Nu smiter jag och babe till Riga.


Svaren, II - sex.

Hur många år var du när du förlorade oskulden?
- Jag tror att jag var 14, hösten i 8:an. Lagbrytare var det här!

Kan du berätta om när du förlorade oskulden? :)
- Som sagt, jag var 14 år och hade precis börjat 8:an. Jag och min första "riktiga" pojkvän hade varit tillsammans i cirkus ett halvår och jag hade tjatat sen dag ett att jag ville get jiggy men han behöll trosorna på (eller hur man nu säger) Sen en fredagskväll - ofta jag kom ihåg det? - så var vi hemma hos honom. Vi hade gjort diverse saker innan (tolka hur ni vill) så att vara naken framför honom var inte direkt något problemo. Men självklart var jag skitnervös. Så jävla nervös så jag skakade. Och jag tror att det var like-wise. Men efter mycket om och men och en hel del fummel så fick vi det överstökat. Det var väl ingen senastion direkt, men jag är glad att det hände i alla fall och att jag gjorde det med min pojkvän som jag litade på.

Vilka är dina favoritställningar?
- Mamma, sluta läs nu! Alltså egentligen så har jag ingen direkt favvo, det är mer i stridens hetta som det bara händer. Ibland är det sweet-sweet love á la missionary by candle-light som gäller och ibland är det hårda tag. Ibland vill jag bara ligga och ta det lilla lugna och låta honom göra grovjobbet och ibland vill jag ta tag i allt.

Jag har hört att Noah är fantastisk i sängen - stämmer det?
- Ja Noah, du är jätteduktig...

Vad tänder du på?
- Oj, allt? Haha nej men humor, vackra drag, längd (inte på snoppen. Eller okej då...) musikalitet, inteligens, självförtroende, tattoos & piercings, någon som kan äta 5 big mac's och dricka som en riktigt karl utan att bli dräggig osv. Här är vi inte petiga inte!

Har du sugit av någon? Om du har det, hur gör man?
- Hehehe. Jag är ju inte den som är den so here goes: OM jag har?! Jag älskar att göra det just eftersom man har kontrollen eller så kan man lyxa till det lite ibland (typ i duschen bara sådär) bara för att vara snäll. Och hur man gör? Ja du, det enda felet man egentligen kan göra är att använda tänderna eller prata bäbisspråk med hans holy parts. Det går sällan hem (jag har självklart testat det här i vetenskapligt syfte, för er skull. Så säg förlåt till Noah) tro mig, jag vet. Lyssna på honom. Du lär märka om han har det skönt. Om du undrar om du är helt ute och cyklar så är det bara att fråga om du gör rätt eller om han vill ha det på något annat sätt.

Vad använder du för preventivmedel?
- Jag använder p-stav. Den sitter på insidan av överarmen och ska sitta där i 3 år. Min har jag haft i snart 2 år och det funkar prima ballerina. Innan åt jag p-piller i ett år men glömde bort att ta dom hela tiden så p-stav känns säkrare plus att det är billigare.

Berätta ditt bästa sexminne - detaljer, tack :D
- Err, alltså - jag vet inte. Jag tror att jag har haft tur, för nästan alla gånger har varit mer eller mindre awsome och jag kan omöjligt bara nämna en. Men det har varit allt från omgångar i bilar, rough så att jag tappade mina töjar (har fortfarande inte hittat dom, bubu) eller bara "simpla" sessioner hemma som har varit grymt sköna. Men en gång jag minns lite extra var när Noah och jag precis hade blivit tillsammans och pökade som kaniner. Han hade precis kommit hem från London och jag mötte honom på flygplatsen för att sedan åka hem till honom för att ta igen missad tid. Och holy mother fuck säger jag bara. Jag vet inte vad han gjorde när han var där borta, men snubben hade helt klart övat in ett par nya trick. Jag ber om ursäkt till Noahs familj om jag nu väckte någon.

Har du sexleksaker?
- Jajemensan! Min första var en svart skapelse som jag fick i 15-års present av mina tjejkompisar. Han heter Jörgen (ja, det är normalt att döpa dom...) och har bott i min sängbordslåda hos mamma fram tills nyligen då min käre mor städade och hittade den och placerade den i en påse bland alla andra grejer som låg där (glidmedel, kondomer osv.) mitt på min säng. Känns liksom lite fel att använda den nu. Men annars så har jag diverse glidmedel (kan visa någon gång om ni vill?), 2 minivibratorer och små rosa analkulor som jag köpte till Noah för att jävlas. Han ville inte ha dom men dom lyser i mörkret och det är ju rätt så coolt så vi kunde omöjligt slänga dem. Juste, en créme som ska göra huden känsligare vid spanking och en som ska lindra efteråt som jag köpte på Ann Summers i London. Har dock inte testat dom än.

BILDKÄLLA: tumblr via weheartit.

ARG.

Mitt humör drog en u-sväng så nu är det jag som är crazy bitch_92. Och så känner jag mig måttligt snygg med otvättad boll på huvudet, noll spår av smink och i Noahs kallingar. KUK! Ett tips från mig till er: Försök er inte på att skriva ut bokningsbekräftelser (eller stava det) när man har en ultra high tec-skrivare som är smartare än en själv och pratar 8 språk. Tur att jag har Noah som har nerverna på rätt ställe när mina inte samarbetar.

Pictures.

100 bilder från extrafilm.se ramlade ner i brevlådan idag. Nu ska det scrapbook:as! Jag har 3 album att fylla så när orken faller på så ska jag disikera tidningar, recept och skriva ner sköna citat och gamla blogginlägg. Planen är att de ska vara som en mini-blogg fast i pappersformat som man kan dra fram om 10 år och bli läskigt nostalgisk. Allt som allt så har jag 200 bilder som ska in så det blir a hole lot of pyssel för min del.

Svaren, I - utbildning/jobb, mående & modellande.

Kommer du att gå om gymnasiet?
- Det är lite luddigt på den fronten atm. Planerna är att plugga kärnämnena på distans i höst i alla fall och jobba lite samtidigt där emellan. Vill verkligen ha en grundutbildning och sen får jag ta allt som det kommer.

Hur går det i skolan? eller går du ens i skolan? och jobbar du fortfarande?
- I skolan... ja det går väl lite sådär med det. Jag är sjukskriven sen februari/mars för min depression så jag har helt enkelt bara gått hemma och pillat mig i naveln sen dess. Har försökt mig lite på modellandet och det är väl det enda jag har gjort i jobbväg. Men jag har lite olika småjobb på g atm.

Satsar du på en modellkarriär och i så fall, hur går det med den? :)
- Jag var nog lite mer inne på det i våras men han insett att jag är för kort (hela 2 centimeter, haha helt sjukt) men jag har fortfarande ett möte med ELITE och en annan agentur kvar att gå på så vi får väl se hur det blir.

Varför är du så fin?
- Photo Shop! Haha nej men skämt åsido, tack så jäkla mycket! :)
Beskriv din stil, vilka plagg gillar du och hur tänker du när du kombinerar osv.
- Jag är verkligen schizofren när det kommer till min stil. Ibland är det fashion á la modebloggare som gäller med klänningar och heels, ibland indie-rockigt och ibland så vet jag bara inte. Men oftast så är det stuprörsjeans eller jeansshorts tillsammans med någon oversized tshirt eller linne, gladiators/ballerinas/kängor/heels och så älskar jag massa kedjor, nitar och kors och ringar. Jag gillar hela glamrock-stilen så brukar försöka köra på det fast lite simplare. Jag älskar mina ben så oftast blir det tight och kort-kort och höga klackar. Okej, så här många tankar har jag aldrig ägnat min stil haha.

Hur lång är du?
- 170, rätt så prick. Vill vara längre! Får seriösa utbrott på alla som gnäller över att dom är för långa. Det är ju typ det finaste som finns.

Hur går det med din depression, mår du bättre eller är det samma?
- Det rullar på. Ibland tror jag att allt är prima ballerina för att i nästa stund ligga och skrika hysteriskt på golvet och vara helt säker på att jag ska dö. Jag äter antidepressiva (Fluoxetin och Atarax samt sömntabletter) och har gjort det sen i vintras (fin bild på mitt apotek)  och jag mår helt klart bättre tack vare dom men det är fortfarande långt från bra.

Varför är du deprimerad?
- 764538 olika faktorer spelar in här. Saker från min barndom, familjeförhållanden, vänner, missbruk osv. Men depression är en sjukdom, precis som en influensa. Man kan inte hjälpa om man får en och man kan inte påverka när man blir av med den. Visst kan mediciner och terapi hjälpa - men inte bota helt. På allt det där så har jag en ADD-diagnos (form an ADHD) vilket också bidrar till hur jag mår. Jag är väldigt impulsiv helt enkelt (på gott och ont) och likaså mitt humör. Men jag ska börja ta medicin för det senare i sommar.

När pengarna trillar in.

Particuliere, Chanel. DAISY, Mark Jacobs. Lip venom, DuWop. Bad Gal mascara, Benefit.

We no speak americano.

- weheartit.

Jag har precis tryckt i mig leverpastejmackor och pucko akompanjerat av en cigg ute på altanen. Igår bjöd Varro mig på fetaost och broccoli-gratäng och några glas vitt hemma hos sig. Har saknat henne som faen! Fick skjuts av Noah på pakethållaren hem till honom och sen kröp vi ner i sängen med två kattbäbisar och somnade.

Dagens planer är att slänga iväg svaren på frågestunden, hjälpa babe med plugg och måla naglarna och yada yada. Imorrn åker vi iväg till Riga och kommer hem lagom till midsommar som ska firas på Gröna Lund med min familj. Känns grymt. Och på tal om ingenting: Vad vill ni ha mer av i bloggen? Texter, foton, egna historier osv.

Closer to the edge.

Men NÖDVÄNDIGT att mina sömntabletter tar slut samma dag som jag bestämmer mig för att pimpla 4 burkar energi-drycker. Jag är snorkänslig för koffein men det var det enda i dryckesväg som fanns hemma, och ja... nu sitter jag här och sömnlösheten är ett faktum. Jag funtar på att knata ner till nattbussen som går om en timma och åka hem till Noah-babe och klappa på kattbäbisar. Fast det är ju över en timma kvar och jag vill åka nu nu nu. Åh fetingångest. Världen samarbetar inte halv 3 på natten. Nej, nu blir det en nattcigg ute på altanen.

Ja, en sån där... ni vet.

Jag har varit skitdålig på att svara på era kommentarer - jag vet. Men om ni har några frågor, tankar eller funderingar som ni sitter på (haha skönaste uttrycket!) och bla bla så kan ni väl ställa dom i det här inlägget så ska jag ta tummen ur arslet och svara på dom lite senare. Musik, första hånglet, framtidsplaner, sex osv. xx

Nytt på grooming-fronten.

- Knallrosa nagellack för 1 pund i London och concealer från YSL som kostade en aning mer.
- Solpuder från Sephora. UTAN den där jävla orangea tonen alla andra lyckas proppa i sina.
- Ögonskugge-pallett, också från Sephora. Har spanat in den ett bra tag och passade på att slå till.
- Torrshampoo, styling-tjosagrejs och silkesdroppar fron TONI & GUY.

30 seconds to mars - Closer to the edge.


Milano i bilder och text.

- 04:00 krigade jag mig upp i tisdags, grabbade tag i en praktiskt tagen tom resväska (duktig Emma) och hoppade in i bilen mot flygplatsen. Landade i ett soligt Milano runt lunch och... dog. Så jävla vackert!
- Efter att ha proppat i oss en redig lunch bestående av pizza och lite (okej, mucho vin) så landade vi på hotellet som låg precis mitt i centrum. 2 balkonger, enormt badrum och yada yada. Första dagen knatade vi mest runt och glodde. Armani, Gucci, Prada, Mui Mui, D&G, Chanel - vart man än tittade. Och där gick jag runt i mina gladiators från H&M för 100 riksdaler och väska från Primark och kände mig helt plötsligt liiite off. Milano-borna utstrålar liksom någon sorts grace och viktighet. Dom snubblar inte, skrattar inte för högt eller gör något annat wierd. Senare på kvällen begav jag mig ut på jakt efter en tändare, iförd mjukisar och med boll på huvudet. Jag tror att jag begick en fashion-dödssynd. Efter 3 kvarter av att ha blivit utstirrad som om jag vore satan själv (vilket jag dock kan förstå) så gav jag upp och sprang tillbaka till rummet fort som satan - utan tändare - och dränkte mina sorger i billigt vin på tetra-pack för 1 euro och proppade i mig bröd. Fashion.
- Nästa dag blidde det frukost på en av deras 8974593 uteserveringar. Fick en tändare av personalen (= lycklig Emma) och fortsatte dagen med att knata runt och titta och fönstershoppa hos Chanel. En väldigt ekonomisk syssla. Dåligt för psyket dock. Fast lite shopping blidde det också, hehe. Och glass såklart!
- Började kvällen med en visit på Armani-Caffé för drinkar och tilltugg. (Om man kollar riktigt noga på bilden kan man nästan se hur jag skriker till Cissi "ta bilden fort som fan innan någon ser!!!!!!) Jag kände mig så jävla lost. Skulle gå på toa och gick helt vilse. Tänk er spegelkorridoren i Lustiga Huset - precis så var det. Svart golv, svart tak och svarta väggar. Ehh okej. Lyckades bara gå in i väggen 3 gånger framför ögonen på Italiens mode-elit och ett par av mina favorit-modeller. Score. Fast sen så skulle jag hitta spolknappen också och det var ju en upplevelse i sig. Varför gör folk såna där toaletter?! Hittade tillbaka till mitt bord en kvart senare, 300 kilo ångest rikare och ett ton kilo värdighet fattigare. Ville dö lite inombords. Jävla Armani!
- Fortsatte resan genom Milanos gator och efter diverse missöden (vem FAN kom på den briljanta ideen med kullersten i en stad där stillettos är ett måste?! Jävla pucko!) gjorde vi ett nytt försök på en annat bar. Det var en hotell-lounge av modell fiiiin, men vi gled in genom draperierna och beställde en drink. Slurpade lite på den och undrade varför alla helt plötsligt såg så jäkla snygga och fashion ut. Noterade först då skyllten "Reserved for the PRADA-group". Jahapp... Smet ut på bakgården (som var enorm med fontäner, barer och hela balletten) och dog i en soffgrupp (som också visade sig vara reserverad, men ingen sa åt oss. Istället stod alla moderedaktörer och designers och glodde lite avundsjukt på oss och undrade vad vi arbetade med eller vem vi sugit av för att få dom platserna). Efter ett par drinkar där och en sista pitstop på FRANK'S (som tydligen också visade sig vara något it-ställe där vi lyckades sno ett till reserverat-bord. Score!) så landade vi hemma på rummet, något slut. Somnade på 3 millisekunder trots arktisk kyla på rummet (det var något knas med ac'n)
- Dagen efter var det utcheckning och bakismat som gällde. Fika, mer mat, lite shopping, mer fika och ett flyg hem senare så kunde jag äntligen landa hemma i min egen säng där det är okej att se ut som stryk.

Back on track.

Jag svek bloggen (förlåt!) och smet iväg till fashionabla Milano ett par dagar. Den ni! Jag har sjukt mycket bilder att visa och historier att berätta. Det har varit en helt jäkla sjuk vecka! Det, plus lite shopping och annat skitsnack, så bered er på en redig update-bomb för nu jäklar kliar det i bloggskrivar-fingrarna ska ni veta.

Feel good inc.

- Fji och Pillis i Humlegården.
- Pillis målar vackert.
Det blev ett oplanerat blogguppehåll på en vecka. Sorry-lorry! Men under tiden jag har varit borta har jag firat babe som fyllde år (av mig fick han en Riga-resa, vi åker om 2 veckor), myst i Humlegården med Fji och kompani, shoppat, fikat och målat om toaletten i "kollektivet" med Pillis (haha värt att nämna att färgen hade gått ut 4 år innan. Den skulle vara röd. Den blidde rosa) STÄDAT i kollektivet och tagit 2 veckors disk som sakta men säkert börjat kräla iväg, festat och spelat "jag har aldrig" (har dock inte så klara minnen av vad jag nu erkände. Kan bli pinsamt) och klappat på Noahs nya kattbäbisar som kom igår. Grymt jäkla skön vecka helt enkelt!

Kukdag.

Bajsdag. Glad att babe är hemma men allmänt less på livet. Bra mixture där! Ska borsta tänderna, krypa ner i sängen framför någon gammal VHS och pussas istället. Imorrn är det han som blir stora pojken. Godnatt på er! Imorrn är det jag som är glad flickvän_92 och grattar babe med frukost på sängen. Kanske en complimary bj också. Hahah typiskt mig att alltid klämma till med något sexuellt och omoget. Förlåt, jag är lite störd idag.

Abstinens bor här.

- 3 par av skorna jag kirrade i England.
Inatt kommer ÄNTLIGEN min babe hem! Brun som satan också, den jäkeln... Så jag ska suprica honom med att åka hem till honom innan han kommer hem och krypa ner i hans säng. Kanske slår på stort och drar på mig något halvsexigt - fast det tvekar jag på. Har fortfarande skoskav som det kladdar lite fint från så inga klackar, och alla mina stay-ups är på rymmen. Han får mig au-naturelle helt enkelt! (Addera rakade ben, armhålor - you name it, hela sminkkakan, lotions, Dior J'adore och nyfönat hår) Very natural... Kanske borstar tänderna också om han har tur. Bara 12 timmar kvar. 9 dagar har jag gått utan humpin'. 9 JÄVLA DAGAR! Hur har jag överlevt?

Yellow sun.

- glömt bildkälla.
Alltså är det ens möjligt att vara så här seg? Jag totaldäckade i sängen med en bok i nyllet och sov hela eftermiddagen och nu har jag suttit i solen på verandan i någon timma och rökt lite för många cigaretter och lyssnat på The Kooks. Försöker tvinga mig själv att vara vaken men det är ett tremannajobb I tell you. På tal om bilden förresten, visst blir man GRYMT sugen på att näcka i en mysig liten stuga mitt ute i no-where och lyssna på regnet? Hahaha okej kanske lite mobbad önskedröm men det skulle sitta fint. Sugen på sura bilar är jag också. Nej fan vad gott! Och Loka. Men jag har årets mest ovärda skoskav efter att vi GICK hela vägen från Centralen till Stureplan igår och en av oss hade ett par lagom osköna stilettos på sig, så det blir ingen tripp till affären för mig, bubu. Och nu så har jag härmed lyckats peta ihop det mest onödiga inlägget ever. Shame.

Straight up.


-tumblr.

Igårkväll satt jag i mjukisar och en dammig boll på huvudet för att sekunder senare släpa in mitt ass i duschen, panikfixa mig och springa för att möta upp Nima och Matte som skulle ta min krogen-oskuld i Stockholm. Det blidde Laroy. Det blidde shotar och det blidde tequila. Och så lite skoskav. Det blidde awsome helt enkelt. Fast idag ser jag allt annat än pigg ut. Jag ska parkera mig ute i gräset med en katt och dö lite. xx

"Är helt körd efter att ha pullat hela morgonen."

Nu ska jag porrsurfa och ha det lite mysigt. Varför läser man aldrig det någonstans? Att Kenza ska ge sin karl en riktigt omgång eller att någon precis ägnat sig åt ett redigt sexmaraton och misstänker att hon fått skavsår. Hallå blogg-Sverige, VAD ÄR NI RÄDDA FÖR?! Ja, jag förstår att det är något relativt privat och att alla kanske inte uppskattar att höra det om och om och om igen - men visst skulle det vara kul om vi kunde göra sex till en normal grej som inte är så tabu och om bröst, bj's och nakenhet inte vore en så stor grej. Jag knullar (and I'm damn good at it!) och äger sexleksaker. Jag kan också bli kåt, ta första steget till sex och ibland kan jag ligga och glo på porr i brist på annat. Jag brukar snacka sex med mina kompisar och langar mer än gärna små ankedoter om misslyckade gånger då jag blivit upptäckt av dagis-grupper eller påkommen av Noahs föräldrar in action. Oh you hoe! tänker ni. A, fast nä. Jag hoppas att ni, mina kära läsare, inte är så pryda och rädda för att göra vad ni själva vill. Och jag hoppas VEKRLIGEN att ni inte är såna där som kallar tjejer hora bakom ryggen på dem för att dom är öppna och ärliga. Jag börjar tappa den lilla tråden jag hade från början, men jag hoppas att ni fattar vad jag menar och yada yada. Och om ni har några åsikter så berätta gärna för tant-Emma.

Plötsligt händer det.

Färgsorterat (ja vitt, mörkt och blommigt går finfint ihop. Samma sak med ylle och bomull), tvättat och upphängt av mig själv - HELT utan assistans! Jag var tvungen att fota denna once in a life time-händelse och dela med mig till er. Nu ska jag ta tag i disken på rummet. Misstänker att det är dags eftersom att jag hittade ett centimeter tjockt luddigt lager av mögel i botten av ett av mina hundra glas jag haft där uppe i månader.

Edit: Äh, det var "bara" 16 glas och 5 Smirnoff Ice-flaskor, och en tömd Jack Daniel's som gömde sig där. Emma-Filthy-Holden, at your service! Hur FAN står Noah ut med mig? Nu ska jag skura, damma och röja för kung och fosterland så att det inte längre är någon hälsorisk där inne när han kommer hem. Önska mig lycka till.

Första vändan för er stalkers. Ni andra kan blunda.

- Örhängen och ringar med djurdetaljer och bling-bling för snitt 20 kr styck. Nej. Vad. Hemskt.
- 3 olika halsband (ett med en "knut", ett med massa slitna kedjor och ett guldigt med kors och fjädrar)
- Ett stycke plånbok (passade på att vara lite patriotisk). Min förra vad beyond fallfärdig.
- Och hehe, ett litet urval från Ann Summers med diverse kort och gegamojor. Noah, bli inte rädd nu.

Honey, I'm home.

Hoho! Nu har jag äntligen landat hemma, packat upp och hela balletten och tagit en liten nap på 14 timmar i min egen säng. Orgasmiskt är vad det var. Men jag har haft det så sjuktjävlagrymt där borta, som vanligt men jag hatar verkligen själva resan fram och tillbaka. Skrikande barn, feta illaluktande individer och äckel-päckel gubbar som tror att man går igång på bold-patches och näshår. Det, kombinerat med försenade flighter, är illa.

Tänkte chilla lite på Starbucks med en VOGUE i sann blogganda i ena handen och en nyinhandlad YSL-concealer i den andra innan planet gick för att glamma till det lite. Det hela blidde dock en aning mindre glammigt när jag kom på att min skinny-milk-frappuccino inte var laktosfri och fick spendera resten av tiden innan avgången inne på toan med mina 874329 kilo tunga väskor och min jävla tidning. Inte så glammigt alls.