Intresseklubben antecknar.


ffffound.

Hallååå! Idag har vi firat lilla mamma som fyllt år så dagens diet har bestått av: tårta, bullar, kladdkaka, kakor, saft, praliner och till sist en Billy's-pizza. Känns ju så där lagom nice.  Billy's byggde denna kropp! Ska strax svida om till nya killer-heelsen och kroka fast mig i Noah. Vi ska på kvällsbio med trevligt folk i Vällingby.

Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain.


Jag blev grymt taggad på att se Amelie från Montmartre för typ tusende gången. Audrey Taotou är så grymt jävla vacker i den. Hela filmen över huvudtaget är breath-taking. Om ni inte redan har sett den (och älskat den, för god damn it - det gör man!) så spring och hyr den nu, pronto!  Nu: En cigg och en promenad med Noah, puss!

Klicka på bilden.


Blogg.se är fett omysig idag så det är typ omöjligt att uppa.



(Inte fotade med min kamera. Batteriet till den har såklart gömt sig på något smart ställe)

Har sprungit runt i Outletten här i Barkarby idag i mina kängor med nya tubsockorna från AA som är vita med ljusblåa ränder. Älskar dem! Här snackar vi orgasm-komfort på hög nivå. Wehej! Hur som helst, jag blev en touch-mobil rikare. Tack tack! Den är helt fabulös än så länge så jag hoppas att den inte är en sån där jobbig jävel som strular konstant. En liten strumpa fick man med också så jag passade på att vara lite patriotisk.

Men ikväll då? Har lite diverse planer men hallååå orken, were you at? Mår lite sådär efter ett psykbryt igår och undrar när mina antidepressiva ska kicka in för det här håller inte. Jag är SÅ seg. Orkar jag åka till Söder eller blir det en promis till affären med Babe för lite Ben & Jerry's-införskaffning? ÖÖÖH... Troligen sistnämnda.

Inga awards för bästa v-blogg här inte.


Holy moly! Jag vet inte vad som hände men ljudet försvann typ och bilden... VAD HÄNDE MED BILDEN?!?!?!?!?  Hahahah, nej men något gick snett så det ser lite b ut. Ni får väl höja och använda fantasin helt enkelt.

Utråkad chey.


Idag har jag en sån där jävla skitdag när allt är värdelöst och onödigt och jag bara vill dö. Score! Känner mig jäkligt ful också. Onödigt ful. Orkar inte göra något samtidigt som jag är så bored-out att jag blir crejzy. Mest ovärda känslan ever. Fattar inte varför jag ens bloggar. Ville väl bara gnälla lite eller nåt. Ragga lite sympati.

Kan ni inte berätta något roligt?
Typ om en riktigt misslyckad första-gång, fail-ragg eller om någon snefylla? Tro mig, jag har maaaassor att berätta hahah. Nej men lätta lite på hjärtat kära ni så vi alla kan få skratta lite.

Big ass jaw.


Det är roligt viken jäkla käke jag kan prestera ibland på bild. Liksom, vart kommer den ifrån? Samma sak med mina läppar, ibland är dom huge och ibland syns dom knappt. Typ som mina tuttar haha. Nej men nu ordbajsar jag igen. Ska ta och sätta mig ute och dra en cigg och hoppas på att Noah kan sympatifrysa lite med mig.

Hör: För sent för Edelweiss.
Gör:
Allstå verkligen ingenting. Bored as hell.
Bör:
Pallra mig upp till köket och äta middag.

Torsdag va?


Det känns ju lite sådär lagom opeppande att blogga när blogg.se strular, därav bristen på updates. Har ändå inte gjort så mycket spännande. Eller jo! Gårdagen. Medina (min brorsas flickvän) drog ut mig och Edina  i snöstormen på jakt efter en bröllopsklänning(!!!). Snacka om att det drog fram sidor ur mig som jag inte trodde existerade. Helt plötsligt så börjar det klia i fingrarna och jag är genuint intresserad av placeringsslappar och typsnitt på bröllopsinbjudningar. Mysko... Fika på Wayne's och sushi blidde det också. Tack Medina-gullet!

Annars så har jag bara häckat i sängen och glott på Mysteriet på Greveholm på dvd. Är ruggigt deppig idag så det är nog bäst så. Noahs mamma har försett mig med chips och apelsinkrokant så jag överlever nog.

Angående bilden:
Jag vill tillbaka till Rimini med Babe. Jag vill vara brun och dricka vodka-lemon hela nätterna och vin hela dagarna. Jag vill hänga på stranden och köpa färskpressedjuice och nybakat bröd till frukost.

To much information.

Jag vet inte vad det är med mig, men jag har seriösa issues med att gå på toa själv. Seriöst - jag måste alltid ha med mig Noah in. Blir ju så ensamt annars haha. Så han brukar snällt sitta där med mig och hålla för näsan medan jag snackar på. Och hell to the no att han får vara ifred när han ska poopa. Jag händer alltid med in. Jag fattar inte varför han står ut med mig. Jag måste vara jäkligt bra i sängen eller nåt. Det låter logiskt, vi kör på't.

Nu: krypa ner bredvid min stackars babe som står ut med lite för mycket för sitt eget bästa och pussas.

Mina tänder är fett ocoola.


Jag har årets mest ovärda tandvärk. Misstänker att jag har fått ett hål eller fjorton. Skulle inte förvåna mig med tanke på att jag är sämst på att borsta tänderna och svullar socker konstant på kvällarna istället, vilket kanske inte är särskillt nice mot mina tänder. Ser ju lagom mysig ut också när jag har käften full med godis och chips när Noah wants to get jiggy. Får fan ta och skärpa mig för allas trevnad här. Ska borsta sönder mina gaddar nu.

Fullt nödvändiga poser.




Okej, jag ber big time om ursäkt för photobooth-poserna men kamerabatteriet är urladdat och jag är för lat för att göra något åt saken. Ville bara flasha lite fynd som jag kirrade igår i stan med babe. T-shirten är från WEEKDAY för 80 dinarer och är perfekt "urtvättad" och myspysig med långa ärmar som man viker upp.

Leggingsen kommer från Gina tricot för 199 kr (första snygga plagget dom har på ett halvår, HALLELUJA!) och är tjocka med skinndetaljer på insidan av knäna om det nu syns? Och så får man asnice butt i dom. Dom ser precis ut som mina ridbyxor jag hade när jag var liten så om Noah vill köra på lite role-play är jag ready to go.

Skorna är mina darlings! Jag älskar dom nästan mer än sex. Eller jag skulle lätt avstå från sex i en månad om jag fick dom gratis. Snorhöga och comfy as hell. Seriöst, jag skulle kunna skriva timlånga serenader om hur mycket jag älskar dem. I alla fall, Din Sko kommer dom från och gick för femhundralappen. LÄTT VÄRT!

Ps: Jag är grovt medveten om att mina lår ser redigerade ut men liksom, det går inte. Noah har typ bara paint på sin dator så jaa... det går inte. Tro mig, hade det funnits photoshop hade jag snarare gjort tvärtom och plussat på lite på mina chicken legs so don't hate on me. Vet inte riktigt vart jag vill komma... men ja ni fattar?

Världens bästa morgon.

Men åh, lyckad morgon! Krigade mig upp kl. 7 och drog med mig babe till mitt bup-möte kl. 8. Kommer dit (skittrötta) bara för att få reda på att tanten i luckan hade skrivit in mig på möte imorrn - inte idag som hon sa till mig. HURRAY! Istället åkte vi in till stan och jag bjöd på frukost som plåster på såren. Nu sitter vi i skolan och väntar på att få prata med admin så jag kan lämna läkarintyg och shiz. Sen blir det nog lite shopping.

Ska bli spännande att se hur Noah förklarar detta. Borde jag bli orolig?


LYCKLIG! Alltså överlycklig.


Alltså ni... Jag hade mitt livs sjukaste upplevelse i natt. Jag och babe hade precis sett klart på Amelie från Montmartre (älsklingsfilm<3) och myste i sängen. Men sen helt plötsligt så bara slog det mig. Alltså en känsla jag ALDRIG haft förut. Jag fattade att jag var LYCKLIG. Jag låg där med min pojkvän som jag älskar way mer än någon annan och för första gången så sjönk det faktiskt in: Hur mycket jag älskar honom, hur fin jag är och hur LYCKLIG jag är. Så jag började skratta helt lyckligt och sen störtbölande jag och så asgarvade igen och så höll jag på i typ en timme mitt i natten medan Noah låg och skrattade åt att jag var så knäpp. Det var fan helt stört!

Och jag bara bara inte sluta krama om honom och säga hur fantastisk han är. Kommer inte tillräckligt nära och "jag älskar dig" räcker inte. Jag MER än älskar! Och jag är så TACKSAM. Jag har mer än vad jag kan önska mig och nu för första gångern så FATTAR jag det. Haha är det så här det känns att vara lycklig? Det är helt fantastiskt!

The breakfirst club.



/we heart it.

Men åh vilken mysmorgon jag har haft! Vaknade på superhumör och var pigg (HALLELUJA!) så jag och babe låg kvar i sängen och hade sånt där riktigt gosigosmyspys i morgonsolen innan vi gick upp och han gjorde frukost till mig. Jag vet inte vad det är, men jag känner mig helt nykär och pirrig i magen haha. JAG ÄLSKAR DIG NOAH.

Snäll och skelögd tjej med glugglugg.


Tagen med vanliga kompaktkameran, därav den fabulösa pixligheten.

Jag och babe tog precis en promis till affären efter middan för att röra lite på fläsket. Det blidde smågodis och cider med jordgubb/lime-smak som jag inte druckit sen i somras. Blir lite sådär lagom nostalgisk. Vi väntar på att en film ska börja på Canal + för då blir det fredagsmyyys! Haha nej men det blir mys. MYS! Nej men ni fattar.

emma + sekreteraroutfit = happy noah.



Det är inte rocket science. Tänkte vara snäll flickvän eftersom att Noah har varit en jäkla ängel mot mig i flera veckor så det blev på med brillorna och upp med håret. Han har en thing för sånt där hahah. Har han tur så står jag för middan också, men det kanske blir lite over-kill. SÅ snäll är jag inte heheh. Puss på dig babe! <3

Klicka.


Inte så glad tjej.


Min sömn måste ha något seriöst emot mig. Jag dör snart. Nej men nästan. Det är så jäkla ovärt att vakna halv 6 varje morgon och ligga och vrida mig tills kl. 8 när alla har gått så det blir tyst hemma. Och imorse var det bara no way in hell att jag skulle kunna somna om så nu är jag uppe med en kopp thé och mina små fetton till katter. Ska lägga mig på soffan och ringa babe som haft nåt matte c-prov och klaga lite nu (hehe) PUSS! PUSS!

Haiti och jag ser ut som en mupp.


Som jag har krigat för att publicera den här v-bloggen! Men hänger ni med nu readers? "10katastrof" för att skänka 10 kr och "katastrof" för att skänka 50 kr till 72 950 (Rädda Barnen/Haiti) 10 ynka kronor kan ni faktiskt ge bort och det tar er 20 sekunder av er tid, max. Så ta tummen ur arslet och slå iväg det där sms:et, pronto!

Bara 54 minuter kvar.

MEN ÅÅH! Död till youtubes uppladdning! Det ska fan inte ta en timma att ladda upp ett 66mb-klipp. TVÅ gånger har uppladdningen avbrutits halvvägs också... %&¤/"#!"& Underbart. Fabulous. KÄRLEK TILL VÄRLDEN!!!

Noah kom precis gallopperande med mina lugnande och en kopp thé. Duktig pojkvän hehe.

Idag tar jag bad hair-day till en ny nivå.




Försöker ladda upp en v-blogg men det är bara 59 minuter kvar tills den är klar. Älska Noahs uppkoppling <3

Bad girlfriend, bad.


Jag har fortfarande inte gått upp ur sängen idag. Ligger i en av Noahs t-shirts med en boll på huvudet och har inte borstat tänderna sen igår nån gång. Och så har jag ludna ben och min punani är way out of control (haha varsegod för informationen). Jag misstänker att jag inte kommer få någon award för Sveriges bästa flickvän idag. Definitivt inte fräschade i alla fall. Försöker att intala mig själv att jag är snygg som jag är men nee - det här håller fan inte nånstans people. Ska gömma mig under täcket och hoppas på att Noah glömmer bort mig.

SVAREN, del 3.


Vilka bloggar läser du?
Jag läser för många för mitt eget bästa, helt klart. Men förutom dom som jag har länkat till höger i menyn så brukar jag klicka in hos mina vänner, we heart it, le love, last nights party och andra inspirationsbloggar. Återkommer med fler bloggar i ett annat inlägg.

 

Vad är det för kamera du använder?
En Canon EOS 1000d. Den hänger med vart jag än går och det brukar vara jag som får leka paparazi på fester (vilket för örvrigt är grymt eftersom att det är jag som bestämmer vilka bilder som åker upp på facebook *mohaha*). Den är en grym nybörjarkamera i alla fall.

 

Är det du som är på dom dära coola halvnakna bilderna tx den där när några står i dushen? :)dom är btw jätte fina;)

Antar att du syftar på den här? Alla bilder i bloggen är mina egna om inget annat sägs. Sen kanske jag var lite luddig med info till just den bilden, men skrev i headern att jag inte viste bildkällan. Annars brukar jag hänvisa till källan under bilden eller i slutet av inlägget (som i det här fallet). Men jag håller med dig - bilden är grymt fin! :)

 

Vad är bup? Lite efter kanske menmen..

Nej det är inte så lätt att veta alla gånger. Bup står för barn och ungdomspsykiatrin och jag går hos dom för att få hjälp med mina issues.

 

Vad är det för ångestattacker du får?
Det här är i princip omöjligt att förklara så att någon som inte varit med om det här förut förstår men jag langar ett försök ändå. Jag går omkring med konstant ångest och känner mig aldrig riktigt lycklig. När jag gråter så gråter jag inte i en kvart och sen är det bra, utan jag ligger i flera timmar och är okontaktbar, nästan apatisk. Jag hyperventilerar, skriker, slåss och svimmar ofta och om ingen stoppar mig så är det inte helt ovanligt att jag skadar mig själv. Men det läskigaste är att jag inte har någon aning om exakt VARFÖR det här händer.


Vad menar du med det där psykhem?
Jag kanske tog i lite, men det jag menade var att jag var nära på att bli inlagd för sluten vård över helgen på bup-akuten för att jag mådde så dåligt vilket kändes sådär lagom lockande.

Vad tar du för piller och varför?
Jag har varit deprimerad mer eller mindre under en 3-års period så för att hjälpa mig komma ur det här så ska jag äta antidepressiva (Fluoxetin) tills jag mår mer stabilt. Dom tar dock ett par veckor för på sig att börja verka så tills dess har jag fått ångestdämpande (Atarax) som ska verka lugnande. Och eftersom att jag har allvarliga sömnproblem har jag fått insomningstabletter (Propavan) men dom verkar inte funka för mig so far.



Funkar propavan för dig? utan biverkningar eller nåt? För jag käkade det förut, men alla jävla effekter av det gjorde så att jag inte kunde sova :/ men atarax är alltid mysigt^^ <3
Jag har ju bara ätit dom en vecka men nää det skulle jag inte vilja påstå. Antar att det inte ska behöva ta 3 timmar att somna? Märker förövrigt inte av så mycket från min Atarax heller. Är bara allmänt grinig haha.

Varför får du piller och går till psykologer osv? När börja det?
Jätte snygg och rolig blogg!
TACK TACK TACK! Det är svårt att svara på exakt NÄR allting började. Det jag har är en sjukdom (näringsbirist av någon form i hjärnan) precis som vilken annan. Det är bara det att det råkar sitta i psyket. Men för för cirkus 3 år sen kom jag ur ett jättejobbigt förhållande. Jag var bara 14-15 år och naiv. Min dåvarande pojkvän mådde nog inte heller så bra och lät det gå ut över mig. Han var väldigt manipulativ och bestämd vilket satte sina spår. Jag tror att det var runt den perioden som jag första gången hade allvarliga självmordstankar. Sen har det varit till och från att jag mått dåligt men det senaste året har det blivit mer och mer allvarligt. Jag tror att det till mesta dels beror på att jag hade det så jobbigt och förlorade många vänner i våras och att det fortfarande finns dom som orkar lägga ner energi på mitt och Noahs förhållande och det är klart som fan att det svider. Sen är det massa annat hit och dit som spelar in i hur jag mår så klart. Men första gången jag gick till en psykolog var i våras. Det funkade inte för mig så jag sket i att gå dit och trodde att jag hade blivit "bra" igen. Egentligen la jag bara alla mina problem på hyllan och nu innan jul så gick det inte att låtsas längre. Så två akut-visiter har det blivit och en hel del samtal.

Vacker chey.


/lastnightsparty.

Har varit lite tomt på update-fronten idag men jag har lekt sällskap åt min storebror på jobbet hela kvällen. Vaknade ur min koma runt två-tiden idag och en kvart senare satt jag i hans bil. Där snackar vi speed-fixing.

Nu sitter jag hemma hos Noah i hans soffa och pimplar thé. Ska dra en kvällcigg och sen krypa ner i sängen med babe och kräva lite lööööve. Är på ett sånt pluttinuttigt humör ikväll. Puss på er världens bästa läsare xx.

Red light.



/we heart it.

Nu ni mina små kycklingar så ska jag lägga mig i badet och jäsa. Är helt slut i huvvet så jag ska ta mina meds och läsa en stund. Ska dra en liten snabb-grooming också och raka benen som är något pälsiga. Undrar bara: Är jag den enda som alltid äter i badet? Hahaha kan inte bada utan en skål chips eller nåt på kanten.

SVAREN, del 2.


Well när du ändå har tipsat om det... favoritställning?
Okej mamma, du kan sluta läsa nu... Jag är den minst atletiska människan här på jorden så jag håller det gärna rätt så basic typ bakifrån, tjejen överst eller missionären. Allt går ju att spexa till lite om man tycker att det blir lite boring. Annars så är miljöombyte alltid trevligt, hehe. Nej men jag tycker inte att ställningarna är det viktigaste. Sex blir så bra som man gör det till och eftersom att Noah är så grym så är det AWSOME ;)

Tror du det är möjligt att tycka om någon så mycket som jag tycker om dig? :)

Mela då! <3


Vart har du köpt den där snygga bhn som du har på din header?
Den var en julklapp och kommer från Hanky Panky och är lätt det skönaste mina boobs någonsin fått uppleva.

 

Bh-storlek?? :D haha
Jag har ärligt talat ingen aning haha *illa*. Nej men 70-någonting har jag i alla fall. Ibland är det B och ibland är det C. Det beror lite på bh:n också.

 

Vem har tagit alla dessa sexiga 'nakenbilder' på dig? u sexy thing.
Hahah tackar! Det är min käre bf Noah som står för kamerajobbet. Han klagar inte hahah.

 

Vad säger din pojkvän om att du viker ut dig?
Ja du, eftersom att det är han som tar alla bilder i vetskapen om att dom hamnar på bloggen så tvekar jag på att han har något emot det. Man måste ju dela med sig ;)

 

Undrar hur du vågar lägga ut halvnaknabilder på dig? Tycker själv att det är rätt så cool att du vågar men jag skulle aldrig våga det :P
Jag tycker inte att nakenhet över huvudtaget är en sån big deal. Fattar inte varför det skulle vara en större grej att lägga ut bilder på sig själv i underkläder än i bikini. Är rätt så nöjd med min kropp så jag har helt enkelt inget emot att flasha runt lite med den och sen får folk tycka vad dom vill om det. Om dom nu väljer att se det som något sexigt och provocerande så är det deras sak. Jag har i alla fall inte fått någon negativ respons för det. Det enda var väl en kille på msn som konstaterade att man kan se min nipple i headern och ja... kollar man riktigt noga så visst fan kan man men vad gör det? ;)

 

Eftersom man aldrig träffar dej så kan man ju passa på att fråga här :)
Vad är det för medicin du tar nu? :)
PS. nice side-boob!

Hahah TACK Linnea! Svarar på det där med medicinen senare.

 

Tycker det är superkul att du och Noah är tillsammans ni är supersöta!! Har bara en snabb fråga om en annan kille som om jag minns rätt hette Tom. Vad hände med honom och hur är er relation idag?
Bästa bloggen för övrigt!

TACK! :D Tom och jag var tillsammans i nära ett och ett halvt år och på slutet hade jag helt enkelt inga "såna" känslor för honom. Han är en helt fantastisk kille med ett hjärta av guld men det var inte meningen att det skulle vara vi två helt enkelt. Idag så pratar vi inte med varandra längre och det har vi inte gjort på ett år ungefär eftersom att vår break-up var så komplicerad, men han har en ny tjej och mår förhoppningsvis bra.

 

Ja hur träffades du o noah? Ninja han dig från sin bäste vän? lågt....

Du verkar j uredan ha stenkoll på't... Noah och jag gick i samma klass i högstadiet, har haft gemensamma kompisar och umgåtts lite då och då i flera år. Och sen hur moraliskt rätt vårt förhållande startade får man avgöra själv. Jag hade tyvärr inga känslor för min dåvarande kille men gjorde inget åt saken i ett par månader vilket kanske inte sår var så jäkla smart. Sen en kväll när vi var några stycken hemma hos Noah så slog det mig plötsligt: att jag var head over heels kär i Noah alltså. Så nej, det var väl inte så snällt att dumpa min kille för honom, speciellt med tanke på att de var bästa vänner men man kan inte hjälpa hur man känner och i slutändan var det ju värt det efter som att det fortfarande vi and I intend to keep it that way.

 

Hur träffades du och Noah?

Som jag sa precis :)

 

Vem är den bästa i sängen av alla dina erövringar? :)

Får man svara någon annan än sin pojkvän egentligen? Haha nej men serious, Noah - lätt! Han vet precis hur jag vill ha det och levererar alla gånger ;) Vill inte göra hans ego för stort så vi stannar där haha.

 

Vad gör du om varje liten del av dig ville träffa honom men du borde inte!?

Jag och Noah "fick inte" vara tillsammans eftersom att han var mitt ex's bästa kompis. Men vi var helt enkelt så grymt jävla kära i varandra så vi träffades ändå. Hela baletten med att smyga med vårt förhållande gjorde att jag blev helt galen. Jag ville ju vara med honom hela tiden. Jag kunde inte sova, inte äta och inte tänka klart för fem öre. Jag har ingen aning om hur din situation ser ut och varför du inte borde träffa honom. Om det är p.g.a. andra så tycker jag att du ska köra på't men om det är för att han har klantat sig så borde du skita i honom - hur svårt det än är. Been there, done that så jag vet att det är pissigt svårt när man gillar någon grymt mycket men tänk att du är värd att få gå vidare *relationsexperten Emma talar ut* Nej men DU vet vad som är rätt.


Vad är gränsen för otrohet enligt dig?

För mig finns det två olika sorters otroheter: Den planerade och den plötsliga. Att flirta, sms:a och chatta med någon mer än i vänskapligt syfte är lika illa som att vara otrogen enligt mig. Det är ett förtroende som sviks hur man än ser på det. Och att man på fyllan "råkar" göra något med någon annan i stundens hetta är en otrohet hur man än ser på det. Det spelar ingen roll hur full man nu var eller vem som började. Fast jag skulle nog ha lättare att förlåta en oplanerad otrohet än en planerad, eftersom att det förhoppningsvis bara händer en gång och det "inte var med flit" medan den planerade otroheten innebar att han nu velat det. Hur som helst så är det jävligt dumt. Jag som lyckats med båda vet hur mycket det sårar, men om det inte vore för min "planerade otrohet" så skulle det aldrig ha blivit jag och Noah. Sen så får man avgöra själv vart man drar gränsen. Noah får kramas och pussas hur mycket han vill, vi är rätt öppna på så sätt så länge som vi båda är med på noterna bara. Man behöver däremot inte acceptera att det sitter massa tjejer i ens killes knä eller att han håller hand med andra om det inte känns okej.

 


Bästa hämnden på en ond kille?

Om man är beredd på ett slamp-rykte så funkar det alltid att göra något med hans bästa vän eller någon  annan som han verkligen inte tycker om. Att sprida ut rykten om mini-kuk, att han kom för fort, inte kunde få upp den eller att han gav dig flatlöss känns som att det borde funka också.


Hur gör du en kille avundsjuk?

Se så jäkla bra ut som du kan, dissa honom stenhårt och flörta med någon han hatar eller någon kille han ser upp till. Var i alla fall grymt snygg varje gång han ser dig och skit i honom. Verka istället lycklig (vilket du förhoppningsvis är utan honom) och visa att du inte behöver honom. Jag har nog aldrig behövt göra en kille avis så vitt jag vet men jag skulle i alla fall bli grymt snopen om någon körde den taktiken på mig.

 

Beskriv kärlek :)

Vad kärlek är för mig är kanske inte var kärlek är för andra. Men för mig är det i alla fall att leva för någon annan. Att man är så kär att man slutar skratta, andas, finnas för sin egen skull utan för den man nu är kär i. Att livet tappar mening utan den personen och att den är i ens tankar jämt och ständigt. Att den man är kär i gör livet värt att leva, ger allting färg och gör en oändligt lycklig eller omåttligt ledsen. Men som sagt, det är vad kärlek är för mig kort sagt.

 

(P3 & P4 hittade jag hos flickr.) Sista delen kommer upp imorgon.


Polyvore.


Tjolahopp.


Jäklar vad frågor det har ramlat in! Jag är helt amazed. Får till och med dela upp det i olika inlägg. Jag säger då det... Jag hade jobbigaste natten ever hur som helst. Somnade aldrig utan låg bara och vred mig. Lyckades somna i tre sekunder men vaknade av att Noah armbågade mig i huvet och så där höll det på tills imorse när jag skrek att han skulle gå upp så jag kunde få sova ifred fast han ville morgonmysa *snäll flickvän* Heheh.

Sen satt jag helt hjärndöd på mitt bup-möte och bara nickade och humade utan att lyssna. Kanske gick med på någon asfreaky behandling utan att jag är medveten om det. Jag lyckades i alla fall tjata till mig lite starkare sömntabletter så vi får väl se hur det går. Bieffekterna av dom kunde hur som helst vara sömnstörningar (logiskt?), aggrisivitet och minskad effekt på p-preparat. Så till dig nu älskling: Lugn, bara lugn. Bli inte rädd om det ploppar ut något ur mig under den kommande tiden medans jag är en surfitta - allt är som det ska.

SVAREN, del 1.


Hur skulle du beskriva dig själv?
Okej, nu ska jag försöka svara på det här UTAN att låta grymt självkåt... Men jag är nog ganska skön. Jag skämtar alltid och bjuder på mig själv för jag älskar att se människor skratta. Sen så är jag också väldigt omtänksam och snäll när det kommer till mina vänner. Jag är typ allas mamma som säger åt alla att sms:a när dom kommit hem så jag vet att dom lever och att dom borde ta och äta lite mer. Impulsiv som satan är jag och älskar att göra saker nu nu nu. Jag är översocial och lite lätt poetisk sådär. Väldigt påhittig är jag också.

Värsta fylle minnet?
Jag har massa! Eller minnen och minnen. Jag får alltid såna jäkla minnesluckor så man kan ju se på det lite hur man vill. Men min första fylla som var riktigt illa var Valborg i 8:an. Om jag minns rätt så hade jag en hel Koskenkorva för mig själv och ni kan ju gissa hur det slutade. Karatefylla! Jag rullade runt i mina egna spyor på Varros garageuppfart, blev hemburen av min bästis och mitt ex, blev duschad av mitt ex (freaky...) och totaldäckade. Den bakfyllan var inte nådig kan jag säga er. Spydde som en gris och var bakis i tre dagar.

När är din 18 års dag, och vad är planerana?
11:e maj smäller det! Än så länge har jag inga planer men det lär väl bli en visit på krogen strax därefter. Fast det första jag ska göra är att springa ner till affären och köpa ett paket cigg och vifta med legget bara för att jag kan hahah. Nej men jag får ta och planera något grymt. Vad gjorde ni på er 18-års dag? Tips!

Vad tror du om detta året, 2010?
Jag tror på förändringar. Jag SKA börja må bra, jag fyller 18 och jag kommer få dela hela året med alla underbara människor jag lärt känna förra året, gärna några nya och så Noah såklart. Det känns jäkligt bra helt enkelt.


Vilken linje går du och vilket gymnasium?
Jag går sam-sam på Cybergymnasiet-SödraOdenplan där man läser halvdagar. Jag går förmiddagar.

vem är din favoritläsare? :D haha
skoja, ne men hur är din skolsituation nu egentligen? är helt förvirrad :P för jag har det också jobbigt med skolan o ska kanske byta till nån annan i höst

Ja lätt du Mona ;) Jag är också jäkligt frövirrad haha. Just nu är jag sjukskriven och ligger hemma och pillar mig i naveln hela dagarna. Sen får vi se hur det blir, om jag ska fortästta, hur mycket jag orkar osv eller om jag ska börja arbeta istället. Men om du inte är nöjd med din skola så byt på! Jag är ju inne på min tredje skola i gymnasiet haha.

 

Varför böt du från metg?
Eftersom att jag mådde som jag mår så klarade jag inte av det höga tempot dom har på Mikael Elias Teoretiska Gymnasium (Tro mig, dom är helt sjuka! Waaay över min nivå)

Vad har du för planer med livet?
Oj, den frågan är typ omöjlig att svara på just nu. Planen är väl kort och gott att jag ska må bra igen till att börja med. Sen får vi se hur allt slutar. Förhoppningsvis blir det bra.

Vad gör du om 10 år?
Då är jag 27 år och om allt har gått som jag vill så är jag lyckligt gift med Noah med en nykläckt liten bäbis som ska heta Chelsea om det är en tjej eller Love om det är en kille. Vi tre plus min lilla mops som heter Percy bor antingen i Gamla Stan i en mysig 3a eller i någon charmig lägenhet i London. Noah har något fancy jobb och är snuskigt rik och får agera sugar-daddy (haha Noah sluta läs nu...) och så lever vi lyckliga i alla våra dagar typ. Haha nej men ärligt talat så har jag ingen aning om hur jag vill att mitt liv ska fortsätta. Förhoppningsvis så blir det jäkligt awsome bara.


Hur bor du asså med mamma och pappa eller är dom skilda?
Mina föräldrar är skilda sedan innan jag ploppade ut så det är det enda jag är van vid och tycker att det funkar så bra det kan. Träffar pappa och min familj där ett par gånger i månaden men annars så bor jag hos mamma / Noah. Eller man kan säga att jag och han bor tillsammans: antingen sover vi hos honom eller hos mig.

Hängeru med blondinbella?
Nej hon och jag tappade kontakten för något år sedan. Jag har min BlondinNoah istället.

Varför lukter blöt hund så förbannat illa?
Ja varför luktar Noah så jäkla illa? För att dom kan helt enkelt. Haha nej skoja. Jag har iiingen aning men jäklar vad dom luktar funky. Hundarna alltså, inte Noah. Han luktar alltid kanel och något annat gott.

Hur länge har du rökt, och vad tycker dina föräldrar om det?
Tog första blosset tillsammans med mina dåvarande bästisar i slutet av 8:an. Det var genom ett sovrumsfönster mitt i natten och vi hade taggat hela kvällen haha. Började sen lite smått under sommarlovet till 9:an för att alla snygga killar på spelningar gjorde det och det var en grym pick up-line att fråga om tändare. Sen så har det bara varit lite till och från, oftast bara när jag jobbade. Sen blev det på fester och i skolan. Nu på senaste har det blivit lite mer dock. Skyller på att jag mår som jag mår om man nu får skylla på något. Pappa vet och tycker att jag får göra som jag vill. Mamma tror jag vet men hon har inte sagt något än.

Favorit band/artist?
Omöjligt att bara säga en ju! Älskar Iron Maiden för att dom är musikaliska genier. My Chemical Romance älskade jag hela högstadiet och samma sak med 30 seconds to mars. Bring me the horizon, Emarosa och Saosin är också små älsklingar som hänger med. Allt från indie till death metal. Men annars så har jag en thing för "visor" typ Melissa Horn och Raymond & Maria *seriös geekvarning*

Vad lyssnar du på mest just nu?
Här är min Spotifylista. För er utan Spotify kan jag säga att det är jäkligt blandat atm med allt från gamla 90-talshits till jag vet inte vad. Jäkligt random är det i alla fall.


Bästa tv-serien och film?
Family Guy för det är så random. Annars så älskar jag Top Model och Project Runway för jag tycker att hela mode-världen är rätt så fascinerande. Dokumentärer är också grymma eller program i Fråga Olle-stuket. När det kommer till filmer så är jag en riktig musikalnörd så det är allt från Moulin Rouge till Hair.

 

Vilken är din favorit film :)

Se ovan :)

 

(P2 i inlägget hittade jag hos flickr.)


Colorez.


Snacka om att jag var mutlifärgad nu på kvällen när jag och Noah-babe tog en promenad. Älskar leggingsen som jag fick för 50 kr förra vintern på Monki-rean och blazern hittade jag i mamsen garderob. Gratis är gott.

Ska dra en runda bland bloggarna och försöka sova sen. Noah däckade för länge sen bredvid mig men jag är som vanligt superpigg trots sömnpiller och lugnande så vi får väl se hur det här slutar. Svaren på era frågor kommer imorrn någon gång. Och jäklar vad frågor jag har fått! Var beredd på typ 5 så jag skulle vara tvungen att låtsas vara någon annan och skicka några till mig. Hahah nej men typ. Skitkul i alla fall! Fråga på tills imorrn.

The shins - New slang.


Zebra.


Ett tips from me to you: Försök er inte på några avancerade nagelkonster mitt i natten med sömntabletter i systemet och om du är halvblind. Det kan lätt bli lite lagom funky. Men jag tycker ändå att det funkar. Lite roligare än att bara ha svart. Ska testa igen någon annan gång när jag är lite piggare och brillorna sitter på.

Morr'n!



flickr/thegirlwhotamedthetiger.

Sitter nyvaken i min vrålmysiga kofta från Monki (den jag har på headern) och överväger om jag orkar trycka i mig frukost eller inte. Vart fetingsugen på scrambled eggs och scones men äggen var slut. Tunga problem där, jag vet. Det blir till att slänga på mig lite kläder och ta en promis till affären med babe som pluggat hela morgonen och kirra nya. Det här är en bra dag har jag bestämt mig för så nu jäklar får det bli det också!

Edit: Men åh jävla kukdag! Allt går bara åt helvete och jag har fortfarande inte köpt några ägg.

Frågestund.


Foto, mentala rubningar, sexställningar, musik... you get the picture? Nej men fråga på om ni nu undrar något.

HURRA! HURRA! HURRA!


Min garderob är full med katter atm.


What's up med mina läppar idag? Dom har typ krympt. Ska slänga på sminket nu och daska tabasko på dom eller nåt. Det här är förörvigt den mest ovärda dagen ever. Dör av seriös tristress och total boredom. ÖÖÖH.

Följ min blogg med bloglovin.

Utsövd.


/ weheartit.

Jag ska gifta mig med mina sömntabletter! 15 timmars rak sömn  utan att jag vaknade av att Noah kravlade sig upp ur sängen, duschade och klädde på sig och gick. Och han är smärtsamt osmidig ska ni veta. Chips och prinsesstårta blidde det till frukost (AWSOME) och nu sitter jag och glor på Linas Kvällsbok på SF-kanalen.

Cellophane.


Yo yo yo. Har precis kommit innanför dörren efter att ha hållit Varro sällskap i någon timma. Jag är så grovt trött men ska inviga mina sleeping-pils ändå så jag kommer in i rutinen och allt var det var. Kommer antagligen sova som ett nerklubbat barn inatt. Men först blir det chips och cola framför American Pie 2 som jag sett 78468 gånger och få massage av Babe. Imorrn är det jag som vaknar utsövd annars blir jag crazy bitch_92.

7/april 09.


Jag saknar mina asfula leopardfärgade Way's som jag köpte för ett pund i London förra våren och bodde i. Dom försvann mystiskt någon gång under Valborg, precis så där som saker alltid gör när man har gått loss på  lite för många cider och mojitos. Det är Wisses hus som måste vara cursed för jag tappar alltid bort favvogrejer där.

Btw, bangar ni på vädret där eller? Jag döööör. Men idag mina vänner var det bara -0.6, hör och häpna!

I'd tap that (okej det där var lite fel).


Hur skön ser inte han ut då? Pretty damn sharp. Det roliga med den här bilden är att 1. Så där såg han ut back in the days, the outfit and all och 2. Det där kaklet i köket hos farmor sitter fortfarande kvar. Det blir verkligen som att hamna i en liten tidsbubbla när man kommer hem till henne. Åh britter och deras fantastiska smak <3

Dagens bedrift.

Och så var man ett halvt apotek med lycko-piller rikare. Så nu blir det fredagsmyyys!


Dryga toalettrelaterade saker som jag av någon anledning om att tänka på nu.

- När folk lämnar två rutor kvar på toalettrullen. Ja dom två rutorna är ju verkligen till grym hjälp när dom försvinner mellan läpparna och jag sitter på någon random toa mitt i City med 14 personer i kö efter mig.

- Laktosintollerans och Ben & Jerry's-fiket i Gamla Stan. Jag kommer aldrig på att jag är allergisk förens jag har ätit upp mina 3 kulor och får kubba för kung och fosterland efter en toa och skrika att det var sååå värt det.

- När folk inte spolar efter sig. Scidmarks och kiss - nooo thank you. DET FINNS EN TOABORSTE OCH SPOLKNAPP!

- Kisstänk på ringen eller total avsaknad av toalettring. Båda två är rätt så förvånande/irriterande när man satt sig ner och A: Fått någons kiss i röven eller B: Hamnat i någons kiss och bajsränder (se föregående punkt)

- Trasiga lås och tampongbyten. Det är ingen bra kombo det där. Tror inte att jag behöver vidareutveckla den...?

Vadå mest dramatiska bilden ever?


En natt på psykakuten: Check! Jag vet ärligt talat inte om jag ska skratta eller gråta. Jag är bara så trött på alla sätt och vis. Kan inte sova. Kan inte tänka. Eller jag VILL inte tänka snarare. Kan inte äta... Jag var sooo close till att bli intagen över helgen men tjatade verkligen på att få komma hem. Jag skulle antagligen bli crazy fo real om jag var tvungen att stanna där. Emma Holden, 17 år tvångsintagen på psyket. Visst låter det fabulous? Hahah nej fan vad stört det låter. Det känns verkligen fel, fast jag är ju lite störd so that makes sense antar jag.

Det här är helt omöjligt att förklara för er som inte har någon aning om vad jag snackar om (hoppas jag verkligen!). Jag tänker bara att det antagligen finns någon som läser som inte mår helt hundra och som slipper känna sig lonley, för det är ju det man oftast känner sig. Ett tips till er är i alla fall att KRÄVA hjälp.

Så nu då? Jag sitter uppe själv eftersom att min käre mor också var helt slut efter allt det här och gick och la sig. Imorgon är det jag som har akutmöte med bup och sen får vi väl se hur det blir över helgen. Det jag hoppas på är att i alla fall få några kick ass-sömntabletter så jag får sova mer än en timma i taget någon gång. Så nu blir det bara att vänta på Noah-babe som är på Avatar (igen... Det räckte tydligen inte med att se den en gång) med grabbarna och sen se om jag lyckas slockna någon gång. Sex ska ju tydligen också hjälpa mot ångest...?

Hot tamale.



Idag har jag och mamsen knatat runt i Kista Centrum i brist på annat. Jag fick nämligen ett av mina fabulösa psykbryt igårkväll hos Noah i ett par timmar (eeh, typ 8...) så hon fick äran att stanna hemma med mig idag so Kista it was. Lite sushi i magen fick jag också efter som att jag inte hade ätit sen förrgår så den satt mer än fint I tell you. Vette fan vad jag ska hitta på nu. Saknar min Mela sketamycket men Norrtälje känns liiite väl off.

Goder morgon.


Känner att jag har hoppat tillbaka några år i utvecklingen. Jag råvägrade att sova utan min beloved Teddy Brum-Brum i natt. Han fick mer lovin' än vad Noah fick. Nu ska jag i alla fall springa iväg och ta bussen till mitt andra bup-möte. Vet inte varför jag ens bloggar - tror att det är ett av mina tvångsbeteenden: att blogga bullshit när jag verkligen inte har tid. Puss på er mina cupcakes så hörs vi lateeer. Hahah, nej men vi hörs.

Ps:
Jo tjena att jag ser ut så där idag. I wish! Nej, jag är osminkad, blek och har en gullig liten finne på hakan. Håret har jag inte tvättat på en halv vecka och mina ben är något ludna. Så nu vet ni det liksom.

Kvällens to do.


Känner att min pojkvän är lite för bra för mig. Jag fick ett psykbryt och skrek på honom hela kvällen och så slutar det med att vi sitter uppkrupna i hans soffa med chips och hela kittet framför Kopps som för övrigt måste vara världens skönaste film. Känner mig så otroligt ful idag så det var det som behövdes. En dusch på det!

Weekend.


Det har varit jäkligt glest med updates men mitt internet har legat nere. Score. Middag, biomys och en sleepover hos mig med Mela och Jocke har jag i alla fall hunnit med (awsome!). En redig jäkla brunch också. Igår satt jag och Noah satt uppe halva natten och lyssnade på musik jag glömt bort på mitt sovrumsgolv och drack vin ur dricksglas. Där kan vi snacka big-time bonding. Det har varit en redig myselipyshelg helt enkelt.

Roses really smell like po-o-oh.


Jag satt precis och tänkte: Hmm, hur kan jag göra töntigast möjliga pose? Och tada! Här har ni resultatet. Nu ska jag trotsa kylen och åka in till Söder med Noah-babe och möta Mela och Jocke. Vi ska se Avatar. Puss på er så länge så hörs vi sen om mina nipples inte har förfrusit eller nåt för god damn vad kallt det är ute! Onödigt kallt.

Söt bild hehe.


Började den här dagen lite halvfint med att störtböla för att min yoghurt hade gått ut. Hahah what? Det är ju normalt... Hungrig är jag i alla fall fortfarande men jag var så taggad på min yoghurt att jag inte vill ha något annat. Dilemma det där. Måste ändå gå till affären snart för att kirra kattmat *intresseklubben antecknar* så det blir till att köpa en ny. Hahah onödigaste tillkännagivandet någonsin men jag hade inte så mycket annat att komma med. Bad bloggarska. Lovar att skärpa mig. Nu ska jag vara glam och rensa kattlådan, hejdåå.

Mest för att jag alltid älskat hans sexiga skrik där i början.



Facebook is on to me.


Hahah jag älskar facebook och alla sköna grupper man kan hitta. Vad är oddsen på det här liksom? Hur många slamp-Emma Holdens kan det finnas i världen? Trodde jag var den enda ;) Skönt att slippa känna sig ensam.

Duktig guzz.


Idag har man varit duktig ska ni veta. Inte nog med att jag gick till skolan för första gången på någon månad - jag kom i tid också! Den ni. Hade i och för sig bara en dubbelsvenska i data-salen så det var inte så överdrivet ansträngande. Drog en fika gjorde jag också med diverse trevligt folk och nu har jag precis landat hos Noah.

Krystat inlägg eller vad? Ville bara som sagt meddela att jag gick till skolan. Känner mig lite stolt sådär.

Nytt i bloggen. (tryck F5)

Ny header var det här! Mer naket, mer utvik och mer bling-bling. Saknar ni den gamla kan ni klicka här.

2009 ett helt år.


Började året med att hänga apmycket på Söder och i Gamla Stan. Upptäckte att stilettos på snorhal kullersten inte är någon höjdare. Fikade massor och sov otroligt dåligt. Bytte skola och gick på timlånga promenader på nätterna. Var otroligt olyckligt kär och började skriva av mig. En rätt så tråkig månad annars.

Inledde februari med nyfärgat hår som failat lite, men jag älskade min "röda" färg ändå. Blev beroende av grönt thé och pimplade minst en kanna mitt i natten då jag inte kunde sova. Hängde mycket i mitt fönster med ett glas rött och tänkte. Det blev några middagar, några spontanutgångar och några skratt också.

Bloggen fyllde två år. Gick på diverse småbands-spelningar och började fota lite mer på allvar. Hamnade på akuten för ett gallstensanfall om jag inte mins helt fel. Första dagens-outfit. Började bli riktigt usel i skolan. Hamnade på  sköna fester och åkte till London. Gick på långa promenader med Daniella och pratade massa.

Våren kom <3 Joggade första och enda gången på hela året. Blev inneboende hos Noah och struntade totalt i skolan. Magen strulade massor. Låtsades att jag var jätteglad och gick på tjejmiddagar. Satte mig på ett rakblad (har fortfarande kvar ärret) och hade picknick i parken. Avslutade med valborg och en karatefylla.

Solade på baksidan, brände näsan och drack rom-cola i kvällssolen. Jag och Noah "kom ut ur garderoben" och bråkade med allt och alla. Var allmänt ledsen och deppig och hoppade av skolan. Fyllde 17 och blev med WESC-lurar. Lunchade massa på uteserveringar i stan, inveg Gröna Lund med babe och fotade soluppgången.

Hängde mycket i stan och lunchade/fikade/åt take-away med alla som hade tid och lust. Gick på sminkkurs hos MAKE UP STORE. Medina tod studenten och jag och Noah såg live-band på Gröna Lund. Cyklade till mitt gamla stall och firade midsommar i Dalarna. Vi hängde på Lövsta-stranden och jag åkte till Kreta. Blev lycklig.

Blev kär i Grekland, mellanlandade i Sverige och åkte till Alperna/Rimini/Venedig med Babe. Blottade mig för en polis. Gick på sköna fester i sommarnätterna och hade grillmiddagar med mina babes. Gick på bio massa med Noah och blev beroende av sushi. Hängde på Varros uteterras med vitt vin på nätterna och snackade skit.

Såg Lady GagaGröna Lund och söp 24 timmar i sträck på en kryssning. Bodde hos Noah och lekte house wife när han jobbade. Åkte iväg till Varros land och bastade mitt i natten, drack sjukjäklamycketvin och åkte båt. Gick på teater och bmx JAM. Började på Cyber och lärde känna min grymt sköna klass över ett par fester.

Fikade med tjejerna i klassen på diverseuteserveringar efter skolan och hängde på Linneas balkong. Fick min tredje skinnjacka och köpte världens bästa boots från H&M. Festade lite väl mycket kanske men hade grymt kul. Blev seriöst beroende av FarmVille på fb. Lärde känna Mela på en balkongfest och såg live-musik.

Alla fyllde år kändes det som = mer fester. Bowlade för första gången på år och dar och försökte ta tag i skolan. Såg Bring me the Horizon/Her Bright Skies/Adept Klubben (tack älskling!) och blev med pälsmössa. Det blev seriös höst och jag och babe gick på promenader. Fotade grabbarna i Untold och firade halloween.

Åkte till England för en begravning och kom hem med lite nya kläder. Lånade Melas häst vilket resulterade i en hjärnskakning och några besök på akuten/kiropraktorn. Gick på maskerad som en katt och drack milkshake-drinkar. Började bli deprimerad på riktigt. Spontanutgångar och en julmarknad avslutade månaden rätt fint.

Vi blev med lantställe och jag gick in i väggen och hamnade på bup-akuten. Umgicks lite extra med min storebror och fikade massor. Hade lussevaka hos mig och tog upp skrivandet igen. Firade jul i Åre. Storebror förlovade sig och jag började tycka om livet igen. Nyår hos Mela avslutade året och jag hade så grymt jävla kul.

Really hot hot hot.



Sitter i sängen och känner mig snygg i Noahs hoodie. Fattar inte problemet folk har med att visa sig ofixad i bloggen. Vet inte hur det är med er, men jag är alltid grymt snygg nyvaken ;) Top Model nästa, eller hur?

Hur som helst, jag lyssnar på 90-talsmusik i Spotify och försöker lista ut hur jag på det mest elaka sättet kan väcka Noah som tar en nap *snäll flickvän* Det står mellan att fisa honom i ansiktet eller dunka Ricky Martin men jag tror att sistnämnda är snäppet värre faktiskt. Annars så står en promenad hem till mig och en dusch på schemat. Inget mer spännande än så. Beställa hem lite bilder kanske om orken infinner sig. Puss på er.

Edit:
Det blev Rikcy Martin och nakendans! Det uppskattades lite sådär...

Idag är jag grå.


Ville bara uppmärksamma er om att jag har mjukisar på mig atm. MJUKISAR! Noah har sett mig i mjukisar två gånger under hela vårt förhållande: En gång för ett år sen när jag nästan hade 40 graders feber (bra att skylla på något) och så nu. Jag hatar mjukisar helt enkelt men mina Cheap Monday's i storlek noll kändes inte så lockande idag, tro det eller ej. Relativt rakade ben har jag i alla fall. Alltid nåt att glädja sig åt ;)

Tycker för övrigt att jag är jäkligt hot stuff nu. Osminkad och flammig. Fick nämligen gulliga utslag över halva kroppen igår. Självklart i mest ansiktet. Hurra! Jag och Noah har pratat lite halvt om att vi skulle ta tummen ur röven och söka till MIKAS (han blev scoutad förra året) men nu känns det mest så här: HAHAHAHAH!

Una update.

Så har man gått och blivit sjuk lagom till skolstarten imorrn. Nej. Vad. Synd. Den här dagen har oavkortat spenderats i mitt lilla feber-ide som involverat 16-timmars rak sömn och ett par Ipren. Skyller den på Norrtälje eller nåt. Var nämligen där hos Mela natten till igår. Egentligen skulle vi  (jag, Noah, Mela och Jocke) åkt till mitt lantställe men vädert var bajs så vi bunkrade upp med chips & dipp och ett par cider istället framför några filmer och hade det big time mysigt. Är typ kär i att hänga där med dem och vill egentligen aldrig åka hem <3

Flat flat flat.


Brukar ni också vakna men platt mage och ba: WOOOW! men sen undra vart den tog vägen senare på kvällen? Jag har nästan alltid en KADAM!-mage på morgonen men inte fan brukar den vilja hålla i sig hela dagen. Skumt det där. Aja, bara gilla läget så länge det håller i sig. Och med det hälsar jag er god morgon, eller nåt...

Ps: Insåg precis att det ser ut som att jag har dragit ner mina shorts på högra sidan. What's up with that? Tror inte jag gjorde det i alla fall *orolig*. Ps2: Ärren är från min operation. Varför dom är lila undrar jag också.

Img src unknown.


Berätta. Jag vill veta allt. Jag vill veta varför du nyser när du tittar in i solen och hur du fick det där ärret i pannan och jag vill veta om du brer smöret på den buckliga eller släta sidan. Är du också mörkrädd? Sjunger du högt när du tror att ingen hör och tror du på spöken? Vilken var din första leksak och har du någonsin älskat förut? Varit så kär att hjärtat inte hunnit med att slå. Så kär att hennes leende gjort dig tårögd och lämnat dig sömnlös på natten men ändå piggare än någonsin? Har du varit så kär att du kunnat alla hennes drag utan till, alla fräknar, alla skrattlinjer kring hennes ögon och varenda leverfläck?

Har du någonsin varit så jävla kär som jag är i dig just nu? Snälla berätta.

Cellophane.


Rotade precis fram en kär lover som jag var helt beroende av i våras. Jag bodde praktiskt taget i det här läppstiftet eftersom att det är så grymt jäkla snyggt mot mörkt hår och blek hy. Det byttes dock ut mott rött (som försövrigt är grymt snyggt det med) ett bra tag. Summer heter det i alla fall och kommer från MAKE UP STORE.

Dagens mysterium.


En liten fråga: Varför ser man alltid så jäkla dreggig ut på fyllan? Hälften av alla bilder på mig på facebook blir man ju nästan lite mörkrädd för men vid tillfället tyckte jag väl att jag var hot stuff. Varför, VARFÖR går det inte att se bra ut efter ett par vinare? Jag tycker ändå att jag är relativt snygg annars så det här är ett mysterium.

(Melas bild.)

Oooh.


Älska min oooh-min! Den va grymt nödvändig ;) Vad händer people? Jag har varit oerhört oproduktiv idag igen. Städat lite på rummet (okej det var madness där inne så det var definitivt på tiden), tagit en dusch och knaprat polkagrisskrivar. Spännande, huh? Planerat lite har jag gjort också. Det lutar mot en tripp till mitt lantställe imorrn med Mela, Jocke och Noah om allt går vägen. Om vi hittar det vill säga. Lokalsinnet är inte att leka med.

Inte som i Hollywood.

Måste göra lite smygreklam för grabbarna i Untold. Har blivit helt hooked på den här låten, den är awsome!

Hade snuskigt bra hy på bilden.


Pic: Pappa och jag i Åre förra veckan.

Det här har varit en riktig sån där slappardag. Var nog fortfarande lite bakis från nyår när jag vaknade och stannade i sängen fram tills... nu? Klädde på mig gjorde jag i alla fall för en timma sen. Innan det lagade jag snabbnudlar till frukost butt naked (nakna kocken! Hahahahhaha jag dör åt min bristande genialitet! Antar att jag är rätt så ensam om det dock?) och läste bloggar under täcket. Såna dagar behövs också.

Snart blir det i alla fall en promis hem till mig och sen mys framför någon film. Jag vet inte vad som har hänt (okej då, jo det vet jag haha) men de senaste dagarna har jag varit på sånt jäkla myshumör. Noah har typ fått bända bort mig från honom och hålla för öronen för att slippa mina skamliga förslag. Men han klagar inte ;)

Problematiken med att fota nya saker.


Hahah snacka om att jag hade seriösa issues med att knäppa en bild på det här halsbandet. Jag är på tok för fugly för att visas upp idag och klippte jag bort ansiktet så såg det ut som en boob-shot. Inte riktigt det jag var ute efter. Så efter mycket om och men fick jag den här. Visserligen är den jäkligt cheesy, posig och allmänt töntig men what the hell. I alla fall (like you care haha), halsbandet kommer från H&M för en hundring.

Kan alla andra kan jag med.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Badat naken i medelhavet i solnedgången med babe samtidigt som en naken tysk trippade förbi, bestigit Åreskutan på årets vackraste dag och somnat bredvid killen jag älskar så mycket att det nästan gör ont varje kväll.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Kommer inte ens ihåg om jag hade något haha.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej inte så långt jag hängt med i alla fall. Eller? *orolig*
4. Dog någon som stod dig nära? Ja, kära Agg i höstas.
5. Vilka länder besökte du? Grekland, Italien och England två gånger.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Mindre drama kanske?
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Oj, har noll koll där men sommaren var grymt fin i alla fall och den hoppas jag att jag kommer komma ihåg.
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag klarade det haha. Jag har haft det jobbigaste året i mitt liv men än så länge så rullar allt på.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Gallstensoperation i våras och så hjärnskakningen slash ryggen för någon månad senast. Tack Mikaelas pålle ;) En grov urinvägsinfektion på det också.
11. Bästa köpet? Mina gråa stentvättade stuprör från Cheap Monday som jag bott i hela hösten.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Sushi, alkohol och bio.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja såklart. Alla grymt fina vänner jag lärt känna, bring me the horizon på Klubben, alla resor (det blev ett par...) och Noah-älskling.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Oj, allt i mitt musik-arkiv?
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare! Big time, men ändå så otroligt mycket gladare. Jag har varit mer alive helt enkelt.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Visat mer hur mycket jag uppskattar alla jag tycker om.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Druckit det där sista glaset vin, tagen den sista shoten och gått med på tequila-racet halv 4 på morgonen.
18. Hur tillbringar du julen? I en fjällstuga Åre omgiven av snö med familjen.
19. Blev du kär i år? Blev och blev, jag fortsatte vara.
20. Favoritprogram på TV? Project Runway, Svenska Hollywoodfruar och Family guy typ.
21. Bästa boken du läste i år? Oj... Marilyn Mansons jälvbiografi kanske.
22. Största musikaliska upptäckten? Haha hatar såna här frågor för jag har alltid 468 svar till dom men...  Emarosa?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja, en mysdag med min familj och så blev jag med WESC-lurar.
25. Något du önskade dig men inte fick? Ny mobil, ny dator och ett vidvinkelobjektiv. Man kan ju alltid drömma...
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Köpte bakelser från bageriet och fikade i solen med Noah-älskling.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mindre pain skulle inte sitta helt fel och lite mer cash.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Stuprör, bikerjacka, fodral, klackar och kängor. Svart och grått.
29. Vad fick dig att må bra? Att skriva och prata med Noah-babe.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Jared Leto och Oliver Sykes *dreggel*
31. Vem saknade du? Några vänner jag tyvärr inte pratar med längre.
32. De bästa nya människorna du träffade? Klassen, Mikaela-göllet och Jocke.

GOTT NYTT ÅR.




Ja gott nytt år på er mina vänner. Bättre sent än aldrig. Jag firade mitt troligen bästa nyår hemma hos Mikaela ute i Norrtälje och allt var typ helt perfekt haha: fixa sig framför spegeln med första drinken tillsammans med Mikaela, alla hjälpte till med middan (okej Noah stod för det mesta men vi stod för det moraliska stödet, eller nåt), skåla 783468 gånger för det goda sällskapet och att nu är det bara två år kvar tills jorden går under, spela diverse spel som resulterar i en aspackad Emma, 12-slagsfirande med fyverkerier och bubbel och sen bara allmänt fantastiskt kaos och mys plus en sleep-over. En HUGE bakfylla på det också. Shit, det var illa...

Hahah okej det där kanske inte lät så speciellt, men jag kan inte få ner i ord hur jäkla kul jag hade. Mikaela och Jocke är helt fantastiska och det går inte att INTE ha the time of your life när man är med dem.