Note to self:


Fläta + blött hår slutar aldrig bra. Photobooth + skumt ljus slutar aldrig heller bra. Ni vet vart ni hörde det först.

Your breath smells like Ben and Jerry's.

På torsdag har alla ni söta läsare chansen att träffa mig -The one and only - på Kafé 44Söder. Haha nej men skämt åsido. Grabbarna i Surviving The Charade spelar då, med insläpp från 18:00 och inträde 60 kr. Kom dit, spana in Charaden, lyssna på skön musik och ta massa massa idol-bilder med mig (here I go again haha) xx

Emma Holden - at your service.

Nu är det lite torrt i bloggen, både från min och er sida. Har ni någon fråga (allt från raggningstips, drinkrecept, bästa affären i Stockholm/London, första hånglet, bra band and so on) eller något ni vill ha mer av, typ bilder (vilka i såna fall?) random tips på you-name-it, texter eller videobloggar? Hojta till - Jag är inte omöjlig. PUSS!


BEA: hej, jag ska åka till london för första gången i höst och undrar om du har några tips på affärer som har snygga men ändå billiga kläder :)

SVAR: Absolut! Primark lär du absolut svänga förbi för snorbillig shopping, men undvik den stora på Oxford st. om du kan efter som att det brukar vara sjuuukt crouded där. Hos New Look hittar du grovt snygga skor till grymma priser men också kläder och smycken. Ann Summers säljer snygga underkläder och diverse sexleksaker och affären känns absolut inte tacky eller sunkig. Lily Allen har öppnat en ny second hand-butik som verkar bra men kanske lite dyrare. Om du reser hem från Heathrow flygplats så rekomenderar jag deras stora Tax free-butik starkt! Märkessmink till outlet-priser. Googla på allt för att hitta exakta adresser, men om du håller dig till Oxford st. så hittar du det mesta så som Top Shop eller en två-vånings LUSH. Lycka till!

Klicka på bilden.


Walking with a ghost.

- by Tsukii.

Men BRÖÖÖL! Jag hittar inte sladdjäkeln till kameran så jag kan inte överföra bilder. Känner att jag har värsta blogg-flowet som sitter och trycker men det kan ju då bli lite svårt med det. Tänkte ju langa bilder på hur jag såg ut efter att ha langat en ofrivillig wet tshirt-flash ute i ösregnet, lite nytt smink från Make Up Store, en LUSH-tvål som ni MÅSTE springa och köpa (den luktar choklad och har äkta chokladflarn i. Alltså jag vill typ hångla upp mig själv - så gott luktar den), bilder från min låtsasmammas födelsdag igår och så annat random som man måste slänga upp i bloggen. Typ bilder på en hög tidningar och en kopp thé med ett antikt filter. xx

Känns liksom inte så aktuellt atm.


Sitter på lektion i skrivandes stund. Det har ööööösregnat hela dagen vilket känns lagom najs när man får slaska (?) runt i snorblöta ballerinas och få årets fro' till hår. Och så kom jag inte helt otippat fram till att HUR skönt skulle det inte vara med juli, strandhäng, hångel och iskall (fast låt oss vara realistiska, dom lär ju vara rätt så pissljumna efter att ha legat i solen i ett par timmar) cider? Alltså hösten, jag pallar inte med dig.

Tjolahej tjolahoppsansa.


Här har vi chillbryden of the year. Smink känns liksom rätt så aoktuellt atm. Babe är snorsjuk (med betoning på snor) så jag tänkte passa på att köra på en vit helg och sympatisunka med honom. Det var oroväckande nog riktigt länge sen jag ägnade mig åt en sådan - en vit helg alltså. Så kvällens happening är Pippi Långstrump på Barnkanalen, middag med Noahs familj, röka på trappan och sen myspys (gärna The Sims-style - aiiight) Ska försöka lokalisera kameran också och langa bilder på veckans shopping och sånt där blaha, ni vet.

Och när vi ändå är i farten så måste jag berätta om min fantastiska fredag med babe. Efter att ha galloperat runt Stureplan och City i hundra år så parkerade vi oss på T.G.I Friday's uteservering vid Kungsan med ett par iskalla cider, buffalowings, kycklingpasta och chickenfingers akompanjerad av en awsome honey-mustardsås. Min foodgasm som jag fick var inte nådig. En strawberry daquiri slank ner som efterrätt och sen var matkoman inte att leka med. Alltså det var världens bästa måltid i världens bästa stad med världens bästa bf. PözzZz!

När fantasin tryter.


Kläder: Jeansshorts och mammas gamla Gul & Blå-tröja från 80-talet.
Ägnar mig åt: Att leta fram uråldriga bilder på mig från 9:an/1:an
Och: Dricka varm choklad och röka mentholciggaretter ute på Noahs trapp.

The nyckelknippa.


Inte för att skryta, men jag måste ha världens mest awsome nyckelknippa. Hittade denna vackra lilla skapelse på Urban Outfitters (precious Urban Outfitters...) i veckan för 90 kr. Blixtrar gör den också, hör och häpna!

HJÄLP!


Okej, nu kommer jag säga någonting som jag never ever trodde att jag skulle säga i den här bloggen, eller annars för övrigt: Jag sitter och nattgibbar inne i stan. Alltså... Det här är en upplevelse ska ni veta. Det är jag och 100 wow-nördande grabbar i extremt behov av Clerasil och en deo. Det luktar svett, ångest och något som jag antar är ett försök till parfym aka Axe (även poppis bland killar i åldern 7-14 år) Det skriks ööööverallt. Ord som inte makes any sense. Och Noah... Herre gud. Det här är en sida av honom som jag helst hade sluppit, typ som mina vanor att käka chips i sängen när  jag ska lägga mig och sjunga med i Disneyfilmer enbart iförd hans sidenkallingar. Sexappealen är lika med noll. Men jag har äntligen fått tillbaka min beloved kamera i alla fall som varit på vift en månad. Alltid något. Nej men vi ska se hur länge jag står ut eller om jag klarar av att ragga med mig mina karlar ut på krogen istället. Jag får lite lätt obehagliga blickar nu - misstänker att det inte är ok att blogga på ett nät-café - så puss på er så återkommer jag med updates och nya bilder en annan gång.

03:46 Edit: Fortfarande kvar. Sov 3 timmar igår så jag är måttligt pigg och man får INTE gå ut och röka tills klockan 5. 1 timme kvar... Känner ni hur mycket jag lider? Nej, avlider! Har hjärtklappning efter att ha klunkat i mig energidrycker och försökt mig på diverse zombie-spel. Jag har inte nerverna för sånt här...

04:26 Edit: Klickade precis hem dom här. Hur jäkla coola?

R-r-r-random.


Dricker blåbärsjuice (Proviva i mitt hjärta), pillar mig i naveln och glor på Top Model-repriser. Och där tog det stop. Haha har verkligen noll koll på vad jag ska skriva. Kändes bara som att det var dags att langa en update. Tvångsblogga liksom. Men err, vad mer? Ikväll är det 20 års-fest i kolektivet som står på schemat. Grattis Fji!

Btw, det syns visserligen inte på bilden men idag kör jag på glittrig mörkgrön eyeliner från Make Up Store. Det blir så läskigt snyggt om man vågar klämma till med något annat än bara svart, grått eller brunt hela tiden.


Ny älskling.





- by That Hipster Porn.

Crash my car trough your window.


- by Catwalk Culture.

Just nu är det mission tvättmaskin som gäller. Senaste (och första gången hehe) jag tvättade här så slutade med att maskinen gick bananas och sprutade ut vatten över hela golvet. Men en tvätt känns rätt så akut atm eftersom att jag har typ ett halvt par rena trosor kvar och det ligger så mycket smutstvätt på mitt golv att man måste vada igenom diverse högar för att ta sig fram. Vill inte veta hur den sanitära hälsan är inne på mitt rum.

Ps: Okej, jag inser att jag låter som världens jobbigaste brud med mitt "jag har aldrig använt en tvättmaskin", men alltså allt - och då menar jag aaaallt tekniskt jag rör vid har en förmåga att ta självmord strax efteråt.


Blaha blaha.

- Random arkivbild. Ser lite lagom pigg ut.

Och så är skolan igång. Det blidde massa strul angående om jag skulle fortsätta i min vanliga klass eller börja om ettan igen (för tredje gången, oh heeeeell no!) men det verkar ha löst sig än så länge. Det blir till att plugga igen halva ettans kurser nu i tvåan och resten sen i trean. Hej och hå vad jag kommer få slita som ett djur! Men det ska nog gå vägen. Jag ♥ skolan i år. Den här hösten kommer böckerna vara mina bff's :(

Men any whooo, nu ska jag krypa ner i sängen med världens bästaste, vackraste, snyggaste, hunkigaste, manligaste pojkvän (försöker flörta till mig lite massage om någon undrar) och glo på någon gammal VHS-film. Imorrn blir det en tripp in till stan och sen skolan. Har inte fått något schema än men det ryktas om att Psykologi A och Foto A börjar imorrn och det är dom kurserna jag har taggat stenhårt för. Hörde jag MVG?

Hur man upptäcker en sån där.


Bristande hygien: Har personen ifråga inte kommit i kontakt med tvål och vatten på 4 dagar? Har håret samma mysiga konsistens som ett paket bregott, är benen och punanin  lika med ogenomträngbar terräng och doftar armhålorna  lite lätt av solvarm kattlåda eller något annat lätt exotiskt? Existerar en tandborste här ens?

Kläderna: Är det dom urtvättade mammatrosorna med gamla mensfläckar man anar? Samma tshirt som för flera dagar sen med infrätna pit-stains? Mjukisar? Pojkvännens favorittshirt som man snorat ner? (Uppskattas icke)

Allmänt utseende: Smink? HAHAHHA jo tjena. Avskavt nagellack är ett ständigt återkommande fenomen och räkna med onoppade ögonbryn och en och annan gullig liten finne på hakan. Sexappeal = en obefintlig myt.

Sysselsättning: Sova, sova, sova. Helst 15 timmar i sträck alternativt glo på den där spännande fläcken på väggen som man redan iaktagit i tre dygn. Gråta och berätta sina problem för katten förekommer också.

Matintag: Ingenting alls alternativt 14 kilo chips och läsk. Kedjerökning är ett måste, om personen i fråga nu röker (även om det är vanligt att icke-rökande tar till en liten Marlboro när ångesten kommer krypande.)

Jag har ägnat mig åt dessa studier mycket ingående den senaste veckan och har en 100% säker källa (moí) Och vet ni vad? Imorrn ska jag till skolan. Hu-fucking-ray! Uppehåll sedan november förra året var det ja...

Update.

Jodå, jag lever. Eller jag andas, sover, pratar och lunkar på i alla fall. Men inuti är jag död. Nej jag ljuger inte. Jag dog i måndags. Allt gick under då. Helt sjukt att en kväll kan börja så bra (grillkväll hemma hos mig följt av chillkrök och nakenbad mitt i natten) för att sedan sluta i total jävla katastrof (bråk - med stora bokstäver och polis) Jag vet inte exakt vart det var jag egentligen dog, men jag har inte kunnat sluta gråta sen dess. Har bara legat i sängen och sovit, skrikit, stirrat in i väggen och då och då fått ett fabulöst raseriutbrott. Rätt så ovärt. Och min kropp har ballat ur sen dess så nu har jag spytt konstant i 2 dagar. Om det inte vore för min p-stav så skulle jag inte bli förvånad om jag var på smällen - DÅ skulle jag dö. Men hur som haver, det lär bli lite snålt med inlägg eftersom att det uppenbarligen är ett litet handikapp att blogga när man egentligen är död. xx

Det är här det händer.

- by tumblr via weheartit.

Jag håller sakta men säkert på att avlida av total tristess. Det är pissväder ute = no frickin' way att jag går ut och får pudelaffro till hår och smink ner till knäna så istället blev det till att sitta inne på arslet och pimpla en halv låda rosé. Är utråkad, ensam, full och kåt. Fail-kombo :( Jag menar: hur avis är inte ni på en skala atm?

3 random bara sådär.


070810.

Wazzaah, har precis landat hemma och är helt död. Igår blidde det vodka-vaniljgroggar i gott sällskap och sen en sleep-over på Danne och Jessis soffa (fyllemat också! Scrambled & korv <3) Glömde dock min kamera - annars hade jag langat årets skönaste bildbomb. Annars har jag inte så mycket på hjärtat faktiskt. Sitter och youtube:ar på Flight of the Conchords, dricker havremjölk och funtar på att dra en nap - en lång en. Spännande!

Jag vill göra sweet sweet love med den här låten.


Standing where you left me.


Så här såg jag ut tidigare idag (igår). Jag åt ute/gick på bio med pojkvännen, ex:et och Ralle. Sen blidde det "efterfest" hos oss med ölspelet och diverse lekar. Jag blev drunken monkey - big time. Har fortafrande inte lagt mig och har 875439 miljoner tankar i huvudet. What to do? Just nu är livet ett enorm mysterium. Nattliga funderingar is the shit. God natt, eller god morgon - välj sälva - på er, så hörs vi senare när jag blivit normal.

I need a dubble cheeseburger and hold the lettis.


Well hello there. Gissa vem som sovit bort hela dagen hehe. Men jag hade en fabulös dröm där Noah hade årets jättepenis så då var det lite extra svårt att komma upp ur sängen. (Okej Noah, du har en jättefin penis annars men nu vår den något extra. Eller ja, du fattar vad jag menar? Jag ♥ din penis for evaah) Men hur som haver, idag är det lillördag och jag är oroväckande taggad på lite action. Och mat. Om man ho:ar I kylen så kan man nästan höra ett eko någonstans långt där inne så det lutar mot att äta ute ikväll. Sushi skulle sitta fint.

Lyckliga gatan.


- by the girl who tamed the tiger.

Det är en något jobbig stämning här hemma hos babe nu. Noah står och skriker svordomar och förbanelser åt ugnen för att kycklingen inte vill bli klar. Den är liksom kremerad på utsidan men blodig på insidan. Kycklingen har varit inne i... en timma. Själv sitter jag och är årets biatch eftersom att jag vill ha mat nu nu nu och har inte ätit något på hela dagen. Snart skiter jag i det här och köper take away-mat. Det spelar ingen roll hur mycket jag stampar på Noahs så kallade manlighet som house wife - jag gör det för husefridens skull!

En snabbis för er som undrade.


Vad gör vi? Nu kör vi. (tsss)


Heheh snygg tjej. Haft en very ohändelserik helg men hunnit tänka massa massa, såden var ju inte helt åt helvete. Pillia med mina scrapbooks och bränt sönder en kastrull har jag också gjort så lite actionspäckat har det ju nästan varit. Jag har hur som helst lite planer med bloggen och saker jag ska försöka få gjort i höst så nu får jag bara se till att vara lite produktiv och få hela kalaset gjort också så ska allt blir prima ballerina.

Ps: Hittade en hel karta bortglömda sömnpiller och ba HURRAY! Är rätt så trött på att somna 5 på morgonen och sova till 6 på kvällen som jag gjorde idag. Dagarna blir rätt så ovärda då. Men nu ni. Nattinatt på er readers.

Försök: 2083.


Ny månad, ny vecka och nya tag. Jag känner mig helt enkelt så jäkla off i mig själv så det är dags att ta tummen ur röven och faktiskt göra något åt saken. Detta insåg jag efter att jag hade tryckt i mig 2 billys-pizzor, thai take-away, ost & kex, vin, läsk och nudlar med räkor på bara ett par timmar - och undrade vart dom där extra kilona har kommit ifrån. Jag vet - jag har knappast mycket till kroppshydda, men bara några teeny weeny kilo extra gör att magen blir pluffsig och yada yada. Det håller inte. Jag ska vara fit! Inte känna så här liksom. Så det mycket troliga målet, ehrm, kan ni skåda här. Jag måste bara sluta motarbeta mig själv så blir det awsome.