GRATTIS EMMA!



Igår var en sån där dag när man hinner med allt och tiden bara står still. Jag och Noah flängde runt halva City efter skolan och svängde förbi Vällingby Centrum på vägen hem där jag blev ett fodral, ett par glansiga leggings och ett kedjehalsband rikare (visar senare ikväll för då åker allt på!).

Just nu sitter jag på min första lektion och förundras över att djuren kan gå omkring nu på FarmVille. Eeh, ja det är illa. Sen har jag bara en lektion innan jag slutar och då ska vi ha movie-time så jag ska springa förbi Konsum och bunkra upp på chips. Ska förbi Weekdays och AA också innan jag drar hem och kör på en redig powernap. För idag fyller Emma år så ikväll smäller det! Vi ska ha The Amazin' Drunken Race i stan så det kommer nog ta på krafterna. Efteråt drar vi vidare på efterfest och jag känner på mig att det kommer bli sjukt.

Och till dig som undrade om H&M-kängorna var bekväma: OJA! Jag bor typ i dom och har inte fått ett enda skavsår. Dom är sjukt mjuka, varma och vattentäta så KÖP KÖP KÖP!



Postat av: caroline

sv: oh så bra, då ska jag definitivt köpa dom haha. & varma sa du? kan ju behövas när man bor i jämtland nu för tiden haha :(

2009-09-18 13:09:10
http://carolinen.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback