NI KÖR VI!

Jag har inte dött, jag har bara funderat. Över bloggen alltså - ifall den är värd det. Den tar upp min tid, leder till missförstånd bland mina vänner och kan ibland ge en skev bild om vem jag är. Okej, det kanske låter lite luddigt eftersom att det är JAG som väljer vad som ska skrivas och publiceras men det är totalt omöjligt att få en balans om vad som är jag och vad som blir en "parodi" på mig själv - om ni hänger med? Gör ni det?

Skulle jag skriva om varje gång jag festade skulle ni antagligen skicka AA-nummer i kommentarerna, och om jag inte skriver om varje gång jag varit med en vän så kan det tas illa vid. Eftersom att jag aldrig skriver om skola eller  jobb så framstår det som att jag bara går hemma och pillar mig i röven och om jag skriver att jag mår helt fantastiskt så glöms det bort hur jag egentligen mår resterande tid. Det blir helt enkelt missförstånd.

Men å andra sidan så har jag flera år av mitt liv dokumenterat i bilder och text - och det är så sjukt jävla värt. Jag SKA bli bättre och komma igång med skrivandet. Den här bloggen är ju min lilla bäbis som jag haft i 3,5 år och vissa av er läsare har hängt med från början (ALL kärlek till er!). Det är ju självklart, i skrivandes stund, att jag ska fortsätta. Att jag ens kunde tänka något annat. Jag har bara haft en liten kreativ dry-spell helt enkelt.



Postat av: holykirch.se

puss!

2010-11-05 22:53:00
http://holykirch.se
Postat av: melws

sakna dig!

2010-11-06 13:57:51
http://melwsen.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback