Hurra!

Idag är en sån där dag när jag bara vill be livet att dra åt helvete. Jag skulle träffa Pillis och Jessi, titta på Pride-paraden och glida förbi en musikvideo-inspelning - men icke. Har suttit på i mörkret på golvet i duschen i en timma med ångesten med stort Å, gråtit, skrikit, sovit, stirrat in i väggen, you name it. Fantastiskt. Och förlåt alla som försökt få tag i mig men har inga batterier på mobilen och är ändå inte så pepp på att prata atm :/

Och hon bits.



Korsörhängen från Glitter, sotiga ögon, ringar från London & Gina Tricot, avskavt nagellack, spikhalsband från Bik Bok, leopardpjuks från nelly.se och ruffsigt hår - and I must say I'm looking pretty damn sharp. Nu är det bara humöret som ska pimpas och sen ska jag hem till Pillis på tjejkväll. Men först tacopaj som babe slängt ihop.

Skärrad brud.


Nej nu är det dags för mig att börja tänka på refrängen och krypa ner hos min karl. Men el problemo är att jag av någon freky anledning har youtube:at på förlossningar och misstänker att jag har men för livet. Jag kommer antagligen aldrig mer vilja ha sex. Hello celibat! Okej, nu tog jag kanske i lite väl mycket men alltså det var ändå snäppet läskigare än The Grudge - fo sho. Ryser av totalt obehag bara jag tänker på't. Men godnatt på er!

På en brusig tågstation.



Jag fick totalnoja av att vara ute hos pappa så det blidde helt enkelt till att åka tillbaka hem till babe. Jag hatar att vänta på tåget. Tar alltid en cigg för att få tiden att gå, telefon-terrar någon stackare eller fotar. Men nu sitter jag uppkrupen i soffan med laptopen i knät och årets största kopp thé med rabarber-gräddsmak och lyssnar på mys-listan (Lyssna, den är grym!) Lite klappa-katt-mage på det. Mysfaktorn är inte att leka med.

Windows and kittens.


Perfektion.

- källa okänd

Hittade den här bilden hos Rikauteliggare och föll stenhårt. Så. Jävla. Snygg. Huden, ögonen, håret, sminket, naglarna. Där här är bilden som kan få en att turn lesbo på 3 nano sekunder. Jag dör. Vet någon vem hon är?

Well hello there.


- Venedig -09

Long time no see. Jag har hunnit med att träffa halva gänget från högstadiet (all kärlek till er) hängt hos kollektivet, spanat in Danne och Jessis nya lägenhet, haft Pillis som inneboende och tvingat Noah att laga grymt god mat till oss (alltså jag tog mätt till en helt ny nivå) sovit bort en hel dag, brottats med Noah babe i sängen, gjort spagetti tillsammans mitt i natten bara för att vi var sugna och kort där efter sprungit nakna tillsammans runt hans hus och hånglat för kung och fosterland. Bra dagar helt enkelt. Men nu är jag ute hos pappa och sa ha en solo-kväll med mig själv och fettokissen. Total grooming står på schemat - och bloggen.

Och ute regnar det.


Känner mig inte helt hundra. Har fuckat upp min dygnsrytm totally. Vaknade av sms från två av mina favorittjejer och det kändes som en ninjaspark i magen för jag saknar dom så grovt mycket. Jag hatar när när jag hamnar i mina svackor och typ rullar in mig under en sten och blir något osocial. Jag är typ årets crazy cat-lady som bara chillar runt med katt-bäbisarna. Men dom är ju så grymt jäkla söta att man dör. Ni vet: AAAAW! varannan sekund. Och så ska dom sitta knä och klättra på en hela tiden, speciellt inne på toa vilket kanske är lite lagom freaky men sällskapet kan man inte klaga på hehe. Nej men nog med skitsnack. Nu: mat mat mat!

Big time nattsvammel.


- by tumblr.

Smyger runt butt naked i huset och lyssnar på syrsorna utanför fönstret. Babe och katt-bäbisarna däckade på tre röda för ett bra tag sen. Själv har jag ett ton tankar som skramlar runt i huvudet, nikotinabstinens och en mage som kurrar för kung och fosterland. Totalt rastlös. Och så noll sömntabletter på den. Score. Fast jag älskar i och för sig att vara ensam uppe på nätterna. Är så grymt sugen på att sätta mig ute i hängmattan och ta en cigg  - men icke! Jag ska hålla fingrarna i styr och fortsätta med skrivandet istället nu när jag kommit igång.

Dessa skor är för övrigt påväg hem till mig nu as we speak. Om dom är något att ha så kommer jag antagligen beställa de med svarta nitar också för dom var hot tamale, för den som nu undrade liksom. Over and out.

Halsband jag kirrade i veckan.


3 random bilder från idag.




Eels - I need some sleep.


Så här såg jag ut i fredags innan jag drog ut på mexico-fest i sällskap av mojitos och trevligt folk. Dans, nachos, tequila-race och så blidde det en del random nipple-piercings också. Glömde som vanligt kameran så ni får bara take my word på att det var bra skit. Somnade runt 8-tiden på morgonen, sov bort hela dagen, tröck i mig en pizza som babe krigade iväg och köpte, sov mer. Och vad har jag gjort idag? Ehh, sovit. Suprice, suprice!

Och alltså nu får jag seriösa damputbrott! Har lyckats radera inlägget 3 gånger nu efter att ha skrivit typ ett A4 så jag ger upp. Det får bli ett jävla skitinlägg helt enkelt. Nu ska jag äta smågodis. Bloggar senare mina vänner.

Got milk?


HAHAH! Alltså lulz på den här bilden. Känner ni bloggare också igen er: när man sitter och posar gärnet i photo booth så inser man efter ett tag (i mtit fall efter att Noah stått och asgarvat i smyg åt mig) att man ser ut som ett jäkla retard? Ja precis så var det nu i alla fall. Btw, checka in urigningen som man fick på köpet också.

Platsar i Scarred på MTV va?

SAATAN vad ont något så teeny weeny kan göra. Ser ni? SER NI?! Jag brände mig på plattången. Så sjukt jävla ovärt. Jag verkar ha grova tallanger för att bränna mig på saker för så fort jag blivit av med ett sår så lyckas jag med ett till. Jäkla klantarsel. (Haha okej det där kanske var världens minsta men hot damn vad ont det gör!)

Någon som är sugen på fest eller?

- by tumblr.

Jag vill dansa, bli lite för full på lådvin, lyssna på tacky musik som man bara tycker om efter några glas, skåla, hångla upptryckt mot en vägg, skrika med i alla låtar, få 14 nya bästisar för kvällen, utmana alla på tequila-race, röka lite för många cigaretter fast att jag vet att jag kommer bli hes, gå hem barfota med klackarna i handen, ramla innanför dörren långt efter solen gått upp, ha fumligt fyllesex och sen somna efter 3 sekunder.

Hur står det till här då?

Lyssnar på: Tegan and Sara - Where does the good go.
Kläder: The one and only från Gina Tricot, jeans shorts från London och gammalt linne.
Till det: Kedjehalsband från London, svarta Wayfarers, mintgröna naglar och röda läppar.
Äter: Snart taco-paj akompanjerat av rött vin ute på altanen med familjen.
Vill ha: Pussar, leopard-klackar, det här linnet och ett nytt fodral med låg ryggurigning.
Behöver: En rejäl klippning av håret! Topparna klyvs bara man tittar på dem.

Where does the dead sleep?

Klockan är runt hmm... 5-snåret och jag är som synes fortfarande uppe och hoppar. Skit. Kul. Så nu är frågan: Dygna, trycka 4535 liter kaffe och förhoppningsvis däcka ikväll ELLER knapra lite fler sömntabletter, stänga av mobilen och sen sova bort hela dagen lite lagom harmoniskt? Decisions, decisions hörrni. Återkommer.

Nicest thing.

Jag sitter och lyssnar på en mysipys-lista som jag pillade ihop igår natt när jag inte kunde sova. Ikväll är jag taggad till tusen på sömn. Sömntabletter, sängkläder på vädring, tända ljus och så sitter jag ihoptryckt i mitt fönster med ett glas havremjölk och lyssnar på sommarnatten (kluckande vatten från sjön, syrsor, fågelkvitter och tågen som passerar någonstans långt borta.) En liten sängfösare i form av ett glas rött står och ropar på mig också så nu blir det till att varva ner the serious style. God natt på er alla fina läsare så hörs vi imorrn. xx

Under renovation.

Städat, pysslat med scrapbook'sen och ritat Julia Pot-illustrationer är vad jag har ägnat mig åt denna kväll. I helgen planerar jag att måla om väggarna till vitt och tänkte ha lite olika illustrationer på ena väggen som en fondvägg. Jag tror att det kan bli riktigt grymt. (svart-vitt eller i färg, vad säger ni?) Nya möbler och sängkläder ska också kirras. Någon som bara sådär är sugen på en vit Expedit-hylla för 600 kr (nypris 995 kr) i perfa skick?

Jag behöver assistans.

Tips på bra och seriösa (och jäkligt billiga också) webshoppar som säljer smycken, tack! Det skadar inte om dom har annorlunda och lite "antika" smycken, t.ex: ringar med djurmotiv, kedjor med massa kors, fjädrar osv.

No - you hang up.

Jag la upp den här videon för ett år sedan och älskar den precis lika mycket idag som jag gjorde då. Så fin att jag dör. Mamma-hajen alltså... <3 Kommer ni ihåg första kärleken? Fniss och hjärtklappning i korridoren, tryckare på fredagsdiscot, får jag chans på dig-lappen som sen blev till playahead-meddelanden när man blev större, sönderbläddrade skolkataloger, hans telefonnummer som man kunde utan till men aldrig vågade slå och när anteckningsböckerna var mer fyllda med hans namn än glosor. Och sen poff! så var allt över en dag.

Ja men god morgon då.

Jag sitter med laptopen i knät och med hörlurarna på för att inte väcka Noah som ligger bredvid mig och snarkar. Jag vette fan vad jag har lyckats med, men min dygnsrytm är totalt fuckad. Vaknade 5 idag på eftermiddagen och oddsen att jag kommer somna inom den närmsta framtiden känns liksom inte sådär jättestor. Tänkte passa på och skriva lite när det ändå kliar i fingrarna. Sen blir det till att klappa kattbäbisar.

Lågstadietryckare, tamagotchi och pokémonkort.

- Klicka.

Den som orkar se igenom hela får en kaka.

Hittade den här filmen i photo booth-arkivet och Oh. My. God... Snacka om att några har för mycket fritid! Välkomna till vårt förhållande liksom. Läskigt är ordet. Spännande för dom som vill se oss in action i alla fall.

Föra och efter.

Tänk vad en kopp kaffe och lite smink och kedjor kan göra kan göra! Ber dock om ursäkt för mina fabulösa photo booth-bilder men datorn vägrar att acceptera mitt minneskort så det blir som det blir.  Nu ska jag hoppa in i klackarna och trippa iväg på 20års-fest och sänka en flaska rött (Kids, don't try this at home) PUSS!

Evil wake up call.

Noah är tråkig och sover. Det var tydligen "jobbigt" att gå upp snortidigt och jobba idag, buhu. Så nu ligger han däckad i min säng och vägrar gå upp fast jag hoppat på hans mage, försökt muta honom med sexy times och min lillebror har blåst med en vuvuzela i nyllet på honom. Han kom hit, sa hej och har nu sovit i en heeel timma. Rolig grabb lixom. Så nu ska jag maxa Crazy Frog, dansa på honom och se hur lätt det är att sova då.

Edit: HAHAHA! Jag gick in på mitt rum med min lillebror bakom mig med kameran i högsta hugg, och precis när jag smyger fram till Noah som jag tror ligger och sover så skriker han och hoppar på mig. Kissade typ på mig :s

Man får faktiskt blanda rosa och svart.

Sotiga ögon och svarta smycken kombinerat med ljusrosa läppar och naglar är typ helt orgasmiskt snyggt. Nu snackar vi inte knallrosa á la Dessie och kompani, utan bara en teeny weeny hint. Så jäkla snyggt med mörkt hår och om man är blek (hint hint, hehe) Noah tillägger: Jag gillar't starkt *tummen upp* There you have it.

6 inch fuck up.

Jag vet inte vad jag lyckades med, men bokstäverna på tangentbordet blev till siffror igår kväll. Men efter diverse dampsessioner på datorn så kirrade jag biffen (med andra ord: Slog på alla tangenter och grät samtidigt som jag skrek svordomar på alla språk jag kunde, bad och hotade datorn med en säker död om den inte skärpte sig, och av en ren slump lyckades fixa det) Våld och vaseline är lösningen till allt mina vänner.

Sea leags.

Bered er på ännu mer gnäll här i bloggen. Jag har åkt på ett fabulöst solsting. Satt på pendeln tidigare idag och mådde verkligen skitilla, hade årets migrän kombinerat med mensverk och kallsvettades tills jag var dyngsur. Det hela slutade med att jag svimmade 3 stationer och sen fick gå av och spy *cry me a river* Fick en mandarin av en snäll tant men annars så var det inte en jäkel som frågade hur jag mådde. Tack för den, känns ju lagom tryggt. Nej men nog med gnäll. Ska trycka i mig en mastodontstor portion spagetti med köttfärssås och sen kirra lite chips för att kick-starta igång blodsockret. (Haha juste när jag ändå är i gnäll-farten så, wait for it... har min cykel blivit snodd också och min mobilladdare är som vanligt spårlöst försvunnen. Score!)

9 o'clock.

Det såg lagom smart ut när jag vadade ut i vattnet med hundra kilo kajal och fullt (?) påklädd bland alla kvällsbadare, men vad gör man inte för konsten? Fick en del finfina bilder till min portfolio hur som helst *låter lagom skrytigt. Uhuh, min portfolio* Men hur som haver, nu ska jag ta ett glas rosé och klappa katt.

Lägesstatus.

Lyssnar på: Bättre skit (för er med Spotify)
Kläder: Bikini. Vill vara butt naked men vill inte ge grannarna nöjet.
Hår: HAHAHA! Alltså idag tar jag bad hair-day till en ny level.
Dricker: Sjukt mycket Ramlösa. Kommer kissa bubblor snart.
Vill ha: Menthol-cigg, kallt vitt vin och lite arktiska vindar.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Läget är allt annat än prima skinka atm. Fick ett psykbryt igår och var tvungen att gå ut och gå någon gång mitt i natten. Det slutade med att jag låg på en landsväg mitt ute i no-where och avled en liten stund. Hade sån dödsångest att det inte är sant. Att 897549 miljoner tankar ens kan få plats i mitt huvud. Fattar inte vad det är som händer. Känner mig bara fett mobbad och jobbig. Jag menar, vem ringer man när man inte orkar mer? Det är inte så jävla självklart när man väl är där och bläddrar igenom hela kontaktlistan mitt i natten samtidigt som man skrik-gråter och inte vill vara till besvär eller bli tagen för ett psycho. Man är aldrig så ensam som då.

I bruise easily.

- weheartit.

Snälla skjut mig. Idag är livet jobbigt. Är så sjukt jävla rastlös och vill bara bort bort bort. Skulle till och med kunna dra ut och jogga (och då är det illa!) om det inte vore för att det är så sjukt varmt. Är det det här som är nokitinabstinens? I så fall vill jag inte vara med längre. Jag sitter ärligt talat och bölar som en liten unge. Eller så är det bara ett av mina famous mano mood-swings som spökar. Vill bara rulla in under en sten och dö. Rätt så ovärd känsla om ni frågar mig. Och det suger rätt så hårt att jag inte kirrat körkort än för en road-trip med nervevade rutor på landsvägar skulle vara awsome atm. Kan inte någon komma och rädda mig nu, tack?

Årets mest random och onödiga inlägg.

Ligger i sängen bredvid mitt öppna fönster och lyssnar på P3 och bläddrar i amerikanska ELLE och Cosmo. Känner mig konstig. Fast jag hade en grym helg. Köpte läskigt god plockmat och grillade i Rålis under Smoke-fest. Sen blidde det festligheter och en sleep-over hos Natta. Hon jobbade dagen efter så jag, hennes bf Jimmy och Viktor lekte moraliskt stöd och var med henne under dagen. Lite läskigt var det att vara tillbaka på Lek Palatset. Jobbade där för något år sedan och alltså, det var creepy shit. Jag HATAR som sagt barn. Huvaligen.

Men allt det där är bara onödig utfyllnad. Idag är en sån där onödig dag helt enkelt. Det kliar i fingrarna och jag vill hitta på något. Göra något nytt. Åka bort. Ta en paus och andas. Allt känns lite för rutinmässigt just nu. Boring as hell. Nej men lite miljöombyte skulle sitta finfint. Och en cigg. Jag håller på och trappar ner till att bara feströka. Blev lite motivated när jag fick en sån fråga i Frågestuden plus att Viktor också håller på att sluta så jag har bestämt att vi ska bli trappa-ner-kompisar. Fast en Marlboro Fresh skulle sitta jäkligt bra atm.

Men åter till ett miljöombyte: Jag är så grymt sugen på att sätta mig på en buss och åka någonstans. Bort, bort. Sova i ett rött torp med vita knutar i en tältsäng i ett rum med flagnande blommiga gardiner och myggnät i fönstren. Åka ut i Skärgården och lyssna på kluckande vatten och fiskmåsar. Lära mig dyka. Bli lite lätt poetisk och skriva. Lösa korsord i hängmattan. Gå upp tidigt och baka bröd till frukost. Nej det kanske var lite väl hurtigt. Men jag är så jävla less på att sova till eftermiddagen, pilla mig i naveln och inte åstakomma något.

Smälter bort.

Holy fuck vad varmt det är ute. JAG AVLIDER! Smälter bokstavligt talat bort så det där duschen jag tog för nån timma sen känns så där lagom nödvändig. In till stan måste jag också och möta upp halva kollektivet och mysa i Rålis (i mitt fall dö) och så måste jag växla pengar, för den som undrade liksom. Men jaa, tudiluu på er då...

Och himlen är oskyldigt blå.

Men bröööl! Dom senaste dagarna har typ spenderats utslutande i sängen. Har mått så jäkla anus att det inte är sant. Ångest med stora bokstäver har flyttat in hos mig igen så jag sover nada alternativt hela dygn. Och det känns inte direkt bättre med tanke på att jag har två veckors disk och tvätt att ta tag i innan helgen när familjen kommer hem. Här snackar vi health-hassard. Men orken, where you at? &¤#/@! Vill inte. Orkar inte.

Men nu funtar jag på att dra en simtur runt sjön bara för att få lite movement på fläsket, alternativt parkera mig bredvid jordgubbslandet på baksidan och kedjeröka arslet av mig - om man nu kan säga så. Chips & dipp får bli kvällens middag nersköljt av öl. Jag har verkligen noll ork till att ställa mig och laga något idag.

Favoriter x 3 - Sommarjackor.

Ny kategori var det här! Varje gång så listar jag 3 favoriter bland allt från olika kläder, drinkar och nagellack till tampongmärken, sexställningar och grymma bloggar. Så den här bloggen får sin modebloggskvot fylld liksom.


- Baseball-jacka från Gina Tricot. The famous one. Jag vet, jag vet - ALLA har den men det är så grymt skön och passar med i princip allt som jag har. Och så är den ju jäkligt snygg, det måste ni nästan hålla med om.

- Skinnjacka från Lindex. Det här är min babe. Perfekt kort modell med korta ärmar som man kan rulla upp. This one I'll take to my grave. Passar perfa plus att man kan dra på sig en kofta under utan att dö av andnöd.

- Jeansväst från London. Eller egentligen är det en gammal jeansjacka jag kirrade för ett par sommrar sedan men som bara legat och dammat så jag klippte av ärmarna på den och fäste nitar på fickorna och voila!

Brows.

För ett par dagar sen fick jag mina ögonbryn och ögonfransar färgade. Så grymt jäkla värt. Jag hatar mina naturliga, blonda, glesa ögonbryn och kan inte gå utanför dörren utan att fylla i dom. Plus att det ser ju lagom smart ut med blonda ögonbryn till mörkbrunt hår. Men nu ni! Jag menar, jag är osminkad på bilden men är ändå hot tamale. Och inget jäkla pet med färger och borstar hit och dit. Här snackar vi grym tidsinvesteting.

In Keeping Secrets of Silent Earth: 3.

Det här är en av mina absoluta favoritlåtar sen hundra år tillbaka. Den är slagsmål, en pint Jack Daniel's och tre orgasmer inklämd på 8 minuter. Nej, ord kan inte beskriva dess awsomeness. Så ja, ni lär ju lyssna på den.

Jordgubbar, sötvatten och fiskmåsar.

Att man kan älska 24 timmar så sjukt mycket. Alltså det här dygnet har varit så jäkla grymt att jag vill göra sweet sweet love med det. Kvällsbio (Eclipse) i gott sällskap, nattpromenad till kollektivet, ligga 5 personer ihoptrasslade i en säng och kolla på gamla serier, somna ihopklämd med bästaste Varro, äta frukost i solen på Donken (glamfaktor, woop woop!) gå hem hela vägen från stationen, simma i sjön ensam med fiskmåsarna, göra middag till mig själv, äta den i gräset på baksidan och sen plocka smultron och jordgubbar från jordgubbslandet. Det känns som att jag har hamnat mitt i en dorky FRIDA-novell men det är gött.

Snart ska jag trippa iväg till andra sidan min lilla pluttesjö (man går på en trä-promenad precis längs vattnet hela vägen och det är så läskigt fint) och bada med Noah-babes familj. Ska försöka hitta laddaren till kameran också så jag kan uppa med lite bilder. Mobilladdaren skulle också vara rätt så bra att lokalisera när jag tänker efter. Hur som haver, ikväll har jag planerat in lite me-time. Dricka Gin & Tonic's på altanen, lyssna på musiken jag älskar fast Noah hatar (bäst att passa på liksom) och läsa. Har ni egna blogagr så hollaaa!

AA.

Det här maglinnet kirrade jag tidigare i veckan från American Apparel. Kan mycket väl vara bästa köpet på länge eftersom att man slipper svettas arslet av sig. Ett plus är dessutom att bilar tutar kanske lite oroväckande mycket när man har det på sig. Rekomenderas dock inte kombinerat med snortighta jeans och laktosmage.

Hello!

Goddagens! Jag har precis landat hos Noah efter en visit hos kollektivet i Blackeberg. Beer pong-turnering var kvällens sysselsättning. Okej, jag känner redan på mig nu att det här kommer bli ett sjukt ovärt inlägg efter som att jag egentligen inte har något att komma med och min käre bror är på ingång. Vi ska åka och bababada.

Svaren, III - övrigt.


Varför är du så dålig på att uppdatera? :( vad ska jag göra om dagarna när du aldrig skriver :(
- När jag gick in i väggen i vintras så insåg jag vilken jäkla stress tv, dator och mobiler har varit för mig så jag var it-fri i ett par veckor och gud så skönt det var! Nu försöker jag lära mig att använda datorn lite mer smart och sitter bara en liten stund hit och dit och ibland kan det gå flera dagar utan att jag pillar på ett tangentbord. Men jag älskar att blogga och jag älskar era kommentarer eftersom att jag oftast får så skön respons från er och blir lite extra taggad på att blogga. Men jag ska skärpa mig!

Vem åkte du till italien med?
- Min låtsasmamma. Det var min 18-årspresent.

Vad tycker/säger dina päron om att du dricker samt röker och när du var så ung?
- Dom har faktiskt inte sagt så mycket om det. Visserligen så har mamsen fått ett par frispel när jag krälat hem awsasted 5 på morgonen (förståerligt) och jag har alltid fått ett: ta det lungt nu ikväll Emma, innan jag gått ut. Men jag har alltid varit rätt så ansvarsfull när det kommer till alkohol. Visst kan jag bli en aning för packad en aning för ofta men jag sätter mig aldrig i farliga situationer och har alltid stenkoll på hur jag ska komma hem. När det kommer till rökandet så är det samma sak där. Dom har varit rätt så ok med det. Mamma har inte tagit upp det och pappa är okej med det.

Hur länge har du rökt?
- Tog första blosset när jag var 15 - sommarlovet mellan 8:an och 9:an. Egentligen så hade jag alltid varit jätteanti rökning så jag vet inte riktigt vad som hände där... Feströkte och tog en hit och dit då och då men har börjat på "allvar" det senaste året. Skyller på att jag har mått skit och mest gör det för att lugna nerverna.
Har du aldrig försökt sluta att röka?
- Nej det har jag faktiskt inte. Skurit ner har jag gjort mer eller mindre och ibland har det gått månader utan att jag tagit ett bloss men sluta... nej har inte haft några direkta planer.

Favoritvin?
- Alltså om jag ska vara ärlig så är jag inte petig när det kommer till vin. Tycker om i princip allt vitt vin men brukar väl oftast kirra Drosty Hoff's eller Chill out's lådor. Rött vin KAN gå ner men då jäklar ska det vara gott eller så ska jag vara packad. Rosévin har jag så dålig koll på eftersom att jag typ bara dricker det ute och glömmer alltid bort att fråga var det var för något ifall det var gott. Tjejen men koll alltså.

Bildbomb från senaste veckan.


Vi hade i alla fall tur med vädret.

Riga, midsommar, Gröna Lund, strandhäng med pissljumna cider, grillkvällar och myggbett på stortån. Det har varit tyst här ett tag (nähä?) men livet har varit så grymt jäkla awsome! Jag har dansat på alkoholdimmiga dansgolv, ätit pigilin som smält i solen på stranden där jag bor, shoppat i ett svettigt Stockholm och lunchat på Bellmans och badad vid klipporna. Den här eftermiddagen är jag er, mina vänner. Jag har en bildbomb, massa skitsnack och sista delen av frågestunden att slänga upp. Bare with me bara så ska det här bli skitbra.