KOSMISK BILD


Jag vaknade precis när babe skulle ninja sig in i duschen. Upptäckte då högen med mascara som har valt att placera sig under mina ögon. Lövely. Men hur som haver, mina dagsplaner blev något fuckade av mitt sena uppvaknande så jag går direkt på numero 3 på dagens to do: IKEA. Noah har lovat att följa med (jag tvingade honom att säga: Jag, Noah Mika Herqules Tomas Sigge Gustafsson, lovar härmed att följa med Emma Patricia Holden till IKEA. Ja han har en miljon namn. Undrar om jag skulle testa på att skrika ut alla någon gång i sänghalmen. Nej. Wierd.) så IKEA it is. Men först blir det till stt skrapa bort allt smink och trolla fram föda.

IT SURE AS HELL IS NOT FOR THE FAME


- by tumblr.

Statistiken tredubblades på bara någon timma samtidigt som jag satt och hejjade på för kung och fosterland. Så roligt, så roligt må jag säga. Men vart kom ni ifrån? Egentligen har jag lite svårt för att ha många läsare. Blir asparanoid när jag är ute och folk glor (trodde jag var känd ett tag men det visade sig att jag såg ut som någon b-rud från PH och att det var därför alla stirrade jämt. Jahapp.) och var en gång nära på att gå fram till två tjejer och ba: Ja, det är jag. Lyckades dock tygla mig själv. Var nog tur det. Kunde blivit lite jobbig stämning annars.

INDIAN/MUSTASCH


Gjorde lite småflätor i håret och det blev jäkligt sharp om jag får säga det själv. Jag har 897349 kilo hår men är så sjukt dålig på att göra något med det. Ha det utsläppt eller i en boll är väl typ det mest innovativa jag brukar klämma till med. Ska gå på jakt i veckan efter små pärlor att fästa i flätorna också. Kan bli mucho fint.

INFO x 5


- Nu kan ni hitta mig här på weheartit.com.
- Jag saknar min systemkamera så mycket att jag ibland gråter (true story)
- Baka, sy, skriva, rita - idag kliar det i kreativitets-fingrarna.
- Koppla in datorn i nya tv'n kan ju mycket väl vara den mest värda funktionen.
- Jack Daniel's färdigblandat med cola på burk. Kan inte bestämma mig om jag hatar eller älskar.

MACARONS


Jag funtar på att göra ett försök till att baka the little basterds i veckan. Ni som sitter och smyghåller på det mesta kära readers, vet ni något bra recept? Måste man vara a rocket scientist för att baka dem? Vilka smaker?

FLOWER POTS & WINDOWS


Vaknade upp ur världens mest ovärda dröm (okej, ni som också hatar när bloggare ska dela med sig av sina orelevanta drömmar kan ju bara skippa den här delen. Jag var döende och Noah var helt förkrossad men ju mer tiden gick så accepterade han det och började gå vidare och ville hitta en nu tjej och ja ba: Nooooooo!) men blev lite lycklig i magen när jag såg vilket jäkla kadam!-väder vi har. Det kan mycket väl bli en fin fin dag. Babe är inne i stan med Zack som ska gadda sig och kollar efter jeans till mig på WEEKDAY. På återseende hörrni!

MEN JAG ÄR GLAD ÄNDÅ


Inatt hade jag en sån där fabulös natt när jag bara sov någon timma hit och dit. Slutade med att jag gick ner med täcket och la mig för att brottas om soffan med fettokissen. Är något schleten idag må jag säga. Men babe var duktig bf och kom hit med skagenröra (alltså jag och skagenröra. Skulle kunna ha sex me't för att det är så jäkla gott. Nej kanske skulle vara lite nasty - men ni fattar vinken?) så vi har svullat det på nybakat bröd och glott på Jerry Springer. Känns som en fett givande dag. Ett stycke fransk manikyr hann jag också med, den ni!

Nydushad och propa är jag nu hur som helst så jag och babe ska bege oss ner till centrum för införskaffning av föda. Jag, siare som jag är, känner på mig att det blir thai. Efter det planerar jag att mellanlanda hemma för att grunda fint med chips & dipp och sen ska vi sätta oss någonstans i förhoppningsvis fint sällskap och vina/öla.

Ps: Sofi Fahrman-minen <3

ATM


Kläder: Världens skönaste gråa kashmir wanna be-mjukisar från London och t-shirt.
Hår: En fashionabel boll.
Gör: Glor på Cheaters på 11:an (för övrigt den mest värda kanalen) och läser SOLO.
Vill ha: Hallonrosa läppstift, massage + olja från LUSH, tickets till BMTH imorrn & smoothie.

Edit: världens bästa babe trollade precis fram en smoothie på jordgubb och lemon-curd.

RED NAILS


Jag har tappat bort mitt favorit-lack :((( Det är den pefekta blodröda färgen som gör sig sepesnygg till bleka händer. Och nu är det borta. Och min ork med för den delen. Somnar tidigast 5 på morgonen nu förtiden och ligger i koma tills solen gått ner. Fuckad dygnsrytm. Har för örvigt fått nej från Zap Models och ELITE också (var iväg på casting hos dem igår) - för att jag är 2 teeny-weeny centimeter för kort. FML. Hahah så jävla drygt helt enkelt. Är längre än Kenza, hon är signad av ELITE. Men men, bara att kämpa på lite hårdare som man ska säga.

BREAKING NEWS

Hej, jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Ville väl typ bara säga det om någon undrade. Nu ska jag försöka få med mig min karl som ligger och snarkar på Jessis soffa och åka hem, dra i mig 14 liter kaffe och hoppas på att jag orkar hålla igång resten av dagen. (Fast jag lär ju "råka" somna och vakna igen runt 6 ikväll) PÖSS!


ARKIV/BILD


Det gick inte direkt som förväntat med min utlovade blogg-bomb. Har sovit bort hela helgen (vaknat så där lagom till middan 3 dagar i rad. Värt) alternativt legat inrullad i täcket och glott in i väggen. En tvättäkta depphelg helt enkelt. Men igår blev jag upptvingad av mina honor så jag parkerade mig på bussen i mjukisar och hår som inte blivit tvättat på en vecka som luktade lite exotiskt och åkte hem till Jessi via Mc Donald's. Väl där tog jag en dusch och fixade mig ackompanjerat av ett glas rosévin och chit chap med mina ladies. Sen bar det av till forna kollektivet i Blackeberg för en brutalt välbehövd beer pong-kväll med mina finaste. Jag och Pillis briljerade! Landade hemma tillsammans med babe runt 3-tiden, krävde fyllehumpin' och somnade nöjd.

BULLBILDEN <3


Innan jag viker in hovarna för idag så måste jag dela med mig detta jag hittade i photo booth-arkivet. Rekommenderar att ni lyssnar på den här samtidigt som ni beskådar denna vacka, sexiga gif som jag utgör.

FISHMAUSE


Var vaken igår tills 9 på morgonen idag. Sov därefter tills 4-tiden på eftermiddagen. Ni får själv lista ut hur lyckat det var. Kravlade mig upp ur sängen runt 6 efter diverse dödshot från Noah och tryckte i mig taco-middag och sen bar det av till min kära Pillis för tjejsnack och häng i hennes jacuzzi i ett par timmar. Blev precis avsläpp at casa de Noah så nu sitter jag med laptopen i knät och ska nöta tetris. Hahah true story. Satt uppe och spelade det hela natten igår och har blivit grym. En rätt så onajs bieffekt är dock att man har låten på huvudet non stop och ser små fallande klossar framför sig men det är en fett värd smäll man får ta tycker jag. Men nu ska jag in i tetris magiska värld. Lovar att peppra med massa updates imorrn kära ni. Pusselipusspuss.

STUPID SAYS WHAT

Så här bright känner jag mig atm. Hjärnan verkar gå på retard nu så det mest geniala jag kläckt ur mig idag har varit: Öööhhh... Fett smart tjej, I must say. Har verkligen ingen aning om vart jag vill komma med detta ordbajsande så istället kan jag bjuda på lite funderingar som flyger runt i mitt skarpa sinne för närvarande:

- Varför står den där högen med 6 backar läsk vid ingången i köket och skriker på mig?
- Borde jag verkligen inte ta tag i tvätten med tanke på att jag använder bikinitrosor för närvarande?
- Varför är det fysiskt omöjligt att bara ta ett glas vin ur bag-in-box:en?
- Är jag den enda som dansar så mycket i duschen att man drar en fet vurpa och slår sig?
- Hur roligt skulle det inte vara att ha fjäll?
- Och varför smakar mitt te röv?

VERY PEACHY

Dunno why, men den här bilden är en av mina favorit pic's på mig. Den togs hösten -09 och jag minns att jag inte hade något smink förutom mascara, kajal och Make Up Store's Tri Brow Color (Ja, jag tjatar fortfarande på om den. Den är fabulös!). Så varför, VARFÖR samarbetar inte min hy likadant nu? Haha så sjukt jävla unfair.

OM NI VILL SE FLY UT


NU ÄR LIVET JOBBIGT

Jag vet att det bara är massa gnäll om att jag ska komma i form och yada yada - med just nu är jag in a moment och weakness. Jag sitter typ och hyperventilerar för att inte dra en rejd genom alla skåp och skrapa ihop något ätbart. Och inte blev det bättre någon stans av att pappa kom hem med 6 backar julmust och massa god öl. Hahah I die. Vart jag än vänder mig om så finns det något gott och onyttigt att äta. Är fett motarbetat atm.

Men annars har jag varit hurtig idag och promenerat hela vägen till stationen och sen från Karlberg till Odenplan och så blidde det en liten promenad när jag virrade runt Karlaplan för att hitta till agenturen. Hurtigt värre. Och nu fan får ni hålla tummarna för mig för jag vill verkligen, verkligen, verkligen bli signad av den här agenturen.

SOL, VIND OCH VATTEN

Här har ni en spellista för Spotify som jag pillade ihop. Grymma sommardängor som jag lyssnat på sen moppetiderna när vi åkte till klipporna i solnedgången och drack pissljumna cider, som jag lyssnat på i bilen när jag varit liten och pappa kört med nervevade rutor med vinden som lekt i mitt hår och som jag lyssnat på i lurarna till min iPod när jag legat på stranden i ett varmt land och sett på båtar som guppat i havet. Bra skit.

EDIT: Alltså serious, listan är SÅ JÄVLA BRA!!! Subscribe:a pronto!

POLYVORE

Slitna jeans, mrsh.se. Linne, H&M. Baseballjacka, TopShop.
Ringar, econsciousmarcet.com & brownfashion.com.
Läppbalsam, Carmex ♥. Heels, Jimmy Choo.

Hade gärna slängt på mig detta imorrn när jag ska på go-see om budgeten samarbetat. Men det gör den självklart inte. Plånboken ekar nämligen mer än fint. Nu ska jag dricka te och bli lite propa. God natt på er.

IDAG ÄR JAG HOT TAMALE


Har precis kommit in från en promenad runt sjön med babe och lillebror. Skönt att få lite ruljans på fläsket. Och dragit några lyckoskrik har jag också hunnit med. Imorrn ska jag nämligen på en go-see hos Zap Models, på torsdag ska Stockholmsgruppen få sig en visit och nästa fredag ska jag förbi hos Elite. Can I get a woop woop? Vill verkligen skriva på för en agentur och få jobba arslet av mig så håll alla tummar och tår för mig!!!1!!

CHICKS I'D TOTALLY DO #2

- Rosie Huntington-Whitley.

Än så länge går det prima med "mitt nya liv". Mackor utan smör med skinka, avokado (Varför fanns inte avokado med i rättstavningsprogrammet? Rätt så irri...) och basilika ackompanjerad med choklad-sojamjölk blandad med banan till frukost/lunch (gick upp fett sent) räksås och ris till middag och så lite frukter där emellan, ett par glas vatten med citron i och lite magövningar. Gigant who gives a crap tänker ni, men jag brukar normalt bara få i mig cirkus ett mål om dagen och då är det typ en billys-pizza så det här är progress!

Annars så har jag spenderat dagen till att hänga på mailen (mer om det senare) och att glo på hela säsong 15 av Top Model. Tänker inte name-drop:a vinnaren eftersom att det går på tv nu, men hon var fett otippad. En omgång av Victoria's Secret Fashion Show 10/11 blidde det också. Rosie är så jäkla vacker att jag skulle kunna äta wombatpung med glädje för att få hennes looks. Men nu borde jag really ta och försöka somna till Mumin.

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

- img_src unk.

Bli inte rädda nu. Jag har inte slagit i huvudet och jag skriver inte detta under pistolhot: Jag ska börja träna(!). Inte för att gå ner i vikt eller så (haha då försvinner jag ju) utan för att bli mer shaped. Till sommarn planerar jag att ha en KADAM!-mage. Ja man kan ju önska i alla fall. Så inget skit ska in i min kropp på vardagarna, jag ska skära ner på rökandet till bara fester och jag ska äta nyttigare/oftare. Bara alkohol på helgerna. Dagliga promenader och så lite magövningar på det. Ni får vara duktiga och peppa mig nu hörrni! Jag är ärligt talat den mest otränade bruden som finns så det här svider lite att skriva. Så om det går allt för många dagar utan några tränings-updates från min sida så får ni skrika till och hota med något freaky. Och när jag är på väg att falla tillbaka i cookie-träsket ska jag  dreggla lite över Victoria's Secret-brudarna för att hålla modet uppe. Hejja!

BALOO-SHMOO

Idag har jag varit kulturell och gått på teater. Det blidde Djungelboken Stadsteatern. Och alltså inte för att vara sån, men jag blev besviken. Hade så höga förväntningar så det hela blidde mer bara flummigt blaha plus att jag hamnade bredvid bruden med lampan (hon som ska lysa på skådespelarna) och hon SÖG! Kunde inte ens pricka med lampan och pratade konstant i sin walkie-talky om totalt orelevanta saker som inte ens rörde pjäsen. Hahah har aldrig stört mig så mycket på någon annan förut, men den här lamp-tjejen var utan dess like. Lite sushi efteråt blev det också och sen en feting nap i bilen på väg hem. Älskar att somna i bilen haha.

DEZ MOINES


Klädmonstret har varit i farten igen för jag hittar iiingenting att slänga på mig. Rätt så mystiskt... Så det blidde leggingsen jag hade igår som luktar fimp (oh rökrumemt, how I really don't love you) , 30 år gammal GUL&BLÅ-tröja, korsörhängen från Glitter och kattögon på det. Det var omöjligt att fånga dom på bild så det blidde ett stycke film på dom istället. Nu ska jag bygga ihop något ätbart och sen ta en cigg ackompanjerat av en ipren.

BUT I WAS SOBER YESTERDAY


Hår: Sovboll på väg åt helvete. Väldigt fashionabelt.
Smink: Nej, men lite avskavt nagellack kan jag dock stoltsera med.
Kläder: Blåa myströjan från Gina Tricot och panties.
Lyssnar på: Nancy Sinatra - Bang Bang.
Har gjort: Vaknat efter kl. 3 och chillat kvar i sängen sen dess.
Slutsats: Fett fin lördag!

POPPIS B-RUD.


Jag är så jäkla pömsig tjej_92. Var iväg på en go-see idag med en agentur och allt gick vägen så om jag vill får jag skriva på kontrakt med dom. Ska dock klämma lite på den och gå på fler goo-see's först innan jag bestämmer mig. Jag hade med mig Noah och ägaren ba: Honom vill vi ha! Jehoo! Typ. Hahah nej men så om vi bestämmer oss för att köra på den här agenturen så blir vi model-buddies. Efter mötet när jag kom hem till Noah däckade jag som en nerklubbat spädbarn och tog en fashionabel power-nap på 2-3 timmar. Misstänker dock att det var nödvändigt. Om ett tag kommer mina damer över för att sen dra med mig ut och untzz untzz:a. xx

SÅ JÄVLA MOTARBETAD

Blev så arg att överläppen försvann. Fett mysko. Har dunkat Fanten sen jag kom hem för att hålla humöret uppe men det funkar inte. Då är man looow. Sara och Varro är dock på väg hit till min undsättning. Det blir Top Model, te och skitsnack. Det här är brudarna jag hängt med sen högstadiet och haft mina första fjortisfyllor med. Dom har fått leka sexrådgivare när 14 åriga jag varit lost och klappat på mig när jag varit broken hearted.

FUNTAR PÅ ATT BLI GINGER

- by Rebecca Simonsson, Lily Cole, We Heart it.

Jag är råtaggad på att bli ginger. Inte röd, utan mer orange-brun, eller kanske till och med orange-blond. Typ som Amanda Berg för hundra år sen (mest ovärda referensen någonsin). Här och här har ni två till snygga gingers. Tror ni att det är svårt att gå från mörkt till ljus ginger? Ska jag köra på det tycker ni? *jätteångest*

JUGGERNAUTS

Jag vet inte vad som har hänt men mina matvanor har blivit fett keffa. Äter ingenting på hela dagen fram tills middan men då... Dam! Dam! Dam! Som idag: 2 feta portioner kyckling-nudel-wook till middag, en jäkla massa daim direkt efter, fika med familjen runt 9 och nu har jag precis tryckt i mig toast med chevréost och honung, yoghurt med honung och 1 liter choklad-sojamjölk. Och jag har fortfarande munchies. Det här inte ok nånstans.

FINT FÖR ÖRONEN


- by tumblr. (Tjej som får mig att vilja go lesbo)

Skrillex - Scary monsters and nice sprites. Atomic Tom - Take me out. Bruno Mars - Grenade. Fall out boy ft. John Mayer - Beat it. Indevotion - The swallow dance. Mayday Parade - When I grow up. Yashin - Every time. Name the pet - London. Kanye West ft. John Legend - Blame game. Adiam Dymott ft. Björn Dixgård - Catch me if you can.

REKOMMENDERAS STARKT

- by 356 days.

Tereze Kirch, 365 Days, Signe Siemsen, Loweo, Paulina Levo, Rebecca Simonsson, Bellabo, LisaPlace, Petra Tungården, Heygia, Heygias gamla blogg, The girl who tamed the tiger, Last nights party, Amanda Berg, Molly R.

Your turn: Kan ni inte tipsa om era bloggar, någon skön kompis eller nån annan mysig lirare. Vet ni några bra inspirationsbloggar (man kan aldrig få för mycket av dom) eller bara någon allmänt awesome? Hollaaa!

LIPS/BIRDS


Till att börja med: Hur jävla bra är inte Bruno Mars - Grenade? Men nu till något helt annat. Jag har fortfarande no idea vart min blåtira (ja jag tjatar fortfarande om den) på nyår kom ifrån. Jag har gått omkring nu i 2 veckor med en feting ångest att jag sa nåt jäkligt stupid och någon lackade och klippte till mig *orolig tjej_92* Jag undrar om jag någonsin kommer få någon klarhet och closure i det här. Probably not, men tips uppskattas!

FROM ME TO YOU


Tusen och åter TUSEN pussar till alla er läsare som klickar er in hit titt som tätt och ett extra hångel (ja eller nåt haha) till ni som är heta på att lämna kommentarer. Fast jag ibland inte skriver på veckor så sjunker läsarantalet aldrig och när jag är deppig finns det alltid en söt liten kommentar som gör min dag. Ni är det bästa med den här bloggen - helt klart - och jag hoppas att ni orkar hänga kvar många inlägg till. xxxxxxxx

STILL, IT WAS TOTALLY WORTH IT


- Från januari -08.

Jag har precis tvingat i mig en hel pizza. Det var en jäkla process ska jag säga er. Var egentligen mätt efter halva men babe satt och sneglade på mina left-overs och envis som jag är tvingade jag i mig resten - bara för att. Haha varför vet jag inte. Så god damn onödigt egentligen. Sitter i skrivandes skull i paddposen och skriker: Why, oh why?! Annars så står noppning av ögonbrynen och grooming av down-stairs på agendan. Spännande!

JAG MISSTÄNKER ATT NÅGON VILL LIGGA


- by we heart it.

Noah: Jag tänke att vi skulle gå och kolla på underkläder till dig någon dag så betalar jag.
Jag: Ja vad snackar vi för budget då?
Noah: 800 kanske... Funkar det?
Jag: *ljudet som uppstår när man trampar på en hamster*
Noah: Jag tar det som ett ja.

MAKE UP STORE - VART ÄR MIN SPONS?







BLACK EYES


Blåtiran är äntligen history. Har tyvärr ingen bild på den, men tro mig - den var mighty. Jag vaknade upp ur min fyllekoma dagen efter nyår, krälade upp till toan and did my dirty doo's. Sen när jag reste mig upp (OBS! Fortfarande rätt så drunk och inte lite scheleten) så ba: what? En fet blåtira från ögonbrynet ner längs över kinden. Och inga som helst minnen från vart denna skulle komma från existerade. Inget konstigt med det.

DAMN YOU KENZA

Men ååååh! Ofta Kenza har skaffat en likadan tattoo som jag? Fick tips av en läsare och ba: Nä men vem tatuerar sig på sin semester? Visserligen kom jag inte på min tatuering själv, men KUL att en av Sveriges största bloggare har en likadan. Nu kommer alla köra med "Åh har du en likadan som Kenza?" Mother fucker...

RINGS/TOP/BOOTS


BADABING BADABOOM

Vaknade för en timma sen av en modig Jessi om ringde och väckte mig. Av någon wierd anledning är jag alltid lika trött när jag vaknar som när jag somnade (fett ovärd egenskap) så sen dess har jag bara legat kvar i sängen med solen i ansiktet och funtat på om jag orkar pallra mig in i duschen. Mycket svåra funderingar så här mitt på dagen i must say. Men nog med ordsvammel! Mot Sherwoodskogen, höll jag nästan på att säga.

Ps: På grund av blogg.se's underbara uppkoppling tog det för örvigt en halvtimma ett ladda upp det här.

NÄR JAG LÄGGER KROKBEN FÖR MIG SJÄLV

- by The Girl Who Tamed The Tiger.

Tom. Jag är fan tom. Ekande tom, om det nu går. För när bästa tjejerna har gått och vinlådan är tömd så inser man hur fel allting är. En promenad mitt i natten i regnet och en blöt cigarett. Uggs som läcker, sms:en jag slutat le åt och samtalen jag inte vill ringa. Kramen jag inte längre vill ha. Kramen jag ändå saknar så mycket att det gör ont. "Det blir alltid värre framåt natten." Varför är det så? Varför är det då allting blir så tomt?

LÄGESSTATUS

Kläder: Vitt oversized-linne, jeans, grå kofta och AA-sockor.
Hår: I ett extremt behov av shampo och balsam, förtillfället i en boll.
Smink: Nej jag chillar gärnet med min blåtira och småsår.
Mående: Anus. Fortfarande sjuk och livet samarbetar inte atm.
Gör: Äter räkpasta, cancerhostar och väntar på mina honor.

ALICE IN WONDERLAND


LITE 2010 I BILDERNA GUD GLÖMDE

- Kvällen jag lärde känna mina honor.
- En fullt normal vårpromenad runt min sjö.
- Hittade den här coolingen i frysen. Hörde jag SKALDJURSPLATÅÅÅÅ?
- Hade gräsklippar-race med pappa.
- Hemgång efter vad som verkar vara en grym kväll.
- Jag som vi var vana att se mig när solen började kika fram. Med en godispåse alltså.
- Jag, daddy och lillebror på bröllop på engelska landsbygden.
- Jag medverkade i en musikvideo.
- Jag åkte till Milano och chillade med duvorna.
- Ölade tillsammans med min beloved Boyond Retro-påse.
- Åkte till Riga med babe.
- Hängde nere vid sjön.
- Och badade vid klipporna med kall öl.
- Noah blev med kattungar.
- Gick på Never Say Die-tour med my ladies.
- Blev gaddad av Zack.

THIS IS HOW WE DO IT

- Arkivbild från Alperna -09.

Ja men då var det dags att damma av den här bloggen och komma igång igen! Vad har jag haft för mig sen sist? Jag har ölat på Promise Divines release-fest med mina honor, trotsat snön otaliga gånger med killer heels, dregglat hos Make Up Store och kommit hem med lite nytt, blivit tröstad av underbara buddies i sällskap av vin lite för många gånger, varit murder on the dance-floor, köpt nya trosor ännu än gång för att alla mina varit smutsiga, skålat in ett nytt dimmigt år, blivit slagen av någon och vaknat upp med en blåtira, inte haft några som helst minnen av tidigare nämnda incident, skrattat tills kinderna krampat, åkt till ett äventyrsbad med mina peep's, haft en mighty fever och legat döende i ett par dagar, gått på bio med Noahs familj och tryckt i mig för mycket mat på Vapiano, skurit ner på rökandet (4 cigg på en vecka!) och försökt hålla mig i skinnet.

ALAKAZAM

Jag lever! (Den har ni aldrig hört förut va?) Har bara lidit av sån dator-ångest och inte velat sitta och pilla på ett tangentbord på veckor. Men när andan faller på ska jag rota fram jul och nyårs-bilder, visa allt jag fått/köpt på senaste, berätta om mina senaste fylletabbar, release-festen jag var på med mina honor och varför jag började det här året med en fet blåtira. Men tills dess så får ni väl bara ortsätta klicka in här. Tuudles! xx