs säng är iof också skön men man måste ju bestiga fanskapet (se bild. Fattar ni hur högt det är?! Och hur omöjligt det är att se smidig ut när man klättrar upp i den.). Hatar den. Fett mycket också.

Så ikväll blir det jag och min fabulösa säng som är placerad i golvnivå, 5 kuddar och la tv. Och en Noah också då. Mamma Holden tyckte att jag skulle vara hemma imorrn med och jag är inte den som säger emot min mamma, höhö, så det är bara att lyda. Kanske t o m blir frisk, hör och häpna! Femte dagen gillt liksom.

NOTE TO SELF: Um 11:20.


Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Att gå eller icke gå och se Håkan Hellström imorrn - det är frågan. Kl 20:00 drar han igång på Grönan om jag inte minns fel. Dessutom så har jag grönan-kortet så jag slipper punga ut 140 kr i inträde. MEN! Jag är ju sjuk. Helvettes pitt också! Jag har ju velat se Håkan hella sommaren. Så jäkla drygt. Stalker-Mona, ska du gå? :)


I taket lyser stjärnorna.


Kleerup ft. Lykke Li - Until we bleed.

Har magen full av tandorikyckling och smågodis. Ska in i duschen inom en snar framtid men först ska jag vara lite med Noahs lillasyster Engla som kommer hit ett par timmar. Vi ska klappa katt och kolla på film. Ska väl ta tummen ur och göra en header också så det blir gjort. Bla bla bla. Like you care liksom.

UPDATE: Bara tillfällig header så att det inte ser så tomt ut. Måste hitta bättre bilder och det är inte det lättaste när man har 8000 att gå igenom. Mañana, mañana! You get the picture iaf. Jag vill ha det enkelt.


Ännu en make-over.

Som ni kanske ser så är designen under construction. Ny header och profilbild kommer senare när jag har tillgång till min dator och så har jag lite småpill kvar. Men vad tycker ni än så länge? Visst blir det fint? :)

Lägesstatus.



Mood:
Jovars. Jag mår iaf way bättre än igår men min hals är inte att leka med.
Kläder:
Tshirt med tryck från GT och svarta leggings. Mer spännande blir det inte.
Till det: Guldigt pannband, nitarmband, läderarmband och örhängen.
Lyssnar på: MGMT och The Knife.
Är sugen på: Nudlar och att göra designen lite mörkare. Hur nu det ska gå till.

Inget konstigt här.


Det är svårt att vara positiv nu.


beatas_bilder

Självklart så ska jag inte få slippa sömnbesvär bara för att jag är  lite sjuk (döende i svininfluensan typ). Nejdå.
Låg bara vaken och vred mig fram tills klockan 6. Inte alls så hemskt. DÅ kunde jag i alla fall somna. Men sen hade jag en helt amazing dröm! Jag var med i Project Runway med Karl Lagerfeldt som programledare. Jag gjorde en grymt snygg champangefärgad coctailklänning i siden och alla var helt säkra på att jag skulle vinna när... MOBILJÄVELN ringer. Nej det är tydligen inte meningen att jag ska få vara lycklig den här veckan.

Yada yada.


My Chemical Romance - You know what they do to guys like us in prison.

Jag är seriöst döende. Hur jävla sjuk kan en människa få bli?! Fett oerättvist. Man vet att man är  riktigt sjuk och att det är illa när man faktiskt längtar tillbaka till skolan och hellre räknar ekvationer än ligger på soffan och skriker"JAG SER NANGIALA!" som jag typ gjort idag. Det enda bra som den här dagen möjligtvis leverat är dokumentären om Chanel som går om en halvtimma på SVT2. Men där stannar det. Döda. Mig.

Bilder säger en jävla massa ord.


En bild på dig som brunett blondin: Tänkte att det skulle vara roligare att showa en bild från mina blondie-tider. Den här är tagen i september -05 på min mammas bröllopsdag. Innan hårfärger och plattången.


En bild på en fin vän: Varro, eller Carolina som hon egentligen heter, är så fin man kan bli. Att hon är en grymt underbar människa gör henne inte direkt fulare. Men seriöst, hur söt?


En sommarbild: Tagen mitt i somras på Lövstabadet i Hässelby.


En vinterbild: Hade lite snålt om såna så det får bli denna från nyårsafton. Påväg till festen så fick jag årets skoskav och fick istället låna Noahs lovikavantar att trippa runt i. Schnyggt va?


En bild från din senaste utlandsresa: Italien 8-16/7 med Noah-babe. Den här tog jag när vi var i Venedig över en dag och tyckte att det var staden i ett nötskal. Kanaler, pastellhus och båtar.


En bild från gamla tider: Jag och en killkompis, valborg i 8an. I bakgrunden kan man skymta min första pojkvän, hehe. Kvällen slutade i alla fall med att jag hade årets fjortisfylla. Drack nästan en hel sjuttis, spydde, däckade och blev hemburen till en inte så imponerad mamma. Jag var 14 år och tuff.


En bild du kommer ihåg: Bilden symboliserar mest hela resan som jag och Bella gjorde till London sommaren-07. Vi bodde hos släktingar till mig, shoppade och smög in på klubbar.


En fjortisbild på dig: Sorry, men det blev inte mer fjortis än så. Bilden är väl från slutet av 8an (4 år sen). Fick emo-stämpel för att jag färgade håret brunt, målade naglarna mörklila och lyssnade på My Chemical Romance. Söp mig full nästan varje helg på billig smuggelvodka och åkte moppe. Roligaste tiden i mitt liv.


En bild du tycker om: Tog den en morgon i början på sommarlovet klockan 4 på morgonen när jag inte kunde sova. Gick ut med iPoden och kameran istället och fotade runt. Tyckte väl den var fin.


En nytagen bild på dig: Okej, nu är den här bilden visserligen några veckor gammal, men jag sitter vid Noahs dator så jag har inte access till mitt bildarkiv. Tagen för 4 helger sen på Skogås bmx-jam.

Hittade "utmaningen" hos Bellabo. Gör den ni med om ni också är lika uttråkade och länka.

Sick cirkle carusel.

Blir lite måttligt irri att jag fortfarande är sjuk och inte kan pallra mig iväg till skolan fast jag ställt klockan på 05:45. Tror ni man kan somna om fast man kan? Nej då. Men när man redan har försovit sig, då jäklar kan man snooza bort 2 lektioner utan problemos. Makes perfect sense. Jävla skitsepe sömnrutin - work with me!

UPDATE:
Höhö, någon somnade visst ändå. Vaknade nyss efter 4 timmars totalt svart mörker.  Så ja Malin, du hade rätt... När man mår så här piss, är det okej att börja leka hypokondrier då och misstänka att man fått svininfluensan? Jag har seriöst ont i hela kroppen. Fast det kan ju iof vara liggsår...

Random bullshit.



Nu ska jag slita mig från facebook och FarmVille (damn it! Blev hooked.) och mysa ner mig i soffan med Noah-babe i lite sällskap av thé. Ost & kex också. Det blir nog en relativt tidig kväll eftersom att jag ska ta bussen strax efter 7 imorrn. Det gör seriöst ont att skriva att jag ska upp så tidigt. Men nu, back to my cofdrops.

Way to beautiful girl.



img_src by signe

Vissa tjejer är så onödigt vackra. Blir lite smyglesbo bara av att titta på dem. Såna där naturliga girls med självfall och fräknar som lever smygglammiga liv i en charmigt stökig tvåa a la Carrie Bradshaw. Vill också! Funderar starkt på att sluta platta håret och odla buskiga ögonbryn. Lära mig flytande franska, flytta till en storstad där ingen känner mig och spendera nätterna med ett glas rött i mitt fönster.

Untold - Uncertain and devious.


Healthy planes.


What's crackin? Jag har precis smällt i mig en hamburgare och är grymt sugen på en långpromenad. Allt hade varit great om min iPod inte låg at Noahs place. Jag har legat innte och snorat i 4 dagar så nu vill jag bara ut och röra på fläsket. Ska verkligen på allvar ta tag i mig själv den här hösten/vintern och få upp min kondis. Börja med mina 1-timmarspromenader jag alltid gjorde förut och sån shiz. Inget avancerat som att springa en halvmil varje dag och göra 700 sit-ups. Att bara gå duger finfint. Pilates kan jag kanske också gå med på.