Svaren x 10.


Ska du skaffa någon till tatto? Jajemen! Hundra! Haha, nej men jag ska göra två old school- svalor över revbenen, en fjäder på insidan av överarmen och på andra armen ska jag bygga på en sleeve. Där i ska jag klämma in en uggla, ett hjärta (alltså ett riktigt hjärta, fast old school) en tecknad robot och sen har jag inte kommit så mycket längre. Men många lär det nog bli eftersom att jag tycker att det är så grymt jävla snyggt helt enkelt.

Vilken bloggdesign är det du har i grund och botten? Det är rätt många som har frågat om det så jag tar det en gång för alla: Jag har Fashion-stilmallen (den som har randig bakgrund) men har som synes gjort en hel del ändringar själv (bytt sida på menyn t.ex.) Har alltid använt mig av den då jag tycker att den är snyggast.


Vad är grejen med modellandet egentligen? Ja du, när jag sökte seriöst i vintras var jag 2 cm för kort - haha jo true story - men Gud verkar finnas för sen dess har jag växt 2 cm så nu är det bara att tuta och köra igen så fort min hy har kommit i balans igen och sluta cepa sig av den torra vinterluften. Men annars så har jag varit lite amatör-modell hit och dit när vänner och babe behövt någon att plåta.

Hur gjorde du dina leopardnaglar? Antar att du menar dom här? Det är faktiskt bara ett vitt underlack och sedan Graffiti-nails över. Men antar att det kan bli leopard om man har guldlack med mörkbrunt graffiti-lack över.

Har du hittat något jobb, och var är det för sorts du tänkt söka? Nej inte för tillfället, jag är mellan två jobb som det så fint heter. Just nu håller jag på att söka till shop assistant på en tatuerings-studio så det håller jag tummarna för, men annars så är jag inte så petig. Skulle vara kul att få jobba med foto eller musik i alla fall.


Vad vill du bli när du blir stor?(he he) Jag vill bli allt! Författare, lärare, krönikör, modell, art director, fotograf, skådespelare eller radio-pratare. Sistnämnda skulle jag vara grym på enligt babe, haha.

Vilket är ditt verkliga favoritband, den musiken som betyder allra mest, berätta om det! Jag har massa musik som jag skrattat och gråtit till genom åren. Bleed the dream, My Chemical Romance, The Shins. Nej alltså det skulle ta 14 A4:an att nämna alla så här är bara en spellista. Musiken på den listan är ovärderlig för mig. Alla kopplade till minnen. The Shins t.ex. lyssnade jag på en vårnatt när jag och min första pojkvän gick hem från en kväll på Lövsta-klipporna i 8:an och solen höll på att gå ner och sommaren var på väg ♥

Hur är det med psyket nowadays? Det rullar på, tackar som frågar. Panikångest-attackerna är så gott som borta (får väl någon i månaden. Förut var det dagligen), jag har blivit så mycket bättre på att hantera stress och dåliga besked, jag har slutat sova bort mina dagar och jag är allmänt gladare. Inget mer bup-samtal eller terapi och inga fler anti-depressiva eller sömntabletter. Det enda jag äter nu är Concerta för min ADD och Atarax när jag t.ex. ska in till stan eller andra folktäta platser eftersom att jag fortfarande tycker att såna situationer är skitjobbiga. För mycket folk, ljus och ljud ger mig psykbryt.


Är du släkt med blondinbella? Haha nej det är vi inte. Förstår inte riktigt hur den kopplingen skulle vara faktiskt ;) Vi är gamla barndomsvänner och umgicks väldigt mycket i mellanstadiet/högstadiet då vi bland annat reste till London och skakade rumpa med britterna. Men numera har vi tyvärr ingen kontakt. Hon är sjukt cool.

Varför har du inga töjar längre? :( Jag saknar dom som satan! Men mina öron var oerhört osamarbetsvilliga så det gick inte att töja mer än 8 mm utan att dom typ sprack (mumma!) och 8 mm tyckte jag såg lite mesigt ut så då kunde jag ju lika gärna skita i det och kirra snygga örhängen istället och hålen växte igen snabbt.Postat av: Anonym

Wow, slutat med antidepp, det är bra jobbat. annars så låter de precis som mina problem, har add också. din blogg är skitbra, keep it going så att säga

2010-12-11 00:49:09
Postat av: Rocken from HELLx2

Undrar fortfarande om du vet varför du inte är STAR WARS!!? :)


KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback