Kärlek till ord.

Vad ska jag skriva om? Och vem skriver jag för: Mig eller er? För vill ni verkligen veta hur det EGENTLIGEN är att vara deprimerad? Det är inte äta glass direkt ur burken, dricka ett glass vin och gråta lite lagom gulligt  då och då. Det är att ligga paralyzerad i sängen i timmar, skrika tills rösten inte orkar mer, rivas och dricka upp det som är kvar i flaskan för att sedan hämta en till. Trycka ut tabletter ut kartan för att sedan ta några till, "för säkerhets skull". Det är att hata sig själv och tycka att man är fulast i hela jävla världen, totalt värdelös.

Fast det låter ju inte så charmigt. Visst låter det SÅ mycket bättre om man är klädsamt deprimerad. Ni vet - sitta där mitt i natten i sitt fönster i underkläder och ett glas i handen, blossa på cigg efter cigg och titta ut över gatan. Klottra ner något risigt men vackert på ett papper, göra en kopp thé och dricka den på golvet. Kanske gråta lite. Fast inte så att det låter. Inte så att man hulkar och skriker i alla fall. Det är inte så fint. Att vara deprimerad ÄR inte något vackert. Men ord är. Och det är ju det som är så fantastiskt. Glöm inte det.



Postat av: holy kirch

May be so.. men va fan.. om du inte trött nu så lär du ju bli när du har pillat på koderna ett tag ;D

2010-04-21 00:12:58
http://holykirch.blogg.se/
Postat av: Matilda

Det är kanske inte fint, men inte fult heller. Det bara är. Det är inte bra men det är inte fel. Det kan bli så. Men glöm inte bort att Du är älskad fina undebara människa <3

2010-04-21 08:35:05
http://mgustafsons.blogg.se/
Postat av: gabriella

du är så duktig emma, varenda ord du skriver värmer i kroppen, det lovar jag dig. och DU är vacker!

2010-04-21 10:33:13
http://bellabo.blogg.se/
Postat av: olivia

att vara deprimerad är ett rent helvete och jag vill aldrig, aldrig dit igen. har du inte börjat må bättre?

2010-04-21 11:15:42

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback