Utråkad chey.


Idag har jag en sån där jävla skitdag när allt är värdelöst och onödigt och jag bara vill dö. Score! Känner mig jäkligt ful också. Onödigt ful. Orkar inte göra något samtidigt som jag är så bored-out att jag blir crejzy. Mest ovärda känslan ever. Fattar inte varför jag ens bloggar. Ville väl bara gnälla lite eller nåt. Ragga lite sympati.

Kan ni inte berätta något roligt?
Typ om en riktigt misslyckad första-gång, fail-ragg eller om någon snefylla? Tro mig, jag har maaaassor att berätta hahah. Nej men lätta lite på hjärtat kära ni så vi alla kan få skratta lite.



Postat av: gabriella

ja, jag kan ju alltid bjuda med mig av lite shit.



första gången var faktiskt inte så misslyckad under stundens hetta (om man säger så), men efteråt så blev det stööörsta kaoset. jag förstörde tydligen ett "förhållande" och det var en jävla massa ångest inblandat. hahaah, och killen är i mina umgängeskretsar hela tiden och kommer att vara på samma fest som mig imorgon. DET är score!



fail-ragg. ja, jag blev sort of uppraggad på ungomsmottagningen. vilket ledde till en kväll med han och hans tre kompisar. det hela slutade med att vi höll på som fan och jag var ett ciggpaket fattigare. ett som jag nog aldrig kommer få tillbaka.. inte kul.



sne-fyllor. på den fronten är jag faktiskt rätt duktig och hanmnar inte i sånt. elr ja.. förutom min första fylla då jag på något jävla vis hamnade ute på altanen och ringde alla på min kontaktlista och gnällde. sen vandrade jag tydligen bort och la mig för att decka vid ett garage.



over and out snygging!

2010-01-30 01:21:30
http://bellabo.blogg.se/
Postat av: EMMA

SV: Hahah sweet...! Men du, vi får ta nån kväll så ja får höra detaljerna ;)

2010-01-30 18:51:38
http://holdens.webblogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback